programmaboekje - psv handbal...vsp psv handbal 4 poule indeling psv handbal hemelvaarttoernooi 2018...

of 42 /42
PROGRAMMABOEKJE HEMELVAARTTOERNOOI & HORNBACH NK BEACHTOERNOOI 10 & 11 MEI 2018

Author: others

Post on 24-Mar-2021

8 views

Category:

Documents


0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

 • PROGRAMMABOEKJE

  H E M E LVA A R T T O E R N O O I &HORNBACH NK BEACHTOERNOOI

  10 & 11 MEI 2018

 • donderdag 10 mei 2018

  FEESTAVONDmet DJ

  Wij werken met alcoholbandjes tot en met 25 jaar. Er wordt geen alcohol geschonken aan personen jonger dan 18 jaar. Het is tevens niet toegestaan eigen meegebrachte consumpties te nuttigen in en rondom de feesttent.

  tot 01:00 uuraansluitend aan het toernooi

 • 4 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  ALGEMEEN 2Voorwoord 5Belangrijk om te weten 6Horeca 7

  PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 9 Toernooi reglement 10Veld indeling 11Poule indeling 12Wedstrijdschema 16

  HORNBACH NK BEACHNHANDBALTOERNOOI 29Toernooi reglement 30Veld indeling 31Poule indeling 32Wedstrijdschema 33

  CAMPING & OVERNACHTING 35Camping reglement 36

  VELDSPONSOREN 37

  ADRESGEGEVENS 38

  DANKWOORD 40

  INHOUDSOPGAVE

 • PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018 5

  HET WOORD IS AAN DE VOORZITTER

  Beste deelnemers, scheidsrechters, vrijwilligers en bezoekers,

  Wederom een nieuwe editie van het PSV Handbal Hemelvaarttoernooi en het Hornbach NK Beachnhandbaltoernooi. Wat gaat een jaar toch snel voorbij.

  Dit jaar hebben we een record aantal inschrijvingen en hebben we zelfs ‘nee moeten verkopen’. We roepen het vaker maar dit jaar is het met zo’n kleine 60 teams op de reservelijst toch echt vol. Een belangrijke indicator dat al het werk van de vele vrijwilligers zeer goed wordt beoordeeld en gewaardeerd.

  Wederom zijn er de gebruikelijke onderdelen in het tweedaags programma: het Hemelvaart- toernooi, het Hornbach NK Beachhandbaltoernooi, de feestavond met DJ en de mogelijkheid om te kunnen overnachten mét ontbijt.

  Ook dit jaar organiseren we het Beachhandbaltoernooi op onze eigen buitenvelden. Deze noviteit is zeker het vermelden meer dan waard. Want wat is er de afgelopen tijd weer hard gewerkt door een groep mensen, om de Beacharena weer wedstrijdproof te maken.

  Omdat onze moderniseringslag vorig jaar is geslaagd, kan er ook dit jaar weer gepint worden aan de kassa. Ook bij ons geldt: klein bedrag, pinnen mag!

  Al met al een programma om trots op te zijn. We hopen dat u er van geniet!

  Via deze weg wederom al een speciale dank aan de vrijwilligers, scheidsrechters en sponsoren. Met z’n allen zorgen we weer voor een geslaagd tweedaags evenement.

  Namens de toernooicommissie van PSV Handbal,

  Toine Lodewijksvoorzitter toernooicommissie

  VOORWOORD

 • 6 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  ACCOMODATIE • Het PSV Handbal Hemelvaarrtoernooi zal worden gespeeld op Sportcomplex Eindhoven - Noord. Het adres is Vijfkamplaan 12, 5624 EB Eindhoven (grashandbaltoernooi - 10 mei) en Oude Bosschebaan 30, 5624 AA Eindhoven (Hornbach NK beachhandbaltoernooi - 11 mei). • De ingang van het sportpark dient te worden vrijgelaten voor nood- en hulpdiensten.

  VOORZIENINGEN • In de feesttent en bij de frietkraam zijn verschillende snacks en dranken verkrijgbaar. • Alle consumpties worden afgerekend met munten. U kunt de munten kopen bij de kassa in de feesttent met contant geld of pinpas betalen. • Alcoholische dranken worden uitsluitend verkocht aan personen vanaf 18 jaar. Er kan om legitimatie worden gevraagd. Het nuttigen van alcoholische dranken is niet toegestaan op de sportvelden. • Er is bij de feesttent een EHBO-post aanwezig. • Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig. De kleedlokalen dienen uitsluitend gebruikt te worden voor omkleden en douchen. • Afval dient in de daarvoor bestemde containers en vuilniszakken gedaan te worden.

  AANSPRAKELIJKHEID • Elke vereniging, team of speler/speelster neemt deel op eigen risico in de breedste zin van het woord. De organisatie neemt geen enkele verantwoordelijkheid ten aanzien van verwondingen, ongevallen, beschadigingen en/of verlies van eigendommen. • Als een van uw verenigingsleden vernieleingen aanricht aan het terrein en/of gebouwen zullen de kosten ten lasten komen van uw vereniging. • Het bestuur van PSV Handbal stelt zich niet aansprakelijk voor het eventueel niet doorgaan van het toernooi om welke reden dan ook.

  BELANGRIJK OM TE WETEN

 • PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018 7

  In de feesttent en bij de frietkraam kunt u terecht voor verschillende versnaperingen en dranken. Let op: onder de 18 worden géén alcoholische dranken geschonken. Zorg dus voor een geldig legitimatiebewijs! Tijdens de feestavonden worden alcholbandjes verstrekt.

  FRISDRANKEN Coca-Cola Coca-Cola Light Fanta Bitter Lemon Sprite Cassis Ice-tea & Ice-tea Zero Jus d’orange Appelsap AA-drink

  ALCOHOLISCHE Pils van de tap DRANKEN Moezel Chardonnay Bordeaux Portugese Rosé ReuZ Premium 5,2% Alcoholvrij wit bier Radler 2% ETENSWAAR Broodje ham, kaas, ei, bockworst, hamburger, kroket en frikandel Frites Fruitteler Verschillende soorten chips en snoep

  Prijslijsten in de feesttent en bij de frietwagen. Er wordt enkel gewerkt met consumptiemunten. Consumptiemunten kunnen gekocht worden bij de kassa in de feesttent. U kunt hier betalen met contant geld of pinpas. Gekochte munten zijn niet terug inwisselbaar voor geld.

  HORECA

 • PSV HANDBALHEMELVAARTTOERNOOI

  donderdag 10 mei 2018donderdag 10 mei 2018

  PSV HANDBALHEMELVAARTTOERNOOI

 • 10 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  VOOR AANVANG • De teams dienen tenminste 15 minuten voor aanvang van hun eerste wedstrijd aanwezig te zijn. • Alle teams dienen zich bij aankomst te melden bij het toernooisecretariaat. Er kon om digitale spelers passen gevraagd worden.

