berlingo dodatna oprema - citroen.ba · 1 - nosač za bicikla na kuki za vuču tri bicikla (noseća...

of 32 /32
BERLINGO DODATNA OPREMA

Upload: others

Post on 21-Jan-2020

6 views

Category:

Documents


0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

Page 1: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

BERLINGO DODATNA OPREMA

Page 2: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

04 Stil

08 Udobnost

12 Prijevozna rješenja

18 Zaštita

22 Sigurnost

26 Multimedijska oprema

Page 3: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

JEDINSTVEN!Ako se odlučite za CITROËN, stupit ćete u svijet u kojem kvaliteta,

sigurnost, stil i sposobnosti idu ruku pod ruku. CITROËNOV izbor originalne dodatne opreme napravljen je po mjeri za vaše vozilo. Sad si možete zamisliti vozilo koje je odraz vas, vaših želja i potreba. Ali to nije sve... CITROËN originalnu dodatnu opremu testirali smo u najekstremnijim

uvjetima, da bi vam mogli osigurati najviši nivo kvalitete i sigurnosti. A da na put možete krenuti i po najrazličitijim vrstama cesta, CITROËN je pored svoje originalne dodatne opreme

izabrao za vas i šarenu paletu dopunske opreme najboljih proizvođača. Sve proizvode iz CITROËN dodatne opreme testirali su i potvrdili naši inženjeri i imaju jednogodišnju garanciju.

®AUTOMOBILES CITROËN. SjEDIšTE DRUšTvA: 6 RUE FRUCTIDOR - 75017 PARIS FRANCE S.A. S TEMELjNIM kAPITALOM 16.000.000 € - RCS ® PARIS 642 050 199. ODjEL POSTPRODAjE I REZERvNIH DIjELOvA - www.CITROEN.SI

Predstavljeni proizvodi su dostupni do rasprodaje zaliha. Zadržavamo pravo na zaustavljanje proizvodnje i tehničke izmjene bez prethodne najave.Fotografije u ovom katalogu su simbolične i nisu ugovorno obavezujuće. - Fotografije: Citroën, Thinkstock - Izrada: because Izdanje: septembar 2015

Page 4: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

S T I L

04

ZA JOŠ VIŠE STILA

+

Baš kao što ste vi jedinstveni, jedinstven je i vaš Berlingo. Sa dodatnom opremom CITROËN

možete oblikovati model po svom ukusu. kreativni ili klasični dodaci u

potpunosti će odražavati vašu osobnost.

1

Page 5: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

05

1 - Felge od lake legure Jordan R, 17-inčne, siva2 - Felge od lake legure Tikehau, 16-inčne, siva étincelle3 - Felge od lake legure Twenty first, 15-inčne, siva étincelle4 - Felge od lake legure Jet, 15-inčne, siva5 - Komplet od 4 ukrasna poklopca kotača, crna

5

3

Naš izbor felgi od lakih legura ruši granice prirodnih karakteristika vožnje jer smo kod njegovog razvoja i testiranja u obzir uzeli kriterije sigurnosti i performansi koji su stroži od trenutno važećih standarda. Kod ubrzavanja, u zavojima ili kod kočenja felge će udeseterostručiti vaše zadovoljstvo i osigurati vam još više udobnosti. Već se na prvi pogled može primijetiti da njihov dizajn dodatno naglašava dinamične linije vašeg CITROËNA. Sigurni smo da još nikada do sad niste bili tako oduševljeni sigurnošću i performansama.

FELGE

4

2

Page 6: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

Svojim izborom dodataka CITROËN ujedinjuje sve oblike zavođenja: elegancija, dizajn, korisnost. Drška ručice mjenjača, ukrasni poklopci kotača i pragovi vrata daju vozilu jedinstvenu osobnost. Oblikovano po vašoj mjeri.

