discover byas - wellstarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/byas_fl3...10 byas night...

68
TUOTEINFORMAATIO JA KÄYTTÖOPAS DISCOVER BYAS PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH

Upload: others

Post on 09-Aug-2020

12 views

Category:

Documents


2 download

TRANSCRIPT

Page 1: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

TUOTEINFORMAATIO JA KÄYTTÖOPAS

DISCOVER

BYASPROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH

Page 2: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

01 BYAS SENSATION SYSTEM

Bionisen nuoruuden aktivointijärjestelmän (BYAS) avulla kauneushoitoloiden uusimmat ja moderneimmat ihon nuorennusteknologiat tulevat kaikkien saataville. Voit hyödyntää niitä innovatiivisella mobiililaitteella helposti ja mukavasti kotona.

BYAS yhdistää maailman terveystutkimuksen uusimmat tulokset luonnollisiin aktiivisiin aineisiin sekä parhaisiin teknologisiin ratkaisuihin ja tieteellisiin löydöksiin.

Tavoitteena on olla aina mahdollisimman yksinkertainen ja luonnollinen sekä samalla mahdollisimman tehokas.

BYAS SENSATION SYSTEM on kokonaisvaltainen, monivaiheinen ja erittäin tehokas konsepti, joka erottuu muista konsepteista BIOS AGE® -kertoimen ansiosta, ja on räätälöity sopimaan henkilökohtaiseen ihonnuorennus-suunnitelmaasi.

Tämä opas on tarkoitettu avuksesi, jotta saavuttaisit parhaat mahdolliset tulokset käyttäessäsi BYAS SENSATION - järjestelmää.

Löydä julkisuuden tähtien todellinen kauneudenhoitosalaisuus. Vallankumouksellinen, erittäin tehokas ja edullinen. Nyt myös sinun saatavillasi.

Moderni nykyteknologia mahdollistaa optimaaliset tulokset ihon nuorentamiseksi hellävaraisilla, iholle ja kudoksille ystävällisillä menetelmillä. BYAS on ihon luonnollisen nuorentamisen pioneeri.

DISCOVER BYAS – PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH

Page 3: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

02

SISÄLTÖ

FACE LIFTER 3 | 03

BYAS-OHJELMAT | 19

BYAS-ERIKOISTUOTTEET | 43

BYAS 30 VIIKON SUUNNITELMA | 57

HUOMAUTUKSET JA TEKNISET TIEDOT | 61

Page 4: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

03 BYAS SENSATION SYSTEM

BYAS FACE LIFTERMODERNIEN KAUNEUSTEKNOLOGIOIDEN TÄYDELLINEN SYMBIOOSI.

Face Lifterin ainutlaatuinen Multi Pro Synchron Technology® yhdistää erikoishoitoloissa menestyksekkäästi monien vuosien ajan käytetyt ammattimaisen ihonnuorennuksen teknologiat innovatiiviseen mobiililaitteeseen.*

kerrokset saavutetaan ja siellä olevat rasvasolut saadaan läpäisevämmiksi. Tällöin osa rasvoista, ns. triglyseridit, pääsevät ulos ja rasvasolut pienenevät.

Luonnollisten kasvolinjojen palautuminen on mahdollista kaikille BYAS HRFTAS:n avulla ilman kalliita ja vaarallisia kirurgisia operaatioita.

MIKROVÄRINÄ

Face Lifter yhdistää iontoforeesi- ja EMS-ohjelmiin mikrovärinän. Mikrovärinä antaa ihon toisiinsa kytkeytyneille solurakenteille syvähierontaa. Lisäksi kudoskerrosten rakenteellinen yhtenäisyys paranee.

suoraan kasvojen iholle, mikä saattaisi aiheuttaa kiputuntemuksia.

EMS

BYAS Face Lifterissä on sähköisen lihasstimulaation (EMS) ohjelmia.

BYAS Face Lifterin Matalataajuinen Sähköinen lihasstimulaatio (LF-EMS®) voimistaa ja kiinteyttää kasvolihaksia erittäin tehokkaasti. LF-EMS soveltuu myös kaikkein herkimmille ihotyypeille. Matalataajuinen pulssiaktivointi on suunniteltu sopimaan erityisesti kasvojen pienille ja herkille lihasrakenteille.

RADIOTAAJUUS

BYAS Face Lifter käyttää kolmantena perusteknologiana radiotaajuutta.

Dermiksen sidekudoksen kollageenikuidut kutistuvat radiotaajuisten aaltojen aiheuttaman lämpövaikutuksen vuoksi. Näin niiden päällä oleva iho kiinteytyy. Lisäksi BYAS Face Lifterin korkearadiotaajuuksinen triglyseridin absorbointijärjestelmä (HRFTAS®) varmistaa, että ihon syvemmät

IONTOFOREESI

BYAS Face Lifter hyödyntää iontoforeesi-periaatetta. Toisin kuin suurimmassa osassa perinteisillä pulssi-virtaohjelmilla toimivista iontoforeesilaitteista, BYAS Face Lifterin korkeatehoinen ionivirtateknologia (HLIFT®) varmistaa, että iontoforeesiohjelmien käytössä on jatkuva tasavirta. Näin BYAS-erikoisseerumeiden ionisoidut aktiiviset ainesosat, kuten erittäin tehokas hyaluroni-happoyhdiste, kanavoidaan ihon syvempiin kerroksiin hyvin tehokkaasti. Saksalaisen yliopistoklinikan tutkimus osoittaa, että ihon syvemmistä kerroksista löytyy jopa 900% enemmän hyaluronia vain yhden viikon BYAS Face Lifter -käsittelyiden jälkeen.

Matalan herkistävyyden ionikiertoteknologia (LSICT®) mahdollistaa iontoforeesiohjelmien suurimmat tehot ilman reaktioita herkälläkään iholla. Korkealaatuisesta lääketeollisuudessa käytettävästä ruostumattomasta teräksestä valmistetut elektrodit kytkevät iontoforeesin edellyttämän virtapiirin kehon läpi ja takaisin kasvoille. Näin vältetään virtapiirin syntyminen

Page 5: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

04 *BYAS®, Face Lifter®, HLIFT®, LSICT®, LF-EMS®, HRFTAS® ja MPST® ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Page 6: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

05 BYAS SENSATION SYSTEM

KOKONAISVALTAINEN BYAS SENSATIONMONIVAIHEJÄRJESTELMÄ

VAIHE 1: CLEAN-OHJELMAIHON PUHDISTUS & DETOKSIKAATIO

Iho puhdistetaan ensin erittäin tehokkaalla BIONIC DETOX SEERUMILLA, jotta se olisi mahdollisimman valmis vastaanottamaan aktiiviset BYAS-ainesosat syvempiin kerroksiinsa saakka. Tällöin nämä ainesosat pääsevät vapauttamaan kiinteyttävän ja elvyttävän vaikutuksensa ihoon.

BYAS SENSATION – järjestelmässä epäpuhtaudet nousevat syvältä ihohuokosista ihon pinnalle iontoforeesin avulla. Tehokkaasti puhdistettu iho tulee näin täydellisesti valmistelluksi ottamaan vastaan tehokkaat aktiiviset ainesosat.

Samanaikaisesti Face Lifter kanavoi BIONIC DETOX SEERUMIN negatiivisesti varattujen aktiivisten ainesosien imeytymistä ihoon iontoforeesin negatiivisella tasajännitteellä. Tämä palauttaa ihon kosteutta, jota se menettää puhdistusprosessin aikana.

Page 7: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

06Fysiikan perusperiaate: Vastakkaiset varaukset vetävät toisiaan puoleensa, samat varaukset hylkivät toisiaan.

Page 8: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

07 BYAS SENSATION SYSTEM

KOKONAISVALTAINEN BYAS SENSATIONMONIVAIHEJÄRJESTELMÄ

VAIHE 2: NUTRI-OHJELMAIHON RAVITSEMINEN & UUDISTAMINEN

Kun iho on optimaalisen vastaanottavainen, BIONIC HYALURON SEERUMIN positiivisesti varatut aktiivisesti nuorentavat ainesosat imeytetään syvempiin ihokerroksiin Face Lifterin iontoforeesin positiivisen tasavirran avulla.

BIONIC HYALURON SEERUMIA on saatavana kolme vaihtoehtoa. Sinulle annettava seerumi valitaan BIOS AGE® - kertoimesi mukaan, jotta se täyttää ihosi yksilölliset vaatimukset. Kukin seerumi perustuu hienostuneeseen aktiivisten ainesosien yhdistelmään ja sisältää molekyylirakenteeltaan erikoistunutta molekulaarista hyaluronihappoa. Se sisältää myös erityisen lisäainesyhdistelmän, joka sekin on räätälöity sopimaan yksilölliselle BIOS AGE® – kertoimellesi.

Hyaluronihapon aktiivisten ainesosien imeyttämisellä on seuraavat vaikutukset: Ihosta tulee kimmoisampi ja se vastaanottaa enemmän kosteutta. Hyaluronihappo pystyy sitomaan moninkertaisesti oman painonsa verran kosteutta.

Iho näyttää nuorekkaan raikkaalta, tuntuu kiinteämmältä ja on hämmästyttävän pehmeä jo muutaman viikon jälkeen. Ihosi on uudistunut, olet jälleen nuori.

Washingtonin Yliopiston tutkimukset

ovat osoittaneet: Iontoforeesi lisäsi

elastiinikuitujen määrää 45 %.

Page 9: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

08

Fysiikan perusperiaate: Vastakkaiset varaukset vetävät toisiaan puoleensa, samat varaukset hylkivät toisiaan.

Page 10: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

09 BYAS SENSATION SYSTEM

KOKONAISVALTAINEN BYAS SENSATIONMONIVAIHEJÄRJESTELMÄ

Vaihe 3:SUOJAUS & UUDISTAMINEN

BYAS DAY CREMEN (päivävoide) ja BYAS NIGHT CREMEN (yövoide) erityinen aktiivisten merileväainesosien yhdistelmä varmistaa ihon päällimmäisten kerrosten täydellisen viimeistelyn.

BYAS DAY CREME varmistaa ihon optimaalisen kosteutuksen päivän ajaksi. Valittu merileväyhdistelmä vastustaa myös vapaita radikaaleja, joita syntyy ihoon haitallisten ympäristövaikutusten, kuten esim. UV-säteilyn vuoksi. Ihosi näyttää raikkaalta ja säteilevältä.

BYAS DAY CREME for men (päivävoide miehille) on erityisesti suunniteltu miehen ihon suurempaa kosteustarvetta varten ja se lisää ihon kykyä ylläpitää kosteustasoa vahvistamalla ihon kosteussuojaa (hydrolipidikalvoa).

BYAS NIGHT CREME (yövoide) ja BYAS NIGHT CREME for men (yövoide miehille) uudistavat ihoa yöllä. Iho on kirkas ja raikas aamulla.

Chondrus Crispus – levällä on kyky muodostaa

ihon pinnalle kosteutta sitova suojaava kalvo. Tämä

levä on lisäksi erinomainen ihoa tukevien vitamiini-,

mineraali- ja kasvisainesosien lähde.

Page 11: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

10

BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä

ja raikas aamulla. BYAS DAY CREME for menTäydellinen hoidon viimeistely päiväksi miehen iholle, joka

tarvitsee enemmänkosteutta.

BYAS NIGHT CREMETäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä

ja raikas aamulla. BYAS DAY CREMETäydellinen ihon viimeistely

päiväksi, raikas jasäteilevä hehku.

Page 12: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

11 BYAS SENSATION SYSTEM

KOKONAISVALTAINEN BYAS SENSATIONMONIVAIHEJÄRJESTELMÄ

Galwayn Yliopistossa tehdyt kliiniset tutkimukset

ovat osoittaneet: EMS lisäsi kasvolihasten

tilavuutta keskimäärin lähes 20 %.

VAIHE 4: SHAPE-/STRET-OHJELMATLUONNOLLINEN MUOTOILU

Mitä vanhemmaksi tulemme, sitä enemmän kudoksiin varastoituu rasvaa. Tämän seurauksena poskien, leuan ja kaulan alueille muodostuu rasvataskuja.

Kasvojen rasvakertymää, joka sijaitsee ihonalaisen rasvakudoksen yläosan ja dermiksen alaosan välissä, voidaan pilkkoa BYAS Face Lifterin korkearadiotaajuuksisella triglyseridin absorbointijärjestelmällä (HRFTAS®). Se mahdollistaa Face Lifterin tuottamien 500 kHz taajuisten radioaaltojen lämpövaikutuksen ulottumisen ihon syvempien kerrosten rasvasoluihin, jotka muuttuvat näin läpäisevämmiksi. Tällöin osa rasvoista, ns. triglyseridit, pääsevät ulos ja rasvasolut pienenevät.

Face Lifterin tuottamat 1 MHz taajuiset radioaallot lämmittävät kollageenikuituja dermiksen sidekudoksessa. Tämä aiheuttaa niiden proteiinirakenteen muutoksia ja supistumista. Yläpuolella oleva iho kiinteytyy myös tällä tavoin.

