eliminare naturala a calculilor biliari (litiaza biliara; pietre la fiere)

Download Eliminare naturala a calculilor biliari (litiaza biliara; pietre la fiere)

Post on 29-Nov-2015

803 views

Category:

Documents

7 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Metoda lui Lai Chiu Nan si a lui Andreas Moritz de eliminare naturala a calculilor biliari (litiaza biliara; pietre la fiere)/ Lai Chiu Nan and Andreas Moritz methods for Liver and gallbladder flush (naturally removing gallstones )text retradus, comentat si completat de Mirahorian Introducere Lucrurile nu sunt asa de simple precum par, fiindca eliminarea pietrelor din vezica biliara sau chiar a vezicii biliare, nu elimina aceasta dezordine. In afara procedurii chirugicale exista doua strategii : 1. curatarea (expulzarea, spalarea) si 2. dizolvarea pietrelor de la vezica biliara [8], in care se incadreaza atat metodele indicate mai sus, cat si alte metode cunoscute: 1. tratamente cu plante (rhubarb, mirabilitum ), care dilata coleductul ori micsoreaza diametrul pietrelor dureaza de la cateva zile, la cateva luni de zile, iar ceaiurile care depasesc 7 zile de administrare intoxica organismul .2. acupunctura in punctele meridianului vezicii biliare (latura dreapta) provoaca contractia si expulzarea calculilor(pietrelor): VB34, punctul extraordinar de la 2 cun sub VB 34, VB 24, F14; RM17 [7]; sfincterul Oddi este relaxat de electroacupunctura in VB 34, IG4; electroacupunctura in punctele auriculare Ficat si VB declanseaza expulzarea pietrelor [Electroacupuncture: A Practical Manual and Resource]. Există o serie de studii cu privire la EA (Electro Acupunctura) pentru litiază biliară, în care se arată că EA [ in punctele V18,VB 24, VB 34,F14,V19, TF/SJ-6 (Zhigou), F13], este mai bună decât sulfatul de magneziu (Epsom salt) administrat oral pentru promovarea expulzarii calculilor biliari . There are a number of studies on EA for cholelithiasis in which is shown that EA is better than oral magnesium sulphate (Epsom salt) for promoting the expulsion of gallstones. 2. metoda cu oscilatii acustice (mantra) si ultra-acustice ( ultrasunete); 3. metoda de dizolvare a calculilor biliari folosind extracte din plante si metoda cu rasini schimbatoare de ioni (metoda creata de Tina Covaliu, care a fost ajutata de Henri Coanda), care face calculii solubili .Cercetarile au aratat ca aceste doua strategii ( expulzare, dizolvare) sunt inutile, fiindca in majoritatea cazurilor vezica biliara se umple imediat cu si mai multe pietre[7], daca maladia (dereglarea, disfunctia) nu este tratata si in plan informational .4. metoda homeopata care lucreaza in plan informational si impiedica reaparitia calculilor biliari foloseste drept vaccin sau remediu chiar dilutia dinamizata din calculul care a fost eliminat (nosod).

TRANSCRIPT

Metoda lui Lai Chiu Nan si a lui Andreas Moritz de eliminare naturala a calculilor biliari (litiaza biliara; pietre la fiere

Metoda lui Lai Chiu Nan si a lui Andreas Moritz de eliminare naturala a calculilor biliari (litiaza biliara; pietre la fiere)/ Lai Chiu Nan and Andreas Moritz methods for Liver and gallbladder flush (naturally removing gallstones )

text retradus, comentat si completat de Mirahorian

Introducere

Lucrurile nu sunt asa de simple precum par, fiindca eliminarea pietrelor din vezica biliara sau chiar a vezicii biliare, nu elimina aceasta dezordine. In afara procedurii chirugicale exista doua strategii : 1. curatarea (expulzarea, spalarea) si 2. dizolvarea pietrelor de la vezica biliara [8], in care se incadreaza atat metodele indicate mai sus, cat si alte metode cunoscute:

1. tratamente cu plante (rhubarb, mirabilitum ), care dilata coleductul ori micsoreaza diametrul pietrelor dureaza de la cateva zile, la cateva luni de zile, iar ceaiurile care depasesc 7 zile de administrare intoxica organismul .

