kärppien johto kesti paineen alla - 27.12.2014 - kärpät - kalpa - otteluraportti - jatkoaika

2
28.12.2014 Kärppien johto kesti paineen alla 27.12.2014 Kärpät KalPa SMLIIGA Otteluraportti Jatkoaika.com Kaikki jääkiekosta http://www.jatkoaika.com/smliiga/Otteluraportti/k%C3%A4rp%C3%A4tkalpa/k%C3%A4rppienjohtokestipaineenalla/163646 1/2 syötä hakusana HAKU KÄRPÄT 2 ‐ 1 KALPA ennakko raportti kuvakooste tilastot pelaajatilastot kokoonpanot Twiittaa Sami Mutanen vastasi KalPan ainoasta maalista. Kärppien johto kesti paineen alla 27.12.2014 23:22 | Tuukka Hyttinen [email protected] KOMMENTIT ﴾0﴿ Oulun Kärppien ja Kalevan Pallon runkosarjan viimeinen kohtaaminen ratkesi Kärppien kahteen arvokkaaseen maaliin ensimmäisessä ja toisessa erässä. Ottelu oli tasainen, mutta Kärpät onnistui pysymään johtoasemassa loppuun asti. — Koko joukkueen voitto ja hieno taistelu. Jäähyjä ei otettu kuin yksi, jos ei lasketa Kukkosen jäähyä. Voiton avain oli varmaan, että ei tarvinnut istua jäähyllä tuon enempää, Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki arvioi ottelua. KalPan päävalmentaja Pekka Virta harmitteli joukkueensa lukuisia poissaoloja. Virta uskoi joukkueensa kokeneen myös vääryyttä tuomariratkaisuissa. — Harmi, että meiltä puuttuu lähes puolet joukkueesta. Pääsimme aika lähelle ja jotain olisimme kyllä ehdottomasti ansainneet. Jäi harmittamaan se ensimmäisen erän jäähytilanne. Nuorelta tuomarilta hätäinen ratkaisu. Kärpille ylivoima ja siitä 10. Sen jälkeen meille lepsu ylivoima ja jäähyt olivatkin sitten siinä. Sen jälkeen ei vihelletty mitään, Virta latasi. Vaikka Virtaa harmitti tuomariratkaisu, antoi hän kehuja myös isännille. — Hieno homma, että Junno oli saanut mökin täyteen. Kärpät ansaitsi voittonsa, ei siinä mitään. Olen todella ylpeä joukkueeni taistelusta. Matka jatkuu, Virta summasi. Tasaista kamppailua Kummatkin joukkueet lähtivät otteluun vahvasti. KalPan puolustusmateriaalin loukkaantumiset eivät näkyneet merkittävästi, vaan se onnistui pitämään isännät parhaiden maalintekoalueiden ulkopuolella. Kärpät pääsi laukomaan vierailijoita useammin, mutta tasakentällisin ottelu oli tasaväkistä vääntöä. Marjamäki kehui koko joukkueensa sitoutumista, mutta nosti yhden puolustuslupauksen ottelun onnistujaksi. — Mielestäni olimme tänään laajalla rintamalla hyviä. En tiedä olenko jo liikaakin kehunut, mutta kyllä minä tuosta Nutivaaran Markuksesta tykkään. Hän pelaa erittäin hyvin hyökkäys ja puolustussuuntaan. Ottelun avausmaali nähtiin ensimmäisessä erän alkupuolella. Vierailijoiden debytantti Santeri Lukka otti kahden minuutin rangaistuksen laitataklauksesta, päästäen Kärpät esittelemään syksyn mittaan kehittynyttä ylivoimaansa. Kärppäkapteeni Lasse Kukkonen laukoi isännät johtoon näyttävän ylivoimakuvion päätteeksi. AVAINTAPAHTUMAT Lasse Kukkonen, Kärpät Eero Kilpeläinen, KalPa Tomi Karhunen, Kärpät TÄHTIPELAAJAT BLUES ‐ HPK 3 ‐ 1 ILVES ‐ SPORT 3 ‐ 2 JYP ‐ HIFK 4 ‐ 5 VL PELICANS ‐ ÄSSÄT 1 ‐ 2 SAIPA ‐ TAPPARA 1 ‐ 4 TPS ‐ LUKKO 1 ‐ 4 OTTELUKIERROS HIFK ‐ KALPA 30.12 klo 18.30 KÄRPÄT ‐ BLUES 30.12 klo 18.30 SEURAAVAT OTTELUT • Kärppien ylivoimamaali Kärpät pääsi kääntämään ottelun itselleen Lasse Kukkosen ensimmäisen erän ylivoimamaalilla. Yli‐ ja alivoimapelaaminen on suuressa roolissa tasaisissa otteluissa, ja KalPa luovutti Santeri Lukan myötä Kärpille mahdollisuuden kärkikamppailun ratkaisuun. Ottelussa ei nähty enempää jäähyjä Kukkosen ja Toni Hyvärisen rangaistuksia lukuunottamatta, joiden aikana pelattiin neljällä neljää vastaan. • KalPan kavennus Kärppien puolustus alkoi passivoitua kolmannessa erässä, kun kotijoukkue oli jo kahden maalin johtoasemassa. KalPa käytti isäntien nukahduksen hyväkseen. Vierailijat saivat luotua vaarallisen hässäkän Kärppien maalin eteen, ja Sami Mutanen sohi kiekon verkon perälle. KalPan kavennusmaali herätti Kärpät kuitenkin taistelemaan ottelun voitosta loppuun asti. ennakko raportti ennakko raportti kuvakooste ennakko raportti kuvakooste ennakko raportti ennakko raportti kuvakooste ennakko raportti kuvakooste ennakko ennakko JATKOAIKA Jouko Kylmäoja, www.kylmaoja.net 5 Tykkää Jaa ETUSIVU LIIGA MESTIS NHL KHL MAAJOUKKUE KUVAT ARKISTO KESKUSTELU

TRANSCRIPT

Page 1: Kärppien johto kesti paineen alla - 27.12.2014 - Kärpät - KalPa - Otteluraportti - Jatkoaika

28.12.2014 Kärppien johto kesti paineen alla ­ 27.12.2014 ­ Kärpät ­ KalPa ­ SM­LIIGA ­ Otteluraportti ­ Jatkoaika.com ­ Kaikki jääkiekosta

syötä hakusana

HAKU

KÄRPÄT 2 ‐ 1 KALPA

ennakko raportti kuvakooste tilastot pelaajatilastot kokoonpanot

Twiittaa

Sami Mutanen vastasi KalPan ainoasta maalista.

Kärppien johto kesti paineen alla27.12.2014 23:22 | Tuukka Hyttinen [email protected]