lleida, de nou protagonista a la xi copa transpirineusº92.pdf · lleida, de nou protagonista a la...

17
Núm. 92 Novembre 2014 Lleida, de nou protagonista a la XI Copa Transpirineus La Selecció Lleidatana de tennis va ser una de les triomfadores de l’onzena edició de la Copa Transpirineus, un torneig de referència dins del ten- nis de base que es va celebrar el 15 i 16 de novembre a les pistes del CT Girona. Les seleccions que van reunir-se van ser la de Lleida, Andorra, Girona i França (Pirineus Orientals). Les noies que van repre- sentar a Lleida van ser Ares i Aran Teixidó (CT Lleida) a la categoria infantil, i Paula Arcarons (Sícoris) i Claudia Borbón (CN Lleida), a l’aleví. Els convocats en cate- goria masculina van ser els infantils Marc Anelo (Mas Duran Cervera), Gerard Villanueva (CN Lleida) i els alevins Aleix Gaya (CT Lleida) i Víctor Sánchez (CT Urgell). L’expedició lleidatana la va dirigir el Director Tècnic de la Representació Territorial a Lleida, Miqui Moreno, i l’ajudant tècnic, Marc Ivan Rodríguez. També es van desplaçar a Girona per donar suport als jugadors el president de la FCT a Lleida, Ignasi García, i pares dels tennistes. L’equip femení es proclama campió i el masculí acaba tercer a Girona

TRANSCRIPT

Page 1: Lleida, de nou protagonista a la XI Copa Transpirineusº92.pdf · Lleida, de nou protagonista a la XI Copa Transpirineus La Selecció Lleidatana de tennis va ser una de les triomfadores

Núm. 92Novembre 2014

Lleida, de nou protagonistaa la XI Copa Transpirineus

La Selecció Lleidatana de tennis va seruna de les triomfadores de l’onzenaedició de la Copa Transpirineus, untorneig de referència dins del ten-nis de base que es va celebrar el15 i 16 de novembre a les pistesdel CT Girona. Les seleccions quevan reunir-se van ser la de Lleida,Andorra, Girona i França (PirineusOrientals). Les noies que van repre-sentar a Lleida van ser Ares i AranTeixidó (CT Lleida) a la categoria infantil, iPaula Arcarons (Sícoris) i Claudia Borbón (CN

Lleida), a l’aleví. Els convocats en cate-goria masculina van ser els infantils

Marc Anelo (Mas Duran Cervera),Gerard Villanueva (CN Lleida) i elsalevins Aleix Gaya (CT Lleida) iVíctor Sánchez (CT Urgell).L’expedició lleidatana la va dirigir elDirector Tècnic de la Representació

Territorial a Lleida, Miqui Moreno, il’ajudant tècnic, Marc Ivan Rodríguez.

També es van desplaçar a Girona perdonar suport als jugadors el president de la

FCT a Lleida, Ignasi García, i pares dels tennistes.

L’equip femení es

proclama campiói el masculí acaba tercer

a Girona

XI Copa Transpirineus - Les noies

L’equip femení es va endur el títol decampió al superar a les semifinals aAndorra per 4-0 i de vèncer a Gironaper 3-2 en una espectacular final,que es va decidir en un supertie-break a 15 punts als dobles.A la final, les dues alevins de laselecció lleidatana van acusar elsnervis i van caure davant les sevesrivals. Amb 0-2 sota, van sortir a lapista les infantils. Ares Teixidó va supe-rar en dos còmodes sets a Maria Pagès,

mentre que Aran Teixidó va remuntar unset per acabar derrotant a CristinaMayorova per deixar el 2-2. Les duesbessones, que entrenen al Centre deTecnificació a Lleida de la FCT, esvan endur el punt clar als dobles (3-2) al derrotar per 15-10 a Mayorovai Pagès, en un duel que va posardamunt la pista a quatre de les

millors tennistes catalanes de la cate-goria, incloses dins de les sis millors de

l’estat espanyol.

Les noies van superar Gironaa la final guanyantdoble decisiu ambles germanes

Teixidó

XI Copa Transpirineus - Els nois

L’equip masculí va perdre a les semifinals davant França per3-1 (les tres derrotes van ser al supertiebreak del tercer set),i al partit pel tercer i quart lloc es van desfer amb comoditatd’Andorra per 4-0 pujant, d’aquest forma, al tercer graó delpodi final.