OBLIKOVANJE PO MJERI

6

7

06

S T I L

Page 7: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

6 - Komplet od 4 sigurnosna ukrasna poklopca, 15-inčni i 16-inčni, siva storm

7 - vvKomplet od 4 sigurnosna ukrasna poklopca, 15-inčni i 16-inčni, siva étincelle

8 - Drška ručice mjenjača 5-stupanjskog ručnog mjenjača od crne kože i aluminija

9 - Komplet od 2 štitnika za pragove vrata od brušenog nehrđajućeg čelika

10 - Komplet od 2 štitnika za pragove prednjih vrata u crnoj boji

8 10

9

07

Page 8: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

U D O B N O S T

1 - Pomoć pri parkiranju naprijed sa 4 senzora

2 - Pomoć pri parkiranju unazad sa 4 senzora

3 - Komplet 2 sjenila za stakla na stražnjim klizećim vratima

4 - Sjenilo za fiksno staklo prtljažnih vrata

+ ZA JOŠ VIŠE BEZBRIŽNOSTIvaš Berlingo je značajan izvor dobrog osjećaja. Dobar osjećaj u bezbrižnoj vožnji i osjećaj ergonomije dodatne opreme koja je dizajnirana upravo za vas.

08

Page 9: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

43

1 2

09

Page 10: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

U D O B N O S T

5 - Komplet od 2 usmjerivača zraka na prednjim vratima

6 - Vješalica pričvršćena na naslonu za glavu

7 - Upaljač za cigarete8 - Pepeljara9 - Prijenosna svjetiljka za

čitanje 10 - Prijenosna torba

za hlađenje/kutija zapremine: 24 litara

11 - Središnja konzola

7

85

6

10

Page 11: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

11

Vješalica pričvršćena na naslonu za glavu, prijenosna svjetiljka za

čitanje, prijenosna torba za hlađenje/kutija … U vašem CITROËNU svaki najmanji detalj je bitan i doprinosi sveukupnom ugodnom osjećaju.

OSJEĆAJ ZA DETALJE

10

9

11

Page 12: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

P R I J E V O Z N A R J E Š E N J A

JOŠ VIŠE SMISLA ZA PRAKTIČNA RJEŠENJA

+

Pošto se vaše potrebe mogu promijeniti, vaš se Berlingo zna prilagoditi vašim aktivnostima u slobodno vrijeme. Uz šarolik izbor korisne dodatne opreme

prijevoz prtljage bit će sada još lakši.

1

12

2

Page 13: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču

Tri bicikla (noseća konzola)2 - Nosač za bicikla na kuki za

vuču Dva bicikla (noseća platforma)3 - Kuka za vuču sa dugim vratom4 - Kuka za vuču s priključkom

koja se skida bez dodatnog alata

5 - Jednodijelna kuka za vuču

3

4

5

Sigurnost, kvaliteta i korisnost. Nosač bicikla na kuki za vuču ističe se na svim spomenutim područjima. Adekvatan je za većinu okvira, od najmanjih do najvećih. Zahvaljujući brzoj montaži i demontaži usrećiti će i one kojima se najviše žuri. Odsada više nećete biti u mogućnosti da se oduprete avanturama s biciklom …

NOSAČ ZA BICIKLA NA KUKI ZA VUČU

13

Page 14: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

76

8

14

P R I J E V O Z N A R J E Š E N J A

Page 15: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

6 - Komplet od 2 uzdužna krovna nosača prtljažnika od aluminija

7 - Komplet od 2 poprečna krovna prtljažna nosača od čelika za višefunkcijski krov

8 - Nosač za skije na krovnim prtljažnim nosačima (za 4 para skija)

9 - Čelični nosač za bicikl na krovnim prtljažnim nosačima (1 bicikl)

10 - Krovna kutija, srednje duga, 420 l

Nosači krovnog prtljažnika CITROËN, kao noseća krovna konstrukcija, jednostavni su za korištenje i omogućuju vam siguran prijevoz krovne kutije, nosača za bicikle, prtljažnika za skije ...

KROVNI PRTLJAŽNI NOSAČI

10

15

9

Page 16: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

12

11 - Termooblikovano korito prtljažnika s pretincima

12 - Mreža za zadržavanje visokog tereta13 - Unutrašnji krovni prtljažni nosači14 - Torba za prtljažni prostor15 - Podna obloga za prtljažnik od gume16 - Podna obloga za prtljažnik od iglanog

tekstila

11

16

P R I J E V O Z N A R J E Š E N J A

Page 17: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

15

13

16

14

17

Page 18: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

Z A Š T I T A

ZA DUGOROČNUSTABILNOST

+

Sa svojom kompaktnom, modernom i elegantnom formom vaš Berlingo zavodi već na prvi pogled. Sa CITROËN zaštitnom opremom za interijer i eksterijer moći ćete sačuvati ljepotu novog vozila.