2. acupunctura in punctele meridianului vezicii biliare (latura dreapta) provoaca contractia si expulzarea calculilor(pietrelor): VB34, punctul extraordinar de la 2 cun sub VB 34, VB 24, F14; RM17 [7]; sfincterul Oddi este relaxat de electroacupunctura in VB 34, IG4; electroacupunctura in punctele auriculare Ficat si VB declanseaza expulzarea pietrelor [Electroacupuncture: A Practical Manual and Resource]. Exist o serie de studii cu privire la EA (Electro Acupunctura) pentru litiaz biliar, n care se arat c EA [ in punctele V18,VB 24, VB 34,F14,V19, TF/SJ-6 (Zhigou), F13], este mai bun dect sulfatul de magneziu (Epsom salt) administrat oral pentru promovarea expulzarii calculilor biliari . There are a number of studies on EA for cholelithiasis in which is shown that EA is better than oral magnesium sulphate (Epsom salt) for promoting the expulsion of gallstones. 2. metoda cu oscilatii acustice (mantra) si ultra-acustice ( ultrasunete);

3. metoda de dizolvare a calculilor biliari folosind extracte din plante si metoda cu rasini schimbatoare de ioni (metoda creata de Tina Covaliu, care a fost ajutata de Henri Coanda), care face calculii solubili .

Cercetarile au aratat ca aceste doua strategii ( expulzare, dizolvare) sunt inutile, fiindca in majoritatea cazurilor vezica biliara se umple imediat cu si mai multe pietre[7], daca maladia (dereglarea, disfunctia) nu este tratata si in plan informational .

4. metoda homeopata care lucreaza in plan informational si impiedica reaparitia calculilor biliari foloseste drept vaccin sau remediu chiar dilutia dinamizata din calculul care a fost eliminat (nosod).

1. Indepartarea naturala a calculilor biliari / Removing gallstones naturallyBy: Dr.Lai Chiu Nan [1]

Mai mult dect att, calculi biliari pot duce la cancer. "Cancerul nu este prima boala" subliniaza Dr. Lai Chiu Nan care mai afirma: n cercetarea mea n China, am dat peste unele cercetari care spun ca persoanele cu cancer au de obicei pietre. Toti avem calculi biliari. Este o chestiune de marime sau de micime, de cat de multi sau putini sunt . Tratamentul este, de asemenea, bun pentru cei cu un ficat slab, deoarece ficatul si vezica biliara sunt strns legate./ Moreover, gallstones may lead to cancer. "Cancer is never the first illness," Dr. Lai Chiu Nan points out : in my research in China , I came across some materials which say that people with cancer usually have stones. We all have gallstones. It's a matter of big or small, many or few. The treatment is also good for those with a weak liver, because the liver and gallbladder are closely linked.(Dr. Lai Chiu Nan)Procedura / Regimen:

1. In primele cinci zile, beti patru pahare de suc de mere in fiecare zi. Sau mncati patru sau cinci mere, n functie de preferint. Sucul de mere nmoaie calculii biliari. Pe parcursul celor cinci zile, mncati n mod normal./ 1. For the first five days, take four glasses of apple juice every day. Or eat four or five apples, whichever you prefer. Apple juice softens the gallstones. During the five days, eat normally.

2. n ziua a sasea, nu se ia nici cina./ 2. On the sixth day, take no dinner.

3. La ora 18, ia o lingurita de sare Epsom (sulfat de magneziu), cu un pahar de apa calda./ 3. At 6 PM, take a teaspoon of Epsom salt (magnesium sulphate) with a glass of warm water.

4. La ora 20, se repetati acelasi procedeu . Sulfatul de magneziu deschide ccanalul vezicii biliare./ 4. At 8 PM, repeat the same. Magnesium sulphate opens the gallbladder ducts.5. La ora 22, se ia ulei de jumatate de ceasca de ulei de masline obtiut prin presare la rece (sau de ulei de susan), amestecat cu jumatate de ceasca de suc proaspat de lamaie. Se amestec bine si se bea. Uleiul lubrifiaza pietre pentru a usura trecerea lor. / 5. At 10 PM, take half cup olive oil (or sesame oil) with half cup fresh lemon juice. Mix it well and drink it. The oil lubricates the stones to ease their passage.

PS. 1 ceasca = 250ml, jumatate de ceasca de suc de lamaie = 3 lmi (aprox.)/ PS. 1cup=250ml, half cup lemon juice=3 lemons (aprox.)