Radiotaajuisten aaltojen vaikutusta tehostetaan BYAS Intense Forming Geelin maailmanlaajuisesti ainutlaatuisella LIPOrelease® aktiivisella ainesyhdistelmällä.

BYAS HRFTAS:n avulla, voit muotoilla luonnollisia kasvolinjojasi ilman fyysistä tunkeutumista ihon sisään.

Page 13: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

12

Yalen Lääketieteellisen Yliopiston tutkimukset

ovat osoittaneet: Radiotaajuusteknologialla

voidaan turvallisesti ja tehokkaasti poistaa kehon

ylimääräistä rasvaa.

Radiotaajuus, 500 kHzPilkkoo kasvojen

rasvakertymiä.

Radiotaajuus, 1 mHzVahvistaa ihon ylempiä

kerroksia.

Page 14: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

13 BYAS SENSATION SYSTEM

KOKONAISVALTAINEN BYAS SENSATIONMONIVAIHEJÄRJESTELMÄ

VAIHE 5: LIFT-/FIRM-OHJELMATLUONNOLLINEN KOHOTUS

Mitä vanhemmiksi tulemme, sitä enemmän lihaksemme menettävät voimaansa. Tämän seurauksena poskien ja leuan alueiden iho veltostuu.

Face Lifter vahvistaa velttoa kudosta ja heikkoja lihaksia erityislaatuisella sähköisellä lihasstimulaatiolla (EMS). Matalataajuisella sähköisellä lihasstimulaatiolla (LF-EMS®) tuotetut ihmiselle turvalliset milliampeeritason sähköpulssit johdetaan suoraan lihaksiin, jotka reagoivat niihin supistumalla. Kun pulssi päättyy, lihas rentoutuu uudelleen. Tämä kohdennettu stimulointi vahvistaa ja kehittää kasvolihaksia. Siksi niiden päällä oleva iho kiinteytyy.

BYAS LF-EMS:n avulla voit tehdä roikkuvalle iholle luonnollisen kohotuksen ilman fyysistä tunkeutumista ihon sisään.

Galwayn Yliopistossa tehdyt kliiniset tutkimukset

ovat osoittaneet: EMS lisäsi kasvolihasten

tilavuutta keskimäärin lähes 20 %.

Page 15: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

14

Yalen Lääketieteellisen Yliopiston tutkimukset ovat

osoittaneet: Radiotaajuusteknologialla voidaan

turvallisesti ja tehokkaasti poistaa

kehon ylimääräistä rasvaa.

Sähköinen lihasstimulaatioTekee ihon pinnanmuodoista kauttaaltaan

luonnollisempia.

Page 16: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

15 BYAS SENSATION SYSTEM

KOKONAISVALTAINEN BYAS SENSATIONMONIVAIHEJÄRJESTELMÄ

VAIHE 6: MASK-OHJELMAILMELIHASTEN SYVÄRENTOUTUS

Osa näkyvistä kasvojuonteista on ilmejuonteita. Ikääntyessämme ja tehdessämme jatkuvasti toistuvia kasvolihasten liikkeitä nämä juonteet säilyvät ja syvenevät koko ajan. Näiden ilmejuonteiden muodostumista vastaan tarvitaan erikoisstrategia.

Ihoa nuorentavat ja lihaksia rentouttavat aktiiviset aineet, kuten BYAS Galvanic Liftin innovatiivisen koostumuksen oleellinen osa, positiivisesti ionisoitu SYN-AKE®, imeytetään syvempiin ihon kerroksiin Face Lifterin korkeatehoisella ionimaskiteknologialla (HIIMT®) käyttäen positiivista iontoforeesia. Toisin kuin suurimassa osassa naamioista, jotka jäävät vain ihon pinnalle, nämä aktiiviset aineet vapauttavat täyttä tehoaan koko yön ajan.

BYAS Galvanic Lift ja BYAS HIIMT® muodostavat yhdessä maailman ensimmäisen galvaanisen naamiojärjestelmän, joka on kehitetty saamaan aikaan henkeäsalpaavia tuloksia syvimpien

ilmejuonteiden vähentämisessä. Tämän tuloksena iho säilyttää maksimikimmoisuutensa ja luonnollisen ulkonäkönsä toisin kuin botuliinimyrkkyä sisältävien käsittelyiden mahdollisesti aiheuttama peruuttamaton “jäätyminen”.

Dermscan:lla tehdyt tutkimukset ovat osoittaneet:

SYN-AKE® on vähentänyt ja silottanut

testihenkilöiden ilmejuonteita 80 %.

Page 17: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

16

Page 18: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

17 BYAS SENSATION SYSTEM

YLEISKATSAUSFACE LIFTERISI HELPPO KÄYTTÖ.

Face Lifter voidaan säätää sopimaan täydellisesti ihosi yksilöllisiin tarpeisiin.

Face Lifterissä on 3 iontoforeesiohjelmaa, 2 EMS-ohjelmaa ja 2 radiotaajuusohjelmaa. Iontoforeesi- ja EMS-ohjelmien aikana toimii myös mikrovärinä. Kaikkien ohjelmien voimakkuutta voi säätää kolmella tasolla. Nämä kaikkiaan 21 ohjelmaa takaavat sinulle maksimaalisen ammattimaisen ihonhoidon. Valitse itse.

Voit käyttää BYAS Face Lifteriä ainoastaan BYAS-tuotteiden kanssa.

1. Iontoforeesiohjelmat

Puhdistus, ravitseminen ja syvempien ihokerrosten uudistaminen

2. Lihasstimulaatio-ohjelmat (EMS)

Kasvolihasten voimistaminen

3. Radiotaajuusohjelmat (RF)

1 MHz – 500 kHz ammattiteknologia kudosten kiinteyttämiseen ja rasvanpilkontaan

4. Tehon ja toimintatilan näyttö

Tehotason ja toimintatilan näyttö (aktiivinen, lepotila)

5. Tehon valinta

Matala teho "Low", keskiteho "Medium" tai korkea teho "High". Valintanäppäin on näkymättömissä elegantin silikonikuoren alla.

6. Ohjelmanäyttö

Sisäänrakennettu ajastin, joka pysäyttää kunkin ohjelman turvallisesti

7. Lataussymboli

Näyttää akun lataustason

8. Monitoiminäppäin

Päälle/Pois, ohjelmien startti, tauko & jatkaminen. Valintanäppäin on näkymättömissä elegantin silikonikuoren alla.

Page 19: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

18

9. Kaksi käsittelyelektrodia

Vierekkäin asennetut, korkeatasoisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetut elektrodit innovatiivisen Multi Pro Synchron Technology®*:n käyttämiseksi

10. Automaattinen lämmönmittaus

ja tehonsäätö (ATSEC)

Maksimaalinen käyttöturvallisuus RF-ohjelmien aikana jatkuvan, käsittelyelektrodien läpi tapahtuvan lämpömittauksen avulla. Automaattinen tehonsäätö, kun käsittelylämpötila ylitetään tai alitetaan.

11. Mini-USB -liitin

Pohjaliittimen sijasta Face Lifterin akku voidaan ladata myös mukana tulevalla USB-johdolla (esim. kytkemällä tietokoneeseen).

12. Latausteline

Älä käynnistä latausta ennen kuin akku on täysin tyhjentynyt

*BYAS®, Face Lifter®, ATSEC® ja MPST® ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Page 20: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

19 BYAS SENSATION SYSTEM

BYAS SENSATION - OHJELMAT

YleisohjeetPuhdista iho normaalisti ennen kutakin käyttökertaa. Poista meikki. Lisää vasta sitten valitun ohjelman mukaista BYAS-seerumia tai LIPOrelease® -geeliä Face Lifterin käsittely-elektrodeille tai käsiteltävänä olevalle ihon alueelle.

Käsittele kumpaakin kasvon puolikasta 1,5 minuuttia, puolikas kerrallaan, tai 3 minuuttia kasvon puolikasta kohden ohjelmilla NUTRI ja MASK. Varmista, että Face Lifterin elektrodien alla on aina riittävästi seerumia tai geeliä. Lisää ainetta tarvittaessa. Jos kaikki seerumi imeytyy ihoon käsittelyn aikana, lisää aina seerumia.

Jos ihosi on hyvin herkkä, vähennä käsittelyjen määrää viikossa. Käytä ihollesi maksimissaan vain keskitehoa ensimmäisten viikkojen ajan.

Iontoforeesi- / EMS-ohjelmatKun olet valinnut iontoforeesi- tai EMS-ohjelman, toimi seuraavasti:Paina Face Lifterin elektrodit käsiteltävänä olevalle ihoalueelle ja liu’uta Face Lifteriä hitain liikkein kasvojen keskeltä ulospäin.

RadiotaajuusohjelmatKun olet valinnut radiotaajuusohjelman, toimi aina seuraavasti:Paina Face Lifterin elektrodit käsiteltävänä olevan ihoalueen ensimmäiseen kohtaan. Paina ihoa keskivoimalla 3 – 4 sekuntia. Liu’uta sitten Face Lifteriä ympyrämäisesti noin luumun kokoisella alueella. Siirrä sitten käsittelypää seuraavaan ihonkohtaan. Toista tätä prosessia, kunnes olet käsitellyt haluamasi ihonalueen kokonaan. Näin varmistat Face Lifterin optimaalisen vaikutuksen tehdessäsi kasvojen radiotaajuuskäsittelyä.

Radiotaajuuskäsittelyn aikana et huomaa merkittävää lämpövaikutusta ihollasi. Tämä johtuu siitä, että Face Lifterin radioaallot on säädetty soveltumaan erityisesti kasvojen iholle. Näin ne eivät aiheuta liiallista lämpötuntemusta ihon pintaosien herkissä tuntoreseptoreissa, mutta saavat silti aikaan ihonalaisen rasvan tehokkaan pilkkoutumisen ja sidekudoksen kollageenikuitujen kiinteytymisen.

BYAS Face Lifterissä on ainutlaatuinen ATSEC-järjestelmä (Automaattinen lämmönmittaus ja tehonsäätö). Tämä mahdollistaa jatkuvan lämmönmittauksen käsittelyelektrodien läpi RF-ohjelmien aikana. Jos huomataan, että ohjelmoitu maksimilämpötila ylitetään, Face Lifterin tehoa lasketaan automaattisesti. Kun maksimilämpötilaa ei enää ylitetä, ohjausjärjestelmä lisää tehoa vaiheittain maksimiin saakka.

Huomioi seuraavat seikat, kun käytät BYAS Face Lifter - ohjelmia.

Page 21: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

20

Page 22: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

21 BYAS SENSATION SYSTEM

CLEAN-OHJELMAPERUSMENETELMÄ - VAIHE 1: IHON PUHDISTUS & DETOKSIKAATIO.

Iho syväpuhdistetaan Face Lifterin CLEAN-ohjelman negatiivisella iontoforeesilla.

Samanaikaisesti BIONIC DETOX SEERUMIN negatiivisesti varatut aktiiviset ainesosat imeytyvät ihoon. Tämä palauttaa ihon kosteutta, jota se menettää puhdistusprosessin aikana. Ohjelman jälkeen ihosi näyttää silminnähden puhtaammalta ja tuntuu sileämmältä.

Levitä aluksi BIONIC DETOX SEERUMIA ohuelti joko Face Lifterin elektrodeille tai käsiteltävänä olevalle ihoalueelle.

Annostelijan pumppausmäärä riippuu ihosi laadusta. Normaalisti 2 pumppausta kasvon puolikasta kohden on riittävä määrä yhteen käsittelyyn.

Paina Face Lifterin elektrodit käsiteltävänä olevalle ihoalueelle ja liu’uta Face Lifteriä hitain liikkein kasvojen keskeltä ulospäin.

Käsittele kasvon puolikasta 1,5 minuuttia, puolikas kerrallaan. Jos seerumi imeytyy ihoon täysin käsittelyn aikana, lisää aina seerumia.

Huomaa: Liiallinen Detox-seerumin määrä heikentää puhdistustulosta.

Iontoforeesiohjelma 1

Tuote:BIONIC DETOX SERUM

Ohjelmatyyppi:

Pääohjelma

Ohjelman kesto: 3 minuuttia

AINESOSAT: BIONIC DETOX SERUM AQUA, PENTYLENE GLYCOL, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, GLYCINE, FRUCTOSE, UREA, NIACINAMIDE, INOSITOL, SODIUM BENZOATE, LACTIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, HYDROLYZED RHODOPHYCEA EXTRACT, XANTHAN GUM, SOLUBLE COLLAGEN

Varmista, että Face Lifterin elektrodien alla on koko ajan seerumia. Lisää tarvittaessa seerumia.

Page 23: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

22

1. Käynnistä Face Lifter painamalla laitteen oikealla puolella silikonikuoren alla olevaa monitoiminäppäintä. Jotta laite käynnistyy, pidä näppäintä painettuna noin 2 sekuntia.

2. Painele samaa näppäintä, kunnes olet valinnut iontoforeesiohjelman CLEAN.

3. Painele laitteen vasemmalla puolella silikonikuoren alla olevaa näppäintä, kunnes olet valinnut haluamasi tehotason ohjelmalle (L = Matala, M = Keskiteho, H = Korkea).