18

1

CITROËN je dizajnirao sveobuhvatni izbor ekoloških proizvoda za održavanje vozila s kojima ćete kod sebe u kući na raspolaganju imati profesionalne proizvode za održavanje. Proizvodi iz ponude Technature pažljivo su odabrani zbog svojih ekoloških karakteristika.

ZAISTA UČINKOVIT

Page 19: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

3

4

1 - Izbor proizvoda za održavanje TECHNATURE

2 - Komplet prednjih ukrasnih zavjesica

3 - Komplet stražnjih ukrasnih zavjesica

4 - Štitnik za prag prtljažnika od prozirne folije

19

2

ZAISTA UČINKOVIT

Page 20: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

Z A Š T I T A

2

1

CITROËNOVI tepisi dizajnirani su tako da se potpuno adaptiraju formi poda vašeg vozila i efikasno ga štite od habanja i prljavštine. Jednostavni su za korištenje, čvrsti i otporni. Osim što svojim odličnim prianjanjem na vozačevoj strani osiguravaju još veću sigurnost, karakterizira ih zanimljiva forma i maštovitost.

TEPISI

20

1 - Komplet prednjih i stražnjih podnih tepiha

2 - Komplet prednjih i stražnjih tepiha od iglanog tekstila

3 - Presvlaka za prtljažnik4 - Komplet prednjih i stražnjih podnih

tepiha od gume5 - Komplet prednjih tepiha od gume

Page 21: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

3

4 5

21

Page 22: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

S I G U R N O S T

JOŠ VIŠE POVJERENJA+

vaša sigurnost je najvažnija. CITROËN oprema, koja je dizajnirana s namjenom da osigura vaše povjerenje

i vaš duševni mir, zaštitit će vas i vaše saputnike na svim vašim putovanjima. Od alarmnog uređaja

do sistema za pomoć pri parkiranju, najefikasnije tehnologije udružuju svoje snage u brizi o vama.

1

22

Page 23: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

Najmanji zaslužuju najveću pažnju. Za njihovu udobnost pobrinut će se CITROËNOVE dječje sjedalice, koje su jednostavne za montažu i

korištenje.

DJEČJE SJEDALICE

2

1 - Dječja sjedalica s pogledom u smjeru suprotnom od smjera vožnje za 0 do 13 kg (grupa 0+)

2 - Dječja sjedalica za grupu 2/3 (15 do 36 kg)

3 - Dječja sjedalica za 9 do 18 kg (grupa 1)

4 - Alarmni uređaj za sprečavanje krađe vozila s originalnim radio frekventnim daljinskim upravljačem

3

23

4

Page 24: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

S I G U R N O S T

65

7

24

Page 25: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

10

5 - Komplet za regulaciju brzine6 - Mreža za psa7 - Komplet prednjih maglenki8 - Mrežasto pleteni lanci za snijeg9 - Komplet od 2 tekstilna lanca za snijeg za

15- ili 17-inčne felge Autosock 64510 - Komplet za preventivu i signalizaciju koji

uključuje prvu pomoć, sigurnosni prsluk i sigurnosni trokut

25

8 9

Page 26: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

M U L T I M E D I J S K A O P R E M A

ZA JOŠ VIŠE INOVATIVNOSTI

+

vaš Berlingo je odsad mnogo više od običnog automobila. S njegovom multimedijskom dodatnom opremom, koja je rezultat najnaprednijih tehnologija, zakoračit ćete u novu dimenziju udobnosti i užitka. Užitak u vožnji u dosad najprijatnijoj i najmirnijoj atmosferi.

1

26

Page 27: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

5

4

Ostanite povezani s vanjskim svijetom na potpuno siguran način zahvaljujući CITROËNOVOJ dodatnoj opremi za mobilnu telefoniju. Sa priborom za hands-free telefoniranje, nosačem za telefon i punjačom, u svom vozilu ćete još lakše koristiti pametni telefon. Odsada više nećete moći bez njega!*

REKLI STE MOBILNI?

3

1 - Univerzalni nosač s magnetnom spojnicom za nosač Tetrax

2 - Prijenosni pribor za hands-free telefoniranje

3 - Ugradivi pribor za hands-free telefoniranje Bluetooth Parrot MKi 9200

4 - Kućište za pribor za hands-free telefoniranje Parrot MKi 9200

5 - Univerzalni punjač za mobilni telefon

2

27* Korištenje mobilnog telefona za vrijeme vožnje je strogo zabranjeno po zakonu o pravilima cestovnog prometa i kažnjava se novčanom kaznom za kršenje četvrtog stupnja.

