käyttöohje: kuinka luoda uusi foorumi ja kuinka kommentoida foorumiin

of 11 /11
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja kuinka kommentoida foorumiin. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

Author: talor

Post on 12-Jan-2016

37 views

Category:

Documents


2 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja kuinka kommentoida foorumiin . (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen). Aloita ensin kirjautumalla sisään Rednettiin ja menemällä osastoon johon haluat tehdä foorumin. Sinun täytyy olla osaston admin että voit tehdä uuden foorumin. - PowerPoint PPT Presentation

TRANSCRIPT

Page 1: Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja   kuinka kommentoida foorumiin

Käyttöohje:Kuinka luoda uusi foorumi ja kuinka

kommentoida foorumiin.(Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)

Page 2: Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja   kuinka kommentoida foorumiin

Aloita ensin kirjautumalla sisään Rednettiin ja menemällä osastoon johon haluat tehdä foorumin. Sinun täytyy olla osaston admin että voit tehdä uuden foorumin.Paina kohdasta ”Luo uusi foorumi.”

Page 3: Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja   kuinka kommentoida foorumiin

Kohdassa ”’Kieli” voit valita foorumin kielen. Vaihtoehtoina on kielineutraali, suomi, ruotsi tai englanti.”Foorumin nimi” kohtaan tulee foorumin otsikko.”Sisältö” kohtaan voit kirjoittaa haluamasi tekstin. Voit myös lisätä kuvia ja linkkejä kohdassa ”Sisältö.” Kohdassa ”Ryhmät” voit valita missä osastossa julkaiset tämän foorumin.

Page 4: Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja   kuinka kommentoida foorumiin

Kohdassa ”Tietojen näkyvyys ryhmille” päätät onko foorumisi julkinen vai yksityinen.Painamalla ”Esikatselu” voit esikatsella foorumiasi ennen kuin julkaiset sen. Kun olet täyttänyt tarvittavat niin paina ”Tallenna” painiketta.

Page 5: Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja   kuinka kommentoida foorumiin

Tässä kohtaa voit muokata foorumiasi painamalla ”Muokkaa” kohdasta.Foorumiin pystyt kirjoittaa painamalla ”Luo uusi kirjoitus foorumille” kohdasta.

Page 6: Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja   kuinka kommentoida foorumiin

Kohdassa ”’Kieli” voit valita foorumin kirjoituksen kielen. Vaihtoehtoina on kielineutraali, suomi, ruotsi tai englanti.”Otsikko” kohtaan tulee kirjoituksesi otsikko.Kohdassa ”Foorumi” valitset mihin foorumiin kirjoitat.Itse kirjoituksen kirjoitat kohtaan ”Sisältö.” Voit myös lisätä kirjoitukseen kuvia ja linkkejä.

Page 7: Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja   kuinka kommentoida foorumiin

Kohdassa ”Ryhmät” voit valita missä osastossa julkaiset tämän kirjoituksen.Kohdassa ”Sisällön näkyminen ryhmässä” päätät onko kommenttisi foorumissa julkinen vai yksityinen.Painamalla ”Esikatselu” voit esikatsella kirjoitustasi ennen kuin julkaiset sen. Kun olet täyttänyt tarvittavat niin paina ”Tallenna” painiketta.

Page 8: Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja   kuinka kommentoida foorumiin

Kohdasta ”Foorumit” löydät tekemäsi foorumit ja kykenet kommentoimaan niihin.Kun olet painanut kohdasta ”Foorumit” päädyt foorumien päävalikkoon jossa näet kaikki tekemäsi foorumit.

Page 9: Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja   kuinka kommentoida foorumiin

Jos haluat foorumin etusivulle paina foorumin otsikkoa.Foorumiin voit kirjoittaa painamalla otsikon alapuolella olevaa kommentin otsikkoa.

Page 10: Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja   kuinka kommentoida foorumiin

Foorumiin voit kommentoida kirjoittamalla kommentin kohtaan ”Comment.” Pystyt myös lisäämään kommenttiin kuvia ja linkkejä.Painamalla ”Esikatselu” voit esikatsella kommenttisia ennen kuin julkaiset sen. Kun olet valmis paina ”Tallenna.”

Page 11: Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja   kuinka kommentoida foorumiin

Jos tarvitset apua käänny ensisijaisesti piirisi puoleen. Voit myös lähettää

kysymykset kirjallisesti osoitteeseen [email protected]

Kiitos.