productcatalogus 2012

of 27 /27
GLUTENVRIJE PRODUCTEN Glutenvrij genieten: met de Nr. 1 van Europa.

Upload: dr-schaer-gmbh

Post on 11-Mar-2016

230 views

Category:

Documents


3 download

DESCRIPTION

glutenvrije producten metdeNr.1vanEuropa. INhoud 3 Bereid zonder: Het ingrediënt behoort niet tot het recept en is niet in het product verwerkt. onbedoelde kruisbesmettingen kunnen echter niet worden uitgesloten. Free from: Het product bevat het genoemde allergeen niet. Het product is gegarandeerd vrij van het allergeen. Cover: Jubileum met een kunstwerk Wijzigingen voorbehouden. voor de specifieke productinformatie verwijzen wij u door naar de verpakking van het product.

TRANSCRIPT

Page 1: Productcatalogus 2012

glutenvrije producten

glutenvrij genieten: metdeNr.1vanEuropa.

Page 2: Productcatalogus 2012

INhoud 3

Grootstekeuze–optimaalgenot!

Inhoud

ontdek de kostelijke en glutenvrije wereld van Schär, de marktleider in europa. voor iedere situatie en elke smaak hebben wij voor u kwalita-tief hoogwaardige producten, die écht lekker zijn! Want wij willen dat u zo prettig, vrij en onbezorgd mogelijk van het leven kunt genieten.

Meel 8

Brood 12

pasta 18

Snacks 22

Koekjes en zoetwaren 28

cereals 44

productoverzicht 48

voor een snelle oriëntatie hebben wij ons assortiment overzichtelijk ingedeeld in productfamilies. Bij elk product worden de ingrediënten en voedings-waarden vermeld. Bovendien hebben wij voor u een informatiesysteem met duidelijke aanduidingen ontwikkeld:

Free from: Het product bevat het genoemde allergeen niet. Het product is gegarandeerd vrij van het allergeen.

Bereid zonder: Het ingrediënt behoort niet tot het recept en is niet in het product verwerkt. onbedoelde kruisbesmettingen kunnen echter niet worden uitgesloten.

Wijzigingen voorbehouden. voor de specifieke productinformatie verwijzen wij u door naar de verpakking van het product.

Cover: Jubileum met een kunstwerkHet bedrijf Schär bestaat dertig jaar. ter ere daarvan hebben wij de cover laten ont-werpen door de kunstenaar, schilder en popicoon Andreas reimann, die de filosofie van onze onderneming op een heel treffende manier benadrukt. de kunstenaar, in 1965 geboren in Wenen, heeft vooral naam gemaakt met het schilderen van portretten van beroemde personen, die hij zelf beschrijft als ‚veelkleurig, ongewoon en verleidend‘. Met felle kleuren toont de artiest, die zijn werk zowel tentoonstelt in bekende galerijen als in stijlvolle bars en in lofts, aan het bedrijf Schär niemand anders dan Marylin Monroe: de vereniging van kunst en meesterwerk in een icoon van de twintigste eeuw.

Page 3: Productcatalogus 2012

dr.AntonSchär

hoogstekwaliteitvoormeergenotuw onbekommerde genot en uw levenskwaliteit hebben bij ons al meer dan 30 jaar de hoogste prioriteit. Al onze producten worden uitsluitend vervaardigd uit ingrediënten die van nature glutenvrij zijn. Bovendien garandeert ons uiterst moderne en waterdichte kwaliteitscontrolesysteem met doorlopende controles een zeer grote mate van zekerheid en kwaliteit – van de productie van de grondstoffen tot de verkoop door heel europa. en natuurlijk staat onze liefde voor handwerk en onze jarenlange ervaring borg voor producten met superieure smaakkwaliteit – voor onbekommerd genot en de hoogste levenskwaliteit.

4 INlEIdING INlEIdING 5

Page 4: Productcatalogus 2012

Almeerdan30jaarinnovatieleiderSchär is in europa toonaangevend in de ontwikkeling en productie van glutenvrije levensmid-delen voor mensen met coeliakie en andere voedselallergieën. op onze researchafdeling werken ervaren levensmiddelentechnologen, biologen, voedingsdeskundigen en chemici aan steeds weer nieuwe, nog betere recepten. Als innovatieleider werken wij nauw samen met onderzoeksinstituten en universiteiten en worden door een wetenschappelijke adviesraad ondersteund. Artsen en diëtisten bieden wij ondersteuning bij de diagnose en behandeling van coeliakie. Bovendien werken wij sinds vele jaren samen met coeliakieverenigingen in heel europa – en natuurlijk ook met onze klanten, die in onze „Sensorik club“ nieuwe producten uitproberen. Alleen producten die deze test doorstaan, nemen wij op in ons door heel europa verkrijgbare assortiment. Zo kunt u onbekommerd genieten van al onze producten. details over alle onderwerpen vind u uitvoerig beschreven op www.schaer.com.

INlEIdING 76 INlEIdING

Page 5: Productcatalogus 2012

MEEl 9

Meel

MEEl 98 MEEl

voor iedereen die graag kookt en bakt, is een goed, glutenvrij meel goud waard. Met ons meel en onze bakmixen behaalt u altijd de beste resultaten. daaraan dragen de hoogwaardige ingrediënten net zoveel bij als hun zorgvuldige samenstelling en onze strenge kwaliteitscontroles.

Steeds weer nieuwe suggesties voor smakelijke recep-ten vindt u overigens in de Schär club op onze website www.schaer.com. de honderden beproefde en door onze chef-kok geteste receptideeën staan garant voor een glutenvrij leven vol afwisseling en genot.

Bakkenmetliefdeendebesteingrediënten

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Ingrediënten gebaksmengsel (500 g):suiker,maïszetmeel,aardappelzetmeel,verdikkingsmiddel:johannisbrood-pitmeel,rijsmiddelen:glucono-delta-lacton,natriumbicarbonaat;emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren.Ingrediënten poedersuiker met vanil-lesmaak (20 g): suiker,maïszetmeel,aromas.

Margherita–MixA(520g)Praktischecakemix

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal374/kJ1587Eiwitten 0,4gKoolhydraten 91,0gwaarvansuiker 39,4gVet 0,5gwaarvanverzadigdevetzuren 0,4gVoedingsvezels 1,8gNatrium 0,1g

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Ingrediënten bakmix voor cacao-cake (380 g):suiker,maïszetmeel,aardappelzetmeel,magerecacaopoe-der7%,verdikkingsmiddel:johannis-broodpitmeel,rijsmiddelen:glucono-delta-lacton,natriumbicarbonaat;emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren.Ingrediënten poedersuiker met vanille-smaak (20 g): suiker,maïszetmeel,aromas.

ChocoCakeMix(400g)Bakmixvoorcacaocake

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal374/kJ1586Eiwitten 1,8gKoolhydraten 83,8gwaarvansuiker 38,7gVet 2,7gwaarvanverzadigdevetzuren 1,8gVoedingsvezels 3,8gNatrium 0,1g

Nieuw!

Page 6: Productcatalogus 2012

10 MEElMEEl 11

ME

El

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Ingrediënten:maïszetmeel,rijstemeel,lupineeiwit,dextrose,appelvezels,ver-dikkingsmiddel:hydroxypropylmethyl-cellulose,zout.

