infofolder rough and tumble

of 4 /4
O o k g e zi e n w o r d e n bi j u w kl anten? www.roughandtumble.nl New Holland zoom-it.nl www.roughandtumble.nl word ook sponsor van tractor pulling team

Upload: heleen-groeneweg

Post on 12-Feb-2016

234 views

Category:

Documents


0 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Infofolder Pro Stock Tractor Pulling Team Rough and Tumble

TRANSCRIPT

Page 1: Infofolder Rough and Tumble

Ook gezien worden bij uw klanten?

www.roughandtumble.nl

New Holland

zoom-it.nl

www.roughandtumble.nl

word ook sponsor van tractor pulling team

Page 2: Infofolder Rough and Tumble

Bent u net zo enthousiast als wij over tractor pulling dan gaan wij graag met u in gesprek over de moge-lijkheden tot sponsoring van ons team. Afhankelijk van het sponsorbedrag kun u op diverse manieren voor een groot publiek via tractor pulling team Rough and Tumble onder de aandacht komen.Wij zijn een jonge energieke club mensen die al een aantal jaren meedraaien in de Grand National Prostock klasse van de NTTO in Nederland. De Tractor Pulling wedstrijden zijn opgebouwd uit verschillende klassen. In de unlimited klasse bijvoorbeeld is elke combinatie van motoren en eindaandrijvig toegestaan, mits er maar wordt voldaan aan de door de NTTO (Nederlandse Truck en Tractorpulling Organisatie) opgestelde voorschriften. In de Prostock klasse wordt er deelgenomen met tractoren die uiterlijk nog een sterke gelij-kenis vertonen met de standaard landbouwtractoren. Maar dat is ook het enige, want de motoren zijn vaak opgevoerd tot meer dan het tienvoudige van het standaard vermogen.

Wij rijden jaarlijks ongeveer 10 competitiewedstrijden verdeeld over het hele land. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid ons in te schrijven voor de zogenoemde Eurocup wedstrijden welke in 6 verschillende steden in Europa worden verreden. De wedstrijden worden bijzonder goed bezocht met bezoekersaantallen die variëren van 5000 tot 10.000 bezoekers.

Ook úw bedrijf in de spotlights voor een groot publiek d.m.v. uw logo op bijv. onze tractor, bus of op de kleding van de teamleden.

Page 3: Infofolder Rough and Tumble

New Holland

Alle wedstrijden worden opgenomen en uitgezonden door RTL 7 in uitzendingen die één uur duren en waarin ook volop aandacht is voor de teams en hun sponsoren. De uitzendingen trekken inmiddels meer dan 200.000 kijkers.

Technische specificaties

Klasse: 3,5 ton Pro-stock

• Type New Holland TG 285• Motor 6 cilinder• Cilinderinhoud 8,3 liter• Brandstof diesel• Brandstofverbruik 5 liter op 100 meter• Brandstofpomp sigma 16 mm• Motortoerental standaard 2100 nu ongeveer 5500• Vermogen 2000pk+• Turbo special made 4,6 inch• Achterbrug eigenbouw• Banden Firestone puller 48 kams• Bandenmaat 24,5-32• Wielsnelheid 80 km/h

Volop aandacht voor onze sponsoren in het drukbezochte rennerskwartier op wedstrijden.

Page 4: Infofolder Rough and Tumble

Ook gezien worden bij uw klanten?

Ook buiten wedstrijden om uw publiekstrekker Onze tractor is tevens in te zetten op beurzen en open dagen. Wij kunnen een plek reserveren voor uw reclame op onze tractor al naar gelang het sponsorbedrag.

Meer informatie vindt u op onze website, www.roughandtumble.nl en via ons PR team.

Frank Kerkmeijer 06 20660035Gert Braakman 06 22446510Wilbert Dijk 06 22807371PR team Rough and Tumble