programmaboekje - psv handbal ... vsp psv handbal 4 poule indeling psv handbal hemelvaarttoernooi...

Download PROGRAMMABOEKJE - PSV Handbal ... VSP PSV Handbal 4 POULE INDELING PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

Post on 24-Mar-2021

0 views

Category:

Documents

0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

 • PROGRAMMABOEKJE

  H E M E LVA A R T T O E R N O O I & HORNBACH NK BEACHTOERNOOI

  10 & 11 MEI 2018

 • donderdag 10 mei 2018

  FEESTAVOND met DJ

  Wij werken met alcoholbandjes tot en met 25 jaar. Er wordt geen alcohol geschonken aan personen jonger dan 18 jaar. Het is tevens niet toegestaan eigen meegebrachte consumpties te nuttigen in en rondom de feesttent.

  tot 01:00 uur aansluitend aan het toernooi

 • 4 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  ALGEMEEN 2 Voorwoord 5 Belangrijk om te weten 6 Horeca 7

  PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 9 Toernooi reglement 10 Veld indeling 11 Poule indeling 12 Wedstrijdschema 16

  HORNBACH NK BEACHNHANDBALTOERNOOI 29 Toernooi reglement 30 Veld indeling 31 Poule indeling 32 Wedstrijdschema 33

  CAMPING & OVERNACHTING 35 Camping reglement 36

  VELDSPONSOREN 37

  ADRESGEGEVENS 38

  DANKWOORD 40

  INHOUDSOPGAVE

 • PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018 5

  HET WOORD IS AAN DE VOORZITTER

  Beste deelnemers, scheidsrechters, vrijwilligers en bezoekers,

  Wederom een nieuwe editie van het PSV Handbal Hemelvaarttoernooi en het Hornbach NK Beachnhandbaltoernooi. Wat gaat een jaar toch snel voorbij.

  Dit jaar hebben we een record aantal inschrijvingen en hebben we zelfs ‘nee moeten verkopen’. We roepen het vaker maar dit jaar is het met zo’n kleine 60 teams op de reservelijst toch echt vol. Een belangrijke indicator dat al het werk van de vele vrijwilligers zeer goed wordt beoordeeld en gewaardeerd.

  Wederom zijn er de gebruikelijke onderdelen in het tweedaags programma: het Hemelvaart- toernooi, het Hornbach NK Beachhandbaltoernooi, de feestavond met DJ en de mogelijkheid om te kunnen overnachten mét ontbijt.

  Ook dit jaar organiseren we het Beachhandbaltoernooi op onze eigen buitenvelden. Deze noviteit is zeker het vermelden meer dan waard. Want wat is er de afgelopen tijd weer hard gewerkt door een groep mensen, om de Beacharena weer wedstrijdproof te maken.

  Omdat onze moderniseringslag vorig jaar is geslaagd, kan er ook dit jaar weer gepint worden aan de kassa. Ook bij ons geldt: klein bedrag, pinnen mag!

  Al met al een programma om trots op te zijn. We hopen dat u er van geniet!

  Via deze weg wederom al een speciale dank aan de vrijwilligers, scheidsrechters en sponsoren. Met z’n allen zorgen we weer voor een geslaagd tweedaags evenement.

  Namens de toernooicommissie van PSV Handbal,

  Toine Lodewijks voorzitter toernooicommissie

  VOORWOORD

 • 6 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  ACCOMODATIE • Het PSV Handbal Hemelvaarrtoernooi zal worden gespeeld op Sportcomplex Eindhoven - Noord. Het adres is Vijfkamplaan 12, 5624 EB Eindhoven (grashandbaltoernooi - 10 mei) en Oude Bosschebaan 30, 5624 AA Eindhoven (Hornbach NK beachhandbaltoernooi - 11 mei). • De ingang van het sportpark dient te worden vrijgelaten voor nood- en hulpdiensten.

  VOORZIENINGEN • In de feesttent en bij de frietkraam zijn verschillende snacks en dranken verkrijgbaar. • Alle consumpties worden afgerekend met munten. U kunt de munten kopen bij de kassa in de feesttent met contant geld of pinpas betalen. • Alcoholische dranken worden uitsluitend verkocht aan personen vanaf 18 jaar. Er kan om legitimatie worden gevraagd. Het nuttigen van alcoholische dranken is niet toegestaan op de sportvelden. • Er is bij de feesttent een EHBO-post aanwezig. • Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig. De kleedlokalen dienen uitsluitend gebruikt te worden voor omkleden en douchen. • Afval dient in de daarvoor bestemde containers en vuilniszakken gedaan te worden.

  AANSPRAKELIJKHEID • Elke vereniging, team of speler/speelster neemt deel op eigen risico in de breedste zin van het woord. De organisatie neemt geen enkele verantwoordelijkheid ten aanzien van verwondingen, ongevallen, beschadigingen en/of verlies van eigendommen. • Als een van uw verenigingsleden vernieleingen aanricht aan het terrein en/of gebouwen zullen de kosten ten lasten komen van uw vereniging. • Het bestuur van PSV Handbal stelt zich niet aansprakelijk voor het eventueel niet doorgaan van het toernooi om welke reden dan ook.

  BELANGRIJK OM TE WETEN

 • PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018 7

  In de feesttent en bij de frietkraam kunt u terecht voor verschillende versnaperingen en dranken. Let op: onder de 18 worden géén alcoholische dranken geschonken. Zorg dus voor een geldig legitimatiebewijs! Tijdens de feestavonden worden alcholbandjes verstrekt.

