wonendoejezo den haag

Download WonenDoeJeZo Den Haag

Post on 15-Mar-2016

225 views

Category:

Documents

3 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

De krant voor de verhuizende consument in omstreken van Den Haag.

TRANSCRIPT

 • wonendoejezoIN DEN HAAG wonendoejezoin.nl 3e jaargang - 6e editie - november 2012

  Nieuwbouw Couperus:gezamenlijke binnentuinenDe verhuur van de vrije sector in het nieuwbouwproject Couperus is van start gegaan. Het woningaanbod omvat 154 drie en vierkamerappartementen met woonoppervlaktes tot 131 m en buiten-ruimtes oplopend tot 125 m.

  Couperus is centraal gelegen op de rand van Den Haag en Nootdorp. Het woningaanbod vindt u op de ver-nieuwde website www.wonenincoupe-rus.nl. Couperus wordt ontwikkeld in opdracht van Stichting Woonformatie Ypenburg en bestaat uit een woontoren van 70 meter hoog, drie appartementen-gebouwen en een rij koopherenhuizen. Tussen de appartementengebouwen komen twee speciaal ingerichte geza-menlijke binnentuinen welke uitsluitend toegankelijk zijn voor bewoners. In het gebouw komt een parkeergarage met circa 300 parkeerplaatsen. Ook komt er 4.500 m bedrijfsruimte in de plint van Couperus. Naar verwachting worden de woningen in het eerste kwartaal van 2013 opgeleverd.

  De woningen uit de eerste en tweede fase zijn bijna allemaal verkocht. Het is een mooie straat geworden waar veel jonge gezinnen wonen. De straat is gelegen in de wijk Morgenstond. De nieuwe woningen van de straat vor-men de afronding van de grootschalige vernieuwingsslag die in de afgelopen jaren plaatsvond in Den Haag Zuidwest.

  De nieuwbouwwoningen van het ontwikkelingsgebied Zuidlarenstraat wor-den gerealiseerd tussen de Meppelweg, de Dedemsvaartweg en de Leyweg. Er worden hier de komende jaren ca. 480 nieuwe woningen gerealiseerd. Elke dinsdag van 14.30 tot 16.00 uur zijn mensen in de modelwoning aan de Nijeveenstraat 10 te Den Haag welkom.

  De bouw van La Ligne III aan de Zuidlarenstraat in Den Haag gaat defi nitief van start!! Van de 34 geplande woningen zijn er inmiddels ongeveer de helft verkocht en een aantal onder optie.

  50 jaar groeistad Zoetermeer

  Bouw Zuidlarenstraat defi nitief van start

  Dit jaar is het vijftig jaar geleden dat Zoetermeer de uitdaging aanging om een groeistad te worden. En met succes: van een klein dorp ontwikkelde Zoetermeer zich tot de derde stad van Zuid-Holland, met ruim 123.000 inwoners.

  Omdat deze mijlpaal aandacht verdient, besloten de gemeente, scholen, instel-lingen en bedrijven de handen ineen te slaan (zo is het logo ontwikkeld door de Zoetermeerse culturele instellingen).

  Door aan te haken bij bestaande activiteiten en mogelijkheden, ontstond er een goedgevulde agenda met allerlei activiteiten. Zo wordt er stil gestaan bij het Zoetermeerse jubileum. Wilt u zich graag laten meevoeren naar vroegere tijden of de geschiedenis liever door een moderne bril bekijken? Op de web-site van de gemeente Zoetermeer staat een lijst aan activiteiten die in de loop van het jaar steeds werd bijgewerkt. Zelf activiteiten die passen in het thema van 50 jaar Groeistad, dan kunt u dat aan de gemeente Zoetermeer doorgeven.

  Woningenuitgelicht

  In de Haagse regio werden opnieuw minder huizen verkocht. De prijzen van koopwoningen zijn gedaald met 7,4%, zo laat de afdeling NVM Haaglanden weten naar aanleiding van de landelijke NVM-cijfers over het derde kwartaal van 2012.

