dana vinduer profil brochure

of 13 /13
Fabriksvej 4 6973 Ørnhøj Tlf 97 38 45 00 [email protected] www.dana-vinduer.dk GODT HÅNDVÆRK OG ANSVARLIGHED DANSKE VINDUER OG DØRE I FYR OG MAHOGNI EN 14351 -1:2006

Upload: dana-vinduer-as

Post on 13-Mar-2016

236 views

Category:

Documents


3 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Dana Vinduer Profil Brochure. Se også vores brochure med Tekniske Specifikationer.

TRANSCRIPT

Page 1: Dana Vinduer Profil Brochure

Fabriksvej 46973 Ørnhøj

Tlf 97 38 45 [email protected]

GODT HÅNDVÆRK OG ANSVARLIGHEDDANSKE VINDUER OG DØRE I FYR OG MAHOGNI

EN 14351 -1:2006

Page 2: Dana Vinduer Profil Brochure
Page 3: Dana Vinduer Profil Brochure

GODT HÅNDVÆRK OG ANSVARLIGHEDDANA VINDUER STÅR FOR:HÅNDVÆRKSMÆSSIGE TRADITIONERHØJ KVALITETKUNDETILFREDSHEDFLEKSIBILITETANSVARLIGHED

HÅNDVÆRKSMÆSSIGE TRADITIONERI mere end 40 år er der i Ørnhøj blevet produceret døre og vinduer af den bedste kvalitet. De stolte håndværksmæssige traditioner føres videre i Dana Vinduer A/S. Moderne teknologi har overtaget mange pro cesser, men arbejdet udføres og kon-trolleres af vore dygtige medarbejdere. Det høje kvalitets niveau er vigtigt for os, og styres af et kvalitets system.

HØJ KVALITETFor at kunne fremstille et kvalitetsprodukt anvender vi de bedste materialer. Til fremstillingen af vinduer og døre i mahogni anvendes udelukkende ægte kerne træ med et stor indhold af olie og salte, som giver træet en utrolig lang levetid.

Det samme gælder for vinduer og døre i fyrretræ. Disse produceres af nøje udvalgt kernetræ fra nor diske skove i Sverige og Finland, som kendes for ekstra holdbarhed.

KUNDETILFREDSHEDVores professionelle team står til rådighed med gode råd og vejledning. Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med dit valg af Dana Vinduer som leverandør.

Derfor er det afgørende, at du sætter dig grundigt ind i mulighederne og overvejer alternativerne.

FLEKSIBILITETMed vores brochure i hånden ønsker vi at give dig inspiration til valg af vinduer og døre. Samtidig givervi muligheden for at finde netop den løsning, der passer bedst til dine behov. Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med valget, hverken mere eller mindre. Derfor sætter vi stor ære i at kunne tilbyde størst mulig fleksibilitet - om det så er skæve, buede eller helt andre løsninger i standard eller individuelle mål.

ANSVARLIGHEDKombinationen af utallige detaljer og individuelle ønsker skal i sidste ende udgøre en helhed. Vores store ekspertise, det personlige ansvar og engage-ment hos den enkelte medarbejder gør, at enhver opgave hos os bliver udført med største omhu og sans for helheden.

Vores målsætning er derfor også at være blandt de absolut bedste i branchen. Det handler om kunde-tilfredshed fra start til slut.

SE MERE PÅ WWW.DANA-VINDUER.DK - SIDE 3

Page 4: Dana Vinduer Profil Brochure
Page 5: Dana Vinduer Profil Brochure

VINDUER OG DØRE I FYRRETRÆ OG MAHOGNI

Kernetræ er den inderste og ældste del af træ-stammen, og anses for at være den absolut bedste råvare til vindues- og dørproduktion.

Vinduer og døre med sprosser passer godt til klassiske eller romantiske huse i bondehusstil med hygge og charme.

Topstyrede vinduer anvendes ofte i forbindelse medfaste vinduespartier, hvor der er stort lysindfald, ogderfor brug for større luftregulering.

Store vinduespartier fra gulv til loft giver både rum-met karakter og rummelige dimensioner. Lyset og naturen lukkes ind i boligen og giver større velvære.Vi producerer både døre, som er glatte, udført medfrisede fyldninger eller med glas. Dana Vinduersætter pris på det individuelle.

