pablo valbuena

Download Pablo valbuena

If you can't read please download the document

Author: aedouard

Post on 14-Feb-2017

135 views

Category:

Education


2 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

PABLO VALBUENA

Pablo Valbuena s artista visual i arquitecte (Madrid, 1978).

Desprs de treballar en el mitj digital dissenyant escenografies i arquitectures per a videojocs, actualment cerca noves maneres d'utilitzar la llum per introduir les dimensions del temps i el moviment en l'espai urb, alterant la percepci de l'espai fsic a travs de realitats virtuals projectades.

Mitjanant un sistema de diversos projectors s'illuminen els permetres i superfcies dels volums presents a la plaa, donant lloc un solapament de dos nivells espacials, un fsic i un altre virtual. La superposici d'aquest "espai augmentat" altera la percepci que l'observador t l'espai fsic circumdant.

Augmented sculpture

Adaptar la projecci a l'arquitectura de l'edifici, modelitzant en 3D elements caracterstics de la construcci, per a poder aix jugar amb ells i aconseguir un espectacle artstic nic amb un fort impacte sobre el pblic.

El Vdeo mapping s una tecnologia de projecci utilitzada per convertir objectes de format irregular en una superfcie de projecci.

Utilitzant aquesta tcnica es pot canviar laspecte dun objecte o donant la sensaci de moviment a objectes esttics.La projecci combinada amb udio crear una narrativa audiovisual.

Generalment el mapping sha fet en superfcies de gran format com la faana dun edifici, per es pot fer en qualsevol superfcie (una paret, un cotxe, una maqueta.)Utilitzar la tcnica del vdeo mapping en una maqueta de lentorn s una manera excellent explicar un territori extens on trobem molts elements distants i ens s difcil fer-nos una imatge global. Daquesta manera podrem conixer els punts ms importants, traar itineraris o explicar conceptes com lautosuficincia.Hardware per a maqueta de 200 x 300: Projector de vdeo Led de 3500 Ansi FullHD, Servidor Core I7, pantalla tctil de 30, regulaci i control de tota la illuminaci de la maqueta i general de sala, sistema acstic (altaveus i subwofer autoamplificats), connectors i cablejat.

Aplicaci: Coordinaci, planimetria de la maqueta i mapejat, modelat virtual objectes fins a 25 elements simples, documentalisme i gui, preparaci de material per a la pellcula, locuci a 1 idioma i composici de la banda sonora, edici/muntatge de la pellcula, programaci del sistema, calibraci sobre maqueta.

http://www.youtube.com/watch?v=QxFMm7I0NAA

http://www.pablovalbuena.com/selectedwork/n-520437-e-041900//selectedwork/n-520437-e-041900/