Brot-Mix–MixB(1kg)deidealebakmixvoorbroodenallerleisoortengistdeeg

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal344/kJ1458Eiwitten 3,7gKoolhydraten 76,8gwaarvansuiker 4,0gVet 1,1gwaarvanverzadigdevetzuren 0,3gVoedingsvezels 6,1gNatrium 0,4g

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Ingrediënten:maïszetmeel,lijnzaad-meel12%,boekweitmeel8%,erw-tenzemelen,rijstzemelen,appelve-zels,zout,suiker,verdikkingsmiddel:guarpitmeel.Vezelrijk

Brot-Mixdunkel(500g)Bakmixvoordonkerbroodmetlijnzaad-enboekweitmeel

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal327/kJ1381Eiwitten 6,1gKoolhydraten 63,2gwaarvansuiker 2,1gVet 2,6gwaarvanverzadigdevetzuren 0,5gVoedingsvezels 13,3gNatrium 0,3g

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Kuchen&Kekse–MixC(1kg)despecialistvoorlekkergebakenheerlijkekoekjes

Ingrediënten:maïszetmeel,maïsmeel,verdikkingsmiddel:johannesbroodmeel.Bevatsporenvanlupine.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal356/kJ1512Eiwitten 1,6gKoolhydraten 83,8gwaarvansuiker 0,2gVet 0,8gwaarvanverzadigdevetzuren 0,2gVoedingsvezels 3,8gNatrium 0,002g Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: MelkGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

PanGratí(300g)Paneermeelvooreenknapperig,goudbruinkorstje

Ingrediënten:rijstemeel,maïszet-meel,sojameel,ongehardplant-aardigvet,eieren,glucosestroop,verdikkingsmiddel:guarpitmeel,gist,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren,zout.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal423/kJ1778Eiwitten 8,3gKoolhydraten 62,6gwaarvansuiker 3,4gVet 14,0gwaarvanverzadigdevetzuren 5,8gVoedingsvezels 6,8gNatrium 0,4g

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Ingrediënten:maïszetmeel,maïsmeel,verdikkingsmiddel:guarpitmeel,dex-trose.

Mehl–Farine(1kg)Veelzijdigebasisvoortalrijkegerechten

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal366/kJ1553Eiwitten 1,2gKoolhydraten 86,3gwaarvansuiker 1,5gVet 0,8gwaarvanverzadigdevetzuren 0,2gVoedingsvezels 4,5gNatrium 0,005g

Page 7: Productcatalogus 2012

BRood 13

deéchtesmaakvanbroodvoornogmeergenot.Al meer dan 30 jaar is Schär in heel europa bekend als meesterbakker van glutenvrije broodspecialiteiten. er is veel enthousiasme, ervaring en vakmanschap nodig om al die verschillende broden te kunnen bakken, die stuk voor stuk uitblinken door hun onovertroffen kwaliteit en overheerlijke smaak. en daar zijn we trots op. Want brood levert een belangrijk stuk levenskwaliteit. Met onze nieuwste broodinnovaties kunt u direct uit de verpakking genieten van heerlijk, vers brood – heel praktisch, ook voor onderweg. nieuw in ons assortiment zijn diverse voorgebakken broden: heel eenvoudig kort in de oven afbakken, en u geniet van knapperige, verse en heerlijk geurende broodspecialiteiten! probeer de vele nieuwe broden en broodjes van Schär!

Brood

12 BRood

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Ingrediënten:water,zuurdesem(rijstemeel,water),maïszetmeel,rijste-meel,zonnebloempitten5%,boekweit-meel5%,lijnzaad4%,suikerbietstroop,rijstzetmeel,appel-extract,gist,verdik-kingsmiddel:hydroxypropylmethylcel-lulose,soja-eiwit,zout,plantaardigeolie,zuurteregelaar:wijnsteenzuur.Vezelrijk

CiabattaRustica(200g–4x50g)hartigemeergranenbroodjesuitItaliëomaftebakken

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal272/kJ1143Eiwitten 5,8gKoolhydraten 39,6gwaarvansuiker 3,7gVet 8,1gwaarvanverzadigdevetzuren 1,0gVoedingsvezels 8,9gNatrium 0,4g

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Ingrediënten:water,maïszet-meel,maïsmeel,appelvezels,gist,rijstmeel,druivensuiker,soja-eiwit,zonnebloemolie,verdikkingsmid-del:hydroxypropylmethylcellulose,zout,zuurteregelaar:citroenzuurenwijnsteenzuur.Vezelrijk

Ciabatta(200g–4x50g)deovenverseklassiekeruitItalië,omaftebakken

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal213/kJ898Eiwitten 4,1gKoolhydraten 40,9gwaarvansuiker 2,7gVet 1,8gwaarvanverzadigdevetzuren 0,3gVoedingsvezels 8,3gNatrium 0,4g

Page 8: Productcatalogus 2012

14 BRoodBRood 15

BR

oo

d

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Ingrediënten:water,rijstmeel,maïszetmeel,glucosesiroop,vollemelkpoeder,extraviergeolijfolie(4%),zonnebloemolie,boekweitmeel,rijst-zetmeel,verdikkingsmiddel:guargom,johannesbroodboom-pitmeel;sojaeiwit,suikerbietenstroop,zout,kastanjemeel,voedingszuur:wijnsteenzuur,rijsmiddelen:glucono-delta-lacton,natriumbicarbonaat.

Piadina(160g–2x80g)Gevuldmetgroente,slaofvlees;oneindigveelmogelijkheden,sneleneenvoudigeenheerlijkefoodwrap.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal342/kJ1441Eiwitten 4,8gKoolhydraten 56,2gwaarvansuiker 6,5gVet 10,3gwaarvanverzadigdevetzuren 2,0gVoedingsvezels 2,8gNatrium 0,4g

PainCampagnard(240g)Eenheerlijkhartigensmeuïgbroodmetnatuurlijkezuurdesem

Ingrediënten:water,maïszet-meel,zuurdesem(rijstemeel,water),boekweitmeel8%,rijstemeel,rijstsiroop,rijstzetmeel,zonnebloem-olie,soja-eiwit,suiker,zout,verdik-kingsmiddel:hydroxypropylmethylcellulose,gist,zuurteregelaar:wijnsteenzuur.

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal229/kJ967Eiwitten 3,5gKoolhydraten 43,1gwaarvansuiker 3,0gVet 3,5gwaarvanverzadigdevetzuren 0,5gVoedingsvezels 5,7gNatrium 0,6g

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Ingrediënten:water,maïszetmeel,zuurdesem(rijstemeel,water),rijstemeel,appelvezels,rijstsiroop,rijstzet-meel,zonnebloemolie,gist,soja-eiwit,suiker,verdikkings-middel:hydroxypropylmethylcellulose,zout.Vezelrijk

Baguette(350g–2x175g)deonbezorgdeFranselevenswijze,omaftebakken

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal229/kJ967Eiwitten 3,2gKoolhydraten 45,3gwaarvansuiker 3,0gVet 2,5gwaarvanverzadigdevetzuren 0,4gVoedingsvezels 6,3gNatrium 0,4g

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Mini-Baguette–duo(150g–2x75g)Knapperigversgenotvooriederegelegenheid,omaftebakken

Ingrediënten:water,maïszet-meel,zuurdesem(rijstemeel,water),rijstemeel,appelvezels,rijstsiroop,rijstzetmeel,zonne-bloemolie,gist,soja-eiwit,suiker,verdikkingsmiddel:hydroxypro-pylmethylcellulose,zout.Vezelrijk

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal229/kJ967Eiwitten 3,2gKoolhydraten 45,3gwaarvansuiker 3,0gVet 2,5gwaarvanverzadigdevetzuren 0,4gVoedingsvezels 6,3gNatrium 0,4g

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Ingrediënten:water,mais-zetmeel,rijstmeel,maismeel,appelvezel,zonnebloemolie,rijstzetmeel,verdikkingsmiddel:hydroxypropylmethylcellulose,dextrose,soja-eiwit,gist,gejo-deerdzout,rozemarijn.Vezelrijk