  FRISDRANKEN Coca-Cola Coca-Cola Light Fanta Bitter Lemon Sprite Cassis Ice-tea & Ice-tea Zero Jus d’orange Appelsap AA-drink

  ALCOHOLISCHE Pils van de tap DRANKEN Moezel Chardonnay Bordeaux Portugese Rosé ReuZ Premium 5,2% Alcoholvrij wit bier Radler 2% ETENSWAAR Broodje ham, kaas, ei, bockworst, hamburger, kroket en frikandel Frites Fruitteler Verschillende soorten chips en snoep

  Prijslijsten in de feesttent en bij de frietwagen. Er wordt enkel gewerkt met consumptiemunten. Consumptiemunten kunnen gekocht worden bij de kassa in de feesttent. U kunt hier betalen met contant geld of pinpas. Gekochte munten zijn niet terug inwisselbaar voor geld.

  HORECA

 • PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI

  donderdag 10 mei 2018donderdag 10 mei 2018

  PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI

 • 10 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  VOOR AANVANG • De teams dienen tenminste 15 minuten voor aanvang van hun eerste wedstrijd aanwezig te zijn. • Alle teams dienen zich bij aankomst te melden bij het toernooisecretariaat. Er kon om digitale spelers passen gevraagd worden.

  TIJDENS HET TOERNOOI • Het toernooi zal worden gespeeld volgens de op dit moment geldende regels van het Nederlands Handbal Verbond. Voor de E-jeugd worden doelverkleiners gebruikt. De F-jeugd speelt op een miniveld met 5 spelers. • De tijdsduur van een wedstrijd bedraagt één keer 20 minuten zonder wisseling van speelhelft. • Begin- en eindsignaal worden centraal gegeven door het toernooisecretariaat. Dit signaal is beslissend voor het wel of niet meetellen van een doelpunt. • Teams worden verzocht 3 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn bij het speelveld. • Bij het te laat of niet komen opdagen van een team is de wedstrijd reglementair verloren met 5-0 c.q. 0-5. Als beide teams niet op komen dagen zal de einduitslag 0-0 worden. Dit in verband met het goed laten functioneren van de geautomatiseerde standenverwerking. • Het ‘thuisspelende’ team dient een wedstrijdbal te verzorgen. • Spelen twee teams met dezelfde clubkleuren tegen elkaar dan dient het ‘uitspelende’ team voor een ander kleur shirt te zorgen. • Beslissingen van de scheidsrechter(s) zijn bindend. Protesten worden niet aanvaard. • Spelers die tijdens de wedstrijd bestraft worden met een definitieve uitsluiting moeten zich melden bij het wedstrijdsecretariaat. Zij kunnen voor de rest van het toernooi worden uitgesloten.

  NA AFLOOP • Bij een gelijke stand in een poule wordt de rangorde in de volgende volgorde bepaald: doelsaldo, aantal gescoorde doelpunten, onderling resultaat. • De prijsuitreiking zal binnen 30 minuten na de laatst gespeelde wedstrijd plaatsvinden. Voor de F-, E-, D-, C- en B-jeugd is er een prijs voor elke 1e en 2e plaats in de poule. Voor de A-jeugd en Senioren is er een prijs voor elke 1e plaats in de poule. Verzoeken om prijzen eerder te overhandigen zullen niet worden gehonoreerd. Prijzen worden niet nagestuurd.

  De toernooileiding houdt zich het recht voor om bovenstaande regels aan te passen indien omstandigheden daartoe aanleiding geven. De toernooileiding heeft altijd het beslissende woord.

  TOERNOOI REGLEMENT

 • PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018 11

  VELD INDELING

 • 12 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  POULE INDELING

  HEREN A-JEUGD

  Poule 6 Olympia ‘89 Rapiditas HV NOAV HV Manual

  Poule 7 PSV/EHV Uilenspiegel Atomium ‘61 HV Tremeg

  DAMES A-JEUGD

  Poule 8 PSV Handbal HVM HV NOAV H.V. Dos’80/Olympia’89 Achilles ‘95 Eksplosion ‘71

  Poule 9 HV Manual SVVH * BCC HVW Wanroij HV Tremeg HV Reehorst Rapiditas

  JONGENS B-JEUGD

  Poule 10 Handbal Venlo HV NOAV HV Blerick Eksplosion ‘71 HV Niobe

  HEREN SENIOREN

  Poule 1 PSV Handbal HV Reehorst HV Apollo Son 1 Rapiditas HV Tremeg HV NOAV

  Poule 2 HV Manual Oud Haak DVC HV Niobe HC Desselgem HV Apollo Son 2 Achilles ‘95 Veldhoven Atomium ‘61

  DAMES SENIOREN

  Poule 3 PSV Handbal 1+2 HV NOAV 1 HV Blerick HV Apollo Son HV Reehorst

  Poule 4 Atomium ‘61 1 HV NOAV 2 HV Tremeg 1 HMS PSV Handbal 3 HV Manual

  Poule 5 Atomium ‘61 2 HV Tremeg 2 Habo ‘95 VSP PSV Handbal 4

  POULE INDELING

 • PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018 13

  POULE INDELING

  Poule 16 asv UDI’96 2 Bevo HC HC Desselgem THW Tijgers Uilenspiegel Atomium’61

  MEISJES C-JEUGD

  Poule 17 HV Reehorst PSV Handbal HV Quintus HV NOAV 1 asv UDI ‘96

  Poule 18 HV NOAV 2 Uilenspiegel Rapiditas SV Hillegom 1 Habo ‘95 1

  Poule 19 Atomium’61 HV Zwart Wit HV Tremeg H.V. Dos ‘80/Olympia ‘89 HV NOAV 3

  Po