Page 28: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

6

28

M U L T I M E D I J S K A O P R E M A

Page 29: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

8

6 - Izbor auto radija7 - 230-voltna utičnica + USB8 - Nosač multimedijskih uređaja9 - Izbor DVD playera

S video paketom CITROËN svojim putnicima može ponuditi još više relaksacije. Pomoću nosača, kojeg je vrlo lako montirati na naslon za glavu, moći ćete na svim putovanjima gledati najomiljenije filmove. Fotografi i zaljubljenici u muziku moći će pregledavati svoje fotografije i slušati kompozicije po vlastitom izboru.

PAKET VIDEO OPREME

7

29

Dobavljivo bez dodataka s fotografije.

Page 30: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

Naziv Kat. br. proizvoda Slika Strana

Felge od lake legure jet, 15-inčne, siva 9607 w6 5Felge od lake legure jordan R, 17-inčne, siva 9607 w5 4Felge od lake legure Palawan, 15-inčne, siva étincelle 9406 A4 – –Felge od lake legure Tikehau, 16-inčne, siva étincelle 5402 w5 5Felge od lake legure Twenty first, 15-inčne, siva 9406 H2 5komplet od 4 ukrasna poklopčića kotača, bijela 9406H8 – –komplet od 4 ukrasna poklopaca kotača, plava infini 1613174580 – –komplet od 4 ukrasna poklopaca kotača, crna 9406 H6 5komplet od 4 ukrasna poklopaca kotača, crvena 9406H9 – –komplet od 4 ukrasna poklopaca kotača, druge boje * – –

Središnji poklopac za felge od lake legure Palawan, siva/crna 5421 21 – –

komplet od 4 sigurnosna ukrasna poklopca, 9406 L3 – –komplet od 4 sigurnosna ukrasna poklopca, 1611309480 6komplet od 4 sigurnosna ukrasna poklopca, 9406 L1 6komplet od 4 sigurnosna ukrasna poklopca, 1611309680 – –

Sigurnosni ukrasni poklopac bez središnjeg poklopčića, 15-inčni, siva étincelle 9406 k7 – –

Sigurnosni ukrasni poklopac bez središnjeg 1611309980 – –

Sigurnosni ukrasni poklopac bez središnjeg poklopčića, 16-inčni, siva étincelle Sigurnosni ukrasni 9406 k8 – –

Središnji poklopac za sigurnosni ukrasni poklopac, 1611310080 – –

Središnji poklopac za sigurnosni ukrasni poklopac, siva étincelle 1611310280 – –

komplet od 2 štitnika pragova prednjih vrata od brušenog nehrđajućeg čelika 9406 k6 – –

komplet od 2 štitnika pragova prednjih vrata u crnoj boji 9419 F2 7

Drška ručice mjenjača 5-stupanjskog ručnog mjenjača 9400 jL 7

Ročaj prestavne ročice 5-stopenjskega ročnega menjalnika v črnem usnju in aluminiju 2403 GC 7

STIL

UDOBNOST (NASTAVAK)

Naziv Kat. br. proizvoda Slika Strana

Pomoć pri parkiranju unazad sa 4 senzora 1610278880 9Pomoć pri parkiranju naprijed sa 4 senzora 1610279180 9Pokazatelj LED za pomoć pri parkiranju 1610279080 – –Upaljač za cigarete 8227 96 10Pepeljara 7589 05 10vješalica pričvršćena na naslonu za glavu 1607938180 10Središnja konzola 7591 70 11komplet od 2 usmjerivača zraka na prednjim 9421 C3 10komplet od 2 sjenila za stražnje ugaono staklo 9659 ES – –

komplet od 2 sjenila za 2. red (vozila sa bočnim klizećim vratima na obje strane) 9659 ER 9