  TIJDENS HET TOERNOOI • Het toernooi zal worden gespeeld volgens de op dit moment geldende regels van het Nederlands Handbal Verbond. Voor de E-jeugd worden doelverkleiners gebruikt. De F-jeugd speelt op een miniveld met 5 spelers. • De tijdsduur van een wedstrijd bedraagt één keer 20 minuten zonder wisseling van speelhelft. • Begin- en eindsignaal worden centraal gegeven door het toernooisecretariaat. Dit signaal is beslissend voor het wel of niet meetellen van een doelpunt. • Teams worden verzocht 3 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn bij het speelveld. • Bij het te laat of niet komen opdagen van een team is de wedstrijd reglementair verloren met 5-0 c.q. 0-5. Als beide teams niet op komen dagen zal de einduitslag 0-0 worden. Dit in verband met het goed laten functioneren van de geautomatiseerde standenverwerking. • Het ‘thuisspelende’ team dient een wedstrijdbal te verzorgen. • Spelen twee teams met dezelfde clubkleuren tegen elkaar dan dient het ‘uitspelende’ team voor een ander kleur shirt te zorgen. • Beslissingen van de scheidsrechter(s) zijn bindend. Protesten worden niet aanvaard. • Spelers die tijdens de wedstrijd bestraft worden met een definitieve uitsluiting moeten zich melden bij het wedstrijdsecretariaat. Zij kunnen voor de rest van het toernooi worden uitgesloten.

  NA AFLOOP • Bij een gelijke stand in een poule wordt de rangorde in de volgende volgorde bepaald: doelsaldo, aantal gescoorde doelpunten, onderling resultaat. • De prijsuitreiking zal binnen 30 minuten na de laatst gespeelde wedstrijd plaatsvinden. Voor de F-, E-, D-, C- en B-jeugd is er een prijs voor elke 1e en 2e plaats in de poule. Voor de A-jeugd en Senioren is er een prijs voor elke 1e plaats in de poule. Verzoeken om prijzen eerder te overhandigen zullen niet worden gehonoreerd. Prijzen worden niet nagestuurd.

  De toernooileiding houdt zich het recht voor om bovenstaande regels aan te passen indien omstandigheden daartoe aanleiding geven. De toernooileiding heeft altijd het beslissende woord.

  TOERNOOI REGLEMENT

 • PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018 11

  VELD INDELING

 • 12 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  POULE INDELING

  HEREN A-JEUGD

  Poule 6Olympia ‘89RapiditasHV NOAVHV Manual

  Poule 7PSV/EHVUilenspiegelAtomium ‘61HV Tremeg

  DAMES A-JEUGD

  Poule 8PSV HandbalHVMHV NOAVH.V. Dos’80/Olympia’89Achilles ‘95Eksplosion ‘71

  Poule 9HV ManualSVVH *BCC HVW WanroijHV TremegHV ReehorstRapiditas

  JONGENS B-JEUGD

  Poule 10Handbal VenloHV NOAVHV BlerickEksplosion ‘71HV Niobe

  HEREN SENIOREN

  Poule 1PSV HandbalHV ReehorstHV Apollo Son 1RapiditasHV TremegHV NOAV

  Poule 2HV ManualOud Haak DVCHV NiobeHC DesselgemHV Apollo Son 2Achilles ‘95 VeldhovenAtomium ‘61

  DAMES SENIOREN

  Poule 3PSV Handbal 1+2HV NOAV 1HV BlerickHV Apollo SonHV Reehorst

  Poule 4Atomium ‘61 1HV NOAV 2HV Tremeg 1HMSPSV Handbal 3HV Manual

  Poule 5Atomium ‘61 2HV Tremeg 2Habo ‘95VSPPSV Handbal 4

  POULE INDELING

 • PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018 13

  POULE INDELING

  Poule 16asv UDI’96 2Bevo HCHC DesselgemTHW Tijgers UilenspiegelAtomium’61

  MEISJES C-JEUGD

  Poule 17HV ReehorstPSV HandbalHV QuintusHV NOAV 1asv UDI ‘96

  Poule 18HV NOAV 2UilenspiegelRapiditasSV Hillegom 1Habo ‘95 1

  Poule 19Atomium’61HV Zwart WitHV TremegH.V. Dos ‘80/Olympia ‘89HV NOAV 3

  Poule 20HV Blerick 1BCC HVW WanroijHandbalclub DesselgemHV ManualDFS Arnhem

  Poule 21Habo ‘95 2Bevo HC 2SV Hillegom 2Eksplosion ‘71HV Blerick 2

  Poule 11Achilles ‘95HV ManualASV UDI ‘96HV Zwart Wit HV Reehorst

  MEISJES B-JEUGD

  Poule 12Bevo HC 1HV NOAVPSV HandbalUilenspiegelRapiditasASV UDI ‘96

  Poule 13HV Orion Rucphen/HV United BredaHV BlerickBevo HC 2Habo ‘95HV Zwart WitHV Apollo Son

  JONGENS C-JEUGD

  Poule 14Olympia ‘89Rapiditas 1ASV UDI’96 1HS Brabant Team 2Handbal VenloHandbal Houten

  Poule 15Rapiditas 2HandbalSchool BrabantHV Apollo SonHV BlerickHV TremegEksplosion ‘71

  POULE INDELING

 • 14 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  POULE INDELING

  GEMENDGE E-JEUGD

  Poule 28Rapiditas 1VHC ‘13Handbal Venlo 1UilenspiegelHV De Sprint

  Poule 29PSV Handbal 1Rapiditas 2HV Apollo SonHV Dos ‘80/Olympia ‘89Atomium ‘61

  Poule 30PSV Handbal 2Handbal Venlo 2HV ReehorstHV ManualHV Tremeg

  Poule 31HVMEksplosion ‘71SV HillegomHV BlerickBCC HVW Wanroij

  GEMENDGE F-JEUGD

  Poule 32Bevo HC 1SV Hillegom 1PSV HandbalVHC ‘13Rapiditas

  Poule 33Bevo HC 2SV Hillegom 2HV ManualHV Apollo SonEkslosion ‘71

  GEMENDGE D-JEUGD

  Poule 22Bevo HC D1HV AristosHandbal Venlo 1HV QuintusHVM

  Poule 23Bevo HC D2HV Tremeg 1HV Blerick 1HandbalSchool BrabantHandbal Venlo 2HV Apollo Son

  Poule 24UilenspiegelHandbal Houten D2ASV UDI’96Atomium’61PSV Handbal 1BCC HVW Wanroij 1

  Poule 25HV Dos ‘80/Olympia ‘89SV Hillegom 1HV Blerick 2Uilenspiegel 2HV Manual

  Poule 26HV Helios ‘72SV Hillegom 2PSV Handbal 2HV ReehorstHV Tremeg 2Ekslopion ‘71

  Poule 27Habo ‘95Bevo HC D5HV Blerick 3BCC HVW Wanroij 2THW Tijgers

  POULE INDELING

 • om 15:00uurBEACHHANDBAL

  HET HEREN U17 TEAM VAN HET NEDERLANDS BEACHHANDBAL GEEFT TIJDENS HET HEMELVAARRTOERNOOI TWEE DEMO’S

  donderdag 10 mei 2018

  DEMO

  Altijd al nieuwsgierig geweest? Of wil je zelf de beste trics leren zodat je deze tijdens het Hornbach NK Beachhandbaltoernooi kunt toepassen? Kom daneen kijkje nemen! De demo’s vinden plaats op de beachhandbalvelden van

  PSV Handbal, op een paar minuten loopafstand van het Hemelvaarrtoernooi.

