Transcript
 • Restaurant

  Østre Strandvej 11 . 98 44 33 00 . 9990 Sk

  agen

  www.bodilleskro.dk - [email protected]

  o.dk

  BODILLES KROVelkommen til

  musik i Gårdhaven

  Musikprogram

  i Festivalen

  30. juni - 3. juli

  2016

 • 2 3

  BODILLES GÅRDHAVE

  Menu

  2 STK. SMØRREBRØD

  98,-

  med roastbeef og remoulade, æg og r

  ejer på rugbrød.

  RØDSPÆTTEFILETER

  98,-

  med remoulade, citron og rugbrød.

  LUNE FISKEFRIKADELLER

  98,-

  med tyttebær, remoulade og rugbrød

  .

  STJERNESKUD 125,-

  med dampet og stegt rødspættefilet, r

  ejer,

  asparges og dressing.

  HÅNDPILLEDE REJER

  98,-

  på franskbrød med mayonnaise og ci

  tron.

  DANSK BØF MED BLØDE LØG

  168,-

  hvide kartofler, rødbeder og skysauc

  e.

  WIENERSCHNITZEL

  198,-

  stegte kartofler, ærter, gulerødder o

  g smørsauce.

  PEBERSTEAK AF OKSEFILET

  248,-

  krydderkartofler, salat og pebersauc

  e.

  POMMES FRITES

  35,-

  med remoulade/ketchup

  Alle retter bestilles, betales

  og afhentes inde i krostuen.

  Serveres fra kl. 12.00 - 22.00

  2

 • 2 3

  VELKOMMEN TIL FESTIVAL MED MUSIK I GÅRDHAVEN PÅ BODILLES KRO

  Bodilles Kro er den ældste ”private” musikscene under Skagen Festival, og der har væ-ret spillet musik i Gårdhaven gennem de sidste 32 år. Musikprogrammet er løbende blevet udvidet fra de første år, hvor der blev spillet musik nogle timer om eftermidda-gen, lørdag og søndag, til i dag, hvor vi har et fuldt musikprogram med 6 orkestre, der underholder fra 12.00 – 01.00 torsdag, fredag, lørdag og søndag. (se musiktider på bagsiden)

  Med så mange orkestre på scenen har det været nødvendigt at få professionelle lydfolk til at styre lyden fra de mange instrumenter og sangere, så fra 2010 har Sound & Light i Nørresundby stået for den lydmæssige side af Festivalen, og det har givet et kæmpe løft i lydkvaliteten, som vi håber, I kan høre.

  I 2007 overtog vi Bodilles Kro - et år hvor Festivalen druknede i regn - og dette gav startskuddet til en større ombygning af Gårdhaven, samt investeringer i egen scene, telt og salgsvogn, så vi kan servicere vore mange trofaste festivalgæster.

 • 4 5

  Gennem tiderne har der været mange forskellige musikere på scenen i Gårdhaven: Lav-tryk, Lars Brun, Tina Siel, Vagn og Vagabonderne, Kurt Kaas, Hawkeye & Hoe, Knut A Olsen, Sussi & Leo samt den irske duo, Harness, m.fl.

  I de seneste år er det Bodilles Gårdhaveorkester, Harness, The Iris Waterfalls, Lars Brun og Sonny Møller, som har været de faste navne i Gårdhaven. Som et nyt navn på Bodilles Kro har vi fra 2014 været glade for at kunne præsentere Mads Toghøj, som er født og opvokset i Skagen, og som igen i år har taget hele sit orkester med til Bodilles Kro.

  Blandt publikum i Gårdhaven har kunstnere som The Dubliners, De Gyldne Løver, Poul Krebs, Lone Kellermann m.fl. igennem årene lagt vejen forbi og nydt en kold fadøl.I 2014 havde Bodilles Kro 40 års jubilæum, og musikken i Gårdhaven havde 30 års jubilæum, og dette blev fejret lørdag aften med en 1½ times jubilæumskoncert, hvor alle vore dygtige musikere spillede de mest populære sange fra Gårdhavens repertoire.