UDOBNOST

Naziv Kat. br. proizvoda Slika Strana

kuka za vuču s priključkom koja se skida bez 1608898880 13kuka za vuču sa dugim vratom 1608878780 13jednodijelna kuka za vuču 1608878680 13kabelski snop za priključak za vuču, 13-pinova 1613715880 – –kabelski snop za priključak za vuču, 7-pinova 1613715780 – –kabelski snop za priključak za vuču, 7+7 -pinova 1613715980 – –Termooblikovano korito prtljažnika s pretincima 9663 87 16Unutrašnji krovni prtljažni nosači 9414 C8 17Pregrade za prtljažnik od termički obrađenog 9414 EE – –krovna kutija, kratka, 330 litara 1609665680 – –krovna kutija od mekog materijala, kratka, 280 9459 k1 – –krovna kutija, dugačka, 420 litara 1609665880 – –krovna kutija, srednje dugačka, 420 litara 1609665780 15Mreža za zadržavanje visokog tereta(bez otvora na 7220 TH 16Mreža za zadržavanje visokog tereta (s otvorom na 7220 wA 16komplet od 2 uzdužna krovna nosača prtljažnika 9416 CH 14

komplet od 2 poprečna krovna prtljažna nosača od čelika za višefunkcijski krov 9616 X4 14

komplet od 2 poprečna krovna prtljažna nosača od čelika za vozilo bez uzdužnih nosača 9416 C9 – –

komplet od 2 poprečna krovna prtljažna nosača od aluminija za vozilo s uzdužnim nosačima 9416 CA – –

komplet pričvršćujućih elemenata za prtljažnik za 9615 16 – –Prtljažnik za 4 para skija na krovnim prtljažnim 9615 14 14Prtljažnik za 6 para skija na krovnim prtljažnim 9615 15 – –Čelični nosač za bicikl Free Ride na krovnim 1607798780 15Aluminijski nosač za bicikl Pro Ride na krovnim 1607798880 – –Adapter za ženski okvir bicikla 9416 k5 – –Nosač za 2 bicikla s nosećom platformom na kuki 1612458580 12Nosač za 2 bicikla s nosećom konzolom na kuki 9615 08 – –Nosač za 3 bicikla s nosećom platformom na kuki 1612458680 – –Nosač za 3 bicikla s nosećom konzolom na kuki 9615 09 12Nosač za 4 bicikla s nosećom konzolom na kuki 9416 F6 – –Torba za prtljažni prostor 1607076280 17Podna obloga za prtljažnik od gume 9464 EL 17Podna obloga za prtljažnik od iglanog tekstila 9464 CC 17

PRIJEVOZNA RJEŠENJA

S P I S A K D O D A T N E O P R E M ENaziv Kat. br. proizvoda Slika Strana

komplet od 2 sjenila za 2. red (vozila s bočnim klizećim vratima na jednoj strani 9459 F5 – –

Sjenilo za fiksno staklo prtljažnih vrata 9659 ET 9Prijenosna svjetiljka za čitanje 1610747180 11Prijenosna torba za hlađenje/kutija zapremine 16 9456 03 – –Prijenosna torba za hlađenje/kutija zapremine 24 1607002980 11Protuklizna podloga

Page 31: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

(–) Proizvod nije prikazan na nijednoj od fotografija kataloga.(*) O cjelokupnoj ponudi posavjetujte se sa prodavateljem.

Naziv Kat. br. proizvoda Slika Strana

izbor proizvoda za održavanje technature * 19

Presvlaka stražnje klupe za sjedenje za prijevoz životinja 1607075880 – –

Presvlaka za prtljažnik za prijevoz životinja 1607075780 21

Zaštitna cerada za vozilo za unutarnji parking (veličina 2) 9985 26 – –

Presvlake za sjedala * – –komplet prednjih ukrasnih zavjesica 9403 66 19komplet stražnjih ukrasnih zavjesica 9403 67 19komplet stražnjih tepiha od gume 9464 Ek – –komplet prednjih tepiha od gume 9464 EH 21komplet prednjih i stražnjih podnih tepiha od gume 1609351080 21komplet prednjih i stražnjih podnih tepiha 1609071780 20komplet prednjih i stražnjih tepiha od iglanog tekstila 9464 AY 20jednodijelni tepih za 3. red sjedala od iglanog tekstila 9663 E9 – –štitnik za prag prtljažnika od prozirne folije 9424 L2 19Zaštitni lim ispod motora 9678140980 – –

ZAŠTITA

Naziv Kat. br. proizvoda Slika Strana

Alarmni uređaj za sprečavanje krađe vozila s original-nim radio frekventnim daljinskim upravljačem 1612800080 23

