posao budućnosti

of 14 /14
RADITE IZ SVOG DOMA

Author: nada-posao-mijajlovic

Post on 18-Aug-2015

254 views

Category:

Business


4 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

 1. 1. RADITE IZ SVOG DOMA
 2. 2. Radite na raunaru Provodite puno vremena igrajui razne igrice Dali Vas za to neko plaa? Naravno ne. Zato iskoristite ansu, kliknite na link na kraju videa. Ja Vas ekam da Vam dam maksimalnu podrku i beslatnu obuku
 3. 3. Dali znate koliko mogunosti prua internet? Nisam ni ja znala dok nisam poela ovaj posao; Ovo nije piramidalni nain zarade, to Vam odgovorno tvrdim: Ja sam u penziji, radim ovaj posao i zaradjujem.
 4. 4. Imate svoje snove, sa ovim poslom ete ih ostvariti ako budete vredni, istrajni i uporni Ovde se ne zaradjuje preko noi. Potrebno je najmanje 6 meseci da bi se zaradjivalo
 5. 5. Kompanija postoji od 1998.godine. Sedite je u Linkolnu u Nebraski. Radi se o Internacionalnoj Marketing Grupi. Do danas ima 1,5 miliona saradnika iz celog sveta.
 6. 6. Kompanija je u saradnji sa jo jednom kompanijom TripleClicks koja raspolae sa oko 111.000 proizvoda. U okviru ove kompanije moete otvoriti svoju sopstevenu ECA prodavnicu i nuditi svoje proizvode po celom svetu.
 7. 7. Kako moete da zaradite? To u Vam sad ukratko objasniti. Jedan od naina je pravljenje svog vlastitog tima i to je svrha ovog posla. Da Vam kaem ovo nije nikakva piramida. Iz iskustva Vam to govorim. Ako Va lan bolje od Vas radi moe da ide na vee pozicije od Vas i dobije bolju platu. Drugi nain je da preko kompanije Tripleclicks vrite oglaavanje njihovih proizvoda. Odaberete jedan proizvod i promoviete ga na besplatnim oglaivaima.
 8. 8. Svako ko kupi proizvod Vi imate proviziju. Ako se Va lan ulani na Tripleclick on doivotno kupuje preko svog naloga a Vi dobijate proviziju od obavljene trgovine. Trei nain je da otvorite svoju sopstvenu ECA prodavnicu od koje opet imate provizIju etvrti nain je da u okviru ove kompanije Tripleclick oglaavate tripleclicks aukcije Vi promoviete aukcije koje se obavljaju svakodnevno. Vi ovde ne dobijate novac nego tc kredite. Znai bez tc kredita ne moete uestvovati na aukcijama. Kada oglasite aukciju, oni koji ele da uestvuju na aukcijama mora da kupe tc kredite.
 9. 9. Kada sagledate sve ove mogunosti SFI kompanija naglaava da treba da gradite svoj sopstveni TIM!! i da tu stoji najvea zarada. Za izgradnju tima imaete svu moju nesebinu pomo kako u upuivanju na odreene datoteke (sve su prevedene na na jezik), zahvaljujui naoj Platini broj jedan u Srbiji koja je otvorila ove grupe i omoguila buduim lanovima da to lake savladaju ovaj posao. Onda ete krenuti sa pravljenjem svog vlastitog bloga. Tu budite potpuno svoji i sve svoje kreativne mogunosti ovde uloite
 10. 10. Znam ovo je za Vas i previe informacija, svi smo proli kroz to verujte, samo itanjem i uenjem moete lake savladati ovaj posao. Zato morate da uloite malo vie vremena, ali e se to sve brzo isplatiti. Potrebno Vam je ono to veina ljudi ima, kompjuter, solidan internet i krenite napred. OEKUJEM VAS da zajedno radimo i zaradjujemo. Jo jednom estitam to ste postali deo mog TIMA.
 11. 11. Zovem se Nada Mijajlovic Majka sam dve odrasle erke i imam troje unuia. U penziji sam i kad ujem da neznaju ta e sa sobom da rade, meni to nije razumljivo.
 12. 12. Volim putovanja i pogaate sledea destinacija je:
 13. 13. Ja ne zelim da kao veina penzionera, ovo radim nadam se i Vi
 14. 14. Zato ne ekajte prikljuite se odmah na sledei link: http://skr.rs/2Op