  Bodilles Kro er fra 1. november 1974, hvor Bodil og Alex Olsen, som drev Fiskernes Samlecentral i nabohuset, ombyggede den gamle Skibs- og Købmandsforretning på Østre Standvej 11 til restaurant. Bodil Olsen tænkte en del over, hvad hun skulle kalde kroen, men fiskerne i Skagen sagde, at det var ligegyldigt, hvad den hed, for den ville al-

 • 4 5

  ligevel aldrig blive kaldt andet end Bodilles Kro. Navnet, Bodilles Kro, er således blevet hængende, selvom den oprindelige ”Bodille” kun havde kroen frem til 1978, hvor den blev solgt til Grete og Bruno Madsen fra Aalborg. De havde kun kroen i kort tid, hvor-efter den blev overtaget af Lone Pedersen, som drev Bodilles Kro frem til 2007, hvor vi købte kroen. Vi driver nu Bodilles Kro sammen med Hotel Strandly, som ligger 300 meter fra kroen.

  Efter en større ombygning i 2008, hvor der blev installeret helt nyt køkken, bygget per-sonalefaciliteter samt etableret ny Gårdhave, har vi nu kapacitet til at servere mad for 160 gæster fordelt på 2 etager samt 150 pladser i Gårdhaven.Kroen er spisestedet for hele familien. Vi har åbent hele året, og her er alle velkommen. Til børnene er der en speciel menu, og om sommeren kan de små boltre sig i vores kæm-pe sandkasse i det hyggelige og lukkede gårdhavemiljø.

 • 6 7

  På menukortet findes foruden traditionelle danske retter også et bredt udvalg af fisk, som indkøbes på auktionen hver dag. Alle vore a la carte-retter kan købes ud af huset. Kvalitet er et begreb, vi aldrig går på kompromis med. Vore kokke sætter en ære i at servere veltillavet mad baseret på de bedste og mest friske råvarer. Køkkenchefen an-befaler Bodilles berømte Luksus Stjerneskud eller en lækker Wienerschnitzel af kalve-inderlår.

  Vi glæder os til at byde alle gæster velkommen i Gårdhaven og håber, I får en dejlig weekend med mange gode musikoplevelser rundt om på de forskellige musikscener i Skagen.

  På de næste sider finder I lidt praktiske oplysninger som, barpriser, samt beskrivelse af de orkestre og musikere, der spiller i Gårdhaven samt spilletider for torsdag, fredag, lørdag og søndagens program.

  Vi ønsker god fornøjelse.Grete, Dorte og Peter

 • 6 7

  BODILLES FESTIVALBUFFET

  TORSDAG, FREDAG OG LØRDAG FR

  A KL. 17.30

  Nyd køkkenchefens udvalgte fisketapa

  s, forskellige

  slags kød og dagens varme fiskeret...

  – og slut af med en skøn dessert!

  MERE INFORMATION PÅ WWW.B

  ODILLESKRO.DK

  BORDBESTILLING ANBEFALES P

  Å +45 98443300

  ELLER [email protected]

  7

  KØKKENCHEFENS UDVALGTE F

  ISKETAPAS

  • Røget laks med peberrod og sauce verde

  • Dampet skærising med rejer

  • Røget sild med løg og æggeblomme

  • Krebsehalesalat

  • Hvidvinsdampede blåmuslinger med hvidløg

  ssmør

  • Lufttørret skinke med melon og pesto

  HOVEDRETTER

  • Dagens varme fiskeret komponeret efter udb

  uddet på auktionen

  • Helstegt oksefilet med champignonsauce

  • Kryddersvinekam med urtebund

  • Frikadeller med agurkesalat

  • Grøn salat komponeret efter årstiden med d

  ressing

  • Krydderkartofler

  • Grøn kartoffelsalat

  •Nybagt brød

  DESSERT• Dagens kage, brieost

  og frisk frugt

  PR. PERSON PRIS KR. 228,-

  Ændringer i menuvalg kan forekomme

 • 8 9

  ÅRETS GANG PÅ

  BODILLES KRO

  JANUAR Kro er lukket.

  FEBRUAR Første torsdag i februar åbner kroen til et nyt år.

  FEBRUAR/MARTS 2 retters vintermenu – Kartoffelsuppe og wienerschnitzel.

  UGE 7 OG 8 Vaffelbagning og historiefor-tælling på udvalgte eftermiddage.

