blækklatten hgs skoleblad december 2011

of 4 /4
FOTO: Haslev Gym & HF Haslev Gymnasium & HF 2. udgave december 2011 Jule Edition LAYOUT: Julie Stensballe & Emma Agergaard Svendsen Jomfruen Det bliver som sædvanligvis en lang dag i skolen da du stadig bliver mobbet med at du er jomfru. Da du kommer hjem finder du dog ud af at din mor har købt de gode pebernødder. V AE gten Det er ganske normalt at tage lidt på i julemåneden. Men 264 kg er måske lidt i overkanten, når det ikke engang er juleaften endnu.. Jeg siger dette som din ven: du skal nok overveje en slankekur. Stenbuk Du har altid fulgt mottoet ”Bedre sent end aldrig”, men da dine forældre pludselig forsøger at fjerne dig med en abort, bliver du ret så skuffet. LOven Du ændrer livstil 100 % og begynder pludselig at sidde ned og tisse, hvilket er praktisk da du er en kvinde! Tillykke! Skytten Du kommer til at score vildt godt til næste gymnasiefest, hvilket er ret utroligt når man tænker på at du desværre ikke kan komme, da du skal til Tante Odas 78 års fødselsdag! Vandmanden Først skal træet vises, siden skal det spises. Det virker umiddelbart som en rigtig dårlig idé, og det samme fortæller lægen på skadestuen dig juledag. Tyren Julen varer lige til påske! – Tænker du.. Tror folk bliver skuffet når du forklarer dem at du venter med at købe deres julegaver til der er januarudsalg. Skorpionen Stjernerne fortæller mig at du får Anja og Viktor 4 på dvd i julegave! Så bliver din samling endelig komplet! Fisken Du spiller pakkeleg og vinder alle gaverne, dog mister du alle dine venner.. Men hold da op for nogle fede gaver!! V AE dderen Du vinder 1.000.000 kr. på din skrabejulekalender! Hvis du altså havde købt én.. Det er i situationer som denne, at det godt nok træls at du er så nærig at du ikke engang ville spendere 50,- på den, hr. næsten- milionær. Krebsen Du er sindssyg god til badminton i dag! Du er den nye verdensstjerne!! Det er godt nok ærgerligt at det er jule-volley og ikke jule-badminton. Tvillingen Du får den nye Iphone4s i julegave! Den bliver dog taget fra dig, da den slet ikke var til dig, for nogen havde skrevet forkert på til-og-fra- kortet. Men en stikket sweater er nu også helt fin. HOROSKOPERNE Kan også findes på HG’s hjemmeside.

Upload: flemming-christensen

Post on 11-Mar-2016

226 views

Category:

Documents


3 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Blækklatten HGs skoleblad december 2011

TRANSCRIPT

Page 1: Blækklatten HGs skoleblad december 2011

FOTO: Haslev Gym & HF

Haslev Gymnasium & HF2. udgave december 2011 Jule Edition

LAYOUT: Julie Stensballe & Emma Agergaard Svendsen

J o m f r u e nDet bliver som sædvanligvis en lang dag i skolen da du stadig bliver mobbet med at du er jomfru. Da du kommer hjem finder du dog ud af at din mor har købt de gode pebernødder.

V AE g t e nDet er ganske normalt at tage lidt på i julemåneden. Men 264 kg er måske lidt i overkanten, når det ikke engang er juleaften endnu.. Jeg siger dette som din ven: du skal nok overveje en slankekur.

S t e n b u kDu har altid fulgt mottoet ”Bedre sent end aldrig”, men da dine forældre pludselig forsøger at fjerne dig med en abort, bliver du ret så skuffet.

L O v e nDu ændrer livstil 100 % og begynder pludselig at sidde ned og tisse, hvilket er praktisk da du er en kvinde! Tillykke!

S k y t t e nDu kommer til at score vildt godt til næste gymnasiefest, hvilket er ret utroligt når man tænker på at du desværre ikke kan komme, da du skal til Tante Odas 78 års fødselsdag!

V a n d m a n d e nFørst skal træet vises, siden skal det spises. Det virker umiddelbart som en rigtig dårlig idé, og det samme fortæller lægen på skadestuen dig juledag.

T y r e nJulen varer lige til påske! – Tænker du.. Tror folk bliver skuffet når du forklarer dem at du venter med at købe deres julegaver til der er januarudsalg.