Focacciaconrosmarino(200g–3x66g)deItaliaanseklassieker-verfijndmetmediterranerozemarijn

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal237/kJ999Eiwitten 3,5gKoolhydraten 40,5gwaarvansuiker 2,1gVet 5,0gwaarvanverzadigdevetzuren 0,7gVoedingsvezels 8,2gNatrium 0,4g

Page 9: Productcatalogus 2012

16 BRoodBRood 17

BR

oo

d

BonMatín(200g–4x50g)Zoete,luchtigebrioches,zachtgoudbruingebakken

Ingrediënten:water,rijstemeel,maïs-zetmeel,suiker,heelei,ongehardplant-aardigmargarine(plantaardigeolieenvetten,water,zout,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzurenenmono-endiglyce-ridenvanvetzurenveresterdmetcitroenzuur,natuurlijkaroma),rijstzetmeel,glucosestroop,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren,gist,verdikkingsmiddel:guarpitmeelenhydroxy-propylmethylcellulose,zout,zuurmaker:citroenzuur,aroma.

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal294/kJ1239Eiwitten 3,4gKoolhydraten 52,2gwaarvansuiker 12,4gVet 7,3gwaarvanverzadigdevetzuren 3,9gVoedingsvezels 3,0gNatrium 0,3g

PanCarré(400g–2x200g)hetklassiekegesnedenbroodomdagelijksvantegenieten

Ingrediënten:water,maïs-zetmeel,rijstemeel,zon-nebloemolie,suiker,verdik-kingsmiddel:guarpitmeelenhydroxypropylmethylcellulose,lupine-eiwit,gist,zout,appelvezels,aroma,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzurenveresterdmetmono-endiacetylwijnsteenzuur.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal228/kJ960Eiwitten 2,9gKoolhydraten 39,7gwaarvansuiker 3,8gVet 5,0gwaarvanverzadigdevetzuren 0,7gVoedingsvezels 6,3gNatrium 0,5g

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Ingrediënten:water,maïszet-meel,rijstemeel,zonnebloem-pitten6,5%,volkorenrijstemeel4,6%,suikerbietstroop,boekweit-meel3,3%,ongehardplantaardigvet,se-sam3,0%,verdikkingsmiddel:guarpitmeelenE-464,aardappelzetmeel,gist,geconcentreerdappelsap,vezel(suikerbiet),zout,soja-eiwittisolaat,zuurteregelaar:wijnsteenzuur.

Sunna(200g–4x50g)Volkorenbroodjemetsesamenzonnebloempitten

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal260/kJ1090Eiwitten 5,9gKoolhydraten 35,6gwaarvansuiker 4,2gVet 10,4gwaarvanverzadigdevetzuren 2,8gVoedingsvezels 8,1gNatrium 0,6g

Panini(200g–4x50g)depraktischeenveelzijdigereisgenoot

Ingrediënten:water,rijstzetmeel,rijstemeel,maïszetmeel,gierst-meel7%,suiker,appelvezels,verdikkingsmiddel:hydroxypro-pylmethylcellulose,gist,lupine-eiwit,zonnebloemolie,zout.

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal222/kJ938Eiwitten 3,0gKoolhydraten 44,6gwaarvansuiker 3,3gVet 2,5gwaarvanverzadigdevetzuren 0,4gVoedingsvezels 4,5gNatrium 0,5g

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Rustico(450g–2x225g)Meergranenbroodmeteenaangenaamhartigesmaak

Ingrediënten:water,maïszetmeel,rijste-meel8%,rijstzetmeel,sojavlokken,aard-appelzetmeel,rijstsiroop,boekweitmeel3%,verdikkingsmiddel:hydroxypropylmethylcel-luloseenguarpitmeel,sojazemelen,sojaeiwit,ongehardplantaardigvet,gierstvlokken1%,gist,suikerbietstroop,volkoren-rijstmeel1%,vruchtensuiker,dextrose,appelextract,zout,zuurteregelaar:wijnsteenzuurencitroenzuur.Vezelrijk

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal225/kJ949Eiwitten 4,4gKoolhydraten 41,2gwaarvansuiker 3,4gVet 3,3gwaarvanverzadigdevetzuren 1,2gVoedingsvezels 6,4gNatrium 0,5g

Ertha(400g)hetkorreligezuurdesembroodvoorelkedag.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal192/kJ808Eiwitten 4,4gKoolhydraten 33,0gwaarvansuiker 1,8gVet 3,2gwaarvanverzadigdevetzuren 0,8gVoedingsvezels 6,7gNatrium 0,5g Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Ingrediënten:water,zuurdesem28,1%(rijstemeel,water),maïszetmeel,aardappel-zetmeel,zonnebloempitten3,6%,lijnzaad3%,appelextract,volkorenrijstmeel,appelvezels,sojaeiwit,sojazemelen,rijstzemelen,gist,suikerbiet-stroop,ongehardplantaardigvet,verdikkings-middel:hydroxypropylmethylcellulose,zout,zuurteregelaar:wijnsteenzuurencitroenzuur.Vezelrijk

Page 10: Productcatalogus 2012

pAStA

Mediterrane flair – perfect „al dente“ op uw bord. Met onze in italië geproduceerde pasta‘s geniet u keer op keer van een heerlijke smaak en een perfecte „bite“. Want wij controleren niet alleen de ingrediënten, maar ook de beetvastheid van onze pasta – zodat deze pre-cies zo smaakt als een goede italiaanse pasta moet smaken.

origineleItaliaansepastaspecialiteiten.

PASTA 1918 PASTA

Page 11: Productcatalogus 2012

20 PASTAPASTA 21

PASTA

Ingrediënten:maïsmeel,rijstemeel,erwteneiwitisolaat,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren.

Penne,Fusilli(500g)origineleItaliaansepastawaarmeeuwvakantiethuisalbegint

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal358/kJ1516Eiwitten 9,0gKoolhydraten 73,7gwaarvansuiker 0,4gVet 2,5gwaarvanverzadigdevetzuren 0,9gVoedingsvezels 2,2gNatrium 0,06g

Ingrediënten:maïsmeel,rijstemeel,erwteneiwitisolaat,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren.

Spaghetti(500g)deklassiekeruitItalië–hetlekkerstmettomatenenbasilicum

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal358/kJ1516Eiwitten 9,0gKoolhydraten 73,7gwaarvansuiker 0,4gVet 2,5gwaarvanverzadigdevetzuren 0,9gVoedingsvezels 2,2gNatrium 0,06g

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Tagliatelle,lasagne(250g)Pastaspecialiteitenmetei,ookvoorhartigesauzen

Ingrediënten:maïszetmeel,eieren23%,rijstemeel,maïsmeel,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren,verdikkingsmiddel:guarpitmeel.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal373/kJ1578Eiwitten 5,9gKoolhydraten 76,5gwaarvansuiker 0,3gVet 4,2gwaarvanverzadigdevetzuren 1,4gVoedingsvezels 2,7gNatrium 0,05g

PASTA

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Ingrediënten:maïsmeel,rijstemeel,erwteneiwitisolaat,emulgator:mono-endigly-ceridenvanvetzuren.

Capellid’Angelo(250g)Ideaalvoorkinderenofvoorindesoep

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal358/kJ1516Eiwitten 9,0gKoolhydraten 73,7gwaarvansuiker 0,4gVet 2,5gwaarvanverzadigdevetzuren 0,9gVoedingsvezels 2,2gNatrium 0,06g

Ingrediënten:maïsmeel,rijstemeel,erwteneiwitisolaat,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren.