  PÅSKE Kroen er pyntet i flotte påskefarver. Køkkenchefen serverer den lækre Påske-buffet til frokost og en spændende 3 retters aftenmenu med ”snapas,” lam og påskeis.

  MAJ - AUGUST Gårdhaven er åben – den grønne oase tæt ved havnen. Her kan nydes frokost, eftermiddagskaffe, aftensmad eller bare en øl m.m. Vore små gæster kan lege i sandkassen.

  SKT. HANS AFTEN Den 23. juni serve-res Skt. Hans menu inspireret af årstiden.

  FØRSTE UGE I JULI Musik i Gård-haven under Skagen Festivalen. Lydprøver torsdag. Gårdhaven svinger med god live musik fredag, lørdag og søndag.

  UGE 28 – 33 Legehjørne i Gårdhaven – kom og mød vor samling af dinosaurus – figurer.

  SEPTEMBER Kroen er dækket op i blåt i anledning af Blå September. Frokosttilbud - Stjerneskud samt kaffe og blåbærmuffin. Kunstbøgerne er fundet frem og ”gæt, hvem der hænger på væggen”. Om aftenen serve-res gratis velkomstdrink – en blå isbjørn!

  OKTOBER Nu kommer blæsten – læs om vejret i krostuen og nyd en varm suppe. Vore små gæster laver fantasifulde kastanjedyr.

  UGE 42 Til frokost tilbydes suppebuffet og bag selv vafler.

  MORTENSAFTEN Den 10. november serveres traditionel Mortens and og æble-kage.

  MEDIO NOVEMBER Den store Engle-udstilling – Kig ind og se den flotte samling.

  ULTIMO NOVEMBER Kroens lokaler er flot pyntede med kugler, klokker og nisser.

  UGE 48 – 52 Vi serverer traditionel hjem-melavet juleanretning.

  DECEMBER Vore små gæster fletter gam-meldags julehjerter og flotte stjerner. Kroen har lukket, 24. – 31. december.

  Tak for i år og godt nytår. Vi glæder os til at se jer igen næste år.

  MERE INFORMATION PÅ WWW.B

  ODILLESKRO.DK

  BORDBESTILLING ANBEFALES P

  Å +45 98443300

  ELLER [email protected]

  8

 • 8 9

  HARNESSHarness er én af de mest populære irske duo’er i Danmark. Gruppen består af Fergie McElligott og Sam Aherne. Du vil aldrig glemme en aften med Harness! Fergie og Sam ER Harness, og de spiller irsk og skotsk musik med masser af sjov og latter! Harness debuterede i Bodilles Gårdha-ve i 2001, så det er nu 16. sæson de underholder gæsterne i Gårdhaven. Fergie McElligott er en fantastisk ”Sing and Songwriter” fra det nordlige Irland og har i mange år været aktiv på den irske musikscene sammen med folk som Joe Dolan, Red Hurley, Lind Nolan, Sandy Jones, Johnny Logan og Glen Curtin. Dette har givet et bredt repertoire spændende fra Pop-Rock-Country til traditionel skotsk/irsk folkemusik. I 2006 udgav Fergie sit første soloalbum i Danmark ”Songs of Love Fairytales and Dreams of Peace” og han

  har i 2013 udgivet albummet ’’Country Rock and Roll’, som er musik, som navnet lyder. I 2015 udgiver Fergus CD’en ”The Best Of 20 Years In Denmark” som er et udvalg af hans bedste sange fra de sidste 20 år, hvor han har boet i Danmark.Sam har tidligere været medlem i de 2 populære irske orkestre ’Dublin Folk” og ”Mick And The Gate” og er nu duoens energibundt fyldt med humor og spilleglæde. Sam har udgivet flere CD’ere, bl.a. ”Reasons” og ’’Observations”.I 1960’erne og 70’erne spillede Fergus sammen med sin bror John Michel McElligott, til en lang række store musikarrangementer, bl.a. som opvarmningsband og support til The Who, Joe Cocker, The Small Faces og The Move.John Michael McElligott kommer i lighed med tidligere år og spiller sammen med Harness un-der Festivalen - så kom og nyd hans eminente guitarspil. Fredag og lørdag aften sætter Har-ness strøm på musikken og sammen med Søren Hansen på trommer spiller Harness gamle rock-klassikere, som der både kan synges med på og danses til.

