awesome magazine

Download Awesome Magazine

Post on 07-Mar-2016

215 views

Category:

Documents

1 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Awesome Magazine

TRANSCRIPT

 • Everything is Awesome

  Fifa 12Het voetbalspel van het jaar!

  Wat is Awesome?Het onstaan van het merk

  iPhone 4SNog sneller en een nog betere camera

  Up Coming GamesDe binnekort uit komende games

  Awesome

  Playstation 3 .XBOX 360 .Wii PC iPad. . . iPhone . Nintendo .

  +18 Pag

  .

  Specia

  le MW3

  Actie!

  Okt 11 4,95 w

  ww.Aw

  esome.nl

  PSP

 • 2Zo is Awesome ontstaan!Bij de opleiding Communicatie & Multimedia Design heb je het vak Redesign. Voordat vak moesten we een eigen merk ontwikkelen. Ik, Sjoerd Berntsen, heb toen het Awesome merk dacht.

  Waar staat Awesome voor?Het woord Awesome betekent let-terlijk vertaald vanuit het Engels Ontzagwekkend, Vreselijk ech-ter is dit de oude vertaling ervan. Tegenwoordig wordt het woord vooral in de zin van Cool, te gek! gebruik. Dat is dan ook de vertal-ing waar ik mijn merk mee associeer.

  Wat iswesome?

  Wat kun je verwachten?Het blad Awesome is voornamelijk gevuld met reviews en previews van de nieuwste en de vetste games. Ook zijn er andere nieuwe dingen te zien zoals bijvoorbeeld de nieuwste iphone of andere leuke gadgets.

  A

 • 3Wat is Inhoud2011Oktoberwesome?

  02 Wat is Awesome?04 Van Schets tot Logo06 Fifa 12 Review08 iPhone 4S Preview

  10 Up Coming Games12 GOW Review14 Raad&Win16 Best Sold Games18 Speciale MW3 Actie20 Meer weten?

 • 4VanNadat ik mijn merk-naam Awesome bedacht had moest ik vervolgens een logo ontwikkelen. Dit was een proces wat enige tijd kostte. Als eerste moest ik bedenken hoe de basis van mijn logo eruit ging zien. Ik bedacht dat ik mijn logo in de vorm van een joystick wou. Dit komt omdat ik alles in mijn leven als een uitdaging zie, dus als een soort game en een joystick refereerd naar games.

  Ik begon met het schetsen van mijn joystick. Helaas leek het nog nergens op dus ik schetste nog een keer een joystick. De tweede versie begon er al meer op te lijken. Vervolgens ben ik hem digitaal gaan uitwerken in illustrator. Hij zag er simpel maar wel duidelijk uit. Toch vond ik hem zelf te mak-kelijk en ging ik hem verder uitwerken. Ik wou mijn logo een 3d effect geven en voegde er daarom wat aan toe. Eerst heb ik die versie geschetst en vervolgens heb ik die ook in illustrator uitgewerkt.

  Dit heb ik gedaan zodat het niet meer om een gewone joy-stick leek. Nadat ik veel letter-types geprobeerd had kwam ik op de derde versie terecht van mijn logo. Veel mensen vonden het logo onduidelijke en herk-ende de letter A in het logo niet en daarom heb ik vervolgens voor een passende letter A gekozen die wel duidelijk is. Als allerlaatste heb mijn kleuren aangepast zodat ik meer eigen stijl zou krijgen en ik mijn ogen is dat goed gelukt.

  Toch was ik er nog niet tevre-den mee omdat het eigenlijk maar op een simpele joystick leek en ik wou hem iets spe-ciaals geven waardoor het logo zou gaan associeren met mijn merk.

  Toch was ik er nog niet tevre-den mee omdat het eigenlijk maar op een simpele joystick leek en ik wou hem iets spe-ciaals geven waardoor het logo zou gaan associeren met mijn merk. Vervolgens heb ik de letter A toegevoegd aan mijn logo.

  Schets

 • 5Tot Logo

 • 6

 • 7Nadat het voetbal seizoen weer langzaam opgang is gekomen was het natuurlijk ook tijd voor de nieuwste versie van het voet-balspel FIFA. Wij durven gerust te voorspellen dat FIFA het beste voetbal spel van het jaar wordt.

  Fifa 12

  Op het gebied van audio- en grafisch gebied is FIFA de laatste jaren al de beste. De ontwikkelaars hebben de laatste jaren hard gewerkt aan de gameplay om alles nog realistischer te maken. Wij vinden dat het ook aardig gelukt is.

  Player IntelligenceDit jaar komt EA Sports met een nieuwe verbe-tering van de Player Intelligence. Het komt erop neer dat als je tegen de computer speelt hij zich aanpast aan de zwakheden van jou ploeg.

  Intensiever verdedigenDe manier van verdedigen is in deze versie ook veranderd. Je kunt niet kunt nu niet meer zo sim-pel achter een speler aan rennen en simpel een tackle uitvoeren.

  In de nieuwe versie is het de bedoeling dat je als verdediger vooruit denkt, het maakt het op deze manier ook een stuk realistischer. Nu moet je dus goed in de buurt blijven bij je tegenstander. Maar nu kan de computer makkelijker jou te slim af zijn door Player Intelligence. Tackles zijn ook re-alistischer geworden, de soort van de tackle kan bij de tegenstander invloed hebben wat van soort blessure hij oploopt.

  PrecisiedribbelsOok op aanvallend gebied is er hard gewerkt aan de gameplay daardoor is het er ook een stukje realistischer op geworden. Wanneer je drib-belt kleeft de bal aan je de voet van de aanvaller die bij deze versie een stuk beter bestuurd kan worden. Ook houdt het spel rekening met wie er-aan de bal is, een speler van de graafschap drib-belt een stuk minder vloeiend dan bijvoorbeeld Lionel Messi.