 • 16 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  WEDSTRIJDSCHEMA

  TIJD VELD TEAM1 TEAM2

  POULE 1 HEREN SENIOREN

  09:00 Veld 7 HV Tremeg HV Reehorst09:22 Veld 7 HV Apollo 1 Rapiditas09:44 Veld 7 PSV Handbal HV NOAV10:28 Veld 7 HV Reehorst HV Apollo 110:50 Veld 7 HV Tremeg HV NOAV11:12 Veld 7 Rapiditas PSV Handbal11:56 Veld 7 HV Reehorst HV NOAV12:18 Veld 7 HV Apollo 1 PSV Handbal12:40 Veld 7 HV Tremeg Rapiditas13:46 Veld 7 HV Apollo 1 HV NOAV14:08 Veld 7 HV Reehorst Rapiditas14:30 Veld 7 HV Tremeg PSV Handbal15:36 Veld 7 HV Tremeg HV Apollo 115:58 Veld 7 Rapiditas HV NOAV16:20 Veld 9 HV Reehorst PSV Handbal

  POULE 2 HEREN SENIOREN

  09:00 Veld 9 HV Manual Achilles '9509:22 Veld 9 Atomium '61 HC Desselgem09:44 Veld 9 HV Apollo 2 HV Niobe10:06 Veld 9 HV Manual Oud Haak DVC10:28 Veld 9 Achilles '95 Atomium '6110:50 Veld 9 HC Desselgem HV Apollo 211:12 Veld 9 HV Niobe Oud Haak DVC11:34 Veld 9 HV Manual Atomium '6111:56 Veld 9 Achilles '95 HC Desselgem12:18 Veld 9 Atomium '61 HV Apollo 212:40 Veld 9 HC Desselgem HV Niobe13:02 Veld 9 HV Apollo 2 Oud Haak DVC13:24 Veld 9 Achilles '95 HV Niobe13:46 Veld 9 Atomium '61 Oud Haak DVC14:08 Veld 9 HV Manual HV Niobe14:30 Veld 9 Achilles '95 Oud Haak DVC14:52 Veld 9 HV Manual HC Desselgem15:14 Veld 9 Achilles '95 HV Apollo 215:36 Veld 9 Atomium '61 HV Niobe15:58 Veld 9 HC Desselgem Oud Haak DVC16:42 Veld 9 HV Manual HV Apollo 2

  WEDSTRIJDSCHEMA

 • PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018 17

  HOOFDTITEL

  Tekst

  WEDSTRIJDSCHEMA

  TIJD VELD TEAM1 TEAM2

  POULE 3 DAMES SENIOREN

  09:44 Veld 8 HV Apollo HV Blerick10:28 Veld 8 PSV Handbal 1 + 2 HV Reehorst11:12 Veld 8 HV Apollo HV NOAV 111:34 Veld 7 HV Blerick HV Reehorst12:18 Veld 8 PSV Handbal 1 + 2 HV NOAV 113:02 Veld 7 HV Apollo HV Reehorst13:24 Veld 8 HV Blerick HV NOAV 114:52 Veld 7 HV Apollo PSV Handbal 1 + 215:14 Veld 8 HV Reehorst HV NOAV 115:58 Veld 8 HV Blerick PSV Handbal 1 + 2

  POULE 4 DAMES SENIOREN

  09:00 Veld 8 Atomium '61 1 HV NOAV 209:22 Veld 8 HV Tremeg 1 PSV Handbal 310:06 Veld 8 HMS HV Manual10:50 Veld 8 HV NOAV 2 HV Tremeg 111:34 Veld 8 Atomium '61 1 HV Manual11:56 Veld 8 PSV Handbal 3 HMS12:40 Veld 8 HV NOAV 2 HV Manual13:02 Veld 8 HV Tremeg 1 HMS13:46 Veld 8 Atomium '61 1 PSV Handbal 314:08 Veld 8 HV Tremeg 1 HV Manual14:30 Veld 8 HV NOAV 2 PSV Handbal 314:52 Veld 8 Atomium '61 1 HMS16:20 Veld 8 Atomium '61 1 HV Tremeg 116:20 Veld 7 PSV Handbal 3 HV Manual16:42 Veld 8 HV NOAV 2 HMS

  POULE 5 DAMES SENIROREN

  09:44 Veld 12 Atomium '61 2 Habo '9510:28 Veld 12 HV Tremeg 2 PSV Handbal 411:12 Veld 12 Atomium '61 2 VSP11:34 Veld 10 Habo '95 PSV Handbal 412:18 Veld 12 HV Tremeg 2 VSP13:02 Veld 10 Atomium '61 2 PSV Handbal 413:24 Veld 10 Habo '95 VSP14:30 Veld 12 Atomium '61 2 HV Tremeg 215:14 Veld 10 PSV Handbal 4 VSP15:58 Veld 12 Habo '95 HV Tremeg 2

 • 18 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  WEDSTRIJDSCHEMA

  TIJD VELD TEAM1 TEAM2

  POULE 6 HEREN A-JEUGD

  09:00 Veld 11 Olympia '89 Rapiditas09:44 Veld 11 HV NOAV HV Manual10:28 Veld 11 Olympia '89 HV NOAV11:12 Veld 11 HV Manual Rapiditas11:56 Veld 11 HV Manual Olympia '8912:40 Veld 11 HV NOAV Rapiditas13:24 Veld 11 Rapiditas Olympia '8914:08 Veld 11 HV Manual HV NOAV14:52 Veld 11 HV NOAV Olympia '8915:36 Veld 11 Rapiditas HV Manual16:20 Veld 11 Olympia '89 HV Manual16:42 Veld 11 Rapiditas HV NOAV

  POULE 7 HEREN A-JEUGD

  09:22 Veld 11 HV Tremeg Atomium '6110:06 Veld 11 Uilenspiegel PSV/EHV10:50 Veld 11 PSV/EHV Atomium '6111:34 Veld 11 Uilenspiegel HV Tremeg12:18 Veld 11 Uilenspiegel Atomium '6113:02 Veld 11 PSV/EHV HV Tremeg13:46 Veld 11 Atomium '61 HV Tremeg14:30 Veld 11 PSV/EHV Uilenspiegel15:14 Veld 11 Atomium '61 PSV/EHV15:58 Veld 11 HV Tremeg Uilenspiegel16:42 Veld 3 Atomium '61 Uilenspiegel16:42 Veld 5 HV Tremeg PSV/EHV

  POULE 8 DAMES A-JEUGD

  09:00 Veld 10 Achilles '95 HV DOS 80/Olympia '8909:22 Veld 10 PSV Handbal HV NOAV09:44 Veld 10 HVM Eksplosion '7110:06 Veld 10 HV DOS 80/Olympia '89 PSV Handbal10:28 Veld 10 Achilles '95 Eksplosion '7111:12 Veld 10 HV NOAV HVM11:56 Veld 10 HV DOS 80/Olympia '89 Eksplosion '7112:18 Veld 10 PSV Handbal HVM12:40 Veld 10 Achilles '95 HV NOAV13:46 Veld 10 PSV Handbal Eksplosion '7114:08 Veld 10 HV DOS 80/Olympia '89 HV NOAV14:30 Veld 10 Achilles '95 HVM15:36 Veld 13 HV DOS 80/Olympia '89 HVM15:36 Veld 10 Achilles '95 PSV Handbal15:58 Veld 10 HV NOAV Eksplosion '71

 • PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018 19

  HOOFDTITEL

  Tekst

  WEDSTRIJDSCHEMA

  TIJD VELD TEAM1 TEAM2

  POULE 9 DAMES A-JEUGD

  09:00 Veld 13 Rapiditas SVVH *09:00 Veld 12 HV Reehorst HV Tremeg09:22 Veld 12 BCC HVW Wanroij HV Manual10:06 Veld 7 HV Manual HV Reehorst10:28 Veld 2 BCC HVW Wanroij SVVH *10:50 Veld 12 HV Tremeg Rapiditas11:56 Veld 12 HV Manual SVVH *12:18 Veld 2 HV Reehorst Rapiditas13:02 Veld 12 BCC HVW Wanroij HV Tremeg13:24 Veld 7 HV Reehorst SVVH *13:46 Veld 2 HV Manual HV Tremeg14:52 Veld 12 BCC HVW Wanroij Rapiditas15:14 Veld 12 HV Tremeg SVVH *15:36 Veld 2 BCC HVW Wanroij HV Reehorst15:36 Veld 14 HV Manual Rapiditas

  POULE 10 JONGENS B-JEUGD

  10:06 Veld 12 Handbal Venlo HV NOAV10:50 Veld 10 Eksplosion '71 HV Blerick11:34 Veld 12 Handbal Venlo HV Niobe12:40 Veld 12 HV NOAV HV Blerick13:24 Veld 12 Eksplosion '71 HV Niobe13:46 Veld 12 Handbal Venlo HV Blerick14:52 Veld 10 HV NOAV HV Niobe15:36 Veld 12 Handbal Venlo Eksplosion '7115:36 Veld 8 HV Blerick HV Niobe16:20 Veld 10 HV NOAV Eksplosion '71

  POULE 11 JONGENS B-JEUGD

  09:22 Veld 2 Achilles '95 asv UDI '9610:06 Veld 1 HV Manual HV Reehorst10:50 Veld 1 Achilles '95 HV Zwart Wit11:34 Veld 2 asv UDI '96 HV Manual12:40 Veld 2 HV Reehorst HV Zwart Wit13:02 Veld 1 Achilles '95 HV Manual14:08 Veld 1 asv UDI '96 HV Zwart Wit14:52 Veld 2 Achilles '95 HV Reehorst15:14 Veld 1 HV Manual HV Zwart Wit16:20 Veld 1 asv UDI '96 HV Reehorst

 • 20 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  WEDSTRIJDSCHEMA

  TIJD VELD TEAM1 TEAM2

  POULE 12 MEISJES B-JEUGD

  09:00 Veld 1 Bevo HC 1 HV NOAV09:22 Veld 1 Uilenspiegel PSV Handbal09:44 Veld 1 Rapiditas asv Udi '9610:28 Veld 1 Bevo HC 1 Uilenspiegel11:12 Veld 1 HV NOAV PSV Handbal11:34 Veld 1 Uilenspiegel Rapiditas12:18 Veld 1 Bevo HC 1 asv Udi '9612:40 Veld 1 HV NOAV Uilenspiegel13:24 Veld 1 PSV Handbal Rapiditas13:46 Veld 1 HV NOAV asv Udi '9614:30 Veld 1 Bevo HC 1 Rapiditas14:52 Veld 1 Uilenspiegel asv Udi '9615:36 Veld 1 Bevo HC 1 PSV Handbal15:58 Veld 1 HV NOAV Rapiditas16:42 Veld 1 PSV Handbal asv Udi '96

  POULE 13 MEISJES B-JEUGD

  09:00 Veld 2 Bevo HC 2 Habo '9509:44 Veld 2 HV Apollo HV Blerick10:06 Veld 2 HV Orion/HV United Breda HV Zwart Wit10:50 Veld 2 Bevo HC 2 HV Apollo11:12 Veld 2 Habo '95 HV Blerick11:56 Veld 2 HV Apollo HV Orion/HV United Breda11:56 Veld 1 Bevo HC 2 HV Zwart Wit13:02 Veld 2 HV Blerick HV Orion/HV United Breda13:24 Veld 2 Habo '95 HV Apollo14:08 Veld 2 Habo '95 HV Zwart Wit14:30 Veld 2 Bevo HC 2 HV Orion/HV United Breda15:14 Veld 2 HV Blerick HV Zwart Wit15:58 Veld 2 HV Apollo HV Zwart Wit16:20 Veld 2 Habo '95 HV Orion/HV United Breda16:42 Veld 2 Bevo HC 2 HV Blerick

  POULE 14 JONGENS C-JEUGD

  09:00 Veld 4 Olympia '89 Rapiditas 109:22 Veld 4 asv UDI '96 1 HS Brabant team 210:06 Veld 4 Handbal Venlo Handbal Houten10:28 Veld 4 Olympia '89 asv UDI '96 111:12 Veld 4 Rapiditas 1 HS Brabant team 211:34 Veld 4 asv UDI '96 1 Handbal Venlo12:18 Veld 4 Olympia '89 Handbal Houten12:40 Veld 4 Rapiditas 1 asv UDI '96 113:24 Veld 4 HS Brabant team 2 Handbal Venlo

 • PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018 21

  HOOFDTITEL

  Tekst

  WEDSTRIJDSCHEMA

  TIJD VELD TEAM1 TEAM2

  VERVOLG POULE 14 JONGENS C-JEUGD

  13:46 Veld 4 Rapiditas 1 Handbal Houten14:30 Veld 4 Olympia '89 Handbal Venlo14:52 Veld 4 asv UDI '96 1 Handbal Houten15:36 Veld 4 Rapiditas 1 Handbal Venlo15:58 Veld 4 HS Brabant team 2 Handbal Houten16:42 Veld 4 Olympia '89 HS Brabant team 213:46 Veld 7 HV Apollo 1 Tremeg14:30 Veld 7 PSV Handbal HV NOAV14:52 Veld 7 HV Reehorst Tremeg15:14 Veld 7 HV Apollo 1 HV Rapiditas 115:36 Veld 7 PSV Handbal HV Reehorst15:58 Veld 7 HV Rapiditas 1 Tremeg16:42 Veld 7 HV Apollo 1 HV NOAV

  POULE 15 JONGENS C-JEUGD

  09:22 Veld 6 Rapiditas 2 HS Brabant09:44 Veld 4 HV Apollo HV Blerick10:28 Veld 6 HV Tremeg Eksplosion '7110:50 Veld 4 Rapiditas 2 HV Apollo11:34 Veld 6 HS Brabant HV Blerick11:56 Veld 4 HV Apollo HV Tremeg12:40 Veld 6 Rapiditas 2 Eksplosion '7113:02 Veld 4 HS Brabant HV Apollo13:46 Veld 6 HV Blerick HV Tremeg14:08 Veld 4 HS Brabant Eksplosion '7114:52 Veld 6 Rapiditas 2 HV Tremeg15:14 Veld 4 HV Apollo Eksplosion '7115:58 Veld 6 HV Blerick Eksplosion '7116:20 Veld 4 HS Brabant HV Tremeg16:42 Veld 13 Rapiditas 2 HV Blerick