  Se mere på www.fergie.dk

  HARNESS står for:

  H = a lot of Happiness

  A = a lot of Atmosphere

  R = a lot of Reaction

  N = a lot of Nostalgia

  E = a lot of Excitement

  S = a lot of Surprises

 • 10 11

  Priser i Gårdhaven

  FESTIVAL 2016

  Carlsberg . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 50,- 1 kande Carlsberg . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 225,- Carl Special . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 55,- 1 kande Carl Special . . . . . . . . . . . . . . . kr. 250,-

  DRINKS 5 CL. SPIRITUSRom & Coca Cola. . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 85,- Vodka & Juice (Sprite, Coca Cola) . . kr. 85,-Whisky (Jameson) og Coca Cola . . kr. 85,-Gin & Schweppes Tonic . . . . . . . . . . . kr. 85,- Drinks 10 cl. Spiritus . . . . . . . . . . . . . . kr. 125,-

  SHOTS / BITTER1/1 flaske spiritus . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 675,- Gammel Dansk (38 % vol) . . . . . . . . kr. 50,- Dr. Nielsen (38 % vol) . . . . . . . . . . . . . kr. 50,-Jägermeister (35 % vol) . . . . . . . . . . . kr. 50,- Gajol Shots (30 % vol) . . . . . . . . . . . . . kr. 50,-Fisk Classic (30 % vol) . . . . . . . . . . . . . kr. 50,- Absolut vodka (38 % vol) . . . . . . . . . . kr. 50,-

  VIN1 glas vin (Rød, Hvid, Rosé) . . . . . . . kr. 50,- 1 flaske festival vin - Hvid . . . . . . . . . kr. 235,-1 flaske festival vin - Rød . . . . . . . . . . kr. 235,- 1 flaske festival vin - Rosé . . . . . . . . . kr. 235,-

  DRIKKEVARERCoca Cola, Coca Cola Zero, Fanta, Sprite, Kurvand . . . . . . . . . . . . kr. 30,- Kildevand, Aqua D’or . . . . . . . . . . . . . . kr. 20,- Smirnoff Ice . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 50,- Sommersby Apple . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 50,- Cult Mokai . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 50,-

  CD'ERE - HUSORKESTREBodilles Gårdhaveorkester /Arvid Jacobsen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 100,- Harness/Fergus McElligott /Sam Aherne . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 100,- The Irish Waterfalls . . . . . . . . . . . . . . . kr. 100,- Sonny Møller . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 100,- Mads Toghøj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 100,-

  DIVERSE1 kop kaffe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 10,- Irish Coffey 4 cl. Jameson whisky . . kr. 80,- Kahlua kaffe . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 65,-Peanuts . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 15,-Chips . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kr. 15,-

  10

 • 10 1111

  BODILLES GÅRDHAVEORKESTERArvid Jacobsen er ophavsmanden bag musik i Gårdhaven på Bodilles Kro. Det hele starte-de i 1985, hvor en gruppe unge musikere med Arvid Jacobsen i spidsen (Bodilles Gårdha-veorkester) blev interviewet i Frederikshavn Nærradio.Under interviewet efterspurgte de unge musi-kere mulige spillesteder, idet de havde svært ved at få job i lokalområdet. Dette sad den daværende indehaver af Bodilles Kro og hør-te, så han ringede til Arvid Jacobsen og fore-slog de unge musikere at komme til Skagen og spille på Bodilles Kro. Det har Arvid Jacobsen så gjort siden med forskellige besætninger af musikere.I starten spillede de under navnet, Lavtryk,der i 1980’erne bliver rigtig populære og bl.a.spil-ler til Hjallerup Marked i 1986 sammen med et tyroler orkester for 6000 publikummer og er direkte i P3 med Jørgen Hjorting, men ef-ter div. udskiftninger spiller Arvid Jacobsen, som er den eneste, der er tilbage fra den oprin-delige besætning, nu under navnet ”Bodilles Gårdhave Orkester”. Arvid Jacobsen har udgivet en lang række CD’ere, både solo samt med Lavtryk og Bo-

  dilles Gårdhaveorkester, og han spiller under Festivalen en lang række af disse iørefaldende sange, bl.a. fra ”Under Kometen”, som er be-skrevet som dansksproget boogierock med tekster hentet på de syv have fra Arvid’s dage som skibskok. Sangene har en del tilfælles med Johnny Madsens repertoire, specielt ”Bounty”, som har en vis lighed med Madsens sang af næsten samme navn. Her handler det dog om choko-baren Bounty og tequila shots.