Pipette(500g)TraditionelevormenuitdeItaliaansepastakeuken

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal358/kJ1516Eiwitten 9,0gKoolhydraten 73,7gwaarvansuiker 0,4gVet 2,5gwaarvanverzadigdevetzuren 0,9gVoedingsvezels 2,2gNatrium 0,06g

Page 12: Productcatalogus 2012

SnAcKS

of u nu een broodvervanger zoekt, iets voor in de pauze of een lekker tussendoortje: hier vindt u voor elke gele-genheid en elke trek de beste snack. van knapperige koekjes in een praktische verpakking voor onderweg via kant-en-klare pizzabodems tot heerlijke knabbels voor een gezellig samenzijn met vrienden. voor elk moment van de dag het perfecte genot. glutenvrij en meerdere malen gecontroleerd. geniet van het leven met de kleine lekkernijen van Schär.

Kleinelekkernijenvoortussendoor.

SNACKS 2322 SNACKS

Page 13: Productcatalogus 2012

BR

oo

d

2524 SNACKS

SNAC

KS

SNACKS

Crackers(210g–6x35g)hetKnackebrötmetboekweitvoorelkegelegenheid

Ingrediënten:aardappelzetmeel,rijste-meel,boekweitmeel,eieren,ongehardplantaardigvet,gemodificeerdmaïszet-meel,dextrose,jodiumhoudendzout,gist,verdikkingsmiddel:hydroxypropyl-methyl-cellulose,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzurenveresterdmetmono-endiacetylwijnsteenzuur,rijsmiddelen:mono-kalium-tartraat,ammoniumbicarbonaat;natuurlijkaroma.

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal434/kJ1830Eiwitten 4,5gKoolhydraten 78,6gwaarvansuiker 3,5gVet 10,8gwaarvanverzadigdevetzuren 6,2gVoedingsvezels 2,2gNatrium 1,0g

Grissini(150g–3x50g)Italiaanseknabbelsmetwaardevolleboekweit

Ingrediënten:aardappelzetmeel,rijst-meel,gemodificeerdmaiszetmeel,gist,boekweitmeel,ongehardplantaardigvet,glucose-vruchtensuikerstroop,suiker,zout,verdikkingsmiddel:hydroxypropylmethyl-cellulose,emulgator:mono-endiglyceri-denvanvetzurenveresterdmetmono-endiacetylwijnsteenzuur,rijsmiddelen:ammo-niumbicarbonaat,natuurlijkaroma.

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal403/kJ1703Eiwitten 3,4gKoolhydraten 82,1gwaarvansuiker 2,7gVet 6,3gwaarvanverzadigdevetzuren 3,5gVoedingsvezels 2,0gNatrium 0,8g

CrispRolls(150g)Traditioneletoastjes,metdiversbelegeengeliefdvoorafje

Ingrediënten:maïszetmeel,rijstmeel,onge-hardplantaardigemargarine(plantaardigeolieenvetten,zout,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren,mono-endigly-ceridenvanvetzurenveresterdmetcitroen-zuur;zuurteregelaar:citroenzuur,natuurlijkaroma),aardappelzetmeel,maïsmeel,suiker,rijsmiddelen:glucono-delta-lacton,natriumbicarbonaat;lupineeiwit,druivensuiker,gist,zout,verdikkingsmiddel:hydroxypropylmethylcellulose,natuurlijkaroma.

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal431/kJ1814Eiwitten 4,1gKoolhydraten 74,3gwaarvansuiker 6,6gVet 11,9gwaarvanverzadigdevetzuren 7,3gVoedingsvezels 5,1gNatrium 0,8g

Ingrediënten:rijstmeel,rijstgries-meel,bonenmeel,maiszetmeel,water,aardappelzetmeel,ongehardplantaar-digvet,gist,suikerbietenvezels,gemalenboekweit,suiker,invertsuiker,verdikkingsmiddel:guarpitmeelencarboxymethylcellulose,zout,rijsmiddel:natrium-carbonaat,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren.Kansporenbevattenvansesamensoja.Vezelrijk

Knäckebröd(275g)deZweedseklassiekervolmetvoedingsvezels

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal372/kJ1570Eiwitten 9,0gKoolhydraten 67,0gwaarvansuiker 0,5gVet 6,0gwaarvanverzadigdevetzuren 2,9gVoedingsvezels 7,0gNatrium 0,8g Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Zwieback(165g–2x83g)Zachtebeschuitintweekleine,praktischevershoudverpakkingen

Ingrediënten:maïszetmeel,rijstemeel,aardappelzetmeel,suiker,ongehardplantaardigvet,lupineeiwit,gist,zout,ver-dikkingsmiddel:hydroxypropyl-methylcellulose,aroma.

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal432/kJ1825Eiwitten 4,9gKoolhydraten 82,9gwaarvansuiker 5,2gVet 8,2gwaarvanverzadigdevetzuren 3,8gVoedingsvezels 3,6gNatrium 0,6g

Saltí(175g)Kleine,lichtgezoutencrackers–ideaalvooropfeestjes

Ingrediënten:maïszetmeel,maïsmeel,ongehardplantaardigmargarine(plantaardigeolieenvetten,water,zout,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzurenenmono-endiglyceridenvanvetzurenveresterdmetcitroenzuur,natuurlijkaroma),mal-todextrine,gemodificeerdtapiocazetmeel,suiker,sojameel,zout,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzurenveres-terdmetmono-endiacetylwijnsteenzuur,rijsmiddelen:ammonium-ennatriumbicarbonaat,natuurlijkaroma.Bevatsporenvanlupine.

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal465/kJ1953Eiwitten 3,7gKoolhydraten 74,9gwaarvansuiker 5,1gVet 16,4gwaarvanverzadigdevetzuren 8,7gVoedingsvezels 1,3gNatrium 0,7g

Page 14: Productcatalogus 2012

BR

oo

d

2726 SNACKS SNACKS

Ingrediënten: maïszetmeel,sojameel,plantaardigeolie,rijs-meel,aardappelzetmeel,suiker,zout,gist.Kansporenvansesambevatten.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal478/kJ1999Eiwitten 10,7gKoolhydraten 54,6gwaarvansuiker 3,0gVet 22,5gwaarvanverzadigdevetzuren 9,3gVoedingsvezels 7,0gNatrium 0,6g

CrackersPocket(3x50g)dehandigesnack-perfectalstussendoortje

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Salinis(60g)Knapperige,kleinezoutekrakelingen,heerlijkopeenfeestje

Ingrediënten:maïszetmeel,ongehardplantaardigvet,aardappelzetmeel,invertsuiker,zout,stabilisator:carboxy-methylcellulose,rijsmiddel:natrium-bicarbonaatenpyrofosfaat,sojale-cithine,gistextract.Kansporenvansesamzadenbevatten.

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal486/kJ2039Eiwitten 0,5gKoolhydraten 72,0gwaarvansuiker 0,7gVet 21,0gwaarvanverzadigdevetzuren 9,8gVoedingsvezels 3,7gNatrium 1,4g

Pizza(300g–2x150g)origineleItaliaansepizzabodems,klaaromtebeleggen

Ingrediënten:water,maïszet-meel,rijstemeel,aardappelzet-meel,glucosestroop,gist,ver-dikkingsmiddel:guarpitmeel,emulgator:mono-endiglyceri-denvanvetzuren,rijsmiddelen:monokaliumtartraatennatrium-bicarbonaat,dextrose,melkeiwit,zout,zuurteregelaar:wijnsteenzuurencitroenzuur,natuurlijkearomas.

