reunió pares 2016 2n torn

Download Reunió pares 2016 2n torn

If you can't read please download the document

Post on 16-Apr-2017

207 views

Category:

Education

1 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

Presentacin de PowerPoint

Colnies destiu a Ulldemolins

Estada:1r torn dies 1, 2 i 3 de juliol (Educaci Infantil P4 fins a 2n Prim.)2n torn del 5 al14 de juliol (de 3r d'Educaci Primria a 2n d'ESO)

Durada: 1r Torn: 3 dies / 2 nits2n torn: 10 dies / 9 nits.

DADES DE LA SORTIDA DES DE TARRAGONA

Hora i lloc de sortida: 10:00h a lAv. Catalunya (davant del Camp de Mart)Oportunament sindicar lhora darribada del 2n torn lltim dia. Aproximadament a les 16:00h

Telfon de contacte: 609 825 794 - 652 692 285 (per parlar amb el responsable)Informaci: Cada dia soferir un breu resum i fotos de la jornada en: Les colnies dia a dia:http://www.carmelites.cat (bloc secundria)http://coloniesesteldelmati.blogspot.com.es/http://www.carmelitesmissioneresteresianes.cat/

2n torn: III OLIMPADES ULLDEMOLINSDescripciAquestes colnies ofereixen un clima damistat, respecte, esfor, creativitat... des del mn de lesport i els jocs. Els participants passaran per cada un dels esports que hagen escollit i participaran en totes les competicions, be com a protagonistes o com espectadors.Clima de festa i collaboraci en el que tots i totes estan cridats i del que podran gaudir i participar amb creativitat i illusi.Cada grup representar a un pas que escollir el grup, i cada membre participar com a representant del pas del que forma part en els jocs o competicions que hagi escollit. colnies permetran que les noies i nois participants visquin durant 10 dies en plena natura Lacte dinici i de cloenda ser celebracions grans i preparades per tots els pasos amb creativitat i plena participaci.Lentorxa olmpica ser smbol del esfor, illusions, amistat, pau... del que sn portadors els Jocs Olmpics.

Objectius pedaggics:Potenciar el contacte amb el medi natural. Crear espais de convivncia, coneixement propi i dileg.Donar a conixer els valors de lesport.Descobrir els valors propis valors i dels companys.Potenciar el treball individual i en grup.Conixer i valorar el mn de lesport.

Activitats: Tallers de manualitats, decoraci i animaci Confecci de vestits per els actes concrets (ajudats pels monitors) Sortides: Ermites, Sant Bertomeu, Ulldemolins... Jocs de dia i de nit Proves diverses, entrenaments i jocs olmpics Gimcanes Piscina al poble Representacions Altres Collaboraci en les tasques de cada dia, sempre acompanyats per grup i monitor (ho considerem com un mitj per educar en al responsabilitat i collaboraci)

Potenciem els tres valors principals de les Olimpades que sn: Respecte, Excellncia i Amistat.Les tres accions que impulsen el motor de les Olimpades: Ms Rpid, Ms Alt y Ms Fort.

La visi dels Jocs Olmpics: Deport, Educaci i Cultura.

Cal tenir en compte:Preparar el de material del llistat entregat i que el nen/a vegi que lleva i on ho t. Important: Tota la roba ha d'anar marcat.El dia de sortida han de portar la Targeta Sanitaria i el dinar.Diner que poden portar: Responsabilitzar al nen/a. Si voleu el vdeo i les fotos cal indicar-ho i incloure 10.

Altres aspectes a tenir en compte:Preparar la maleta o motxilla amb el noi/a.Medicaci (si la pren habitualment, indicant dosis i motiu).Puntualitat a lhora de sortida.Avisar si es preveu visitar la colnia per assegurar on estem. La visita ha de ser breu i, si tenim activitats, el nen no podr sortir del recinte.No est perms l's de mbil. Si el porten, lentregaran al responsable, apagat i amb el nom del noi/a. Tan sols sentregar en los sortides al poble. Per qualsevol comunicaci es pot trucar pel mbil del responsableEntregar la documentaci i el sobre amb els diners, Targeta Sanitaria i medicaci (si la pren) en un sobre amb el nom al monitors abans de pujar al autobs.

Ulldemolins

Casa nostraColnies Pare Palau

El MontsantLa vall del silenci

Grcies per confiar amb en lescola i en lequip de colnies al confiar-nos el vostre fill/a.

Esperem no defraudar-vos.

Grcies per la vostra atenci!