4. Paina oikeanpuolesta näppäintä uudelleen lyhyesti käynnistääksesi ohjelman. Sisäänrakennettu ajastin alkaa laskea aikaa taaksepäin. Ennakkoon ohjelmoitu ohjelma-aika on 3 minuuttia.

5. Näet ohjelman käynnistyneen tehonäytön symbolin laatikoiden jatkuvina liikkeinä.

6. Voit keskeyttää käsittelyn painamalla oikeanpuoleista monitoiminäppäintä uudelleen ja pitämällä sen painettuna. Voit käynnistää käsittelyn uudelleen samalla tavalla.

7. Sammuttaaksesi Face Lifterin käsittelyn jälkeen paina oikeanpuoleista näppäintä niin kauan, että näyttö sammuu.

8. Puhdista elektrodit huolellisesti. Poista jäljelle jäänyt seerumi kostealla pyyhkeellä tai sienellä. Älä puhdista laitetta juoksevalla vedellä!

9. Pese kasvosi aina huolellisesti puhtaalla haalealla vedellä.

10. Aloita sitten kasvojesi syvähoito omalle BIOS AGE® – kertoimellesi sopivalla BYAS HYALURON SEERUMILLA tai tee naamiokäsittely (MASK).

Page 24: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

23 BYAS SENSATION SYSTEM

NUTRI-OHJELMA - BIOS AGE®: < 29PERUSMENETELMÄ - VAIHE 2: IHON SYVÄ RAVITSEMINEN & UUDISTAMINEN.

Face Lifterin NUTRI-ohjelman positiivinen iontoforeesi mahdollistaa BIONIC HYALURON SERUM regularin ravinteiden kohdennetun ja hyvin tehokkaan imeyttämisen ihoon.

Tässä bi-molekulaarisessa hyaluronihapossa on suhteessa enemmän suuria molekyylejä ja vähemmän pieniä molekyylejä. Tämä yhdistelmä on suunniteltu erityisesti nuorempaa ihoa varten.

Mukaan lisätty erityinen aminohappoyhdistelmä taistelee vapaita radikaaleja vastaan. Tämä estää kollageenituotannon ennenaikaisen vähenemisen.

Levitä aluksi BIONIC HYALURON SERUM regularia reilusti joko Face Lifterin elektrodeille tai käsiteltävänä olevalle ihoalueelle.

Annostelijan pumppausmäärä riippuu ihosi laadusta. Yleensä kannattaa käyttää vähintään 2 pumppausta BIONIC HYALURON SERUM regularia kasvon puolikasta kohden.

Paina Face Lifterin elektrodit käsiteltävänä olevalle ihoalueelle ja liu’uta Face Lifteriä hitain liikkein kasvojen keskeltä ulospäin.

Käsittele kasvon puolikasta 3 minuuttia, puolikas kerrallaan. Jos seerumi imeytyy ihoon täysin käsittelyn aikana, lisää aina seerumia.

Iontoforeesiohjelma 2

BIOS AGE® -kerroin:ikään 29 saakka

Tuote:BIONIC HYALURON SERUM regular

Ohjelmatyyppi:Pääohjelma

Ohjelman kesto: 6 minuuttia

AINESOSAT: BIONIC HYALURON SERUM regularAQUA, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, GLYCERIN, BISABOLOL, PROLINE, ARGININE, ALANINE, SERINE, LACTIC ACID, TOCOPHEROL

Varmista, että Face Lifterin elektrodien alla on koko ajan seerumia. Lisää tarvittaessa seerumia.

Page 25: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

24

1. Käynnistä Face Lifter painamalla laitteen oikealla puolella silikonikuoren alla olevaa monitoiminäppäintä. Jotta laite käynnistyy, pidä näppäintä painettuna noin 2 sekuntia.

2. Painele samaa näppäintä, kunnes olet valinnut iontoforeesiohjelman NUTRI.

3. Painele laitteen vasemmalla puolella silikonikuoren alla olevaa näppäintä, kunnes olet valinnut haluamasi tehotason ohjelmalle (L = Matala, M = Keskiteho, H = Korkea).

4. Paina oikeanpuolesta näppäintä uudelleen lyhyesti käynnistääksesi ohjelman. Sisäänrakennettu ajastin alkaa laskea aikaa taaksepäin. Ennakkoon ohjelmoitu ohjelma-aika on 6 minuuttia.

5. Näet ohjelman käynnistyneen tehonäytön symbolin laatikoiden jatkuvina liikkeinä.

6. Voit keskeyttää käsittelyn painamalla oikeanpuoleista monitoiminäppäintä uudelleen ja pitämällä sen painettuna. Voit käynnistää käsittelyn uudelleen samalla tavalla.

7. Sammuttaaksesi Face Lifterin käsittelyn jälkeen paina oikeanpuoleista näppäintä niin kauan, että näyttö sammuu.

8. Puhdista elektrodit huolellisesti. Poista jäljelle jäänyt seerumi kostealla pyyhkeellä tai sienellä. Älä puhdista laitetta juoksevalla vedellä!

9. Älä pese kasvojasi. Anna mahdollisesti iholle jääneen ylimääräisen seerumin imeytyä ihoon.

10. Jos pieniä ainejäämiä jää vielä tämän jälkeen iholle, pyyhi ne pois hieman kostutetulla pyyhkeellä tai sienellä.

11. Jatka sitten ihonhoitoasi BYAS -PÄIVÄ- tai -YÖVOITEELLA tai vastaavilla tuotteilla miehille.

Page 26: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

25 BYAS SENSATION SYSTEM

NUTRI-OHJELMA - BIOS AGE®: IÄT 30 – 49PERUSMENETELMÄ - VAIHE 2: IHON SYVÄ RAVITSEMINEN & UUDISTAMINEN.

Face Lifterin NUTRI-ohjelman positiivinen iontoforeesi mahdollistaa BIONIC HYALURON SERUM advancedin ravinteiden kohdennetun ja hyvin tehokkaan imeyttämisen ihoon.

Tässä bi-molekulaarisessa hyaluronihapossa on yhtä paljon suuria ja pieniä molekyylejä. Tämä yhdistelmä on suunniteltu väsyneelle iholle.

Mukaan lisätty erityinen tetrapeptidiyhdistelmä auttaa erilaisten ryppyjen vähentämisessä sekä ehkäisee ihon pigmentoitumisprosessia (ikätäplien syntymistä).

Levitä aluksi BIONIC HYALURON SERUM advancedia reilusti joko Face Lifterin elektrodeille tai käsiteltävänä olevalle ihoalueelle.

Annostelijan pumppausmäärä riippuu ihosi laadusta. Yleensä kannattaa käyttää vähintään 2 pumppausta BIONIC HYALURON SERUM advancedia kasvon puolikasta kohden.

Huomaa kuitenkin, että ihon hyaluronihapon määrä vähenee iän myötä. Iästä 40 ylöspäin sinun tulisi lisätä 2-3 pumppausta kasvonpuolikkaalle ja iästä 60 eteenpäin 3-4 pumppausta.

Paina Face Lifterin elektrodit käsiteltävänä olevalle ihoalueelle ja liu’uta Face Lifteriä hitain liikkein kasvojen keskeltä ulospäin.

Käsittele kasvon puolikasta 3 minuuttia, puolikas kerrallaan. Jos seerumi imeytyy ihoon täysin käsittelyn aikana, lisää aina seerumia.

Iontoforeesiohjelma 2

BIOS AGE® -kerroin:iät 30-49 – keski-ikäinen iho

Tuote:BIONIC HYALURON SERUM advanced

Ohjelman tyyppi:Pääohjelma

Ohjelman kesto: 6 minuuttia

AINESOSAT: BIONIC HYALURON SERUM advancedAQUA, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALORUNATE, TETRAPEPTIDE -21, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL

Varmista, että Face Lifterin elektrodien alla on koko ajan seerumia. Lisää tarvittaessa seerumia.

Page 27: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

26

1. Käynnistä Face Lifter painamalla laitteen oikealla puolella silikonikuoren alla olevaa monitoiminäppäintä. Jotta laite käynnistyy, pidä näppäintä painettuna noin 2 sekuntia.

2. Painele samaa näppäintä, kunnes olet valinnut iontoforeesiohjelman NUTRI.

3. Painele laitteen vasemmalla puolella silikonikuoren alla olevaa näppäintä, kunnes olet valinnut haluamasi tehotason ohjelmalle (L = Matala, M = Keskiteho, H = Korkea).

4. Paina oikeanpuolesta näppäintä uudelleen lyhyesti käynnistääksesi ohjelman. Sisäänrakennettu ajastin alkaa laskea aikaa taaksepäin. Ennakkoon ohjelmoitu ohjelma-aika on 6 minuuttia.

5. Näet ohjelman käynnistyneen tehonäytön symbolin laatikoiden jatkuvina liikkeinä.

6. Voit keskeyttää käsittelyn painamalla oikeanpuoleista monitoiminäppäintä uudelleen ja pitämällä sen painettuna. Voit käynnistää käsittelyn uudelleen samalla tavalla.

7. Sammuttaaksesi Face Lifterin käsittelyn jälkeen paina oikeanpuoleista näppäintä niin kauan, että näyttö sammuu.

8. Puhdista elektrodit huolellisesti. Poista jäljelle jäänyt seerumi kostealla pyyhkeellä tai sienellä. Älä puhdista laitetta juoksevalla vedellä!

9. Älä pese kasvojasi. Anna mahdollisesti iholle jääneen ylimääräisen seerumin imeytyä ihoon.

10. Jos pieniä ainejäämiä jää vielä tämän jälkeen iholle, pyyhi ne pois hieman kostutetulla pyyhkeellä tai sienellä.

11. Jatka sitten ihonhoitoasi BYAS -PÄIVÄ- tai -YÖVOITEELLA tai vastaavilla tuotteilla miehille.

Page 28: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

NUTRI-OHJELMA - BIOS AGE®: 50+PERUSMENETELMÄ - VAIHE 2: IHON SYVÄ RAVITSEMINEN & UUDISTAMINEN.

Face Lifterin NUTRI-ohjelman positiivinen iontoforeesi mahdollistaa BIONIC HYALURON SERUM premiumin ravinteiden kohdennetun ja hyvin tehokkaan imeyttämisen ihoon.

Tässä bi-molekulaarisessa hyaluronihapossa on vähemmän suuria ja enemmän pieniä molekyylejä. Tämä yhdistelmä on suunniteltu vanhemmalle iholle.

Mukaan lisätty erityinen A-, C- ja E-vitamiinien yhdistelmä kiihdyttää solujen jakautumista, mikä hidastuu iän myötä. Tämä kiinteyttää tehokkaasti kudoskerroksia..

Levitä aluksi BIONIC HYALURON SERUM premiumia reilusti joko Face Lifterin elektrodeille tai käsiteltävänä olevalle ihoalueelle.

Annostelijan pumppausmäärä riippuu ihosi laadusta. Yleensä kannattaa käyttää vähintään 2 pumppausta BIONIC HYALURON SERUM premiumia kasvon puolikasta kohden.

Huomaa kuitenkin, että ihon hyaluronihapon määrä vähenee iän myötä. Iästä 60 ylöspäin sinun tulisi lisätä 3-4 pumppausta kasvonpuolikkaalle.

Paina Face Lifterin elektrodit käsiteltävänä olevalle ihoalueelle ja liu’uta Face Lifteriä hitain liikkein kasvojen keskeltä ulospäin.

Käsittele kasvon puolikasta 3 minuuttia, puolikas kerrallaan. Jos seerumi imeytyy ihoon täysin käsittelyn aikana, lisää aina seerumia.

Iontoforeesiohjelma 2

BIOS AGE® -kerroin:ikä 50 ja ylöspäin – ikääntynyt iho

Tuote:BIONIC HYALURON SERUM premium

Ohjelmatyyppi:Pääohjelma

Ohjelman kesto: 6 minuuttia

AINESOSAT: BIONIC HYALURON SERUM premiumAQUA, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, SODIUM ASCORBATE, RETINOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, XANTHAN GUM

Varmista, että Face Lifterin elektrodien alla on koko ajan seerumia. Lisää tarvittaessa seerumia.

Page 29: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

1. Käynnistä Face Lifter painamalla laitteen oikealla puolella silikonikuoren alla olevaa monitoiminäppäintä. Jotta laite käynnistyy, pidä näppäintä painettuna noin 2 sekuntia.

2. Painele samaa näppäintä, kunnes olet valinnut iontoforeesiohjelman NUTRI.

3. Painele laitteen vasemmalla puolella silikonikuoren alla olevaa näppäintä, kunnes olet valinnut haluamasi tehotason ohjelmalle (L = Matala, M = Keskiteho, H = Korkea).

4. Paina oikeanpuolesta näppäintä uudelleen lyhyesti käynnistääksesi ohjelman. Sisäänrakennettu ajastin alkaa laskea aikaa taaksepäin. Ennakkoon ohjelmoitu ohjelma-aika on 6 minuuttia.