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal258/kJ1092Eiwitten 3,0gKoolhydraten 57,4gwaarvansuiker 1,8gVet 0,9gwaarvanverzadigdevetzuren 0,6gVoedingsvezels 4,0gNatrium 0,5g

SNAC

KS

FetteCroccanti(150g)Knapperig,vetarmknäckebröd,deidealebegeleidervoortallozegerechten

Ingrediënten:rijstemeel,maïsmeel,suiker,zout.Kansporenvansojabevatten.

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal362/kJ1535Eiwitten 6,0gKoolhydraten 79,1gwaarvansuiker 5,3gVet 1,9gwaarvanverzadigdevetzuren 0,5gVoedingsvezels 2,3gNatrium 0,7g

Page 15: Productcatalogus 2012

KoeKjeS en ZoetWAren

Zoete lekkernijen zijn voedsel voor de geest, zegt men. geniet van onze ruime keuze aan kleine zoete lekker-nijen voor bij de koffie, de thee of gewoon als tus-sendoortje om uzelf eens lekker te verwennen. Schär heeft voor elk wat wils: onweerstaanbare cakejes, zachte taartjes, knapperige gevulde wafels en nog veel meer geraffineerde lekkernijen – ook ideaal als snack voor tussendoor. en voor de kleintjes bieden de zoetigheden van Milly eindeloos en glutenvrij snoep- en knabbelgenot.

Verleidelijkeheerlijkheden.

KoEKJESENZoETwAREN 2928 KoEKJESENZoETwAREN

Page 16: Productcatalogus 2012

30 31KoEKJESENZoETwARENKoEKJESENZoETwAREN

Cerealito(56g–4x14g)Eenfruitigegranenreepbedektmetchocolade

Ingrediënten:melkchocolade41%-cacao30%min(suiker,cacaoboter,vollemelkpoeder,cacaomassa,mageremelkpoeder,emulgator:sojalecithine,natuurlijkaroma),maismeel11%,rietsuiker,aardappelzetmeel,ongehardplantaardigvet,maïs-rijstcrispies5%(maïsgriesmeel,rijstmeel,suiker,zout),gesuikerderodebosbes2%(suiker,rodebosbes,zuurteregelaar:citroenzuur,natuurlijkearoma’s,vliersiroop,plantaar-digeolie),gedroogdeappel2%,sojazemelen2%,sojameel,maïsvlokken2%(maïsgriesmeel,glucose,zout,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren),kastanjevlokken1%,cocosvlokken1%,gemodificeerdmaïszetmeel,rijstzetmeel,rijsmiddelen:ammonium-ennatriumbicarbonaat,gekarameliseerdesuikersiroop,zout,natuurlijkearoma’s.Kansporenvanamandelenparanootbevatten.

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal503/kJ2102Eiwitten 5,9gKoolhydraten 58,5gwaarvansuiker 33,1gVet 25,5gwaarvanverzadigdevetzuren14,5gVoedingsvezels 8,0gNatrium 0,14g

Ko

EK

JESEN

ZoE

TwA

RE

N

Nieuw!

Ingrediënten:melkcrème30%(ongehardplantaardigvet,volle-melkpoeder6,5%,dextrose,suiker,lactose,emulgator:sojale-cithine,natuurlijkaroma),maïszetmeel,sui-ker,ongehardplantaardigvet,maïsmeel,magerecacaopoeder5,2%,sojameel,aardappelzetmeel,volle-melkpoeder,zout,rijsmiddelen:ammonium-ennatriumbicar-bonaat.

discoCiok(165g)Tweedonkerebiscuitjesmetlekkeremelkcrèmeertussen

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal503/kJ2104Eiwitten 6,6gKoolhydraten 62,1gwaarvansuiker 30,7gVet 24,4gwaarvanverzadigdevetzuren14,6gVoedingsvezels 4,1gNatrium 0,4g Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Cioccolini(150g)Zachtechocoladekoekjes,gevuldmetfijnecacaocrème

Ingrediënten:cacaomassa30%(suiker,ongehardplantaardigvet,magerecacao-poeder10%,hazelnoten8%,emulgator:sojalecithine,aroma),maïsmeel,suiker,ongehardplantaardigvet,eieren,sojameel,cacaopoeder,glucosestroop,gemodificeerdtapiocazetmeel,rijsmiddelen:ammoniumbi-carbonaatennatriumbicarbonaat,zout,natuurlijkearomen.

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: MelkGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal508/kJ2125Eiwitten 6,0gKoolhydraten 60,2gwaarvansuiker 31,4gVet 26,3gwaarvanverzadigdevetzuren 9,7gVoedingsvezels 3,3gNatrium 0,2g

Ingrediënten:maismeel18%,bruinesuiker,aardappelzet-meel,ongehardplantaardigvet,maïs-rijstcrispies10%(maïsgries-meel,rijstmeel,suiker,zout),maïsvlokken6%(maïsgriesmeel,glucose,zout,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren),sojameel,sojazemelen2%,kastanjevlokken2%,gemodificeerdmaïszetmeel,rijstzetmeel,rijsmiddelen:ammonium-ennatri-umbicarbonaat,gekarameliseerdesuikersiroop,zout,natuurlijkaroma’s.

CerealBisco(220g)Eenrondkoekjemethoogwaardigegranen

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal467/kJ1961Eiwitten 5,3gKoolhydraten 69,5gwaarvansuiker 20,5gVet 17,7gwaarvanverzadigdevetzuren 8,0gVoedingsvezels 4,3gNatrium 0,3g Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Ingrediënten:melkchocolade46%-cacao40%min.(suiker,cacaomassa,cacaoboter,vollemelkpoeder,mageremelkpoeder,emul-gator:sojalecithine,natuurlijkaroma),maïs-zetmeel,ongehardplantaardigvet,suiker,maïsmeel,sojameel,aardappelzetmeel,vollemelkpoeder,gemodificeerdtapiocazetmeel,rijsmiddel:ammoniumbicarbonaatennatriumbicarbonaat,zout,gemodificeerdmaïszetmeel,zuurteregelaar:citroenzuur.

CiockoSticks(150g)Bladerdeegstengelsomhuldmettongstrelendemelkchocolade

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal525/kJ2196Eiwitten 6,5gKoolhydraten 61,4gwaarvansuiker 31,5gVet 27,7gwaarvanverzadigdevetzuren 15,4gVoedingsvezels 2,1gNatrium 0,3g Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Pausapiú(250g–10x25g)Eenzachtedriegranencakemetsmaakvolleroommelkenabrikozenjamvulling

Ingrediënten:suiker,eieren,glucose-fructosestroop,abrikozenjam7,8%(glucose-fruktosestroop,abriko-zenpuree,saccharose,verdikkingsmiddel:pectine,zuurteregelaar:citroenzuur),maïszetmeel,rijstmeel7%,gecondenseerdevollemelkmetsuiker(melk,suiker),margarine(plantaardigevetten,water,emul-gator:E-471,zout,aroma),kastanjemeel2,4%,rijst-zetmeel,emulgator:E-471,sojalecithine;stabilisator:sorbitol,boekweitmeel1,5%,magerecacaopoeder,dextrose,cichoreivezels,quinoameel0,5%,rijsmiddelen:E-575,natriumbicarbonaat;verdikkingsmiddel:guargom,johannesbroodboompitmeel;zout,mageremelkpoeder,lactose,aroma’s.