Modul protiv dizanja vozila 9671 6P – –kavez za životinje 40 x 30 x 30 cm 1607076080 – –kavez za životinje 60 x 42 x 42 cm 1607076180 – –Sigurnosni pojas za male životinje 1607075980 – –Nož za sigurnosni pojas, čekić za razbijanje stakla 1610220580 – –Usnici 1609838480 –Adapterski kabelski snop 6578 wv – –Sigurnosni prsluk za odraslu osobu 9468 36 – –Sigurnosni prsluk za dijete, 3-6 godina (42 cm) 1612619680 – –Sigurnosni prsluk za dijete, 7-12 godina (52 cm) 1612619780 – –komplet sigurnosni trokut i sigurnosni prsluk 9468 30 – –Sigurnosni trokut 9468 37 – –komplet za prvu pomoć 1609289980 – –Mreža za psa 9412 28 24Element za isključivanje zaštite za točenje goriva 1607145880 – –komplet od 2 tekstilna lanca za snijeg za 15- ili 1607977980 25

komplet mrežasto pletenih lanaca za snijeg za 16-inčne felge Thule cd-9 097 16078780 80 – –

komplet mrežasto pletenih lanaca za snijeg za 17-inčne felge Thule cd-9 100 1607878180 – –

komplet sigurnosnih vijaka za čelične felge 9405 32 – –komplet za preventivu i signalizaciju 1611561880 25komplet ukrasnih rubova prednjih maglenki 1613936380 24komplet za regulacijo brzine * 24

SIGURNOST

SIGURNOST (nastavak)Naziv Kat. br. proizvoda Slika Strana

štitnik za stražnja sjedala 9648 A7 – –Dječja sjedalica za 0 do 18 kg (grupe 0/1) 1606431380 – –Dječja sjedalica za 9 do 18 kg (grupa 1) 1610863980 23

Dječja sjedalica s pogledom u smjeru suprotnom od smjera vožnje za 0 do 13 kg (grupa 0+) 1610863780 22

Dječja sjedalica za grupu 2 / 3 (15 do 36 kg 1610823580 23

Podnožje Isofix s pogledom u smjeru suprotnom od smjera vožnje za dječje sjedalo G0/1 i G0/1S 1606431980 – –

Podnožje Isofix s pogledom u smjeru suprotnom od smjera vožnje za dječje sjedalo 1610864180 – –

Uređaj za praćenje i-link 1612616480 – –Uređaj za praćenje spot spSigurnosni vijci za alu felge za 17 mm vijke/plosnati

Naziv Kat. br. proizvoda Slika Strana

Adapter 230v-12v 1612485880 – –Sistem za pomoć u vožnji * – –Slušalice za multimedijski uređaj na stražnjim 1611905980 – –Univerzalni punjač za mobilni telefon 1612401480 27Spojnica za nosač Tetrax s logotipom CITROËN 1608578680 – –

Adapterski kabelski snop pribora za hands-free telefo-niranje Bluetooth Adapterski kabelski snop pribora za 9706 AT – –

Adapterski kabelski snop pribora za hands-free telefo-niranje Bluetooth Adapterski kabelski snop pribora za 9706 CF – –

Izbor DvD playera * 29Izbor prijenosnih navigacijskih uređaja * – –

Pribor za hands-free telefoniranje Bluetooth Parrot vH3100 1613509780 27

kućište za pribor za hands-free telefoniranje Mki 9701 NH 27Prijenosni pribor za hands-free telefoniranje * 27Univerzalni priključak za upaljač za cigarete + USB 1610000780 – –230-voltna utičnica + USB 1609709480 28Produžetak upaljača za cigarete 1613256480 – –Nosač za multimedijske uređaje 9473 Z1 28Nosač za djelomično ugradivi navigacijski uređaj 1607403580 – –

Univerzalni nosač s magnetnom spojnicom za nosač «tetrax smart» 1613579180 – –

Univerzalni nosač s magnetnom spojnicom za nosač «tetrax xway» 1613579280 26

Univerzalni nosač za mobilni telefon 1613946180 – –

7-inčni ekran na dodir s nosačem na naslonu za glavu i slušalicama za djecu 1611871080 – –

MULTIMEDIJSKA OPREMA

Page 32: BERLINGO DODATNA OPREMA - citroen.ba · 1 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Tri bicikla (noseća konzola) 2 - Nosač za bicikla na kuki za vuču Dva bicikla (noseća platforma)

ODJEL POSTPRODAJE I REZERVNIH DIJELOVA OKTOBAR 2015

citroen.ba