  POULE 16 JONGENS C-JEUGD

  09:00 Veld 6 asv UDI '96 2 Atomium '6109:44 Veld 6 Bevo HC HC Desselgem10:06 Veld 6 THW Tijgers Uilenspiegel10:50 Veld 6 asv UDI '96 2 Bevo HC11:12 Veld 6 Atomium '61 HC Desselgem11:56 Veld 6 Bevo HC THW Tijgers12:18 Veld 6 asv UDI '96 2 Uilenspiegel13:02 Veld 6 Atomium '61 Bevo HC13:24 Veld 6 HC Desselgem THW Tijgers14:08 Veld 6 Atomium '61 Uilenspiegel14:30 Veld 6 asv UDI '96 2 THW Tijgers

 • 22 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  WEDSTRIJDSCHEMA

  TIJD VELD TEAM1 TEAM2

  VERVOLG POULE 16 JONGENS C-JEUGD

  15:14 Veld 6 Bevo HC Uilenspiegel15:36 Veld 6 Atomium '61 THW Tijgers15:58 Veld 3 HC Desselgem Uilenspiegel16:42 Veld 6 asv UDI '96 2 HC Desselgem

  POULE 17 MEISJES C-JEUGD

  09:00 Veld 3 HV Reehorst PSV Handbal09:44 Veld 3 HV Quintus HV NOAV 110:28 Veld 3 HV Reehorst asv UDI '9611:12 Veld 3 PSV Handbal HV NOAV 111:56 Veld 3 HV Quintus asv UDI '9612:40 Veld 3 HV Reehorst HV NOAV 113:24 Veld 3 PSV Handbal asv UDI '9614:08 Veld 3 HV Reehorst HV Quintus14:52 Veld 3 HV NOAV 1 asv UDI '9615:36 Veld 3 PSV Handbal HV Quintus

  POULE 18 MEISJES C-JEUGD

  09:22 Veld 3 Uilenspiegel HV NOAV 210:06 Veld 3 Rapiditas SV Hillegom 110:50 Veld 3 Uilenspiegel Habo '95 111:34 Veld 3 HV NOAV 2 SV Hillegom 112:18 Veld 3 Rapiditas Habo '95 113:02 Veld 3 Uilenspiegel SV Hillegom 113:46 Veld 3 HV NOAV 2 Habo '95 114:30 Veld 3 Uilenspiegel Rapiditas15:14 Veld 3 SV Hillegom 1 Habo '95 116:20 Veld 3 HV NOAV 2 Rapiditas

  POULE 19 MEISJES C-JEUGD

  09:22 Veld 5 Atomium '61 HV Zwart Wit10:06 Veld 5 HV Tremeg HV DOS '80/Olympia '8910:28 Veld 5 Atomium '61 HV NOAV 311:12 Veld 5 HV Zwart Wit HV DOS '80/Olympia '8912:18 Veld 5 HV Tremeg HV NOAV 313:02 Veld 5 Atomium '61 HV DOS '80/Olympia '8913:46 Veld 5 HV Zwart Wit HV NOAV 314:30 Veld 5 Atomium '61 HV Tremeg15:14 Veld 5 HV DOS '80/Olympia '89 HV NOAV 315:58 Veld 5 HV Zwart Wit HV Tremeg

 • PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018 23

  HOOFDTITEL

  Tekst

  WEDSTRIJDSCHEMA

  TIJD VELD TEAM1 TEAM2

  POULE 20 MEISJES C-JEUGD

  09:44 Veld 5 HV Blerick 1 BCC HVW Wanroij10:06 Veld 13 HC Desselgem HV Manual10:50 Veld 5 HV Blerick 1 DFS Arnhem11:34 Veld 5 BCC HVW Wanroij HV Manual12:40 Veld 5 HC Desselgem DFS Arnhem13:24 Veld 5 HV Blerick 1 HV Manual14:08 Veld 5 BCC HVW Wanroij DFS Arnhem14:52 Veld 5 HV Blerick 1 HC Desselgem15:36 Veld 5 HV Manual DFS Arnhem16:20 Veld 5 BCC HVW Wanroij HC Desselgem

  POULE 21 MEISJES C-JEUGD

  09:44 Veld 13 Bevo HC 2 Eksplosion '7210:06 Veld 15 Habo '95 2 HV Blerick 210:28 Veld 13 Bevo HC 2 SV Hillegom 211:56 Veld 5 Eksplosion '72 HV Blerick 212:40 Veld 13 Habo '95 2 SV Hillegom 213:24 Veld 15 Bevo HC 2 HV Blerick 214:08 Veld 13 Eksplosion '72 SV Hillegom 215:14 Veld 15 Bevo HC 2 Habo '95 215:36 Veld 15 HV Blerick 2 SV Hillegom 216:20 Veld 12 Eksplosion '72 Habo '95 2

  POULE 22 GEMENGDE D-JEUGD

  09:22 Veld 13 Bevo HC 1 HV Aristos10:50 Veld 13 Handbal Venlo 1 HV Quintus11:12 Veld 13 Bevo HC 1 HVM11:56 Veld 13 HV Aristos HV Quintus12:18 Veld 13 Handbal Venlo 1 HVM13:24 Veld 13 Bevo HC 1 HV Quintus13:46 Veld 13 HV Aristos HVM14:30 Veld 13 Bevo HC 1 Handbal Venlo 115:14 Veld 13 HV Quintus HVM15:58 Veld 13 HV Aristos Handbal Venlo 114:30 Veld 8 PSV Handbal 1 + 2 + 3 Meos Handbal 1

 • 24 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  WEDSTRIJDSCHEMA

  TIJD VELD TEAM1 TEAM2

  POULE 23 GEMENGDE D-JEUGD

  09:00 Veld 14 Bevo HC 2 HV Tremeg 109:22 Veld 14 HV Blerick 1 HS Brabant10:06 Veld 14 Handbal Venlo 2 HV Apollo10:50 Veld 14 HV Tremeg 1 HV Blerick 111:34 Veld 14 Bevo HC 2 HV Apollo11:56 Veld 14 HS Brabant Handbal Venlo 212:40 Veld 14 HV Tremeg 1 HV Apollo13:02 Veld 14 HV Blerick 1 Handbal Venlo 213:46 Veld 14 Bevo HC 2 HS Brabant14:08 Veld 14 HV Blerick 1 HV Apollo14:30 Veld 14 HV Tremeg 1 HS Brabant14:52 Veld 14 Bevo HC 2 Handbal Venlo 216:20 Veld 14 Bevo HC 2 HV Blerick 116:20 Veld 13 HS Brabant HV Apollo16:42 Veld 14 HV Tremeg 1 Handbal Venlo 2