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: Geenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal328/kJ1609Eiwitten 3,6gKoolhydraten 68,3gwaarvansuiker 36,6gVet 10,2gwaarvanverzadigdevetzuren 4,8gVoedingsvezels 1,1gNatrium 0,2g

Binnenkort verkrijgbaar

Page 17: Productcatalogus 2012

32 33KoEKJESENZoETwARENKoEKJESENZoETwAREN

Ko

EK

JESEN

ZoE

TwA

RE

N

Ingrediënten:melkcrème33%(ongehardplantaardigvet,volle-melkpoeder22%,dextrose,suiker,lactose16%,emulgator:sojalecithine,natuurlijkearoma’s),maïszetmeel,suiker,ongehardplantaardigvet,maïsmeel,sojameel,magerecacaopoeder3%,volle-melkpoeder,aardappelzet-meel,zout,rijsmiddelen:ammonium-ennatriumbicarbo-naat.Bevatsporenvanlupine.

MiniSorrisi(100g)Kleine,dubbelechocoladekoekjesmetmelkcrèmevullingeneenvleugjevanille

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kJ510/kcal2135Eiwitten 5,8gKoolhydraten 66,4gwaarvansuiker 33,1gVet 24,0gwaarvanverzadigdevetzuren 14,2gVoedingsvezels 2,5gNatrium 0,3g

Ingrediënten:maïsmeel,aardappelzetmeel,suiker,plantaardigeolie,rijstsiroop,eieren,gemodificeerdmaïs-zetmeel,rijstzetmeel,eiwitpoeder,rijsmiddelen:ammoniumbicarbonaatennatriumbicarbonaat,natuurlijkaroma,zout.

FiordiSole(100g)Rondekoekjesmetvanillesmaak–ideaalvoorbijdekoffie

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal463/kJ1947Eiwitten 4,8gKoolhydraten 76,6gwaarvansuiker 19,1gVet 14,7gwaarvanverzadigdevetzuren 7,0gVoedingsvezels 2,4gNatrium 0,2g Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Ingrediënten:purechocolade29%-cacao60%min.(cacaomassa47,5%,suiker,cacaoboter,emulgator:sojalecithine),maïs-meel,aardappelzetmeel,suiker,ongehardplantaardigvet,glucosestroop,vollemelkpoeder,rijsmiddel:ammoniumbi-carbonaatennatriumbicarbonaat,zout,aroma.

Biscotticoncioccolato(150g)onderchocolade,bovenkoek

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal492/kJ2060Eiwitten 5,1gKoolhydraten 68,0gwaarvansuiker 23,1gVet 21,3gwaarvanverzadigdevetzuren 11,4gVoedingsvezels 3,7gNatrium 0,2g

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder:Geenconserveringsmiddelentoegevoegd

Ingrediënten:cacaocreme40%(ongehardplantaardigvet,dextrose,suiker,lactose,vollemelk-poeder,magerecacaopoeder8%,gemodificeerdtapiocazetmeel,emulgator:sojalecithine,natuurlijkaroma),maiszetmeel,maismeel,suiker,ongehardplantaardigvet,gemodificeerdtapiocazetmeel,heelei,sojameel,glucosestroop,gemodificeerdmaïszetmeel,emul-gator:mono-endiglyceridenvanvetzurenveresterdmetmono-endiacetylwijnsteenzuur,vollemelkpoeder,weipoeder,rijsmiddel:am-monium-ennatriumbicarbonaat,zout,natuurlijkaroma.

Sorrisi(250g)Knapperigedubbelekoekjesmeteenheerlijkecacaocrèmevulling

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal489/kJ2051Eiwitten 3,9gKoolhydraten 70,8gwaarvansuiker 34,2gVet 20,7gwaarvanverzadigdevetzuren 13,4gVoedingsvezels 1,9gNatrium 0,2g

Page 18: Productcatalogus 2012

34 35

Ko

EK

JESEN

ZoE

TwA

RE

N

KoEKJESENZoETwARENKoEKJESENZoETwAREN

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder:

Ingrediënten:suiker,chocoladelaagje17%(suiker,cacaocréme,cacaoboter,emulga-tor:sojalecithine,polyglycerol-polyricinoleaat;aroma,vanilline),glucosestroop,sojameel,eieren,sinaasappelsap(3,6%),appelsap(3,6%),maismeel,aardappelzetmeel,oligofructose,plantaardigeolie,geleermiddel:pectine,zuurteregelaar:citroenzuur,natriumci-traten;rijmiddelen:ammoniumbicarbonaat,natriumbicarbonaat,natriumdifosfaat;conserveringsmiddel:kaliumsorbaat,zout,aroma,kleurstof:annatto.Kansporenvanhazelnotenenmelkbevatten.

orangino(150g)Zachtecakejesmetsinaasappelvullingenfijnepurechocolade

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal349/kJ1473Eiwitten 5,8gKoolhydraten 62,6gwaarvansuiker 15,0gVet 7,5gwaarvanverzadigdevetzuren 3,7gVoedingsvezels 4,1gNatrium 0,1g

Ingrediënten:maïsmeel,suiker,ongehardplantaar-digvet,maïszetmeel,suikerbietstroop,lupinemeel,spec-cerijen,gemodificeerdmaïszetmeel,rijstzetmeel,natuurlijkearomen(vanille,amandel),rijsmiddelen:natriumbicarbonaatenammoniumbicarbonaat,zout.

Spekulatius(100g)heerlijkgeurendespeculaas

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal463/kJ1944Eiwitten 4,1gKoolhydraten 73,1gwaarvansuiker 24,9gVet 16,3gwaarvanverzadigdevetzuren 7,9gVoedingsvezels 3,5gNatrium 0,2g

CerealBar(25g)Knapperigegranolareepmetzachtemelkchocoladeentalvanvitamines

Ingrediënten:melkchocolade20%(suiker,cacaoboter,vollemelkpoeder,cacaocrème,emulgator:sojalecithine,aroma),glucose-vruchtensuikerstroop,maïsvlokken13%(maïs,zout,suiker),boekweitvlokken12%,oligofructose,gierstvlokken8%,ongehardplantaardigvet,gepofterijst4%,mageremelkpoeder,amandelen2,6%,rijstemeel,honing1,9%,vitaminen(A,d,thiamineB1,riboflavineB2,niacineB3,B6,foliumzuurB9,biotineB7,pantotheen-zuurB5).Kansporenvanhazelnotenenpinda’sbevatten.Vezelrijk

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal405/kJ1699Eiwitten 6,0gKoolhydraten 60,0gwaarvansuiker 22,0gVet 13,0gwaarvanverzadigdevetzuren 6,0gVoedingsvezels 12,0gNatrium 0,1g

Ingrediënten:melkchocolade53%(suiker,volle-melkpoeder,cacaoboter,cacaomassa,lactose,emulgator:zonnebloemlecithine,natuurlijkearomavanvanille),mais-zetmeel,maismeel,boter5%,suiker,gemodificeerdtapiocazetmeel,eieren,volle-melkpoeder,suikerbietstroop,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzurenveresterdmetmono-endiacetylwijnsteen-zuur,rijsmiddelen:ammoniumbicarbonaatennatriumbicarbonaat,zout,natuurlijkearoma’s,zuurteregelaar:citroenzuur.Kansporenvansoja,amandelen,hazelnotenenandereschaalvruchtenbevatten.

ChocoButterkeks(130g)Eenknapperigboterkoekjebedektmetromigemelkchocolade

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal500/kJ2095Eiwitten 4,9gKoolhydraten 66,3gwaarvansuiker 33,6gVet 23,3gwaarvanverzadigdevetzuren 14,5gVoedingsvezels 2,8gNatrium 0,19g Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: Geenconserveringsmiddelentoegevoegd

Petitbeurre–Butterkeks(150g–3x50g)Knapperigekoekjesmeteenfijnebotersmaak,praktischafzonderlijkverpakt

Ingrediënten:maïszet-meel,maïsmeel,suiker,boter10%,gemodificeerdtapiocazetmeel,eieren,vollemelkpoeder,suikerbietsiroop,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzurenveresterdmetmono-endiacetylwijnsteenzuur,rijsmiddel:am-moniumbicarbonaatennatriumbicarbonaat,zout,natuurlijkearoma‘s,zuurteregelaar:citroenzuur.