5. Näet ohjelman käynnistyneen tehonäytön symbolin laatikoiden jatkuvina liikkeinä.

6. Voit keskeyttää käsittelyn painamalla oikeanpuoleista monitoiminäppäintä uudelleen ja pitämällä sen painettuna. Voit käynnistää käsittelyn uudelleen samalla tavalla.

7. Sammuttaaksesi Face Lifterin käsittelyn jälkeen paina oikeanpuoleista näppäintä niin kauan, että näyttö sammuu.

8. Puhdista elektrodit huolellisesti. Poista jäljelle jäänyt seerumi kostealla pyyhkeellä tai sienellä. Älä puhdista laitetta juoksevalla vedellä!

9. Älä pese kasvojasi. Anna mahdollisesti iholle jääneen ylimääräisen seerumin imeytyä ihoon.

10. Jos pieniä ainejäämiä jää vielä tämän jälkeen iholle, pyyhi ne pois hieman kostutetulla pyyhkeellä tai sienellä.

11. Jatka sitten ihonhoitoasi BYAS -PÄIVÄ- tai -YÖVOITEELLA tai vastaavilla tuotteilla miehille.

Page 30: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

29 BYAS SENSATION SYSTEM

SUOJAUS & HOITOPERUSMENETELMÄ – VAIHE 3: TÄYDELLINEN SUOJAUS PÄIVÄN AJAKSI AINUTLAATUISELLA MERILEVÄYHDISTEELLÄ.

Ihosi saa syväpuhdistuksen jälkeen pintakerrostensa täydellisen viimeistelyn BYAS-hoitojärjestelmällä.

Ihosi epidermiksen kosteustasapainoa kontrolloidaan tehokkaasti BYAS PÄIVÄVOITEELLA. Samalla torjutaan päivittäin ihoon muodostuvien haitallisten vapaiden radikaalien vaikutusta. Lisäksi BYAS PÄIVÄVOIDE muodostaa ihollesi erityisen suojakalvon ja estää sitä kuivumasta päivän aikana. Ihosi näyttää raikkaalta ja säteilevältä.

BYAS PÄIVÄVOIDE miehille soveltuu erityisesti miehen ihon kosteustarpeisiin sekä lisää ihon yleistä kosteuden ylläpitokykyä voimistamalla ihon kosteussuojaa (hydrolipidikalvoa).

Kun olet avannut BYAS PÄIVÄVOIDEPURKIN, poista suojakansi. Jotta voide pysyisi hygieenisenä ja puhtaana, vältä sen ottamista sormilla. Käytä sen sijaan puhdasta lastaa. BYAS PÄIVÄVOIDETTA miehille voit ottaa pumppaamalla annostelijasta muutamia kertoja.

Otettuasi BYAS PÄIVÄVOIDETTA purkista, levitä se kasvoillesi. Puhdista käyttämäsi lasta pyyhkeellä tai pese se vedellä.

BYAS PÄIVÄVOIDE on hyvin riittoisaa. Keskimäärin pähkinän kokoinen määrä riittää koko kasvoille. Sama pätee BYAS PÄIVÄVOITEESEEN miehille.

Ihosi muuttuu elämäntapojesi, ikäsi ja vuodenaikojen mukaan. Tämän vuoksi voiteen määrää kannattaa lisätä pikkuhiljaa. Jos olet levittänyt kasvoillesi liikaa voidetta, poista ylimäärä puhdistuspyyhkeellä.

Tuote:BYAS DAY CREME taiBYAS DAY CREME for men (Päivävoide tai päivävoide miehille)

Käyttö: Päivittäin aamulla

AINESOSAT: BYAS DAY CREMEAQUA (WATER / EAU), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, MICA, GLYCERYL STEARATE SE, LANOLIN ALCOHOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CETYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, POLYACRYLAMIDE, PARFUM (FRAGRANCE), SILICA, C13-14 ISOPARAFFIN, CARBOMER, CHLORPHENESIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALARIA ESCULENTA EXTRACT, ERYNGIUM MARITIMUM EXTRACT, LAURETH-7, SODIUM HYDROXIDE, TRIPLEUROSPERMUM MARITIMUM EXTRACT, MARIS SAL (SEA SALT / SEL MARIN), TITANIUM DIOXIDE, BUTYLENE GLYCOL, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, PELVETIA CANALICULATA EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, SORBIC ACID, CI 16255, CI 19140, DEHYDROACETIC ACID, BHT

AINESOSAT: BYAS DAY CREME for menAQUA (WATER / EAU), GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ORBIGNYA OLEIFERA SEED OIL, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL / HUILE MINÉRALE), TEA-STEARATE, LANOLIN ALCOHOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CETYL ALCOHOL, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, POLYACRYLAMIDE, TITANIUM DIOXIDE, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT, ALLANTOIN, C13-14 ISOPARAFFIN, CARBOMER, PARFUM (FRAGRANCE), CAPRYLHYDROXAMIC ACID, TRIETHANOLAMINE, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) SEED EXTRACT, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, MELILOTUS OFFICINALIS EXTRACT, VITIS VINIFERA (GRAPE) LEAF EXTRACT, LAURETH-7, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, COUMARIN, LINALOOL, CI 19140, LIMONENE, ISOEUGENOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, EUGENOL, CINNAMYL ALCOHOL, BHT.

Page 31: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

30

BYAS DAY CREME (päivävoide)Käsittelyn täydellinen viimeistely, jolla saat aikaan raikkaan ja säteilevän ihon päivän ajaksi. Antaa myös tehokkaan suojan päivittäistä ympäristörasitetta vastaan.

BYAS DAY CREME for men(päivävoide miehille)Käsittelyn täydellinen viimeistely vaativalle miehen iholle, joka edellyttää ylimääräistä kosteuttamista päivän ajaksi.

Page 32: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

31 BYAS SENSATION SYSTEM

UUDISTAMINEN & HOITOPERUSMENETELMÄ – VAIHE 3: TÄYDELLINEN UUDISTAMINEN YÖN AIKANA AINUTLAATUISELLA MERILEVÄYHDISTEELLÄ.

Ihosi valmistellaan optimaalisesti myös yön ajaksi BYAS-hoitojärjestelmän.

BYAS YÖVOITEEN / BYAS YÖVOITEEN miehille aktiivisten nuorentavien marileväyhdisteiden avulla. Näin ihosi näyttää valoisalta ja raikkaalta herätessäsi aamulla.

Kun olet avannut BYAS YÖVOIDEPURKIN, poista suojakansi. Jotta voide pysyisi hygieenisenä ja puhtaana, vältä sen ottamista sormilla. Käytä sen sijaan puhdasta lastaa. BYAS YÖVOIDETTA miehille voit ottaa pumppaamalla annostelijasta muutamia kertoja.

Otettuasi VOIDETTA purkista, levitä se kasvoillesi. Puhdista käyttämäsi lasta pyyhkeellä tai pese se vedellä.

BYAS YÖVOIDE on hyvin riittoisaa. Keskimäärin pähkinän kokoinen määrä riittää koko kasvoille. Sama pätee BYAS YÖVOITEESEEN miehille.

Ihosi muuttuu elämäntapojesi, ikäsi ja vuodenaikojen mukaan. Tämän vuoksi voiteen määrää kannattaa lisätä pikkuhiljaa. Jos olet levittänyt kasvoillesi liikaa voidetta, poista ylimäärä puhdistuspyyhkeellä.

VOITEEN rakenne on paksumpi. On mahdollista, että sen levityksen jälkeen ihollesi jää ohut kalvo. Se häviää, kun voide on imeytynyt ihoosi täysin.

Tuote:BYAS NIGHT CREME taiBYAS NIGHT CREME for men (Yövoide tai yövoide miehille)

Käyttö: Päivittäin illalla

AINESOSAT: BYAS NIGHT CREMEINGREDIENTS: AQUA (WATER / EAU), GLYCOL STEARATE SE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, DECYL OLEATE, CETEARETH-20, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE SE, CETEARETH-12, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, TOCOPHERYL ACETATE, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), CHLORPHENESIN, DISODIUM EDTA, ISOPROPYL MYRISTATE, CRAMBE MARITIMA LEAF EXTRACT, MARIS SAL (SEA SALT / SEL MARIN), PLANKTON EXTRACT, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, ALARIA ESCULENTA EXTRACT, TOCOPHEROL, ARGININE FERULATE, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID

AINESOSAT: BYAS NIGHT CREME for menINGREDIENTS: AQUA (WATER / EAU), GLYCOL STEARATE SE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, GLYCERIN, OCTYLDODECANOL, DECYL OLEATE, CETEARETH-20, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE SE, CETEARETH-12, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, TOCOPHERYL ACETATE, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), CHLORPHENESIN, DISODIUM EDTA, ISOPROPYL MYRISTATE, CRAMBE MARITIMA LEAF EXTRACT, MARIS SAL (SEA SALT / SEL MARIN), PLANKTON EXTRACT, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, ALARIA ESCULENTA EXTRACT, TOCOPHEROL, ARGININE FERULATE, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID

Page 33: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

32

BYAS NIGHT CREME / BYAS NIGHT CREME for men (yövoide ja yövoide miehille)

Täydellinen uusiutuminen yön aikana. Ihosion säteilevä ja raikas aamulla.

Page 34: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

33 BYAS SENSATION SYSTEM

SHAPE-OHJELMA AMMATTILAISMENETELMÄ – VAIHE 4: LUONNOLLINEN MUOTOILU VÄHÄISEN JA ITSEPÄISEN IHONALAISEN RASVAN POISTOLLA.

Ihonalaisen rasvakudoksen yläosan ja dermiksen alaosan välissä olevaa kasvojen rasvaa voidaan rikkoa Face Lifterillä ja 500 kHz taajuisilla radioaalloilla (RF).

Voit säätää tämän RF-ohjelman tehon tarpeisiisi sopivaksi kolmella tehotasolla: matala teho (L), keskiteho (M) tai korkea teho (H).

Radiotaajuisten aaltojen vaikutusta tehostetaan BYAS Intense Forming Geelin maailmanlaajuisesti ainutlaatuisella LIPOrelease® aktiivisten ainesosien yhdistelmällä.

Levitä aktiivista vartaloa muokkaavaa LIPOrelease® -yhdistettä sisältävää BYAS Intense Forming Geeliä runsaasti käsiteltävänä olevalle ihonalueelle.

Paina Face Lifterin elektrodit käsiteltävänä olevalle ihonalueelle. Paina ihoa keskimääräisellä voimalla 3-4 sekuntia. Liu’uta sitten Face Lifteriä kaksi kierrosta ympyrämäisellä liikkeellä noin luumunkokoisella alueella. Siirrä sitten elektrodit seuraavaan kohtaan. Toista tätä prosessia, kunnes olet käsitellyt koko alueen.

Käsittele kasvon puolikasta 1,5 minuuttia, puolikas kerrallaan.

RF-ohjelma 1

Tuote:BYAS INTENSE FORMING GEL

Ohjelmatyyppi:Lisäohjelma

Ohjelman kesto: 3 minuuttia

AINESOSAT: INTENSE FORMING GELGLYCERIN, AQUA, BUTYLENE GLYCOL, HYDROLYZED RHODOPHYCEA EXTRACT, CARBOMER, PHENYLPROPANOL, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, XANTHAN GUM, PARFUM, PROLINE, ARGININE, LACTIC ACID, ALANINE, SERINE

Varmista, että Face Lifterin elektrodien alla on koko ajan geeliä. Lisää tarvittaessa geeliä.

Page 35: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

34

1. Käynnistä Face Lifter painamalla laitteen oikealla puolella silikonikuoren alla olevaa monitoiminäppäintä. Jotta laite käynnistyy, pidä näppäintä painettuna noin 2 sekuntia.

2. Painele samaa näppäintä, kunnes olet valinnut RF-ohjelman SHAPE.

3. Painele laitteen vasemmalla puolella silikonikuoren alla olevaa näppäintä, kunnes olet valinnut haluamasi tehotason ohjelmalle (L = Matala, M = Keskiteho, H = Korkea).

4. Paina oikeanpuolesta näppäintä uudelleen lyhyesti käynnistääksesi ohjelman. Sisäänrakennettu ajastin alkaa laskea aikaa taaksepäin. Ennakkoon ohjelmoitu ohjelma-aika on 3 minuuttia.

5. Näet ohjelman käynnistyneen tehonäytön symbolin laatikoiden jatkuvina liikkeinä.

6. Voit keskeyttää käsittelyn painamalla oikeanpuoleista monitoiminäppäintä uudelleen ja pitämällä sen painettuna. Voit käynnistää käsittelyn uudelleen samalla tavalla.

7. Sammuttaaksesi Face Lifterin käsittelyn jälkeen paina oikeanpuoleista näppäintä niin kauan, että näyttö sammuu.

8. Puhdista elektrodit huolellisesti. Poista jäljelle jäänyt geeli kostealla pyyhkeellä tai sienellä. Älä puhdista laitetta juoksevalla vedellä!

