toppers lost in vegas - society de toppers bestaan dit jaar 10 jaar en dus was het voor de huidige...

Toppers Lost in Vegas - Society De Toppers bestaan dit jaar 10 jaar en dus was het voor de huidige Toppers
Download Toppers Lost in Vegas - Society De Toppers bestaan dit jaar 10 jaar en dus was het voor de huidige Toppers

Post on 19-Aug-2020

1 views

Category:

Documents

0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

 • Voorjaar 2014 77 Zomer 2014

  De Toppers bestaan dit jaar 10 jaar en dus was het voor de huidige Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom een Made In Holland-feestje. We zullen er nog even op moeten wachten, en zelfs de 11e Toppers-editie is dan al weer voorbij, maar eind 2015 gaat de ongetwijfeld hilarische muziekfilm Toppers Lost In Vegas in première. De Toppers gaan naar Las Vegas, steken de oceaan over en een aantal verrassingen staat op Gerard, Jeroen en René te wachten. Als dat maar goed gaat.

  BN’ers in actie voor Diabetes Onderzoek Nederland

  RADIO 5 NOSTALGIA AWA R D V O O R A N I T A M E I J E R

  DOOR SOCIETYFOTOGRAAF FRANS VAN ZIJST

  Het lijkt wel een rage of afgesproken werk, maar een groot aantal Bekende Nederlandse vrouwen is zwanger. Tijd voor een ‘Mom’s Moment’, een gezellig praat- en eetfestijn, waar uitgebreid ervaringen worden opgedaan en informatie wordt uitgewisseld. Peggy Vrijens, Kim Pieters, Jelka van Houten, Marvy Rieder, Edsilia Rombley, Sieneke, Lieke van Lexmond, Jenny Smit, Kristel van Eijk, Do, Fabienne de Vries en Euvgenia Parakhina zijn allen in blijde verwachting en kijken uit naar een voorspoedige bevalling.

  Veel Bekende Nederlanders geven ieder jaar op de golfbaan alles om veel geld in te zamelen voor de Stichting Diabetes Onderzoek Nederland (DON). Aan het celebrity golftoernooi werd dit jaar onder meer meegedaan door zangeres Do, cabaretier Freek de Jonge, oud-voetballer en thans voetbalanalist Kenneth Perez. Maar ook oud-voetballers Brian Roy en Aron Winter, Beau van Erven Dorens, de acteurs Rick Engelkes en Wilbert Gieske en oud-schaatser Hein Vergeer gaven voor dit goede doel graag acte de présence.

  Als je zo veel hits op je naam hebt staan (het begon met The Alternative Way) en anno 2014 nog steeds meedraait in de top van de vaderlandse muziekindustrie (vorig jaar speelde Anita de rol van Ma- ria in The Passion), dan wordt het hoog tijd voor een Oeuvre Award. Die is er nu, want multi-muzikant Hans Vermeu- len, die aan de wieg van Anita’s carrière stond, verliet even zijn comfortabele ver- blijf in Thailand om in Singer Laren op het feestje van Radio 5 Nostalgia aanwe- zig te zijn en aan Anita de fel begeerde award uit te reiken.

  Societyfotograaf

  Toppers Lost in Vegas

  S A M E N Z W A N G E R