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal461/kJ1940Eiwitten 2,7gKoolhydraten 79,9gwaarvansuiker 16,1gVet 14,3gwaarvanverzadigdevetzuren 9,4gVoedingsvezels 0,8gNatrium 0,4g

Ingrediënten:melkchocolade29%-cacao35%min.(sui-ker,cacaoboter,volle-melkpoeder17%,cacaomassa10%,magere-melkpoeder4%,emulgator:sojalecithine,natuurlijkaroma),maïszetmeel,plantaardigeolie,rietsuiker,maïsmeel,sojameel,sojazemelen,boekweitmeel,suikerbietstroop,gemodificeerdtapiocazetmeel,zout,rijsmiddelen:ammoni-umbicarbonaatennatriumbicarbonaat.Vezelrijk

digestiveChoc(150g–3x50g)deperfectecombinatievanromigemelkchocoladeeneenvezelrijkkoekje

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal522/kJ2184Eiwitten 8,2gKoolhydraten 64,0gwaarvansuiker 33,8gVet 24,4gwaarvanverzadigdevetzuren 13,0gVoedingsvezels 6,7gNatrium 0,3g Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Page 19: Productcatalogus 2012

36 37

Ko

EK

JESEN

ZoE

TwA

RE

N

KoEKJESENZoETwARENKoEKJESENZoETwAREN

Ingrediënten:fructose,hazelnoten(17%),ongehardplantaardigvet,magerecaca-opoeder,maïsmeel,mageremelkpoeder,aardappelzetmeel,emulgator:sojalecithine,gejodeerdzout,aroma’s,rijsmiddel:ammoni-umwaterstofcarbonaat,verdikkingsmiddel:guarpitmeel,antioxidant:ascorbinezuur.Kansporenvanei,sesam,pinda’s,amandelenenandereschaalvruchtenbevatten.

Nocciolí(63g–3x21g)Knapperigewafelsmeteenheerlijkehazelnootcrème

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal518/kJ2164Eiwitten 8,0gKoolhydraten 56,0gwaarvansuiker 39,0gVet 28,0gwaarvanverzadigdevetzuren 11,0gVoedingsvezels 5,0gNatrium <0,1g Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: Geenconserveringsmiddelentoegevoegd

Ingrediënten:purechocolade42%-cacao50%min.(suiker,cacaocrème,cacaoboter,emul-gator:sojalecithine,aroma),aardappelzetmeel,suiker,plantaardigeolie,cacao5,2%,hazelnoten2%,sojameel,emulgator:sojalecithine,verdikkingsmiddel:guarpitmeel,rijsmiddel:natriumcarbonaat,mageremelkpoeder.Kansporenvanamandelbevatten.

Quadritos(40g–2x20g)Knapperigewafelsmetcacaocrèmeeneenomhulselvanfijnepurechocolade

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal543/kJ2265Eiwitten 5,0gKoolhydraten 56,4gwaarvansuiker 36,9gVet 32,0gwaarvanverzadigdevetzuren 16,5gVoedingsvezels 4,7gNatrium 0,02g

waferPocket(50g)wafelsmethazelnootcrèmeineenpraktischzakformaat

Ingrediënten:aardappel-zetmeel,suiker,ongehardplantaardigvet,rijstmeel,hazelnootcréme(7,7%),maltodextrine,weipoederuitmelk,sojameel,magerecacaopoeder,emulgator:sojalecithine,verdikkingsmiddel:guarpitmeel,natuurlijkaroma,rijsmiddel:natriumcarbonaat.Kansporenvanamandelbevatten.

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal515/kJ2158Eiwitten 5,0gKoolhydraten 66,6gwaarvansuiker 26,5gVet 25,1gwaarvanverzadigdevetzuren13,1gVoedingsvezels 1,5gNatrium 0,04g

Ingrediënten:chocolade20%(suiker,cacaocrème,cacaoboter,emulgator:sojalecithine,naturljikaroma),glucose-vruchtensuikerstroop,gedroogdebananen12,5%,boekweitvlokken10%,maïsvlokken10%(maïs,zout,suiker),oligofructose,gierstvlokken6%,sojakorrels,gepofterijst3%,ongehardplantaardigvet,amandel,rijst-meel,honing,melkpoeder,maïszetmeel,naturljikaroma.Kansporenvanhazelnotenenpinda’sbevatten.Vezelrijk

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal401/kJ1682Eiwitten 7,0gKoolhydraten 58,0gwaarvansuiker 27,0gVet 13,0gwaarvanverzadigdevetzuren 6,0gVoedingsvezels 12,0gNatrium 0,1g

CerealBarBanana(25g)Mueslireepmetlekkerestukjesbanaan

Ingrediënten:melkchoco-lade80%(suiker,cacaoboter,vollemelkpoeder,cacaomassa,emulgator:sojalecithine,vanille),ongehardplantaardigvet,suiker,rijstmeel,aardappelzetmeel,teffmeel,sojameel,magerecacaopoeder,emulgator:sojalecithine,plant-aardigeolie,eigeel,zout,rijsmiddel:natriumbicarbo-naat.Kansporenvanhazelnotenenpinda’sbevatten.

TwinBar(21,5g)Knapperigewafelsinmelkchocolade–dechocoladesnackmetpit

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: Geenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal554/kJ2311Eiwitten 5,8gKoolhydraten 53,0gwaarvansuiker 46,4gVet 35,0gwaarvanverzadigdevetzuren 21,0gVoedingsvezels 2,1gNatrium 0,1g

Ingrediënten:melkchocolade40%-ca-cao30%min.(suiker,cacaoboter,mageremelkpoeder,cacaocrème,melkvet(wa-tervrij),weipoeder,emulgator:sojaleci-thine,natuurlijkaroma),suiker,ongehardplantaardigvet,maïsmeel,aardappelzet-meel,hazelnootcrème5%,weipoeder,cacaopoeder,emulgator:sojalecithine,zout,verdikkingsmiddel:guarpitmeel,rijsmiddel:natriumcarbonaat.Kansporenvanamandelbevatten.

Snack(105g–3x35g)wafelsmethazelnootcrèmeeneenomhulselvanzachtechocolade

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal567/kJ2365Eiwitten 4,9gKoolhydraten 59,6gwaarvansuiker 39,5gVet 33,7gwaarvanverzadigdevetzuren 16,8gVoedingsvezels 2,7gNatrium 0,1g

Page 20: Productcatalogus 2012

38 39KoEKJESENZoETwARENKoEKJESENZoETwAREN

Ko

EK

JESEN

ZoE

TwA

RE

N

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

wafersallavaniglia(125g)Knapperigewafelsmetfijnevanillecrème

Ingrediënten:suiker,ongehardeplantaar-digevetten,aardappel-zetmeel,rijstemeel,mageremelkpoeder,weipoeder,so-jameel,emulgator:sojalecithine,natuurlijkvanille-aroma,verdikkingsmiddel:guarpitmeel,rijsmiddel:natriumcarbo-naat.Kansporenvanhazelnotenbevatten.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal523/kJ2190Eiwitten 4,5gKoolhydraten 66,2gwaarvansuiker 32,4gVet 26,5gwaarvanverzadigdevetzuren14,5gVoedingsvezels 1,0gNatrium 0,06g

Frollini(200g)delicate,fijnekoekjesmeteienhoning

Ingrediënten:maïsmeel,suiker,ongehardplantaardigmargarine(plantaardigeolieenvetten,water,zout,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren,natuurlijkaroma),eieren9%,aardappelzetmeel,honing2%,gemodificeerdmaïszetmeel,rijsmiddel:am-moniumbicarbonaat,natriumbicarbonaat;maltodextrine,zout,rijszetmeel,natuurlijkaroma.