9. Poista geeli iholtasi ensin puhdistusliinalla ja pese sitten kasvosi huolellisesti puhtaalla haalealla vedellä.

10. Jatka sitten ihonhoitoasi BYAS-PÄIVÄ- tai -YÖVOITEELLA tai vastaavilla tuotteilla miehille.

Page 36: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

35 BYAS SENSATION SYSTEM

STRET-OHJELMA AMMATTILAISMENETELMÄ – VAIHE 4: LUONNOLLINEN KIINTEYTYS IHON PINTAKERROSTEN KOHDENNETULLA KIINTEYTYKSELLÄ.

Face Lifterin 1 MHz radiotaajuiset aallot lämmittävät dermiksen sidekudoksen kollageenikuituja, mikä aiheuttaa muutoksia ja kutistumista niiden proteiinirakenteessa.

Radioaaltojen vaikutusta tehostetaan BYAS Intense Forming Geelin maailmanlaajuisesti ainutlaatuisella LIPOrelease® aktiivisten ainesosien yhdistelmällä.

Levitä BYAS Intense Forming Geeliä runsaasti käsiteltävänä olevalle ihonalueelle.

Paina Face Lifterin elektrodit käsiteltävänä olevalle ihonalueelle. Paina ihoa keskimääräisellä voimalla 3-4 sekuntia. Liu’uta sitten Face Lifteriä kaksi kierrosta ympyrämäisellä liikkeellä noin luumunkokoisella alueella. Siirrä sitten elektrodit seuraavaan kohtaan. Toista tätä prosessia, kunnes olet käsitellyt koko alueen.

Käsittele kasvon puolikasta 1,5 minuuttia, puolikas kerrallaan.

RF-ohjelma 2

Tuote:BYAS INTENSE FORMING GEL

Ohjelmatyyppi:Lisäohjelma

Ohjelman kesto: 3 minuuttia

Varmista, että Face Lifterin elektrodien alla on koko ajan geeliä. Lisää tarvittaessa geeliä.

Page 37: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

36

1. Käynnistä Face Lifter painamalla laitteen oikealla puolella silikonikuoren alla olevaa monitoiminäppäintä. Jotta laite käynnistyy, pidä näppäintä painettuna noin 2 sekuntia.

2. Painele samaa näppäintä, kunnes olet valinnut RF-ohjelman STRET.

3. Painele laitteen vasemmalla puolella silikonikuoren alla olevaa näppäintä, kunnes olet valinnut haluamasi tehotason ohjelmalle (L = Matala, M = Keskiteho, H = Korkea).

4. Paina oikeanpuolesta näppäintä uudelleen lyhyesti käynnistääksesi ohjelman. Sisäänrakennettu ajastin alkaa laskea aikaa taaksepäin. Ennakkoon ohjelmoitu ohjelma-aika on 3 minuuttia.

5. Näet ohjelman käynnistyneen tehonäytön symbolin laatikoiden jatkuvina liikkeinä.

6. Voit keskeyttää käsittelyn painamalla oikeanpuoleista monitoiminäppäintä uudelleen ja pitämällä sen painettuna. Voit käynnistää käsittelyn uudelleen samalla tavalla.

7. Sammuttaaksesi Face Lifterin käsittelyn jälkeen paina oikeanpuoleista näppäintä niin kauan, että näyttö sammuu.

8. Puhdista elektrodit huolellisesti. Poista jäljelle jäänyt geeli kostealla pyyhkeellä tai sienellä. Älä puhdista laitetta juoksevalla vedellä!

9. Poista geeli iholtasi ensin puhdistusliinalla ja pese sitten kasvosi huolellisesti puhtaalla haalealla vedellä.

10. Jatka sitten ihonhoitoasi BYAS-PÄIVÄ- tai -YÖVOITEELLA tai vastaavilla tuotteilla miehille.

Page 38: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

39 BYAS SENSATION SYSTEM

FIRM-OHJELMAAMMATTILAISMENETELMÄ – VAIHE 5: LUONNOLLINEN KOHOTUS KEVYELLÄ KUDOSTEN KIINTEYTYKSELLÄ.

Valitse EMS-ohjelma FIRM, jos haluat vain hieman kiinteyttää kasvojesi lihaksia ja kudoksia.

Mitä vanhemmiksi tulemme, sitä enemmän kudoksemme ja lihaksemme menettävät voimaansa myös kasvoissamme. Tämän seurauksena poskien, leuan ja kaulan iho alkaa veltostua.

EMS stimuloi lihassäikeiden supistumista. Näin saat aikaan lihastesi kohdennetun voimistumisen ja kasvamisen. Lihasten tilavuuden lisääntyessä rypyt vähenevät, kasvojen iho kiinteytyy ja kasvosi saa takaisin luonnolliset muotonsa.

Levitä ainakin 2 annostelijan pumppausta BIONIC HYALURON SERUMIA Face Lifterin elektrodeille tai käsiteltävänä olevalle ihoalueelle.

Paina Face Lifterin elektrodit käsiteltävänä olevalle ihoalueelle ja liu’uta Face Lifteriä hitain liikkein kasvojen keskeltä ulospäin.

Käsittele kasvon puolikasta 1,5 minuuttia, puolikas kerrallaan. Jos seerumi imeytyy ihoon täysin käsittelyn aikana, lisää aina seerumia.

EMS-ohjelma 2

Tuote oman BIOS AGE® -kertoimen mukaan:BIONIC HYALURON SERUM regularBIONIC HYALURON SERUM advancedBIONIC HYALURON SERUM premium

Ohjelmatyyppi:Lisäohjelma

Ohjelman kesto: 3 minuuttia

Varmista, että Face Lifterin elektrodien alla on koko ajan seerumia. Lisää tarvittaessa seerumia.

Page 39: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

40

1. Käynnistä Face Lifter painamalla laitteen oikealla puolella silikonikuoren alla olevaa monitoiminäppäintä. Jotta laite käynnistyy, pidä näppäintä painettuna noin 2 sekuntia.

2. Painele samaa näppäintä, kunnes olet valinnut lihasstimulaatio-ohjelman FIRM.

3. Painele laitteen vasemmalla puolella silikonikuoren alla olevaa näppäintä, kunnes olet valinnut haluamasi tehotason ohjelmalle (L = Matala, M = Keskiteho, H = Korkea).

4. Paina oikeanpuolesta näppäintä uudelleen lyhyesti käynnistääksesi ohjelman. Sisäänrakennettu ajastin alkaa laskea aikaa taaksepäin. Ennakkoon ohjelmoitu ohjelma-aika on 3 minuuttia.

5. Näet ohjelman käynnistyneen tehonäytön symbolin laatikoiden jatkuvina liikkeinä.

6. Voit keskeyttää käsittelyn painamalla oikeanpuoleista monitoiminäppäintä uudelleen ja pitämällä sen painettuna. Voit käynnistää käsittelyn uudelleen samalla tavalla.

7. Sammuttaaksesi Face Lifterin käsittelyn jälkeen paina oikeanpuoleista näppäintä niin kauan, että näyttö sammuu.

8. Puhdista elektrodit huolellisesti. Poista jäljelle jäänyt seerumi kostealla pyyhkeellä tai sienellä. Älä puhdista laitetta juoksevalla vedellä!

9. Älä pese kasvojasi. Anna mahdollisesti iholle jääneen ylimääräisen seerumin imeytyä ihoon.

10. Jos pieniä ainejäämiä jää vielä tämän jälkeen iholle, pyyhi ne pois hieman kostutetulla pyyhkeellä tai sienellä.

11. Jatka sitten ihonhoitoasi BYAS -PÄIVÄ- tai -YÖVOITEELLA tai vastaavilla tuotteilla miehille.

Page 40: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

FIRM-OHJELMAAMMATTILAISMENETELMÄ – VAIHE 5: LUONNOLLINEN KOHOTUS KEVYELLÄ KUDOSTEN KIINTEYTYKSELLÄ.

Valitse EMS-ohjelma FIRM, jos haluat vain hieman kiinteyttää kasvojesi lihaksia ja kudoksia.

Mitä vanhemmiksi tulemme, sitä enemmän kudoksemme ja lihaksemme menettävät voimaansa myös kasvoissamme. Tämän seurauksena poskien, leuan ja kaulan iho alkaa veltostua.

EMS stimuloi lihassäikeiden supistumista. Näin saat aikaan lihastesi kohdennetun voimistumisen ja kasvamisen. Lihasten tilavuuden lisääntyessä rypyt vähenevät, kasvojen iho kiinteytyy ja kasvosi saa takaisin luonnolliset muotonsa.

Levitä ainakin 2 annostelijan pumppausta BIONIC HYALURON SERUMIA Face Lifterin elektrodeille tai käsiteltävänä olevalle ihoalueelle.

Paina Face Lifterin elektrodit käsiteltävänä olevalle ihoalueelle ja liu’uta Face Lifteriä hitain liikkein kasvojen keskeltä ulospäin.

Käsittele kasvon puolikasta 1,5 minuuttia, puolikas kerrallaan. Jos seerumi imeytyy ihoon täysin käsittelyn aikana, lisää aina seerumia.

EMS-ohjelma 2

Tuote oman BIOS AGE® -kertoimen mukaan:BIONIC HYALURON SERUM regularBIONIC HYALURON SERUM advancedBIONIC HYALURON SERUM premium

Ohjelmatyyppi:Lisäohjelma

Ohjelman kesto: 3 minuuttia

Varmista, että Face Lifterin elektrodien alla on koko ajan seerumia. Lisää tarvittaessa seerumia.

Page 41: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

1. Käynnistä Face Lifter painamalla laitteen oikealla puolella silikonikuoren alla olevaa monitoiminäppäintä. Jotta laite käynnistyy, pidä näppäintä painettuna noin 2 sekuntia.

2. Painele samaa näppäintä, kunnes olet valinnut lihasstimulaatio-ohjelman FIRM.

3. Painele laitteen vasemmalla puolella silikonikuoren alla olevaa näppäintä, kunnes olet valinnut haluamasi tehotason ohjelmalle (L = Matala, M = Keskiteho, H = Korkea).

4. Paina oikeanpuolesta näppäintä uudelleen lyhyesti käynnistääksesi ohjelman. Sisäänrakennettu ajastin alkaa laskea aikaa taaksepäin. Ennakkoon ohjelmoitu ohjelma-aika on 3 minuuttia.

5. Näet ohjelman käynnistyneen tehonäytön symbolin laatikoiden jatkuvina liikkeinä.

6. Voit keskeyttää käsittelyn painamalla oikeanpuoleista monitoiminäppäintä uudelleen ja pitämällä sen painettuna. Voit käynnistää käsittelyn uudelleen samalla tavalla.

7. Sammuttaaksesi Face Lifterin käsittelyn jälkeen paina oikeanpuoleista näppäintä niin kauan, että näyttö sammuu.

8. Puhdista elektrodit huolellisesti. Poista jäljelle jäänyt seerumi kostealla pyyhkeellä tai sienellä. Älä puhdista laitetta juoksevalla vedellä!

9. Älä pese kasvojasi. Anna mahdollisesti iholle jääneen ylimääräisen seerumin imeytyä ihoon.

10. Jos pieniä ainejäämiä jää vielä tämän jälkeen iholle, pyyhi ne pois hieman kostutetulla pyyhkeellä tai sienellä.

11. Jatka sitten ihonhoitoasi BYAS -PÄIVÄ- tai -YÖVOITEELLA tai vastaavilla tuotteilla miehille.

Page 42: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

41 BYAS SENSATION SYSTEM

MASK-OHJELMAAMMATTILAISMENETELMÄ – VAIHE 6: ILMELIHASTEN SYVÄRENTOUTUS.

Ihoa nuorentavat ja lihaksia rentouttavat aktiiviset aineet saadaan imeytettyä erittäin tehokkaasti ihon syvempiin osiin Face Lifterin positiivisen iontoforeesin ja korkeatehoisen ionimaskiteknologian (HIIMT) avulla. Keskeinen aktiiviaine on BYAS Galvanic Liftin innovatiivinen ainesosa, positiivisesti ionisoitu SYN-AKE. Toisin kuin suurimmassa osassa naamioita, jotka jäävät vain ihon pinnalle, nämä aineet antavat täyden vaikutuksensa koko yön ajan.

Tee naamiokäsittely mielellään illalla. Levitä GALVANIC LIFT -seerumia runsaasti Face Lifterin elektrodeille tai kasvoillesi. Käytä kummallekin kasvonpuolikkaalle vähintään 3 annostelijan pumppausta GALVANIC LIFT -seerumia.

Paina Face Lifterin elektrodit käsiteltävänä olevalle ihoalueelle ja liu’uta Face Lifteriä hitain liikkein kasvojen keskeltä ulospäin.

Käsittele kasvon puolikasta 3 minuuttia, puolikas kerrallaan. Älä puhdista kasvojasi käsittelyn jälkeen. Anna mahdollisesti iholle jäävän ylimääräisen seerumin imeytyä ihoon.