Ønsker du en speciel udformning af vinduer,eksempelvis skrå karme, er faste karme ofte en både god og økonomisk løsning. Faste karme kan kombineres med oplukkelige vindueselementer.

Få størst gavn af store vinduespartier. Anvend dempå husets sydlige facade og udnyt solvarmen somenergikilde.

Alle vore døre og vinduer er produceret efter stoltehåndværksmæssige traditioner, hvor moderneteknologi og mennesker skaber den høje kvalitet.

Dana Vinduer eksisterer kun med tilfredse kunder.Skulle vi derfor ikke leve op til dine forventninger, vilvi gerne, du fortæller os det. Kun på denne måde kan vi blive endnu bedre.

SE MERE PÅ WWW.DANA-VINDUER.DK - SIDE 5

Page 6: Dana Vinduer Profil Brochure
Page 7: Dana Vinduer Profil Brochure

SE MERE PÅ WWW.DANA-VINDUER.DK - SIDE 7

Page 8: Dana Vinduer Profil Brochure
Page 9: Dana Vinduer Profil Brochure

INDIVIDUELLE LØSNINGER

Dana Vinduer tilbyder et meget stort udvalg af danskproducerede vinduer og døre.

Med forskellige åbnefunktioner, træsorter, glas typer, beslag, farver og mange forskellige modeller er Dana Vinduer i stand til at levere netop den løsning, der er tilpasset dine behov.

Har du spørgsmål til dine muligheder, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig på telefon 9738 4500.

Du kan søge yderligere informationer på vores hjemmeside www.dana-vinduer.dk.

SE MERE PÅ WWW.DANA-VINDUER.DK - SIDE 9

GLAS

ÅBNEFUNKTIONER

TILBEHØR

FARVER

TRÆSORTER

Page 10: Dana Vinduer Profil Brochure
Page 11: Dana Vinduer Profil Brochure

GENERELT OM VINDUER OG DØRE

Dana vinduer og døre udføres i to forskellige profilsystemer. Det mere moderne Softlineprofil med bløde afrundede kanter, anvendes ofte ved nybyggeri. Til udskiftnings- og renoveringsopgaver anvendes ofte det mere antikke Bondehusprofil.

Alle vinduer fra Dana Vinduer tilbydes med to forskellige typer af beslåning. De fleste vinduer

med Softlineprofil udføres med paskvilgreb, mens vinduer med Bondehusprofil oftest udføres med anverfer og stormjern.

SE MERE PÅ WWW.DANA-VINDUER.DK - SIDE 11

For at sikre en konstant udskiftning af rumluften, kan

elementer udføres med friskluftventil. Ventilen har

skjult luftindtag imellem karm og ramme.

Page 12: Dana Vinduer Profil Brochure

Dana Vinduer yder 5 års garanti på DVC-mærkede vinduer og døre. Gældende garanti-, salgs- og leveringsbetingelser kan findes på www.dana-vinduer.dk eller oplyses ved kontakt til salgsteamet på telefon 9738 4500.

ANSVARSFRASKRIVELSEDana Vinduer A/S fraskriver sig ansvaret for anven-delse af oplysninger i denne brochure. For yder-ligere information henvises til www.dana-vinduer.dk

De i brochuren viste tegninger og illustrationer må ikke tolkes som målfaste. Alle målangivelser er i millimeter.

GARANTI, SALGS - OG LEVERINGSBETINGELSER

Page 13: Dana Vinduer Profil Brochure

SE MERE PÅ WWW.DANA-VINDUER.DK - SIDE 13

Dana Vinduer er underlagt Dansk Vindues Certifi-cering (DVC), der sikrer overensstemmelse mellem de tilsluttede virksomheders godkendte produk-ter, og de tekniske bestemmelser, der udgives af VinduesIndustrien. Der stilles blandt andet krav til produkternes konstruktion, kvaliteten af materialer, delkomponenter, arbejdsudførelse samt finish og kvalitetsstyring.

Dana Vinduer er CE-mærket, fremstillet og kontrolleret i overensstemmelse med den har moniserede EU-standard EN 14351-1:2006. CE-mærket er et produktpas, der tillader at Dana Vinduers produkter må markedsføres i Danmark og EU. Det er således sikret, at Dana Vinduer blandt andet har et kvalitetsstyringssystem, sporbarhed på produkterne, deklaration på U-værdier og godkend-te tests på sikkerhedsbeslags bæreevne.

EN 14351 -1:2006