  Nogle af CD’erne kan købes i den hvide salgs-vogn.

  Bodilles Gårdhaveorkester spiller en blan-ding af egne kompositioner og glade ”sing a long” numre, og der er altid ’’fuld tryk” på, når Gårdhaveorkestret går på scenen. Orkeste-ret består af Arvid Jacobsen vokal, guitar og fløjte, Knud Erik Trane på klaver/keyboard, Tonni Vestergaard Nielsen violin og guitar, Jan Eriksen på trommer samt orkesterets nye mand, Niels Christensen, på bas.

  Se mere på facebook: arvidjacobsensmusikside

 • 12 13

  CARLSBERG

  Kr. 50.-CARL SPECIAL

  Kr. 55.-

 • 12 13

  KROGH – CLAUSEN – RINDOM & FOGHOrkesteret er sammensat af 4 dygtige musikere fra det århusianske musikmiljø, og de spiller un-der mottoet; ”alle de fede numre I troede I havde glemt”. Johnny Krogh er sangskriver og guitarist, og har fra sin første sanglektion hos Ivan Pe-dersen i starten af 90’erne vidst, hvad han gerne ville. Ivan sendte ham hjem, med beskeden ”Så kom dog i gang, dreng”. Fra den dag tog John-ny arbejdshanskerne på og har siden spillet i og på kryds og tværs af DK og udlandet. Hans rejse har bragt ham ud i samarbejde med legendariske folk som Ivan Horn, Jens Falck og Òlle Nyeberg. Johnny har udgivet Cd’er, både på engelsk og se-nest på dansk. Han har haft flere numre på DR’s div. playlister og lokal radioer. Johnny’s inspirati-on kommer bla. fra Eric Clapton, Mark Knopfler, Little Feat og Fleetwood Mac. Erik Briand Clau-sen startede for mange år siden med at spille rød Høfner 3 pick-ups guitar efter sin konfirmation. Vi skriver her forsigtigt år ca. 1963. Efter nogle år blev han dog ejer af sin første hvide Vox bas, sponse-ret af den dengang så berømte manager Walther Klæbel - Manager for Beefeaters, Poul Dissing, Burning Red Ivanhoe. Den bas er dog udskiftet til forskellige andre elbasser. Erik har spillet i en lang række orkestre; Rhythm & Blues Section,

  Vannis Aften, som har optrådt på Roskilde Festi-val i flere år. Vannis Aften var også med på flere tourneer bl.a.sammen med irske Rory Gallagher. Et lille udpluk af de orkestre Erik har spillet med. Indimellem alle disse orkestre startede Erik Clau-sen i 1980 forretningen Drum City, og i 1983 Rock City i Århus. Disse forretninger er siden afhændet til nogle dygtige efterfølgere. Det var også Erik Clausen, som senere startede DC- udlejning, som er et baggears udlejningsfirma, som den dag i dag stadig kører. Mathias Rindom er trommeslager, og han har igennem årene spillet med en lang række danske og udenlandske kunstnere og er efterhån-den blevet et velkendt navn på den århusianske musikscene. Mathias er fast mand bag trommerne for Esben Kronborg og Big O & The Blue Quarters, men er også tit at finde som afløser for en lang ræk-ke andre bands. Kristian Fogh er en fantastisk pia-nist, og i lighed med de øvrige musikere i orkestret spiller han med i en lang række sammenhænge i det danske musikmiljø. Bedst kendt er nok hans optræden i Lars Lilholt Band og Mike Andersen Band. Kristian er konservatorieuddannet, hans musikalske repertoire er meget alsidigt, og han kan bl.a. høres sammen med sangeren Martin Preisler i deres forrygende hyldest til Frank Sinatra.