Iontoforeesiohjelma 3

Tuote:Galvanic Lift

Ohjelmatyyppi:Pääohjelma

Ohjelman kesto: 6 minuuttia

AINESOSAT: GALVANIC LIFTAQUA, CAPRYLYL METHICONE, PEG -12 DIMETHICONE/PPG-20 CROSSPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, DIMETHICONE, DIMETHICONOL, DIPEPTIDE DIAMINOBUTYROYL BENZYLAMIDE DIACETATE, NARCISSUS TAZETA BULB EXTRACT, SOLUBLE COLLAGEN, SQUALANE, CERAMIDES, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYL STEARATE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, POLYGLYCERYL-4 DIISOSTEARATE/POLYHYDROXYSTEARATE/SEBACATE, SODIUM ISOSTEARATE, CARBOMER, SODIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, HYDROGENATED POLYDECENE, TRIDECETH-10, SODIUM BENZOATE, PARFUME, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE

Varmista, että Face Lifterin elektrodien alla on koko ajan seerumia. Lisää tarvittaessa seerumia.

Page 43: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

42

1. Käynnistä Face Lifter painamalla laitteen oikealla puolella silikonikuoren alla olevaa monitoiminäppäintä. Jotta laite käynnistyy, pidä näppäintä painettuna noin 2 sekuntia.

2. Painele samaa näppäintä, kunnes olet valinnut iontoforeesiohjelman MASK.

3. Painele laitteen vasemmalla puolella silikonikuoren alla olevaa näppäintä, kunnes olet valinnut haluamasi tehotason ohjelmalle (L = Matala, M = Keskiteho, H = Korkea).

4. Paina oikeanpuolesta näppäintä uudelleen lyhyesti käynnistääksesi ohjelman. Sisäänrakennettu ajastin alkaa laskea aikaa taaksepäin. Ennakkoon ohjelmoitu ohjelma-aika on 6 minuuttia.

5. Näet ohjelman käynnistyneen tehonäytön symbolin laatikoiden jatkuvina liikkeinä.

6. Voit keskeyttää käsittelyn painamalla oikeanpuoleista monitoiminäppäintä uudelleen ja pitämällä sen painettuna. Voit käynnistää käsittelyn uudelleen samalla tavalla.

7. Sammuttaaksesi Face Lifterin käsittelyn jälkeen paina oikeanpuoleista näppäintä niin kauan, että näyttö sammuu.

8. Puhdista elektrodit huolellisesti. Poista jäljelle jäänyt seerumi kostealla pyyhkeellä tai sienellä. Älä puhdista laitetta juoksevalla vedellä!

9. Älä pese kasvojasi. Anna mahdollisesti iholle jääneen ylimääräisen seerumin imeytyä ihoon.

10. Jos pieniä ainejäämiä jää vielä tämän jälkeen iholle, pyyhi ne pois hieman kostutetulla pyyhkeellä tai sienellä.

11. Jatka sitten ihonhoitoasi BYAS -PÄIVÄ- tai -YÖVOITEELLA tai vastaavilla tuotteilla miehille.

Page 44: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

43 BYAS SENSATION SYSTEM

BYAS SENSATION - TUOTTEETBYAS SENSATION Face Lifter ja BYAS SENSATION - erityishoitotuotteet soveltuvat täydellisesti toisilleen. Omaan BIOS AGE® – kertoimeesi yhdistettynä saat niillä aikaan henkilökohtaisesti räätälöidyn ihonhoito-ohjelman.

Page 45: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

44

Page 46: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

45 BYAS SENSATION SYSTEM

BIONIC DETOX SERUM HUOKOSTEN SYVÄPUHDISTUS.

Erinomainen BYAS-hoitojärjestelmä perustuu aktiivisten ainesosien täydelliseen vuorovaikutukseen ja toimintaan.

Face Lifter hyödyntää kokeiltua ja tutkittua tasavirralla aikaansaatua aktiivista iontoforeesia imeyttämään BYAS-seerumien aktiiviset ainesosat ihon syvempiin kerroksiin.

BIONIC DETOX SERUMERITYISEN KORKEATEHOISET AKTIIVISET AINESOSAT

Fucus Vesiculosus -uute• Ruskoleväuute, jolla on fibroblastien kollageenituotantoa tehostava

ja ihon kimmoisuutta lisäävä vaikutus

NMF-aineet• NMF-jalosteet (NMF = luonnonmukaiset kosteuttavat aineet)

vahvistavat ihon kosteudensidontakykyä ja tekevät siitä notkeamman ja joustavamman. NMF on epidermiksen kosteudensidontayhdiste, joka sitoo vettä epidermiksen pinnan keratiiniin

Page 47: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

46

BIONIC DETOX SERUMTehokas huokosten syväpuhdistus. Ihosta tulee silminnähden puhtaampi ja sileämmän tuntuinen.

BYAS BIONIC DETOX SEERUMISSA ei ole parabeeneja, mineraaliöljyä, propyleeniglykolia tai ftalaatteja.

Page 48: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

47 BYAS SENSATION SYSTEM

BIONIC HYALURON SERUMKORKEALAATUISTA IHONHOITOA.

BIONIC HYALURON SERUM advanced

• BIOS AGE® - kerroin: iät 30 - 49 • Molekyylirakenne: yhtä paljon pieniä ja

suuria molekyylejä• Lisäksi yhdistelmä erilaisia tetrapeptidejä:

nämä auttavat vähentämään kaikenlaisia ryppyjä sekä hillitsevät ihon pigmentoitumisprosessia (ikäläikkien muodostumista).

BIONIC HYALURON SERUM premium

• BIOS AGE® – kerroin: iästä 50 ylöspäin• Molekyylirakenne: pienempi määrä suuria

molekyylejä ja suurempi määrä pieniä molekyylejä

• Lisäksi A-, C- ja E-vitamiinien yhdiste: nämä kiihdyttävät solujen jakautumista ja palauttavat kudoskerrosten sidoksia.

BIONIC HYALURON SERUM regular

• BIOS AGE® - kerroin: ikään 29 saakka• Molekyylirakenne: enemmän suuria

molekyylejä ja vähemmän pieniä molekyylejä

• Lisäksi yhdistelmä erilaisia aminohappoja (Proliinia, Arginiinia, Alaniiniä, Seriinia, Tokoferolia): nämä vahvistavat NMF:ää eli ihon kosteudensidontakykyä (NMF = Natural Moisturising Factor, epidermiksen vettä sitovien aineiden yhdistelmä), vastustavat kollageenituotantoa ennenaikaisesti vähentäviä vapaita radikaaleja ja edistävät proteiinituotantoa (proteiinilla on suuri merkitys ihon uusiutumisessa, sillä kollageeni rakentuu proteiinipalasista).

Vireämpi, täyteläisempi ja kauniimpi iho.

BIONIC HYALURONISEERUMI aktivoi ihon kiinteytymistä ja uusiutumista erityisen laajalla aktiivisten ja nuorentavien ainesosien yhdistelmällä.

BIMOLEKULAARINENHI-TECH - SEERUMI

BIONIC HYALURON SEERUMIN sisältämä hyaluronihappo on täysin kasviperäistä (luonnollista tai luonnonmukaista hyaluronihappoa).

Seerumi sisältää sekä suuri- että pienimolekyylistä hyaluronihappoa. Eri molekyylikoot varmistavat, että hyaluroni saavuttaa ihon eri kerrokset: pienet hyaluronimolekyylit tunkeutuvat ihon syvempiin kerroksiin, suuret molekyylit varmistavat kosteuden sitoutumisen ihon pintakerroksiin.

Hyaluronihappo sitoo moninkertaisesti oman painonsa verran kosteutta, stimuloi fibroblastien tuotantoa ja tätä kautta kehon oman kollageenin muodostumista, vireyttää ihoa sekä omaa poikkeuksellisen rypynpoistovaikutuksen.

Page 49: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

48

BIONIC HYALURON SERUMTehokas lisä ihon eri kerroksii: lisääkimmoisuutta, täyteläisyyttä ja kauneutta.

BIONIC HYALURON SEERUMEISSA ei ole parabeeneja, mineraaliöljyä, propyleeniglykolia tai ftalaatteja.

Page 50: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

49 BYAS SENSATION SYSTEM

GALVANIC LIFTTEHOKAS RENTOUTTAJA.

SYN®-AKE -TUTKIMUKSEN TULOKSET*

• auttaa kasvoja rentoutumaan ilman, että ilmehtimiskyky menetetään

• laskee lihassolujen supistelua merkittävästi• nopeatoiminen, pitkäkestoinen ja täysin

palautuva • jopa 52 % vähemmän ryppyjä

28 päivän jälkeen• mitattavat vaikutukset: silottuminen /

juonteiden väheneminen (80% / 73% vapaaehtoisista)

SYN®-AKE on läpikotaisin tutkittu ja havaittu turvalliseksi, tehokkaaksi ja kivuttomaksi vaihtoehdoksi ristiriitaisille lihaksia rentouttaville anti-aging -aineille, kuten joidenkin pistoksina annettavien täytteiden sisältämä botuliinimyrkky. Galvanic SYN®-AKE:a on saatavilla ainoastaan BYAS Galvanic Lift -seerumista.

GALVAANISET KERAMIDIT

• luovat ihoon erityisen tiivistevaikutuksen• estävät kosteuden haihtumista;

sitovat ihon luontaisen kosteuden ylempiin ihokerroksiin

GALVAANISET DORMIINIT

• hidastavat solujen ikääntymistä säätämällä solujen aktiivisuutta

• toimivat solujen eliniän suhteen kuin kauneusunet

• ylläpitävät nuorekasta ihoa pidempään

Galvanic Lift sisältää erikoiskoostumuksen ionisoituja erityisen aktiivisia aineita, jotka kanavoidaan ihoon korkeatehoisella BYAS Face Lifterillä. Galvaaninen koostumus sisältää mm. korkeatehoisen ainesosan SYN®-AKE. SYN®-AKE on saanut Sveitsin Teknologiapalkinnon poikkeuksellisen hyvästä tehostaan ilmeryppyjen torjumisessa.

GALVAANINEN SYN®-AKE

• laskee kasvolihasten supistelutaajuutta• auttaa kasvojasi rentoutumaan ilman, että

menetät kyvyn ilmehtiä• toimii nopeasti ja pitkäkestoisesti: jopa 52 %

vähemmän ryppyjä vain 28 päivän jälkeen

GALVAANINEN RISTISIDOKSINEN HYALURONIHAPPO

• pitkäkestoisesti biovakaa• tuottaa ihoon kosteutta yhtäjaksoisesti

pidemmän ajan• levittää iholle superkosteuttavan verkon

* Dermascan Groupin (Ranska) toteuttama kaksoissokkotutkimus verrattuna plaseboon.

Page 51: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

50GALVANIC LIFT ei ole parabeeneja, mineraaliöljyä, propyleeniglykolia tai ftalaatteja.

GALVANIC LIFT Ilmejuonteiden tehokas silottaminen kasvojen mikrolihaksia rentouttamalla ilman, että menetät kykysi ilmehtiä.

Maailmanlaajuisesti vain BYAS:lta saatavilla oleva Galvanic Lift ja sen galvaaninen erityisen aktiivisten anti-aging -aineiden yhdistelmä soveltuvat täydellisesti käytettäväksi BYAS Hyaluroniseerumin kanssa.

Page 52: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

51 BYAS SENSATION SYSTEM

BYAS-PÄIVÄVOITEETOPTIMAALINEN SUOJA AINUTLAATUISELLA MERILEVÄKOOSTUMUKSELLA.

BYAS DAY CREME for men KORKEATEHOISET AKTIIVISET AINESOSAT

Salicornia Herbecea -uute• viherleväuute, lisää epidermiksen

kosteustasoa, rajoittaa ihon kuivumista ja tehostaa veden jakautumista epidermiksessä erikoistuneiden kalvoproteiinien (akvaporiinit) avulla

Chondrus Crispus -uute• punaleväuute, jossa on paljon

polysakkarideja, ”luonnollinen kohotus” kosteutta sitovan suojakalvon avulla, välitön pinnan pehmennys- ja ihon kiinteytysvaikutus sekä ihon pinnan ohuiden ryppyjen vähentäminen

Alaria Esculenta -uute• ruskoleväuute, jossa on paljon tärkeitä

rasvahappoja (Omega-3, Omega-6), tehostaa ihon luonnollista suojaa kuivumista vastaan ja parantaa ihon kimmoisuutta rajoittamalla kollageenikuitujen rikkoutumista

Christe Marine• vahvistaa ihon kosteussuojaa

(hydrolipidikalvoa)

Pelvetia Canaliculata -uute• ruskoleväuute, jolla on tehokas

antioksidanttivaikutus

Chondrus Crispus -uute• punaleväuute, jossa on paljon

polysakkarideja, ”luonnollinen kohotus” kosteutta sitovan suojakalvon avulla, välitön pinnan pehmennys- ja ihon kiinteytysvaikutus sekä ihon pinnan ohuiden ryppyjen vähentäminen

Alaria Esculenta -uute• ruskoleväuute, jossa on paljon tärkeitä

rasvahappoja (Omega-3, Omega-6), tehostaa ihon luonnollista suojaa kuivumista vastaan ja parantaa ihon kimmoisuutta rajoittamalla kollageenikuitujen rikkoutumista

Eryngium Maritimum -uute• meriohdakeuute, jolla on uudistavia

ominaisuuksia, suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, kiihdyttää kollageenin ja elastiinin synteesiä sekä parantaa ihon rakennetta ja täyteläisyyttä

Ihosi saa syväpuhdistuksen jälkeen pintakerrostensa täydellisen viimeistelyn BYAS-hoitojärjestelmällä.