  POULE 24 GEMENGDE D-JEUGD

  09:00 Veld 15 Uilenspiegel 1 PSV Handbal 109:22 Veld 15 asv UDI '96 Atomium '6109:44 Veld 15 Handbal Houten 2 BCC HVW Wanroij 110:28 Veld 15 PSV Handbal 1 asv UDI '9610:50 Veld 15 Uilenspiegel 1 BCC HVW Wanroij 111:12 Veld 15 Atomium '61 Handbal Houten 211:56 Veld 15 PSV Handbal 1 BCC HVW Wanroij 112:18 Veld 15 asv UDI '96 Handbal Houten 212:40 Veld 15 Uilenspiegel 1 Atomium '6113:46 Veld 15 asv UDI '96 BCC HVW Wanroij 114:08 Veld 15 PSV Handbal 1 Atomium '6114:30 Veld 15 Uilenspiegel 1 Handbal Houten 215:36 Veld 17 Uilenspiegel 1 asv UDI '9615:58 Veld 15 Atomium '61 BCC HVW Wanroij 116:42 Veld 15 PSV Handbal 1 Handbal Houten 2

  POULE 25 GEMENGDE D-JEUGD

  09:44 Veld 14 HV DOS '80/Olympia '89 SV Hillegom 110:28 Veld 14 Uilenspiegel 2 HV Blerick 211:12 Veld 14 HV DOS '80/Olympia '89 HV Manual11:34 Veld 13 SV Hillegom 1 HV Blerick 212:18 Veld 14 Uilenspiegel 2 HV Manual13:02 Veld 13 HV DOS '80/Olympia '89 HV Blerick 213:24 Veld 14 SV Hillegom 1 HV Manual14:52 Veld 13 HV DOS '80/Olympia '89 Uilenspiegel 215:14 Veld 14 HV Blerick 2 HV Manual15:58 Veld 14 SV Hillegom 1 Uilenspiegel 2

 • PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018 25

  HOOFDTITEL

  Tekst

  WEDSTRIJDSCHEMA

  TIJD VELD TEAM1 TEAM2

  POULE 26 GEMENGDE D-JEUGD

  09:00 Veld 17 PSV Handbal 2 SV Hillegom 209:22 Veld 17 HV Helios '72 HV Reehorst10:06 Veld 17 HV Tremeg 2 Eksplosion '7210:50 Veld 17 SV Hillegom 2 HV Helios '7211:34 Veld 17 PSV Handbal 2 Eksplosion '7211:56 Veld 17 HV Reehorst HV Tremeg 212:40 Veld 17 SV Hillegom 2 Eksplosion '7213:02 Veld 17 HV Helios '72 HV Tremeg 213:46 Veld 17 PSV Handbal 2 HV Reehorst14:08 Veld 17 HV Helios '72 Eksplosion '7214:30 Veld 17 SV Hillegom 2 HV Reehorst14:52 Veld 17 PSV Handbal 2 HV Tremeg 216:20 Veld 17 PSV Handbal 2 HV Helios '7216:20 Veld 15 HV Reehorst Eksplosion '7216:42 Veld 17 SV Hillegom 2 HV Tremeg 2

  POULE 27 GEMENGDE D-JEUGD

  09:44 Veld 17 Habo '95 Bevo HC 510:28 Veld 17 HV Blerick 3 BCC HVW Wanroij 211:12 Veld 17 Habo '95 THW Tijgers11:34 Veld 15 Bevo HC 5 BCC HVW Wanroij 212:18 Veld 17 HV Blerick 3 THW Tijgers13:02 Veld 15 Habo '95 BCC HVW Wanroij 213:24 Veld 17 Bevo HC 5 THW Tijgers14:52 Veld 15 Habo '95 HV Blerick 315:14 Veld 17 BCC HVW Wanroij 2 THW Tijgers15:58 Veld 17 Bevo HC 5 HV Blerick 3

  POULE 28 GEMENGDE E-JEUGD

  09:00 Veld 18 Rapiditas 1 VHC '1309:44 Veld 18 Handbal Venlo 1 Uilenspiegel10:28 Veld 18 Rapiditas 1 HV De Sprint11:12 Veld 18 VHC '13 Uilenspiegel11:56 Veld 18 Handbal Venlo 1 HV De Sprint12:40 Veld 18 Rapiditas 1 Uilenspiegel13:24 Veld 18 VHC '13 HV De Sprint14:08 Veld 18 Rapiditas 1 Handbal Venlo 114:52 Veld 18 Uilenspiegel HV De Sprint15:36 Veld 18 VHC '13 Handbal Venlo 1

 • 26 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  WEDSTRIJDSCHEMA

  TIJD VELD TEAM1 TEAM2

  POULE 29 GEMENGDE E-JEUGD

  09:22 Veld 18 Rapiditas 2 HV Apollo10:06 Veld 18 HV DOS '80/Olympia '89 Atomium '6110:50 Veld 18 Rapiditas 2 PSV Handbal 111:34 Veld 18 HV Apollo Atomium '6112:18 Veld 18 HV DOS '80/Olympia '89 PSV Handbal 113:02 Veld 18 Rapiditas 2 Atomium '6113:46 Veld 18 HV Apollo PSV Handbal 114:30 Veld 18 Rapiditas 2 HV DOS '80/Olympia '8915:14 Veld 18 Atomium '61 PSV Handbal 115:58 Veld 18 HV Apollo HV DOS '80/Olympia '89

  POULE 29 GEMENGDE E-JEUGD

  09:22 Veld 18 Rapiditas 2 HV Apollo10:06 Veld 18 HV DOS '80/Olympia '89 Atomium '6110:50 Veld 18 Rapiditas 2 PSV Handbal 111:34 Veld 18 HV Apollo Atomium '6112:18 Veld 18 HV DOS '80/Olympia '89 PSV Handbal 113:02 Veld 18 Rapiditas 2 Atomium '6113:46 Veld 18 HV Apollo PSV Handbal 114:30 Veld 18 Rapiditas 2 HV DOS '80/Olympia '8915:14 Veld 18 Atomium '61 PSV Handbal 115:58 Veld 18 HV Apollo HV DOS '80/Olympia '89

  POULE 30 GEMENGDE E-JEUGD

  09:22 Veld 16 PSV Handbal 2 Handbal Venlo 210:06 Veld 16 HV Reehorst HV Manual10:50 Veld 16 PSV Handbal 2 HV Tremeg11:34 Veld 16 Handbal Venlo 2 HV Manual12:18 Veld 16 HV Reehorst HV Tremeg13:02 Veld 16 PSV Handbal 2 HV Manual13:46 Veld 16 Handbal Venlo 2 HV Tremeg14:30 Veld 16 PSV Handbal 2 HV Reehorst15:14 Veld 16 HV Manual HV Tremeg15:58 Veld 16 Handbal Venlo 2 HV Reehorst

 • PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018 27

  HOOFDTITEL

  Tekst

  WEDSTRIJDSCHEMA

  TIJD VELD TEAM1 TEAM2

  POULE 31 GEMENGDE E-JEUGD

  09:44 Veld 16 BCC HVW Wanroij Eksplosion '7110:28 Veld 16 HV Blerick HVM11:12 Veld 16 BCC HVW Wanroij SV Hillegom11:56 Veld 16 Eksplosion '71 HVM12:40 Veld 16 HV Blerick SV Hillegom13:24 Veld 16 BCC HVW Wanroij HVM14:08 Veld 16 Eksplosion '71 SV Hillegom14:52 Veld 16 BCC HVW Wanroij HV Blerick15:36 Veld 16 HVM SV Hillegom16:20 Veld 16 Eksplosion '71 HV Blerick