 • 14 15

 • 14 15

  THE IRISH WATERFALLSGrundstenen til bandet blev lagt allerede i sen-sommeren 2004, hvor Jørgen og Leif tilfældigt mødtes og drøftede musik som fælles fritidsin-teresse. Basis var irsk musik og efter en tid med samspil og hyggeligt samvær med andre ”spille bekendte”, Elsebeth, Susanne og Niels Ole, blev gruppen som sådan dannet. Det skete i 2005, og navnet - Waterfalls - som gruppen kaldte sig i starten, kommer af navnet på en mindre by - Waterfalls - i Irland. Efter ca. halvandet års tid med en mere eller mindre konstant øveaktivitet, fik gruppen endnu et medlem, nemlig Mogens Bjerre.Den første optræden for publikum fandt sted i Bindslev, til Harmonika Træf d. 27. juli 2006. Alle overlevede denne ”debut” og i 2007 kom der nok et medlem - Peter - til gruppen, som nu tæller i alt 7 medlemmer. Samspillet, hyggen og glæden ved at spille for diverse publikummer vokser, og i 2008 er der samlet mod nok til at få lavet en CD-indspilning. Dette foregår via Funky Sound Studio, med lydteknikker Morten Sønderskov, og den første CD - All for me grogg - kom på gaden d. 26 maj 2008. Gruppen har ved den lejlighed udvidet navnet til The Irish Waterfalls.

  Dette gav blod på tanden og The Irish Waterfalls udgav i 2011 CD’en, The Ferryman, og 2 år efter udkom ”Dublin in my tears”, fyldt med en lang række af de smukke irske folkesange.2015 bød på endnu en ny CD - Working Man - som titlen tro blev præsenteret den 1. maj på Sindal Campingplads.The Irish Waterfalls er i gang på 13. år og er nu en fast del af musikprogrammet på Bodilles Kro under Festivalen. Musikken er udpræget irsk og skotsk folkemusik, med respekt for den klang disse sange har krav på. Der har i tidens løb væ-ret lidt udskiftninger i bandet, som idag består af Susanne Jensen på harmonika, Niels Ole Jensen bas, kor og vokal, Peter Jurgensen på guitar og kor, Leif Bjerregaard Pedersen på vaskebræt, ’’stortromme”, mundharmonika, kor og vokal, samt Mogens Bjerre i forgrunden med vokal. Fredag og lørdag eftermiddag leder Mogens fæl-lessang i Gårdhaven, så alle får mulighed for at synge med på nogle af de populære folkesange.

  Se mere på: www.the-irish-waterfalls.dk

 • 16 17

  Restaurant Bodilles Kro er stedet i Skagen, hvor det lokale erhvervsliv ofte inviterer gæsterne på lækker mad i forbin-delse med møder eller andre arrangemen-ter. Vi opfylder naturligvis gerne specielle ønsker, lige som vi også leverer mad ud af huset til fester, receptioner, jubilæer eller andre mærkedage.

  Kroen råder over et selskabslokale, som kan tilpasses mange størrelser af selska-ber (aftenselskaber, familiefester, froko-ster, receptioner, møder mm.) med plads op til 70 kuverter. Vil du holde festen hjemme, leveres den komplette festpakke med mad, duge og service. Har du et øn-ske, så finder vi en løsning sammen.

  Kontakt os for et tilbud [email protected] eller telefon 98 44 33 00

  I 40 år har kroen

  dannet rammerne for mange

  GODE FESTER

  En udsøgt madoplevelse til enhver fest og begivenhed i

  hyggelige lokaler med et festpyntet bord

  3 - 4 - 5 retters menu Forskellige buffeter Fest brunchpakker Helaftensarrangementer Festpakke - alt inklusivt

 • 16 17

  SONNY MØLLERSonny Møller startede på sine ”skæve guitar-ben” og hjemmelavede tekster ude på Christia-nia i Rock trioen, Spinninheads, midt i 90’erne. Det var her, at han stiftede bekendtskab med storbyen og Rock’n Roll miljøet. Rock’n Roll havde en stor tiltrækningskraft på en bonderøv fra Frederikshavn, og det passede godt ind i bon-derøvens kram at se verden fra en anden vinkel. Efter et par år løb han ind i Foldberg & Ross. De havde lavet et Blues Brothers Band.The Blues Brothers Experience show band skulle Sonny Møller være gæsteguitarist i, men skæbnen ville, at gæsteguitaristen glemte at gå hjem igen og spillede lead guitar i det 13 mands store orkester i ca. 8 år. Trangen til at spille an-dre numre og ikke mindst lave sine egne sange igen, blev stor, og Sonny Møller takkede af og flyttede tilbage til Jylland igen. Her byggede han et lille studie og startede op som solist for første gang. Det var en stor udfordring at sidde alene med en guitar og underholde alene, ”hvor somhelst” og ”når somhelst”. Ved et tilfælde, som af-løser-guitarist i Peter Larsen Band, mødte han et par musikere, og det blev starten til Møller Band. Møller Band spillede i flere år med veks-lende besætning i alle sammenhænge. De sidste