Ihosi epidermiksen kosteustasapainoa kontrolloidaan tehokkaasti BYAS PÄIVÄVOITEELLA. Samalla torjutaan päivittäin ihoon muodostuvien haitallisten vapaiden radikaalien vaikutusta. Lisäksi BYAS PÄIVÄVOIDE muodostaa ihollesi erityisen suojakalvon ja estää sitä kuivumasta päivän aikana. Ihosi näyttää raikkaalta ja säteilevältä.

BYAS PÄIVÄVOIDE miehille soveltuu erityisesti miehen ihon kosteustarpeisiin sekä lisää ihon yleistä kosteuden ylläpitokykyä.

BYAS DAY CREMEKORKEATEHOISET AKTIIVISET AINESOSAT

ALFA-MARIS complex®

• varta vasten kehitetty ravintoyhdiste, jossa on erityisen paljon vitamiineja ja mineraaleja sekä voimakas antioksidanttivaikutus. Nämä tehostavat kollageenin ja elastiinin synteesiä ja kiinteyttävät ihoa

Page 53: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

52

BYAS DAY CREME (päivävoide)Täydellinen hoidon viimeistely, raikas ja säteilevä iho päivän ajaksi. Antaa myös tehokkaan suojan päivittäistä ympäristörasitetta vastaan.

BYAS DAY CREME for men

BYAS-PÄIVÄVOITEESSA ja BYAS-PÄIVÄVOITEESSA miehille ei ole parabeeneja, mineraaliöljyä, propyleeniglykolia tai ftalaatteja.

(päivävoide miehille)Käsittelyn täydellinen viimeistely vaativalle miehen iholle, joka edellyttää ylimääräistä kosteuttamista päivän ajaksi.

Page 54: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

53 BYAS SENSATION SYSTEM

BYAS-YÖVOITEETTEHOKAS HOITO AINUTLAATUISELLA MERILEVÄYHDISTEELLÄ.

Chondrus Crispus -uute• punaleväuute, jossa on paljon

polysakkarideja, ”luonnollinen kohotus” kosteutta sitovan suojakalvon avulla, välitön pinnan pehmennys- ja ihon kiinteytysvaikutus sekä ihon pinnan ohuiden ryppyjen vähentäminen

Alaria Esculenta -uute• ruskoleväuute, jossa on paljon tärkeitä

rasvahappoja (Omega-3, Omega-6), tehostaa ihon luonnollista suojaa kuivumista vastaan ja parantaa ihon kimmoisuutta rajoittamalla kollageenikuitujen rikkoutumista

BYAS NIGHT CREME BYAS NIGHT CREME for menKORKEATEHOISET AKTIIVISET AINESOSAT

Planktonuute• antaa iholle runsaasti hivenaineita ja

kiihdyttää uusiutumisprosesseja

Crambe Maritima -lehtiuute• vahvistaa ihon luontaista

suojajärjestelmää

ALFA-MARIS complex®

• Varta vasten kehitetty ravintoyhdiste, jossa on erityisen paljon vitamiineja ja mineraaleja sekä voimakas antioksidanttivaikutus. Nämä tehostavat kollageenin ja elastiinin synteesiä ja kiinteyttävät ihoa

BYAS-hoitojärjestelmässä ihoasi hoidetaan tehokkaasti myös yön aikana.

BYAS NIGHT CREME / BYAS NIGHT CREME for men kiihdyttävät ihosi solujen uusiutumisprosessia niin, että ihosi on säteilevä ja raikas herätessäsi.

Page 55: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

54

BYAS NIGHT CREME / BYAS NIGHT CREME for men (yövoide / yövoide miehille)

Täydellinen uusiutuminen yön aikana.Ihosi on säteilevä ja raikas aamulla.

BYAS-YÖVOITEESSA and BYAS-YÖVOITEESSA miehille ei ole parabeeneja, mineraaliöljyä, propyleeniglykolia tai ftalaatteja.

Page 56: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

55 BYAS SENSATION SYSTEM

BYAS INTENSE FORMING GEL

TEHOKAS KUDOSTEN KIINTEYTTÄMINENKudosten kiinteyttämisen huippuaineeseen, puhtaaseen kofeiiniin, verrattuna LIPOrelease®:n solutasolla toimivat ainesosat tuottavat lähes kaksinkertaisen rasvanmuodostuksen (lipogeneesi) rajoitusvaikutuksen ja vastaavasti niillä on lähes kaksinkertainen rasvojen pilkkomisvaikutus (lipolyysi).

Lipogeneesin rajoittaminen (rasvan muodostuminen)

LIPOrelease®

Kofeiini

LIPOrelease®

Kofeiini

Lipolyysin kiihdyttäminen (rasvan pilkkoutuminen)

TEHOSTAA OPTIMAALISESTI FACE LIFTERIN RF-TOIMINTOJA (RADIOTAAJUUS).

Kansainvälisten asiantuntijoiden WellStarille yksinoikeudella kehittämä kudoksia aktiivisesti muokkaavia ainesosia sisältävä innovatiivinen BYAS INTENSE FORMING -GEELI on suunniteltu erityisesti Face Lifterille ja BYAS SENSATION - järjestelmälle. Geelin ainutlaatuinen LIPOrelease® aktiivinen ainesyhdistelmä tehostaa ihonalaisen rasvan pilkkoutumista uniikilla tavalla.

BYAS INTENSE FORMING GELKORKEATEHOISET AKTIIVISET AINESOSAT

Ainutlaatuinen LIPOrelease® aktiivisten ainesosien yhdistelmä• sisältää korkeatehoisen yhdistelmän erityisen aktiivisia

punaleväuutteita sekä erityisen aminohappoyhdistelmän

Page 57: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

4856BYAS Intense Forming -geelissä ei ole parabeeneja, mineraaliöljyä, propyleeniglykolia tai ftalaatteja.

Page 58: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

57 BYAS SENSATION SYSTEM

DER BYAS SENSATION 30 VIIKON OHJELMAVIIKOT 1 – 8.

Huomaat BYAS SENSATION – järjestelmän alkuvaikutukset hyvin pian. Pitkän aikavälin kehitys, kuten esimerkiksi ihosi hyaluronivarastojen täyttyminen ja rasittuneen ihon uusiutuminen, vaatii kuitenkin aikaa.

Alkutilanne Juonteiden vähentäminen

BIOS AGE® - kerroin: ikään 29 saakkaKehon oma hyaluronihapon tuotanto alkaa vähentyä 25-vuotiaana. Tämän seurauksena ihon kimmoisuus ja kosteudenvarastointikyky heikkenevät. Jotta kehon omat hyaluronivarannot pikkuhiljaa palautuisivat, suosittelemme ensimmäisiksi 8 viikoksi säännöllistä ihon puhdistusta ja hyaluronin lisäämistä (2-3 kertaa viikossa). Käytä myös BYAS-merilevävoiteita päivittäiseen ihonhoidon viimeistelyyn (päivä-/yövoide).

CLEAN NUTRI MASKPÄIVÄVOIDEYÖVOIDE

2-3 x/viikko2-3 x/viikko1 x/viikkopäivittäinpäivittäin

3 min.6 min.6 min.

BIOS AGE® - kerroin: iät 30 - 4940-vuotiaana hyaluronihapon taso on vain noin 50–60% alkuperäisestä. Jotta kehon omat hyaluronivarannot pikkuhiljaa palautuisivat, suosittelemme tässä tapauksessa ensimmäisiksi 8 viikoksi säännöllistä ihon puhdistusta ja hyaluronin lisäämistä (3-4 kertaa viikossa). Käytä myös BYAS-merilevävoiteita päivittäiseen ihonhoidon viimeistelyyn (päivä-/yövoide).

CLEAN NUTRI MASKPÄIVÄVOIDEYÖVOIDE

3-4 x/viikko3-4 x/viikko1 x/viikkopäivittäinpäivittäin

3 min.6 min.6 min.

BIOS AGE® - kerroin: iästä 50 eteenpäin60-vuotiaana ihossasi on vain noin 10 % alkuperäisestä hyaluronihapon määrästä. Täydennysprosessi kestää merkittävästi pidempään. Suosittelemme ensimmäisiksi 8 viikoksi säännöllistä ihon puhdistusta ja hyaluronin lisäämistä (4 kertaa viikossa). Käytä myös BYAS-merilevävoiteita päivittäiseen ihonhoidon viimeistelyyn (päivä-/yövoide).

CLEAN NUTRI MASKPÄIVÄVOIDEYÖVOIDE

4 x/viikko4 x/viikko1 x/viikkopäivittäinpäivittäin

3 min.6 min.6 min.

Tee iontoforeesiohjelmat (CLEAN / NUTRI / MASK) niinä päivinä, kun et tee EMS- (sähköstimulaatio) tai RF-ohjelmia (radiotaajuus). Jos ihosi on hyvin herkkä, vähennä ohjelmien määrää viikossa. Käytä maksimissaan keskitehoa (M) ensimmäisten muutamien viikkojen aikana. Jos saat ihoreaktioita, keskustele lääkärisi kanssa.

Page 59: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

58

Ihon kiinteytys ja rasvanpoisto Vaikutus

LIFT / FIRMSHAPE / STRET

2 x/viikko2 x/viikko

3 min.3 min.

Ihosi uusiutumiskierto tehostuu välittömästi, kun alat toteuttaa syväpuhdistusta, tehohoitoja ja näiden jälkeistä hoidon viimeistelyä. Ihosi näyttää säteilevämmältä ja ruusuisemmalta.

Ensimmäisten muutamien viikkojen aikana ihon syväpuhdistus saattaa aiheuttaa pieniä näppyjä tai pilkkuja.

LIFT / FIRMSHAPE / STRET

2 x/viikko2 x/viikko

3 min.3 min.

LIFT / FIRMSHAPE / STRET

2 x/viikko2 x/viikko

3 min.3 min.

Noudata BYAS 30 viikon ohjelmaa saadaksesi parhaan mahdollisen hyödyn. Sen avulla saat nuorekkaan raikkaan ja fantastisen ulkonäön vain muutamissa viikoissa. Löydä uusi täydellinen itsesi BYAS SEANSATIONILLA.

Page 60: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

59 BYAS SENSATION SYSTEM

Ylläpidä päivittäistä hoitoa BYAS-merilevävoiteilla ihon pintakerrosten täydelliseksi viimeistelemiseksi.

DER BYAS SENSATION 30 VIIKON OHJELMAVIIKOT 9 – 30.

Alkutilanne Juonteiden vähentäminen

BIOS AGE® - kerroin: ikään 29 saakkaJos olet noin 30-vuotias, hyaluronivarantosi ovat nyt hiljalleen täyttyneet. Tämän jälkeen riittää, jos lisäät hyaluronia BYAS SENSATION – järjestelmällä syväpuhdistuksen jälkeen 1-2 kertaa viikossa. Jatka BYAS-merilevävoiteiden päivittäistä käyttöä hoidon viimeistelemiseksi aamuin ja illoin.

CLEAN NUTRI MASKDAYNIGHT

1-2 x/viikko1-2 x/viikko1 x/viikkopäivittäinpäivittäin

3 min.6 min.6 min.

BIOS AGE® - kerroin: iät 30 - 49Hyaluronihappovarantojesi palauttaminen kestää hieman pidempään. Voit myös käsitellä syvempiä ryppyjä useammin. Suosittelemme, että lisäät hyaluronia BYAS SENSATION – järjestelmällä syväpuhdistuksen jälkeen 2-3 kertaa viikossa. Jatka BYAS-merilevävoiteiden päivittäistä käyttöä hoidon viimeistelemiseksi aamuin ja illoin.

CLEAN NUTRI MASKDAYNIGHT

2-3 x/viikko2-3 x/viikko1 x/viikkopäivittäinpäivittäin

3 min.6 min.6 min.

BIOS AGE® - kerroin: iästä 50 eteenpäinHyaluronihappovarantojesi palauttaminen kestää merkittävästi pidempään. Voit myös käsitellä syvempiä ryppyjä useammin. Suosittelemme, että lisäät hyaluronia BYAS SENSATION – järjestelmällä syväpuhdistuksen jälkeen säännöllisesti 4 kertaa viikossa.

CLEAN NUTRI MASKDAYNIGHT

4 x/viikko4 x/viikko1 x/viikkopäivittäinpäivittäin

3 min.6 min.6 min.

Jos saat ihoreaktioita, keskustele lääkärisi kanssa.

Page 61: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

60

Ihon kiinteytys ja rasvanpoisto Vaikutus

LIFT / FIRMSHAPE / STRET

1 x/viikossa1 x/viikossa

3 min.3 min.

Onneksi olkoon!Hyaluronivarantosi on nyt täytetty. Ihosi on kiinteämpi lihasten voimistumisen ansiosta. Poskien, leuan ja kaulan rasvakertymät ovat pienentyneet.