In dimineata urmtoare, veti gsi pietre verzi n scaun. "De obicei, ele plutesc", adauga Chiu Nan "Este posibil s doriti s le numarati. Am avut oameni care au numarat de la 40, 50 sau pana la 100 de pietre. Foarte multe."/ The next morning, you will find green stones in your stools. "Usually they float," Chiu Nan notes. "You might want to count them. I have had people who passes 40, 50 or up to 100 stones. Very many.""Chiar dac nu aveti nici un simptom de calculi biliari, tot s-ar putea sa aveti cativa. Este ntotdeauna bine pentru face din cand in cand o curatare a vezicii biliare. Acum stiti procedeul ! / "Even if you don't have any symptoms of gallstones, you still might have some. It's always good to give your gall bladder a clean-up now and then. Now you know !!!

2. Metoda Andreas Moritz de eliminare a calculilor biliari (litiaza biliara; pietre la fiere)/ Andreas Moritz method for Liver and gallbladder flush

Cum sa eliminati fara durere, pietrele din fiere sau ficat ( text corectat dupa cel in lb. engleza insotit de note)

TEXTUL DIN CARTEA LUI MORITZ IN LB ENGLEZA LA ADRESA DIN BIBLIOGRAFIE [2]

PREGATIRE/ PREPARATIONBeti 1 litru de suc de mere pe zi pentru o perioad de sase zile. (Puteti bea mai mult de atat daca va simtiti confortabil. Acidul malic din sucul de mere nmoaie calculi biliari si face mai usoar trecerea lor prin interiorul canalelor biliare . Sucul de mere are un puternic efect de curtare . Unele persoane sensibile pot avea balonare si, ocazional, diaree n primele cteva zile. O mare parte a diareei este de fapt bila stagnant, eliberat de ficat si de vezica biliar (lucru indicat de o culoarea maro, galben). Efectul de fermentare a sucului de mere ajut la lrgirea canalelor biliare. In cazul n care acest lucru devine inconfortabil, se amesteca sucul cu apa. Beti sucul incet pe tot parcursul zilei, intre mese ( se evita bautul sucului de mere in timpul, meselor, chiar naintea meselor si seara; de bea la dou ore dup mese). Utilizati, de preferint suc organic de mere sau cidru. Ar putea fi util s v cltiti si gura cu bicarbonat de sodiu si puneti pe periuta de dinti bicarbonat de sodiu pt a evita ca acidul din suc sa va deterioreze dintii ./ Drink 1 liter of apple juice a day for a period of six days. (You may drink more than that if it fees comfortable. The malic acid in apple juice softens the gallstones and makes their passage through the bile ducts easy. The apple juice has a strong cleansing effect. Some sensitive people may experience bloating and, occasionally, diarrhea during the first few days. Much of the diarrhea is actually stagnant bile, released by the liver and gallbladder (indicated by a brownish, yellow color). The fermenting effect of the juice helps widen the bile ducts. If this becomes uncomfortable, mix the juice with water. Drink the juice slowly throughout the day, between meals (avoiding drinking the juiced during, just before and in the evenings; use it two hours after meals). Preferably used organic apple juice or cider. It may be useful to rinse your mouth out with baking soda and/or brush your teeth several times a day to prevent the acid from damaging your teeth.Nota DM: In primele 5 zile se beau 2-4 pahare de suc de mere preparat proaspat sau se mananca 4-5 mere pe zi . Metoda pe care am utilizat-o functioneaza si fara aceasta pregatire de 5 zile .

RECOMANDRI DIETETICE:/ DIETARY RECOMMENDATIONS:

In timpul intregii saptamani , evitati alimentele si buturile refrigerate sau reci . Ele rcesc ficatul, reducnd eficiena curatarii. Toate alimentele trebuie s fie calde sau cel putin la temperatura camerei. Evitati alimentele de origine animal, produsele lactate, produse alimentare prajite, si zaharul rafinat/ During entire week, avoid chilled or cold foods and beverages. They chill the liver, reducing the effectiveness of the cleanse.

All foods should be at least room temp. Avoid foods from animal source, dairy products, fried foods, and refined sugars

CEL MAI BUN MOMENT PENTRU CURTARE: / THE BEST TIME FOR CLEANSING:Partea principal este cea final si este cel mai bine sa fie la sfarsitul saptamanii ( week-end), atunci cnd nu sunteti sub nicio presiune si aveti timp s v odihniti. Acesta ar fi preferabil s coincid cu o zi de lun plin sau de lun nou(de maree maxim). Perioada de pregtire 6 zile poate ncepe cu 5-6 zile inainte de luna plin. / The main and final part is best done over a weekend, when you are not under any pressure and have time to rest. It should preferably coincide with a day of full moon and new moon. The 6 day preparatory period can start 5-6 days before the full moon.DAC LUATI VREUN MEDICAMENT:/ IF YOU TAKE ANY MEDICATION:Evitati orice