  POULE 32 GEMENGDE F-JEUGD

  09:00 Veld 19 Bevo HC 1 SV Hillegom 109:44 Veld 19 PSV Handbal VHC '1310:28 Veld 19 Bevo HC 1 Rapiditas11:12 Veld 19 SV Hillegom 1 VHC '1311:56 Veld 19 PSV Handbal Rapiditas12:40 Veld 19 Bevo HC 1 VHC '1313:24 Veld 19 SV Hillegom 1 Rapiditas14:08 Veld 19 Bevo HC 1 PSV Handbal14:52 Veld 19 VHC '13 Rapiditas15:36 Veld 19 SV Hillegom 1 PSV Handbal

  POULE 33 GEMENGDE FV-JEUGD

  09:22 Veld 19 Bevo HC 2 Eksplosion '7110:06 Veld 19 HV Apollo HV Manual10:50 Veld 19 Bevo HC 2 SV Hillegom 211:34 Veld 19 Eksplosion '71 HV Manual12:18 Veld 19 HV Apollo SV Hillegom 213:02 Veld 19 Bevo HC 2 HV Manual13:46 Veld 19 Eksplosion '71 SV Hillegom 214:30 Veld 19 Bevo HC 2 HV Apollo15:14 Veld 19 HV Manual SV Hillegom 215:58 Veld 19 Eksplosion '71 HV Apollo

 • BEACHHANDBALTOERNOOI

  vrijdag 11 mei 2018

  HORNBACH NK

 • 30

  VOOR AANVANG • De teams dienen ten minste 15 minuten voor aanvang van hun eerste wedstrijd aanwezig te zijn. • Alle teams dienen zich bij aankomst te melden bij het toernooisecretariaat. Er kan om digitale spelerspassen worden gevraagd.

  TIJDENS HET TOERNOOI • Het toernooi zal volgens de op dit moment geldende regels van het Nederlands Handbal Verbond worden gespeeld met daarop enkele hieronder vermelde aanpassingen. • Begin- en eindsignaal worden centraal gegeven. Dit signaal is beslissend voor het wel of niet meetellen van een doelpunt. • Een wedstrijd duurt twee keer 10 minuten. Tussendoor dient van speelhelft te worden gewisseld. Elke speelhelft vangt aan met een scheidsrechtersworp. • Elke speelhelft heeft een winnaar nodig! Bij een gelijkspel valt de beslissing via het ‘Golden Goal’ principe. Deze vangt aan met een scheidsrechtersworp. • Bij gelijke setstand worden er géén shoot-outs gespeeld. • Teams worden verzocht 3 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn bij het speelveld. • Indien een team speelt met onrechtmatige spelers of zich terugtrekt gedurende de dag, zal het team worden gediskwalificeerd en zal het in de uitslag alle sets met 5-0 c.q. 0-5 verliezen. • Zowel de ‘thuisspelende’ als ‘uitspelende’ ploeg dienen een wedstrijdbal te verzorgen. • Spelen twee teams met dezelfde clubkleuren tegen elkaar dan moet het ‘uitspelende’ team voor een ander kleur shirt zorgen. • Elk deelnemend team zal worden ingedeeld voor tijdwaarneming. Het schema zal via mail verspreid worden en ligt ter inzage bij het wedstrijdsecretariaat. • Beslissingen van de scheidsrechter(s) zijn bindend. Protesten worden niet aanvaard. • Bij een diskwalificatie is de desbetreffende speler geschorst voor de eerstvolgende wedstrijd. Bij een definitieve uitsluiting is de desbetreffende speler geschorst voor het gehele toernooi.

  NA AFLOOP • Bij gelijke stand in een poule wordt de rangorde in volgende volgorde bepaald: doelsaldo, onderling resultaat, doelsaldo onderling resultaat, aantal tegendoelpunten. • De prijsuitreiking zal binnen 30 minuten na de laatst gespeelde wedstrijd plaatsvinden. Er een prijs voor elke 1e plaats per categorie. Daarnaast is er een prijs voor de winnaar van het algemene Fair Play-klassement. Verzoeken om prijzen eerder te overhandigen zullen niet worden gehonoreerd. Prijzen worden niet nagestuurd. • NK kwalificatiepunten zullen worden toegewezen volgens de officiële regelgeving van het Nederlands Handbal Verbond.

  De toernooileiding houdt zich het recht voor om bovenstaande regels aan te passen indien omstandigheden daartoe aanleiding geven. De toernooileiding heeft altijd het beslissende woord.

  HORNBACH NK BEACHHANDBALTOERNOOI 2018

  TOERNOOI REGLEMENT

 • 31HORNBACH NK BEACHHANDBALTOERNOOI 2018

  VELD INDELING

 • 32

  POULE INDELING

  POULE MEISJES B-JEUGD040 Beach HandballHandbal VenloBornerbroek M1LimMid

  POULE MEISJES C-JEUGD040 Beach Handball Westsite AmsterdamHabo ‘95MHV ‘81 MillThe Sand Shakers

  POULE HEREN SENIOREN040 Beach Handball HAHandbalshop/Witte SterHiekka Hauskaa 1Hiekka Hauskaa 2

  POULE DAMES SENIOREN-AOHC ‘01 DS1040 Beach HandballMeervogels ‘60

  POULE DAMES SENIOREN-BOHC ‘01 DS2Hiekka HauskaaHabo ‘95

  POULE DAMES A-JEUGD040 Beach HandballTachosMHV ‘81 MillHelios ‘72

  HORNBACH NK BEACHHANDBALTOERNOOI 2018

  POULE INDELING

  Hey. Weet je nog? Klein bedrag, pinnen mag!

 • 33

  WEDSTRIJDSCHEMA

  TIJD VELD TEAM1 TEAM2

  POULE HEREN SENIOREN

  09:30 Veld 1 Handbalshop/Witte ster 040 Beachhandball10:00 Veld 1 Hiekka Hauskaa 1 Hiekka Hauskaa 211:00 Veld 1 040 Beachhandball Hiekka Hauskaa 212:00 Veld 1 Handbalshop/Witte ster Hiekka Hauskaa 113:00 Veld 1 Handbalshop/Witte ster Hiekka Hauskaa 214:00 Veld 1 040 Beachhandball Hiekka Hauskaa 115.00 Veld 2 Nummer 3 Nummer 416.00 Veld 2 Nummer 1 Nummer 2

  POULE DAMES SENIOREN-A

  10:30 Veld 1 OHC 01 DS1 040 Beach Handball11:30 Veld 1 OHC 01 DS1 Meervogels12:30 Veld 1 040 Beach Handball Meervogels

  POULE DAMES SENIOREN-B

  10:30 Veld 2 OHC '01 DS2 Hiekka Hauskaa11:30 Veld 2 OHC '01 DS2 HABO '9512:30 Veld 2 Hiekka Hauskaa HABO '95

  POULE DAMES SENIOREN

  13.30 Veld 1 Nummer 1 Dames Senioren-A Nummer 3 Dames Senioren-B14.30 Veld 1 Nummer 2 Dames Senioren-A Nummer 2 Dames Senioren-B14.30 Veld 2 Nummer 3 Dames Senioren-A Nummer 1 Dames Senioren-B16.00 Veld 3 Nummer 5 Nummer 616.00 Veld 1 Nummer 3 Nummer 416.30 Veld 1 Nummer 1 Nummer 2