Suuret huokoset ovat pienentyneet. Iho tuntuu selvästi paremmalta. Pienet rypyt häviävät. Syvät juonteet madaltuvat vähitellen. Ihosi on säteilevämpi ja raikkaampi. Näytät vuosia nuoremmalta.

Ensimmäisten 30 viikon jälkeen:Tämän jälkeen riittää, jos käytät BYAS SENSATION – järjestelmää seuraavasti:

CLEAN

NUTRI

MASK

LIFT / FIRM

SHAPE / STRET

PÄIVÄVOIDE

YÖVOIDE

1 x/viikko 1-2 x/viikko2-3 x/viikko

1 x/viikko 1-2 x/viikko2-3 x/viikko

1 x/viikko

1 x/viikko

1 x/viikko

päivittäin

päivittäin

3 min.3 min.3 min.

6 min.6 min.6 min.

6 min.

3 min.

3 min.

BIOS AGE®

ikään 29 saakka30 - 49iästä 50 eteenpäin

ikään 29 saakka30 - 49iästä 50 eteenpäin

LIFT / FIRMSHAPE / STRET

1 x/viikossa1 x/viikossa

3 min.3 min.

LIFT / FIRMSHAPE / STRET

1 x/viikossa1 x/viikossa

3 min.3 min.

Page 62: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

61 BYAS SENSATION SYSTEM

VAROITUKSETKÄYTTÄÄKSESI FACE LIFTERIÄ OIKEIN OTA HUOMIOON SEURAAVAT TÄRKEÄT OHJEET.

• Poista kaikki metallikorut (sormukset, korva- ja lävistyskorut jne.) ennen Face Lifterin käyttöä.

• Face Lifteriä ei pitäisi käyttää lähellä lyhyt- tai mikroaaltolaitteita tai korkeataajuisia mobiililaitteita (kuten kännykät), koska nämä voivat aiheuttaa huojuntaa laitteen käyttöarvoihin. Etäisyyden tulee olla vähintään 1 metri.

• Käytä Face Lifterin kanssa ainoastaan BYAS-tuotteita. Ionisoidut BYAS-seerumit ja BYAS Face Lifter on erityisesti sovitettu toisilleen. Hyaluronin aktiivinen ainesyhdiste ja muut tehoaineet voidaan työntää ja imeyttää syvälle ihoon vain tämän erityisen vuorovaikutuksen avulla. Tätä vaikutusta ei voida saada aikaan muiden tuotteiden kanssa (kosmetiikka, lääkeaineet jne.), koska ne eivät ole sopivasti ionisoituja. RF-käsittelyjen (radiotaajuus) tapauksessa vain BYAS-erityisgeelin sisältämä LIPOrelease® ainesyhdistelmä lisää Face Lifterin tehoa. Tämä ei ole mahdollista muiden geelien kanssa, koska ne eivät sisällä tarvittavia erityisiä rasvanmuodostusta rajoittavia ja rasvan pilkkoutumista kiihdyttäviä ominaisuuksia.

• Mahdollisen ihoärsytyksen välttämiseksi varmista, että Face Lifterin elektrodien alla on aina riittävästi seerumia tai geeliä. Lisää geeliä erityisesti, jos ihosi on hyvin herkkä RF-käsittelyiden tuottamalle lämmölle.

• Seerumit ja geelit on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön iholla.

• Vältä seerumin, geelin tai Face Lifterin elektrodien joutumista kosketuksiin silmämunien, silmäluomien tai limakalvojen kanssa.

• Käytä EMS- ja RF-ohjelmia vain kahtena päivänä viikossa. Lisäksi näiden välissä tulisi olla yksi päivä ilman käsittelyjä.

• Noudata seuraavia kokonaiskäsittelymääriä iontoforeesiohjelmilla: Naamiottomina päivinä maksimissaan 9 minuuttia kullekin ihonalueelle (CLEAN = 3 min., NUTRI = 6 min.) päivässä. MASK-ohjelmapäivinä maksimissaan 15 minuuttia kullekin ihonalueelle (CLEAN = 3 min., NUTRI = 6 min., MASK = 6 min.)

• Älä käytä EMS LIFT ja FIRM – ohjelmia ja RF SHAPE ja STRET – ohjelmia peräkkäin samalla ihonalueella samana päivänä. Rajoita käsittelyaika kokonaisuudessaan 3 minuuttiin ihonaluetta kohden yhtenä päivänä.

• Pidä Face Lifter ja seerumit lasten ulottumattomissa. Älä säilytä seerumeita ja geeliä yli 25 °C.

• Jos ihosi reagoi ohjelmiin, on sinun omalla vastuullasi hankkia lääketieteellistä neuvontaa.

Page 63: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

62

KONTRAINDIKAATIOTFACE LIFTERIÄ EI VOI KÄYTTÄÄ JOISSAKIN TAPAUKSISSA (TEET KÄSITTELYITÄ JOKO ITSELLESI TAI TOISELLE HENKILÖLLE)

Huomaa:

Vain sinä tunnet oman henkilökohtaisen terveyshistoriasi. BYAS Face Lifterin ja BYAS-hoitotuotteiden käyttö on siten sinun omalla vastuullasi. Jos olet epävarma näiden käytöstä tai sivuvaikutuksista, hae aina lääketieteellisiä neuvoja.

Jos teet Face Lifter -käsittelyitä toisille henkilöille, noudata seuraavaa toimintatapaa:

1. Muodosta toisella kädellä ihokontakti käsiteltävänä olevan henkilön kanssa. Näin varmistat, että iontoforeesikäsittelyiden edellyttämä virtapiiri syntyy.

2. Laita aina hyvin kostutettu puhdistustyyny koskettamaasi ihonkohtaan sormiesi/kätesi alle suojataksesi itsesi ja käsiteltävänä olevan henkilön ihon punoitukselta, jota saattaa esiintyä sähkövirran vuoksi.

3. Käytä maksimissaan keskitehoa (M).

• Jos henkilöllä on sydämentahdistin tai ICD (Implantable Cardioverter Defibrillator).

• Jos henkilöllä on metallia sisältävä kierukka tai metalli-implantteja tai metallia sisältäviä täytteitä käsiteltävällä alueella.

• Jos henkilöllä on kilpirauhasen liikatoiminta, käsittelyä ei saa tehdä kaulan tai ylärintakehän alueille.

• Jos henkilöllä on MS-tauti (multippeliskleroosi).

• Jos henkilö on raskaana tai imettää.

• Jos henkilöllä on käsiteltävänä olevalla alueella jokin ihosairaus tai ihoa on leikattu.

• Jos henkilöllä on vakava sairaus, esim. sydäntauti.

• Jos henkilöllä on heikentynyt immuunijärjestelmä, immuunikatosairaus tai hän käyttää immunosuppressiivista lääkitystä.

• Jos henkilöllä on käsittelyalueella lämmöstä aktivoituvia oireita,

esim. piilevä herpes.

• Jos henkilöllä on käsittelyalueella iho-oireita, jotka eivät siedä käsittelyä, esim. haavoja, psoriasis tai ihottuma.

• Jos henkilö on ollut leikkauksessa, hänelle on tehty injektiokäsittely botuliinilla, laserkäsittely tai kemiallinen kuorinta käsiteltävänä olevalle alueelle viimeisten 3 kuukauden aikana tai tuollaisten käsittelyiden seuraukset eivät vielä ole täysin laantuneet.

• Jos henkilö on alle 18 vuotias.

• Vinkki: Käsittelyalueella olevat tatuoinnit saattavat muuttaa muotoaan radiotaajuusohjelmia käytettäessä, koska iho voi kutistua lämpövaikutuksen vuoksi.

Page 64: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

63 BYAS SENSATION SYSTEM

HOITO- JA KÄYTTÖOHJEET

• Säilytä Face Lifteriä kuivassa paikassa. Laite ei ole vedenpitävä. Älä pese laitetta vedellä, äläkä pidä sitä juoksevan veden alla.

• Puhdista laitteen elektrodit kostealla pyyhkeellä jokaisen käytön jälkeen. Pidä laite sammutettuna puhdistuksen aikana. Älä käytä aggressiivisia tai kemiallisia puhdistusaineita.

• Kunkin ohjelman ohjelmoitu kestoaika on 3 minuuttia (ohjelmat CLEAN, LIFT, FIRM, SHAPE ja STRET) tai 6 minuuttia (ohjelmat NUTRI ja MASK). Jos laitetta ei käytetä tänä aikana, se pysähtyy 1 minuutin kuluessa. Jos laitetta ei käytetä uudelleen 8 minuutin kuluessa, se sammuttaa itsensä automaattisesti.

• Ohjelma voidaan keskeyttää painamalla koneen oikealla kyljellä silikonikuoren alla olevaa katkaisijaa. Laite pysähtyy tällöin automaattisesti. Jos laitetta ei käynnistetä uudelleen 2 minuutin kuluessa, se sammuttaa itsensä automaattisesti.

• Nimellinen syöttöjännite on 110 V – 240 V vaihtovirtaa. Tämän vuoksi voit ottaa Face Lifterin mukaasi matkustaessasi ja käyttää sitä kaikkialla maailmassa.

• Pidä aina sähköiset liittimet puhtaina, pölyttöminä ja kuivina.

• Älä käytä Face Lifteriä latauksen aikana.

• Vain valtuutetut henkilöt tai yhtiöt voivat huoltaa laitetta.

AKUN LATAAMINEN

• Täysin ladattu Face Lifter toimii noin 1 tunnin.

• Aloita lataus, jos akun lataussymboli näyttää vain yhtä palkkia.

• Lataa Face Lifter panemalla se lataustelineeseen. Yhdistä lataustelineen pohjaliitin latauspistokkeeseen USB-kaapelilla. Molemmat on toimitettu laitteen mukana. Kytke latauspistoke pistorasiaan. Vaihtoehtoisesti voit kytkeä latausjohdon tietokoneen tai laptopin USB-liittimeen ja ladata BYAS Face Lifterin sitä kautta.

• Näet latauksen käynnistyneen, kun akun lataussymbolin palkit liikkuvat näytössä.

• Kun akku on latautunut täysin, Face Lifter sammuu automaattisesti. Täyteen lataaminen kestää noin 3,5 tuntia. Irrota aina USB-johto latauksen jälkeen. Sitten voit jättää Face Lifterin telineeseen.

• Jotta akun kestoikä pysyisi hyvänä, älä aloita 2 tai 3 ensimmäistä latausta ennen kuin akun lataussymboli näyttää 1 palkkia. Odota myös aina latauksen loppuun saakka, jolloin laite sammuu automaattisesti.

Page 65: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

64

MÄÄRÄYSTENMUKAISUUS

MÄÄRÄYSTENMUKAISUUSVAKUUTUS

BYAS BIONIC Detox SerumBYAS BIONIC Hyaluron Serum regular / advanced / premium

BYAS Galvanic LiftBYAS Day Creme / Night Creme

BYAS Day Creme for men / Night Creme for menBYAS Intense Forming Gel

BYAS Face LifterBYAS Eye Lifter

Christian Wiesner, WellStar CEO Berliini, 01.05.2016

Vakuutamme, että BYAS Face Lifter täyttää EU-säädökset 2011/65/EU (Haitallisten materiaalien rajoittaminen sähköisissä ja elektronisissa laitteissa) ja 2014/30/EU (Sähkömagneettinen

määräystenmukaisuus) sekä 2014/35/EU (Matalajännitedirektiivi) ja että se on näin hyväksytty myytäväksi Euroopan Unionin maissa.

Vastaavalla CE-merkinnällä vakuutamme BYAS-laitteiden vapaan liikkuvuuden.

Lisäksi vakuutamme, että BYAS-erikoishoitotuotteet täyttävät EU-säädöksen 1223/2009 (EU:n kosmetiikkasäädökset) määräykset

ja ne on rekisteröity, joten myös ne on hyväksytty myyntiin Euroopan Unionin maissa.

Page 66: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

65 BYAS SENSATION SYSTEM

Page 67: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

66

Page 68: DISCOVER BYAS - WellStarwellstar-company.com/wp-content/uploads/2018/08/BYAS_FL3...10 BYAS NIGHT CREME for menTäydellinen uusiutuminen yön aikana, jotta ihosi on säteilevä ja raikas

WELLSTAR GMBH & CO. KGCharlottenstraße 4 | 10969 Berlin | Deutschland

Tel.: +49 (0)30. 47 37 28 - 0 | Fax: +49 (0)30. 47 37 28 - 11www.wellstar-company.com

Art.

Nr.:

xxx

xx | 02

.201

7

BYAS®, BYAS SENSATION®, Face Lifter®, BYAS MOVE®, MPST®, LSICT®, HLIFT®, LF-EMS®, HRF-TAS®, ATSEC®, HIIMT®,

BIOS AGE® ja LIPOrelease® ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä.

© WellStar GmbH pidättää kaikki oikeudet. Tekijänoikeussäädökset ylittävä kopiointi tai editointi on kielletty ilman kirjallista

ennakkolupaa. BYAS Lifterit on muotoillut Arman Emami.