zaterdag 1 november 2014: gvv 63 - s.v. capelle 2-0 (1-0)zaterdag 1 november 2014: gvv’63 - s.v....

6
zaterdag 1 november 2014: GVV63 - S.V. Capelle 2-0 (1-0) S.V. Capelle moest zaterdag naar de Bommelerwaard om in Gameren aan te treden tegen GVV63. Na circa een kwartier een fase met enkele schietkansen voor S.V. Capelle via Onno Damen, Rik Leijtens en Jurgen Bakkers, maar zonder resultaat. S.V. Capelle keeper Kuijsten moest aan de andere kant een schot van GVV63 onschadelijk maken. Even later een gevaarlijke counter van S.V. Capelle, maar deze werd slecht uitgespeeld. GVV63 kreeg na een half uur een vrije kopkans, maar deze inzet werd gepakt door Erik Kuijsten. Enkele minuten later was het wel raak voor de gastheren: Karim Kaaouass schoof de bal in de verre hoek van het Capelle doel en dus 1-0. Na de rust werd het spel van S.V. Capelle er niet beter op. GVV63 kreeg enkele kansen om de voorsprong uit te bouwen, maar wist het net niet te vinden. Verder werd een doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel. S.V. Capelle had in de 66 e minuut pech: een voorzet van Jory Broeders belandde bij Ate Zijlmans, die met zijn schot de lat raakte. In de 82 e minuut nog een kans voor Ate Zijlmans, maar zijn inzet werd gepakt door de GVV63 doelman. In de slotfase werd de wedstrijd definitief beslist: via Nick Ekelmans werd het 2-0. Zeker gezien de 2 e helft een terechte nederlaag voor S.V. Capelle. Komende zaterdag speelt S.V. Capelle op het eigen Mandemakers Sportpark tegen GJS uit Gorinchem.

TRANSCRIPT

Page 1: zaterdag 1 november 2014: GVV 63 - S.V. Capelle 2-0 (1-0)zaterdag 1 november 2014: GVV’63 - S.V. Capelle 2-0 (1-0) S.V. Capelle moest zaterdag naar de Bommelerwaard om in Gameren

zaterdag 1 november 2014: GVV’63 - S.V. Capelle 2-0 (1-0) S.V. Capelle moest zaterdag naar de Bommelerwaard om in Gameren aan te treden tegen GVV’63. Na circa een kwartier een fase met enkele schietkansen voor S.V. Capelle via Onno Damen, Rik Leijtens en Jurgen Bakkers, maar zonder resultaat. S.V. Capelle keeper Kuijsten moest aan de andere kant een schot van GVV’63 onschadelijk maken. Even later een gevaarlijke counter van S.V. Capelle, maar deze werd slecht uitgespeeld. GVV’63 kreeg na een half uur een vrije kopkans, maar deze inzet werd gepakt door Erik Kuijsten. Enkele minuten later was het wel raak voor de gastheren: Karim Kaaouass schoof de bal in de verre hoek van het Capelle doel en dus 1-0. Na de rust werd het spel van S.V. Capelle er niet beter op. GVV’63 kreeg enkele kansen om de voorsprong uit te bouwen, maar wist het net niet te vinden. Verder werd een doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel. S.V. Capelle had in de 66e minuut pech: een voorzet van Jory Broeders belandde bij Ate Zijlmans, die met zijn schot de lat raakte. In de 82e minuut nog een kans voor Ate Zijlmans, maar zijn inzet werd gepakt door de GVV’63 doelman. In de slotfase werd de wedstrijd definitief beslist: via Nick Ekelmans werd het 2-0. Zeker gezien de 2e helft een terechte nederlaag voor S.V. Capelle. Komende zaterdag speelt S.V. Capelle op het eigen Mandemakers Sportpark tegen GJS uit Gorinchem.

Foto’s: Jan Sprangers