  par år har Sonny Møller knoklet rundt på lande-vejen i hele Danmark og spillet som en tosset, med gamle klassikere og egne sange, blandet med løgnehistorier fra hoften.Baggårdspoet kalder han sig selv. Og et hvileløst hjerte er netop denne fuldblodsbaggårdspoet, der har nordjysk blod i årerne og i dag er bosid-dende i Viborg. Sonny farer nemlig land og rige rundt for at spille koncerter, og det gør han det meste af året. Og han elsker det! For musikken dulmer hans hvileløse hjerte.For ganske nylig udsendte den travle og popu-lære musiker i samarbejde med musikkollegaen, Rasmus Møller og TV2 Nord, singlen ”Toppen af Danmark”. Sangen er Nordjyllands helt egen nationalsang og har gået sin sejrsgang i det nordjyske.Sonny Møller svinger igen i år den akustiske guitar i Gårdhaven og spiller de gamle klassike-re som Elvis, Creedence, Gasolin, Johnny Cash, Shu-bi-dua og alle de andre, vi kan synge med på, blandet med egne sange.

  Se mere på: www.sonnymoller.dk og booking på www.mollermusik.dk

 • 18 19

  MINIFERIE I SKØNNE SKAGENAnkomst alle dage undtagen søndag

  HOTELSTRANDLYSKAGENFAMIL

  IEEJ

  ET O

  G AU

  TENT

  ISK

  2 X NÆTTER2 X MORGENBUFFET

  2 X 2 RETTERS AFTENMENU**Pr. pers. i db.værelse i februar, marts, april samt oktober, november, december

  1.095.-Maj og september kr. 1.195.-

  ØSTRE STRANDVEJ 35 . TLF. +45 9844 11319990 SKAGEN . WWW.HOTELSTRANDLY.DK

  AFTENMENU DAG 1Rejecocktail &

  wienerschnitzel af kalv

  AFTENMENU DAG 2Pandestegt rødspætte & isdessert

  *) Aftenmenuen serveres på Bodilles Kro 300 m fra hotellet

  VI TILBYDER BL.A.• Fladskærms TV• Gratis parkering• Fri Wi-Fi

 • 18 19

  MADS TOGHØJ BANDMads’ historie starter sidst i oktober måned 1980, hvor han kommer til verden i en ualmin-delig musikalsk familie. Så langt tilbage, han kan huske, har der været musik og sang om-kring ham. Både hans morfar (Fisker Thomas), og hans mor synger. Mads har således fået fol-kemusikken sprøjtet ind med modermælken. Mads vokser op i dette musik-mekka. Så kom-mer teenageårene, og rent musikalsk gør han her noget, der er meget atypisk for en knægt i hans alder. I stedet for at lytte til tidens toner, som alle vennerne gjorde, gik han i stedet på jagt i sin fars LP samling og fandt her gamle plader med Dion and the Belmonts, Neil Sedaka, Paul Anka, Jim Reeves, Buddy Holly og Elvis Presley. Det tændte ham virkelig. I maj måned 1997 er det sidste skoledag for 9. klasse. Mads er klædt ud som Elvis, og på en eller anden måde står han pludselig på Skolemarken og synger Elvis’s - That’s Alright Mama - gennem en megafon for samtlige elever og lærere på skolen. Han får et stort billede på forsiden af Skagen Avis, så det var Mads’ scenedebut. Senere det år finder han sammen med et par andre fyre, der har de sam-me musikalske lyster som ham selv.