  In het derde kwartaal werden in het Westland liefst 27% minder huizen verkocht in vergelijking met het kwar-taal daarvoor. De daling in Den Haag zelf was 20%. De gemeente Den Haag

  had 1001 woningtransacties in het 3e kwartaal. Versus 1251 transacties in het 2e kwartaal 2012. De gemid-delde verkooptijd bedraagt 152 dagen, de gemiddelde transactieprijs is 196.000,-.

  De NVM rekent op een beter vierde kwartaal. Verwacht wordt dat kopers de komende maanden nog willen pro- teren van oude belastingregels en de lage hypotheekrente.

  Woningverkoop-en prijzen dalen1001 Woningtransacties in gemeente Den Haag

  Bel: 070 - 346 93 72 Kijk op: www.janson.nl

  Onze clinten geven ons een 8,8. Waarom? Wij leggen dit graag aan u uit.

  Bouwjaar: 1952 Woonopp.: 135 m2

  Woonlaag: 3

  Inhoud: 350 m3

  Kamers: 4 Slaapkamers: 2

  Rijswijk Jozef Isrealslaan 103

  De Vreede NVM MakelaarsT. (070) 3 19 20 30

  Vraagprijs 199.500,- k.k.

  Tapyramawww.tapyrama.nl

  Watt verlichting en design

  www.wattverlichtingen.nl

  De Keukenvernieuwerswww.dekeukenvernieuwers.nl

  www.110vloeren.nl

  110 vloeren, visgraat, eiken, tapis, versaille, multiplank

  les tissus colbertwww.lestissuscolbert.nl

  IL REGALOInterior & Lifestyle

  www.ilregalo.nl

 • De grootste collectiegreeploze keukens bijVerkade keukendesign. Kom langs voor inspiratie.

  Like onze Facebookpagina en ontvang de leukste acties

  en aanbiedingen van onze partners!

  facebook.com/wonendoejezo

  WonenDoeJeZoOnline!

  Stel uw eigen bank samen

  Op de foto: stof caleido. De London sofa met of zonder chaiselongue? Links of rechts? Hoekbank of U-bank?

  Fauteuil, loveseat, 2-zits nu 639,-,2,5-zits nu 719,-, 3-zits nu 789,-.

  Levering heel Nederland, prijs op aanvraag.

  De Tafelaar Meubelen www.detafelaar.nlAmsterdam: Villa Arena,

  tel. 020 - 409 48 51Den Haag: Korte Poten 7-b

  eerste meubelzaak vanaf het Pleintel. 070 - 361 63 50, ook op zondag open

  Voor overige bankopstellingen kunt u kijken op de site.zonder chaise

  S & F D E S I G NSANITAIR - TEGELS - NATUURSTEEN

  SANITAIR - TEGELS - NATUURSTEEN

  Hoge Rijndijk 94-G2313 KL LeidenTel. 071 - 512 00 81

  Kijk voor onzeaanbiedingen op:www.sanikoop.nl

  Complete badkamers entegelvloeren incl. installatievan ontwerp tot installatie!

  Bij S&F Design vindt u alles onder n dak!Doorlopende acties op inloopdouches, V&B

  en Sphinx toiletten, Grohe kranen etc.De goedkoopste in A-merken!

  Ruime keuze tegelvloeren, incl. leggenv.a. 80,-- per m2

 • LEUK HUIS GEZIEN? Schakel n een NVM-aankoopmakelaar in!

  Arnold Spoelplein 101 2553 CG Den Haag T 070 346 84 00

  www.korporaalenbertels.nl

  Louis Davidsstraat 635

  Vraagprijs 124.900,- kosten koper

  Goed onderhouden, direct aan groen en water gelegen op loopafstand van openbaar vervoer en winkels en op fietsafstand van het strand van Kijkduin, 4-kmr-hoekappartement op de 4e etage met lift, eigen berging op de begane grond, riant zonnig balkon, gemeen-schappelijk parkeerterrein. Mogelijkheid tot huren of kopen van een garage. Actieve VVE, eigen grond, woonoppervlakte ca. 95 m2.

