fiets naar je werk! › websites › nfp.nl › ... · 2016-05-26 · fiets naar je werk! doe als...

of 1/1
Gezond, leuk en duurzaam! FIETS NAAR JE WERK! Doe als zovelen en pak de fiets op 26 mei! Win de hoofdprijs van € 250,- Fiets op donderdag 26 mei naar je werk! Het is dan de 10e nationale 'Fiets naar je werk dag'. Je bent met veel fietsers in goed gezelschap! Je kunt natuurlijk met een collega of buurtgenoot afspreken om samen naar het werk te gaan fietsen. Samen de file aanpakken Veel mensen hebben last van vertraging tijdens de spits in Nijmegen. Dat neemt met het groeiend verkeer de komende jaren toe. Zoek jij ook naar manieren om minder last van de spits te hebben? Eén oplossing is om met de fiets naar je werk te gaan. Op 26 mei kun je samen met anderen uitproberen hoe dat bevalt. Fietsen is gezond, sportief en duurzaam Woon je minder dan 12 kilometer van je werk? Die afstand is nog goed te doen met de fiets, zeker als je een e-bike hebt! Met de fiets heb je geen last van vertragingen tijdens de spits en ben je ook nog eens gezond bezig. Doe net als veel anderen en pak de fiets op donderdag 26 mei! Prijzen Nijmegen doet mee aan de nationale 'Fiets naar je werk dag'. Je kunt mooie prijzen winnen! In VVV-cheques: hoofdprijs € 250,- tweede prijs € 100,- vijf derde prijzen van € 20,- Hoe doe je mee voor een prijs Facebook 1. Ga naar bit.ly/nijmegenfiets en meld je daar aan voor het evenement Fietsnaarjewerkdag. 2. Verdubbel je kans op een prijs en plaats een reactie op dat Facebookevenement. Hoe is het je bevallen? Wat heb je mee- gemaakt? Wat je maar kwijt wilt. Foto's, selfies, video; alles kan. Twitter Verstuur een tweet met #fnjwd en #nijmegen en je maakt kans op een VVV-cheque van €50,-. De laatste dag dat je kunt meedingen voor een prijs is zondag 29 mei; op maandag 30 mei worden de winnaars bekend gemaakt. Goed doel Als je je ook nog gratis aanmeldt op www.fietsnaarjewerkdag.n1 maak je daarbij ook nog eens kans op een Gazellefiets. Op die site lees je ook hoe jouw aanmelding bijdraagt aan een goed doel: het Foppe fonds. Slim op weg Deze campagne is van Slimopweg; het project in Nijmegen en Arnhem, waarin werknemers, bedrijven en overheden samenwerken aan een beter bereikbare stad met slimme maatregelen tijdens de spits. Dus haal je fiets uit de schuur, pomp de banden op en fiets met ons mee! Tot ziens op 26 mei! SLIM!! SLIM OP WEG

Post on 06-Jul-2020

1 views

Category:

Documents

0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

 • Gezond, leuk en duurzaam!

  FIETS NAAR JE WERK!

  Doe als zovelen en pak de fiets op 26 mei! Win de hoofdprijs van € 250,-

  Fiets op donderdag 26 mei naar je werk! Het is dan de 10e nationale 'Fiets naar je werk dag'. Je bent met veel fietsers in goed gezelschap! Je kunt natuurlijk met een collega of buurtgenoot afspreken om samen naar het werk te gaan fietsen.

  Samen de file aanpakken Veel mensen hebben last van vertraging tijdens de spits in Nijmegen. Dat neemt met het groeiend verkeer de komende jaren toe. Zoek jij ook naar manieren om minder last van de spits te hebben? Eén oplossing is om met de fiets naar je werk te gaan. Op 26 mei kun je samen met anderen uitproberen hoe dat bevalt.

  Fietsen is gezond, sportief en duurzaam Woon je minder dan 12 kilometer van je werk? Die afstand is nog goed te doen met de fiets, zeker als je een e-bike hebt! Met de fiets heb je geen last van vertragingen tijdens de spits en ben je ook nog eens gezond bezig. Doe net als veel anderen en pak de fiets op donderdag 26 mei!

  Prijzen Nijmegen doet mee aan de nationale 'Fiets naar je werk dag'. Je kunt mooie prijzen winnen!

  In VVV-cheques: • hoofdprijs € 250,- • tweede prijs € 100,- • vijf derde prijzen van € 20,-

  Hoe doe je mee voor een prijs Facebook

  1. Ga naar bit.ly/nijmegenfiets en meld je daar aan voor het evenement Fietsnaarjewerkdag.

  2. Verdubbel je kans op een prijs en plaats een reactie op dat Facebookevenement. Hoe is het je bevallen? Wat heb je mee-gemaakt? Wat je maar kwijt wilt. Foto's, selfies, video; alles kan.

  Twitter Verstuur een tweet met #fnjwd en #nijmegen en je maakt kans op een VVV-cheque van €50,-. De laatste dag dat je kunt meedingen voor een prijs is zondag 29 mei; op maandag 30 mei worden de winnaars bekend gemaakt.

  Goed doel Als je je ook nog gratis aanmeldt op www.fietsnaarjewerkdag.n1 maak je daarbij ook nog eens kans op een Gazellefiets. Op die site lees je ook hoe jouw aanmelding bijdraagt aan een goed doel: het Foppe fonds.

  Slim op weg Deze campagne is van Slimopweg; het project in Nijmegen en Arnhem, waarin werknemers, bedrijven en overheden samenwerken aan een beter bereikbare stad met slimme maatregelen tijdens de spits.

  Dus haal je fiets uit de schuur, pomp de banden op en fiets met ons mee! Tot ziens op 26 mei!

  SLIM!! SLIM OP WEG

  Page 1