  De får det første job en uge efter, de er startet med at øve sammen og finder på, at de skal hed-de ”Diesel”.Men avisen døber bandet ”Mads Toghøj Band” uden at spørge, og det hedder det så fortsat op gennem årene. Mads Toghøj holder meget af story-singer/songwriter traditionen.Kris Kristofferson og Johnny Cash er helt klart nogle af hans største forbilleder på dette felt. ”En dag i 2008 kontakter jeg Lasse Helner, som jeg jo kendte fra barndomsårene - for at få hjælp til at indspille nogle demoer af mine sange.” - Og den historie er i sig selv en historie, som du kan læse på hans hjemmeside. Efter at pladen ”Alley of Faith”, som den kom til at hedde, er kommet på gaden, vælger han sammen med familien - efter næsten 32 år i Skagen - at rykke teltpælene op og søge nye veje, da han flytter til Fyn. Til årets festival har Mads hele sit orkester med bestående af de dygtige musikere; Kell Dalager på piano, Simon Høirup på elguitar, Jakob Riis på bas samt skagboen, Klaus Thrane, på trom-mer. Torsdag eftermiddag spiller Mads et sæt med vores lokale troubadour, Chris Andersen.

  Se mere på: www.madstoghoej.dk

  VI TILBYDER BL.A.• Fladskærms TV• Gratis parkering• Fri Wi-Fi

 • SPILLETIDER BODILLES GÅRDHAVE

  FESTIVAL 2016

  TORSDAG DEN 30 JUNI 201612.00 - 13.00 Harness13.05 - 14.00 Krogh - Clausen - Rindom

  & Fogh14.05 - 14.50 Sonny Møller14.55 - 15.40 Mads Toghøj & Chris Andersen15.45 - 16.45 Bodilles Gårdhaveorkester -

  lydprøve16.50 - 17.40 The Irish Waterfalls - lydprøve17.45 - 18.45 Krogh - Clausen – Rindom

  & Fogh18.50 - 19.20 Sonny Møller19.25 - 20.10 Harness20.15 - 21.10 Krogh - Clausen - Rindom

  & Fogh21.15 - 22.00 Bodilles Gårdhaveorkester

  FREDAG DEN 1 JULI 201612.00 - 12.30 Sonny Møller12.35 - 13.20 The Irish Waterfalls13.25 - 14.10 Mads Toghøj Band14.15 - 15.00 Bodilles Gårdhaveorkester15.05 - 15.50 Harness15.55 - 16.40 The Irish Waterfalls - fællessang16.45 - 17.30 Mads Toghøj Band17.35 - 18.20 Sonny Møller18.25 - 19.10 Bodilles Gårdhaveorkester19.15 - 20.00 The Irish Waterfalls20:05 - 20:55 Mads Toghøj Band20.55 - 21.40 Harness goes electric21.45 - 22.15 Sonny Møller22.20 - 23.05 Bodilles Gårdhaveorkester23.10 - 23.55 Harness00.00 - 01.00 Mads Toghøj Band

  LØRDAG DEN 2 JULI 201612.00 - 12.45 The Irish Waterfalls12.50 - 13.35 Sonny Møller13.40 - 14.25 Harness14.30 - 15.15 Bodilles Gårdhaveorkester15.20 - 16.05 Mads Toghøj Band16.10 - 16.55 The Irish Waterfalls - fællessang17.00 - 17.30 Sonny Møller17.35 - 18.20 Bodilles Gårdhaveorkester18.25 - 19.10 Harness19.15 - 20.00 Mads Toghøj Band20.05 - 20.50 The Irish Waterfalls 20.55 - 21.40 Harness21.45 - 22.15 Sonny Møller22.20 - 23.10 Bodilles Gårdhaveorkester23.15 - 00.15 Harness goes electric00.20 - 01.00 Mads Toghøj Band

  SØNDAG DEN 3 JULI 201613.00 - 13.30 Harness13.35 - 14.05 The Irish Waterfalls14.10 - 14.40 Mads Toghøj Band14.45 - 15.15 Bodilles Gårdhaveorkester15.20 - 16.00 Sonny Møller16.05 - 16.50 The Irish Waterfalls16.55 - 17.25 Bodilles Gårdhaveorkester17.30 - 18.00 Mads Toghøj Band18.05 - Harness & Fælles afslutning

  32. ÅR MED MUSIK I

  GÅRDHAVEN

  Restaurant Bodilles KroØstre Strandvej 11, 9990 Skagen


Top Related