  Walde

  ck

  Gerrit van der Veenlaan 112

  Vraagprijs 155.000,- kosten koper

  Zeer gunstig gelegen 3-kamer parterre appar-tement nabij het winkelcentrum "Houtwijk". Het appartement heeft een sfeervolle achter-tuin met een prima ligging ten opzichte van de zon. Tevens is er een berging welke voor-zien is van elektra en bereikbaar is via de tuin, erfpacht, canon afgekocht; woonopper-vlakte ca. 70 m; actie VVE.

  Hou

  twijk

  Escamplaan 249

  Vraagprijs 122.500,- kosten koper

  Nabij het Monnickendamplein gelegen zeer goed onderhouden 4-kamer (top)appartement op de 3e etage met balkon en eigen berging op de begane grond. Het appartement is erg gunstig gesitueerd nabij divers winkelaanbod en openbaar vervoersverbindingen. Woonoppervlakte ca. 77 m, eigen grond en actieve VVE.

  Zuiderpa

  rk

  Julius Rontgenstraat 62

  Vraagprijs 142.500,- kosten koper

  Zeer netjes onderhouden 4-kamerapparte-ment op de derde (top)etage van een char-mant gelegen flatgebouw, ruime woon-/eet-kamer, 2 slaapkamers, 2 balkons, goed functi-onerende VVE, verzorgde gemeenschappelijke voortuin, centrale ligging ten opzichte van winkels, openbaar vervoer en het strand van Kijkduin, woonoppervlakte ca. 80 m2, eigen grond.

  Walde

  ck

  Ru Parestraat 134

  Vraagprijs 144.500,- kosten koper

  Ruim en netjes bewoond 3/4 kamerapparte-ment op de 6e verdieping met balkon dat vrij uitzicht biedt over omliggende groenvoorzie-ningen, in de directe omgeving van een win-kelcentrum, scholen, sportverenigingen en natuurgebied Madestein, het strand van Kijkduin en openbaar vervoer, parkeren op eigen terrein, eigen berging, actieve VVE, woonoppervlakte ca. 81 m2; erfpacht, canon is afgekocht.

  Loosdu

  inen

  Pippelingstraat 43

  Vraagprijs 169.500,- kosten koper

  Ruim en keurig onderhouden,3-kamerappar-tement (voormalige 4-kamerwoning met circa 90 m2 woonoppervlakte) gelegen op de 2e etage in een gezellige woonstraat in de popu-laire Vruchtenbuurt. Het appartement is zeer gunstig gesitueerd nabij divers winkelaanbod en openbaar vervoersverbindingen. Eigen grond; actieve VVE.

  Vruchten

  buurt

  Marius Godwaldtstraat 18

  Vraagprijs 292.500,- kosten koper

  Op heerlijk rustige locatie, in de directe omge-ving van een winkelcentrum, scholen, sport-verenigingen en natuurgebied Madestein, het strand van Kijkduin en openbaar vervoer gelegen 3 laagse eengezinswoning met uitge-bouwde woonkamer, ruime tuin gelegen op het zuidwesten met schuur en achterom. De woning heeft 4 slaapkamers, woonoppervlak-te ca. 120 m2; erfpacht, canon is afgekocht.

  Loosdu

  inen

  Louis Davidsstraat 156

  Vraagprijs 169.500,- kosten koper

  Op een heerlijke rustige locatie gelegen, goed onderhouden 4-kamer maisonnette met 3 slaapkmrs, ruim balkon (ZW), eigen berging en -parkeerplaats. De woning is zeer gunstig gesitueerd nabij divers winkelaanbod, open-baar vervoer ende International School. Het strand en boulevard van Kijkduin zijn op ca. 15 min. loopafstand bereikbaar. Woonoppervlakte ca. 90 m2. Erfpacht, canon thans 1,13 p.j. t/m 31-12-2035, actieve VvE

  Walde

  ck

  Oosterstraat 7

  Vraagprijs 125.000,- kosten koper

  Leuke geheel gerenoveerde 2-kamer tussen(starters)woning, gelegen in het cen-trum van Delft op loopafstand van alle stads-voorzieningen, het Doelenpark en recreatiege-bied de Delftse Hout