  TransferwindowAan de speltypen is niet zo veel gewijzigd. De manager career ziet er in deze editie een stuk overzichtelijker uit en het duurt minder lang laden. Het nieuwe wat FIFA 12 bevat is de uit-bereiding van de transferdeadline. Op de laatste dag van het transferwindow gaat de klok de echte tijd vooruit zodat je nog op het laatst spelers kunt kopen.

  ReviewHet voetbalspel van het jaar!

 • 8iPhone 4SHet grootste verschil tussen de iPhone 4 en de 4S is de krachtigere processor, de betere camera, de spraakondersteuning en het besturingssysteem iOS 5. Ook is het antenneprobleem van de vorige versie verholpen doordat ze nu twee autonome antennes in de iPhone 4s hebben verwerkt. De display is ongewijzigd gebleven net als de connectiviteit.

  De processorDe iPhone 4S beschikt net als de iPad 2 over een dual-core processor. De iphone 4 was voorzien van een single-core proces-sor. Het komt erop neer dat de iPhone 4S dus twee keer zo snel is geworden. Ook bied de A5-chip tot 7 keer snellere grafis-che prestaties. Apple belooft zelfs een gesprekstijd tot 8 uur lang bij het gebruik van het 3G netwerk

  De cameraDe camera van de iPhone 4S is met 8 meg-apixel een stuk verbeterd ten opzichte van de 5 megapixel van de vorige versie. Ook is de camera nog altijd voorzien van auto-focus, een LED-flitser en gezichtsherk-enning. Het is ook mogelijk om met de camera voorin de telefoon fotos en videos op te nemen. Verder is de Camera-app een stuk sneller, je kunt namelijk twee keer zo snel fotos maken.

  De iPhone 4S is een verbeterde versie van de iPhone 4 en is begin oktober 2011 aan het publiek getoond

  SpraakondersteuningNieuw op de 4S is dat er Siri virtual assistent op zit. Dat is een spraak gestuurde interface voor je iPhone. Je moet eerst op de homeknop drukken zodat de microfoon wordt geactiveerd. Vervolgens zeg je bijvoorbeeld het woord Weer en de iPhone zoekt op internet het weer op. Je kunt er ook smsjes en e-mails mee versturen. Op het moment is de dienst alleen beschikbaar in het Engels, Frans en Duits. Verwacht wordt dat het binnenkort ook in het Nederlands mogelijk is.

  Preview

 • 9iPhone 4S

  iOS 5 en iCloudDe iphone 4s is de eerste iPhone waarbij standaard iOS 5 wordt geleverd. Er zit onder andere een ingebouwde Twitter-functie op en iMessage. Je kunt je fotos vanuit de foto-app direct op twitter plaatsen en via iMessage naar personen of zelfs groepen sturen. iCloud wordt ook ondersteund door iOS 5. Deze gratis service biedt 5GB online online opslagruimte.

  Connectiviteit & geheugen De connectiviteit van de iPhone is hetzelfde als van de vorige versie. De iPhone 4S beschikt over Bluetooth 4.0, de vorige versie beschikte over Bluetooth 2.1. Ook is de 3G-downloadsnelheid van de 4S twee keer zo snel. De iPhone 4S is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en in de varianten met 16GB, 32GB of 64GB geheugen.

 • 10 25 O

  ktober

  14 O

  ktober Up

  coming

  games21 Oktober

 • 11

  8 N

  ovember

  15 N

  ovember

  17 November

  Upcoming

  games

 • 12

  Gears of War 3 laat ons weer kennis maken met de personages Marcus Fenix, Augustus Cole. Gears of War 3 speelt zich af op de planeet genaamd Sera. Na de gebeurtenissen E-day uit eerste Gears of War en het zinken van de stad uit Gears of War 2 zijn er nog maar weinig mensen. Chairman Prescott, de leider van het leger, is op mysterieuze wijze verdwenen en iedereen staat er alleen voor.

  Vanaf het begin dat je de personage Marcus Fenix bestuurt lijkt Gears of War 3 bezig te zijn met de emoties van de personages. Het is heel goed gedaan omdat we deze indruk in de eerste 10 mi-nuten van de game al kunnen merken. Het verhaal in het spel begint dat Marcus te horen krijgt dat zijn vader nog in leven. Zijn verbazing is groot omdat hij al die tijd dacht dat hij dood was. Vanaf dat moment kom je in een flashback terecht. Je krijgt te maken met een slagveld waarbij je druk bezig bent om je vader in leven te kunnen houden.

  In november 2006 mochten we voor het eerst kennis maken met de Gears of War serie. In November 2008 kwam het vervolg en drie jaar later krijgen we te maken met het laatste deel.

  Gears of War 3 Review

 • 13

  Meer verhaal en emotieGears of War 3 richt zich meer op het verhaal van de hoofdrolspelers vergeleken met de vorige versies. Er zijn veel momenten in de game waar-bij de actie even aan de kant wordt gelegd en er ruimte wordt gemaakt voor het verhaal en de emotie. Je krijgt ook te maken met gigantische legers locust die je moet trotseren. Je komt vaak zonder munitie te zitten en dan moet je ren-nen. Gears of War 3 is zeker een vernieuwing op de vorige edities. Met achtergrond verhaal en dramatische muziek zien we hoe de vader van Marcus bedolven wordt onder een gebouw die aan het instorten is. Een tijdje later zie je een video waaro