S k o r p i o n e nStjernerne fortæller mig at du får Anja og Viktor 4 på dvd i julegave! Så bliver din samling endelig komplet!

F i s k e nDu spiller pakkeleg og vinder alle gaverne, dog mister du alle dine venner.. Men hold da op for nogle fede gaver!!

V AE d d e r e nDu vinder 1.000.000 kr. på din skrabejulekalender! Hvis du altså havde købt én.. Det er i situationer som denne, at det godt nok træls at du er så nærig at du ikke engang ville spendere 50,- på den, hr. næsten-milionær.

K r e b s e nDu er sindssyg god til badminton i dag! Du er den nye verdensstjerne!! Det er godt nok ærgerligt at det er jule-volley og ikke jule-badminton.

T v i l l i n g e nDu får den nye Iphone4s i julegave! Den bliver dog taget fra dig, da den slet ikke var til dig, for nogen havde skrevet forkert på til-og-fra-kortet. Men en stikket sweater er nu også helt fin.

H O R O S K O P E R N E

Kan også findes på HG’s hjemmeside.

Page 2: Blækklatten HGs skoleblad december 2011

Har du husket og k ø b e d e n f l o t t e Haslev Gymnasium og HF hætte trøje?Nej, så er det godt vi lige reklamerer lidt for den.

HG - Hætter?

PØLSEHORN50 g gær2 tsk. sukker2 tsk. salt½ l mælk½ l vand50 g smeltet margarine100 g havregryn150 g fuldkornshvedemel700-900 g hvedemel, så dejen er blød at arbejde med10 pølser

Ingredienserne blandes sammen, dejen æltes og udrulles og deles i 10 stykker. Pølserne pakkes ind i dejstykkerneBages gyldne i 185 grader varm ovnNydes lune – med masser af ketchup!

2 3

REDAKTIONEN Andreas Baunsgaard 2.bCaroline Jenkins 3.bDitte Knudsen 1.aEmma A. Svendsen 3.b

Julie Stensballe 3.bLennarth Andreasen 1.qLine Gudsø 3.bMaria Jensen 1.bPeter Baunsgaard 2.b

Sigrid Svendsen 1.cSofie Jensenius 3.bSofie Juhl-Rasmussen 1.bStine Kjelstrup 1.b

Modellerne er Allan Nielsen, Carla Andersen og Mika Severinsen fra 3.B

Du må hellere få købt dig en hættetrøje for det gør de seje - og det er vel også dig? de kan fås på kontoret til 175kr. for Hg trøjen og 200kr. for MSG trøjen.

Kantinen er træt!Husk at sætte jeres stole op og rydde op efter jer. Ingen gider at sidde ved beskidte borde og det tager lang tid for personalet at rydde op efter jer, så husk det nu!!!

Blækklatter til 1.b

Lad os sætte (nisse)skæg på

Klar, parat, start! Lad juleræset begynde…

Ønskesedlerne er skrevet, de første æbleskiver taget ud af ovnen, og husene pyntet op. December måned er officielt sparket i gang, og det samme er julen. I de næste uger vil folk valfarte til indkøbsstederne, for at finde den perfekte gave til oldemor, bestille flæskestegen hos slagteren og stå i kø i timevis. De sidste dage op til jul sættes slutspurten så ind; de sidste ting købes, de sidste gaver pakkes og de sidste julekager bages, inden alle anstrengelserne kulminerer den 24. december. Heref te r kan v i drage e t

lettelsens suk, og udmattede, synker vi sammen i sofaen og nikker genkendende til teksten: ”julen varer længe, koster mange penge.”

På den anden side så kunne vi måske også nyde julen, som trods alt er hjerternes fest. Det er nemlig den tid på året, hvor vi alle har chancen for at være lidt sødere, lidt barnligere og lidt gladere. Glem juleræset og hyg i stedet med familie og venner. Skrål med på juleklassikerne, se noget julekalender, bag med familien (ja, det kan godt være sjovt!), eller drik noget nisseøl med vennerne. Hvad end der skal til for at få dig i godt julehumør.

Så lad os sætte nisseskæg på og lade julestemningen indfinde sig. Og så mangler der vist kun afslutningsvis at ønskes: ”en glædelig jul herfra!”