  POULE DAMES A-JEUGD

  09:00 Veld 2 Helios'72 040 Beach Handball10:00 Veld 2 MHV '81 Tachos11:00 Veld 2 040 Beach Handball Tachos12:00 Veld 2 Helios '72 MHV '8113:00 Veld 2 Helios '72 Tachos14:00 Veld 2 040 Beach Handball MHV '8115.00 Veld 1 Nummer 3 Nummer 416.30 Veld 2 Nummer 1 Nummer 2

  HORNBACH NK BEACHHANDBALTOERNOOI 2018

 • 34

  WEDSTRIJDSCHEMA

  TIJD VELD TEAM1 TEAM2

  POULE MEISJES B-JEUGD

  09:00 Veld 3 040 Beach Handball Handbal Venlo10:00 Veld 3 Bornerbroek LimMid11:00 Veld 3 Handbal Venlo LimMid12:00 Veld 3 040 Beach Handball Bornerbroek13:00 Veld 3 040 Beach Handball LimMid14:00 Veld 3 Handbal Venlo Bornerbroek15.00 veld 3 Nummer 3 Nummer 415.30 veld 3 Nummer 1 Nummer 2

  POULE MEISJES C-JEUGD

  09:30 Veld 3 The Sand Shakers 040-Beach Handball09:30 Veld 2 Habo '95 MHV '8110:30 Veld 3 Habo '95 Westsite11:30 Veld 3 MHV '81 The Sand Shakers12:30 Veld 3 040-Beach Handball Westsite13:30 Veld 2 MHV '81 Westsite13:30 Veld 3 Habo '95 The Sand Shakers14:30 Veld 3 Habo '95 040-Beach Handball15:30 Veld 2 MHV '81 040-Beach Handball15:30 Veld 1 The Sand Shakers Westsite16.30 Veld 3 Nummer 1 Nummer 2

  HORNBACH NK BEACHHANDBALTOERNOOI 2018

 • & OVERNACHTINGCAMPING

  donderdag & vrijdag

 • 36 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  Na afloop van de eerste toernooidag bied PSV Handbal de mogelijkeid om te overnachten op de camping. Om te zorgen dat de overnachting veilig verloopt, zijn onderstaande huisregels van kracht.

  • Deelnemers dienen zich vooraf te registreren. Dit kan tijdens de toernooidag (donderdag 10 mei) bij het wedstrijdsecretariaat. Tijdens de feestavond is inschrijving niet meer mogelijk! • Bij inschrijving dient direct het inschrijfgeld van €12,50 per persoon te worden voldaan. Dit is inclusief diner (friet met snack) en ontbijt. • Ieder team krijgt een eigen stuk terrein ter beschikking waar eigen tenten kunnen worden opgezet. Vooraf zal €50,- borg moeten worden betaald welke garant staat voor het netjes achterlaten van het terrein. Bij vertrek zal na controle de borg direct worden terugbetaald. • Overnachten van deelnemers onder de 18 jaar kan alleen plaatsvinden onder begeleiding en verantwoordelijkheid van een coach of ouder. • Volgens goed gebruik wordt de eerste toernooidag afgesloten met een feestavond in de feesttent. Op dit feest is nuttigen van eigen meegebrachte consumpties niet toegestaan. • Ontbijt wordt op vrijdagochtend tussen 8:00 uur en 10:00 uur geserveerd in de feesttent. • Open vuur en.of het gebruik van gasflessen is niet toegestaan. • Er worden geen auto’s op het terrein toegelaten. Ook niet na afloop van de wedstrijden. • De organisatie neemt geen verantwoordelijkheid voor diefstal of beschadigingen van eigendommen op de camping. Laat geen waardevolle spullen onbeheerd achter!

  De toernooileiding houdt zich het recht voor om bovenstaande regels aan te passen indien omstandigheden daartoe aanleiding geven. De toernooileiding heeft altijd het beslissende woord.

  CAMPING REGLEMENT

 • PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018 37

  VELDSPONSOREN

  VELD 1 VELD 2

  VELD 7

  VELD 8

 • 38 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  PSV Handbal HemelvaarttoernooiHet PSV Handbal Hemelvaarttoernooi wordt gespeeld op de grasvelden van het Sportcomplex Eindhoven-Noord, gelegen aan de Vijfkamplaan 12. Parkeren kan op het parkeerterrein van de Politie- academie of aan de Vijfkamplaan. In- en uitritten dienen vrij gehouden te worden voor nood- en hulpdiensten. Het sportterrein is niet toegankelijk met de auto.

  Hornback NK BeachhandbaltoernooiHet Hornbach Beachhandbaltoernooi wordt gespeeld op de eigen buitenvelden van PSV Handbal,gelegen aan de Oude Bosschebaan 30. Parkeren kan op het parkeerterrein bij de velden van PSV Handbal. Toegang tot de parkeerplaats gaat via de parkeerplaats van voetbalvereniging WODAN en een fietsstraat. In- en uitritten dienen vrij gehouden te worden voor nood- en hulpdiensten.

  ADRESGEGEVENS

  PSV Handbal Hemelvaarttoernooi

  Hornbach NK Beachhandbaltoernooi

 • Psssssst. Hé jij.

  Lekkere trek? Er zijn diverse lekkernijen te verkijgentijdens de toernooien. Ga jij ook voor een broodje

  worst met ui? Of liever een frietje mayo?

  Oh, en tja. Natuurlijk is er ook aande gezonde snacks gedacht.

  HET. IS. TIJD. VOOR. WORST.

 • 40 PSV HANDBAL HEMELVAARTTOERNOOI 2018

  PSV Handbal bedankt een ieder die een bijdrage heeft geleverd aan ons Hemelvaarttoernooi en het Hornbach NK Beachhandbaltoernooi, op welke manier dan ook. De meeste lof gaat uiteraard uit naar onze vrijwilligers. Dankzij de inzet van onze sponsoren en vrijwilligers hebben we een ge-slaagde 35e editie van het Hemelvaarttoernooi kunnen organiseren. Waarvoor onze dank!

  Daarnaast bedanken we de sponsoren die een bijlage geleverd hebben aan de loterij.

  ONZE DANK GAAT UIT NAAR • De Eindhovense Sportraad • Emté Supermarkten, Ardêchelaan Eindhoven • Klink brandbeveliging • Mansveld en Mansveld Expotech • CK Licht & Geluid • Ballonnen Enzo • Risja Sportballen • Hornbach • BJH Safety Services • Adverteerders • Escape Hunt Eindhoven • Aquarant • Handbal Inside Magazine • Grandcafé de Wildeman • Scheidsrechters • Sporters • Supporters • Vrijwilligers

  Namens PSV Handbal,

  De Toernooicommissie

  DANKWOORD

 • TOERNOOICOMMISSIEToine Lodewijks, Mendy Franken, Nikki Raaijmakers, Iris van de Laar, Frans van deLaar, Stephanie Schampaert, Tessa Schols, Maggie Lombart en Camiel Kuivenhoven.

  SAMENSTELLING & REALISATIE PROGRAMMABOEKJEStephanie Schampaert en Wesley van der Lingen.

  PSV Handbal © 2018