Frederik Liljø

KLUMMEN

Deres show var godt lavet med fint besøg fra Nik og Jay, samt stort set alle var på scene. de gjorde det godt og gav et godt grin. De får 4 uf af 5 klatter. Tillykke

Page 3: Blækklatten HGs skoleblad december 2011

Her sidder vi med OD (Christian Olofson Danborg) fra 2.b på bænken i gården. Klokken er 5 minutter i 1, det er gymnasiefest, og vi er lidt fulde. - Har du en god fest?- Jeg har en fucking fed fest! Der er en masse dejlige piger, og det er min første officielle gang i snydskeren. Det er rigtig fedt at være ude bagved, og sørge for at alle får noget at drikke og har det godt .. - Er det fedt at have ansvar?- Ja! Jeg har lige givet en halv pakke smøger væk, folk skal jo også have noget at ryge (Ansvar?) Folk ryger, folk drikker, folk har det fedt! Det er en fest! - Er du fuld?- Jeg var mere fuld før! - Er du fuld? - Ja.. - Kan vi tage dine svar som 100% pålidelige, vil du fortryde det her i morgen? -Fra fulde folk og småbørn skal man høre sandheden! - Hvad fik du til morgenmad?- En skål grovvalsede havregryn med rosiner og minimælk. - Og det får du altid?- Hvis jeg kan nå det, men det er meget sjældent at jeg kan. Jeg prøver at stå op kl. 6 hver morgen. Men det bliver altid kl. 7.

- Hvorfor 6?- Så har jeg lige 2 timer til at nå alt det der om morgenen, lave lektier, spise morgenmad, gå i bad og alle de ting jeg gerne vil nå. Men det ender altid med at jeg lægger mig og læser en god bog, drikker noget te og nyder livet. Jeg kommer altid for sent. - Så ud fra det kan vi konkludere at du går i bad?- Ja! Breaking news! OD går i bad!

ELEVPROF ILENAf Andreas Baunsgaard og Maria Holm

4 5

Ø.L. De ølympiske legeDeltag i de Ølympiske lege og vind ØL!Disciplinerne er:

Den grimmeste grimasse:Tag et billede af dig selv, hvor du laver den grimmeste grimasse i hele verden og send det til Skoleblad over lectio. Vinderbilledet kommer i næste udgave af blækklatten og præmien er selvfølgelig… EN ØL!!

Den bedste joke:Er du bare sindssyg sjov? Del din humør med resten af HG, ved at sende din bedste joke til Skoleblad over lectio. Vinderjoken kommer i næste udgave af blækklatten og præmien er selvfølgelig… EN ØL!!

Den sejeste tegning:Er du mega cool med blyant og papir? Og kan du lide øl? Er svaret ”JA” til begge, så tegn en fed tegning og aflever den personligt til Skoleblad. Vindertegningen kommer i næste udgave af blækklatten og præmien er selvfølgelig… EN ØL!!

På pladserne, færdige, klar, parat, start, NU!

Vi har fået nogle billeder tilsendt, her er de:Det her er de 3 grimmeste grimasser, så til næste Fredagscafe får i hver en ØL, tillykke

SportshjørnetVi forudser at endnu en B-klasse vinder julevolley, og lærerne kommer i sidste række. Vi har aldrig før prøvet at forudsige noget, så vi håber at vi har ret, men nu må vi se. Held og lykke til alle.

Tak til Haslev Gymnasium, der i år samlede over 24.000 kr ind til OD.

Page 4: Blækklatten HGs skoleblad december 2011

FOTOVinderen af denne udgave er vores egen Ditte Knudsen fra 1.a.

Billedet er et god bud, da byen og månen bliver spejlet i vandet. Tillykke Ditte

Næste Tema og frist bliver lagt ud på Lectio i starten af det nye år.

6 7

KONKURRENCEN 24DecemberJuleaften, held og lykke med gave oppakningen og finde mandlen i risalamande.

31DecemberGodt Nytår pas nu på du ikke mister nogen lemmer, det er hverken kønt eller handigt.

13JanuarGYMNASIE-FEST Vi glæder os til endnu en fest, tema er nytår så hop i dit fineste glitter og kom glad.

4JanuarSkolestart så er i friske på det nye år. Så er der ikke lang tid til 3.g’erne bliver studenter. hurra

K A L E N D E R

20DecemberJule volley hyg jer med blækklatten og spil fair! starten på jule ferien

21DecemberÅrets korteste dag Så få nu det bedste ud af den, fra nu af bliver det kun lysere

God jul & godt nytår