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal455/kJ1916Eiwitten 5,4gKoolhydraten 75,2gwaarvansuiker 21,0gVet 14,7gwaarvanverzadigdevetzuren 7,8gVoedingsvezels 0,3gNatrium 0,2g

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: Geenconserveringsmiddelentoegevoegd

Pepitas(200g)Koekjesmetstukjeschocolade

Ingrediënten:maïsmeel,suiker,ongehardplantaardigmargarine(plantaardigeolieenvetten,water,zout,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren,natuurlijkaroma),chocoladestukjes11%(suiker,cacaocreme,cacaoboter,emulgator:sojalecithine,aroma),maïszetmeel,melkchocolade5%(suiker,cacaoboter,vollemelk-poeder,cacaocreme,weipoeder,emulgator:sojalecithine,aroma),eieren,glucosestroop,rijszetmeel,zout,vanillinearoma.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal486/kJ2042Eiwitten 4,0gKoolhydraten 72,6gwaarvansuiker 30,3gVet 19,4gwaarvanverzadigdevetzuren12,9gVoedingsvezels 2,7gNatrium 0,1g

Ingrediënten:suiker,ongehardeplantaar-digevete,aardappel-zetmeel,rijstemeel,magerecacaopoeder(6%),sojameel,emulgator:sojalecithine,verdikkingsmiddel:guarpitmeel,rijsmiddel:natriumcarbonaat.Kansporenvanhazelnotenenmelkeiwitbevatten.

wafersalcacao(125g)Knapperigewafelsmetfijnecacaocrème

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal529/kJ2210Eiwitten 4,9gKoolhydraten 60,2gwaarvansuiker 29,0gVet 29,0gwaarvanverzadigdevetzuren 13,0gVoedingsvezels 3,8gNatrium 0,06g

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

wafersallenocciole(125g)Knapperigewafelsmetfijnehazelnootcrème

Ingrediënten:aardap-pelzetmeel,suiker,ongehardeplantaardigevetten,rijstemeel,hazelnootcrème(7,7%),maltodextrine,weipoederuitmelk,sojameel,magerecacaopoeder,emulgator:sojalecithine,verdikkingsmiddel:guarpitmeel,natuurlijkaroma,rijsmiddel:natriumcarbonaat.Kansporenvanamandelbevatten.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal520/kJ2178Eiwitten 5,0gKoolhydraten 65,4gwaarvansuiker 25,2gVet 26,2gwaarvanverzadigdevetzuren10,5gVoedingsvezels 1,5gNatrium 0,03g

Page 21: Productcatalogus 2012

40 41KoEKJESENZoETwARENKoEKJESENZoETwAREN

Ko

EK

JESEN

ZoE

TwA

RE

N

Ingrediënten:eieren,chocolademethazelnoten18,1%(suiker,glucose-vruchten-suikerstroop,water,hazelnootpasta10%,plantaardigvet,dextrose,ethylalcohol,cacao3%,verdikkingsmiddel:pectine,aroma),suiker,maïszetmeel,rijstemeel,plantaardigeolie,ca-caopoeder4%,stabilisator:sorbitol,glucosestroop,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren,maïsmeel,rijsmiddelen:wijnsteenzuur,natriumbicarbonaat;verdikkingsmiddel:johannesbroodpitmeel,xanthaangom;zout,natuurlijkaroma.

Meranetti(200g–4x50g)Zachtebiscuitcakejes,gevuldmetfijnecacaocrème

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal407/kJ1703Eiwitten 5,9gKoolhydraten 50,9gwaarvansuiker 26,2gVet 18,6gwaarvanverzadigdevetzuren 4,3gVoedingsvezels 6,2gNatrium 0,2g

Magdalenas(200g–4x50g)Zachtebiscuitcakejes,gevuldmetabrikozenjam

Ingrediënten:eieren,rijstmeel,abrikozenjam18%(glucose-fruktosesiroop,abrikozenpuree,saccharose,verdikkingsmiddel:pectine,zuurte-regelaar:citroenzuur),suiker,plantaardigeolie,maïszetmeel,stabilisator:sorbitol,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren,appelpuree(appels,zuurteregelaar:ascorbinezuur),rijstzetmeel,rijsmiddel:wijnsteenzuur,glucono-delta-lacton,natriumbicarbonaat;verdikkings-middel:johannisbroodpitmeel,xanthaangom;zout,natuurlijkaroma.

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal395/kJ1659Eiwitten 3,8gKoolhydraten 61,3gwaarvansuiker 31,2gVet 14,7gwaarvanverzadigdevetzuren 2,7gVoedingsvezels 1,1gNatrium 0,2g

Ingrediënten:suiker,rijstzetmeel,eieren,plantaardigeoliënenvetten,magereyoghurt(13%),maiszetmeel,sta-bilisator:sorbitol,mageremelkpoeder,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren,glucosesiroop,weieiwit,rijs-middelen:dinatriumdifosfaat,natrium-bicarbonaat,eiwitpoeder,verdikkingsmiddel:hydroxypro-pylmethylcellulose,guarpitmeel;zout,natuurlijkearoma’s.

PlumCake-YogoCake(198g–6x33g)Zachtecakejes,metyoghurtbereidenafzonderlijkverpakt

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal407/kJ1701Eiwitten 4,3gKoolhydraten 48,9gwaarvansuiker 23,9gVet 21,0gwaarvanverzadigdevetzuren 5,5gVoedingsvezels 2,4gNatrium 0,42g Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Pausaciok(35g)Biscuitcakejesmetzachtemelkcrème,omhuldmetmelkchocolade

Ingrediënten:suiker,plantaardigvet,eieren,glucose-fructosesiroop,rijste-meel,margarina(plantaardigvet,water,emulgator:E-471,zout,aroma),maïs-zetmeel,mageremelkpoeder,gecondenseerdevollemelkmetsuiker(melk,suiker),maïsmeel,rijstzetmeel,cacaopoeder1,8%,dextrose,emulgator:E-471,sojalecithine;stabilisator:sorbitol,cichoreivezels,rijsmiddelen:E-575,natriumbicarbonaat;verdik-kingsmiddel:xanthaangom,johannesbroodpitmeel;zout,aroma.

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: Geenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal435/kJ1826Eiwitten 3,9gKoolhydraten 62,5gwaarvansuiker 35,3gVet 18,7gwaarvanverzadigdevetzuren 12,7gVoedingsvezels 0,6gNatrium 0,13g

Page 22: Productcatalogus 2012

42 43

Ko

EK

JESEN

ZoE

TwA

RE

N

KoEKJESENZoETwARENKoEKJESENZoETwAREN

Ingrediënten:maïszetmeel,water,onge-hardplantaardigemargarine(olieenvetvanpalmenkoolzaad,water,zout,emulgator:E-471,zonnebloemlecithine,zuurteregelaar:citroenzuur,natriumcitraat;aroma,kleurstof:E-160a(i)),nougat11,6%(suiker,plantaardigeolie,hazelnoten8%,aardappelzetmeel,magerecacaopoe-der6%,sojameel,emulgator:zonnebloemlecithine,aroma),suiker,eieren,sojaeiwit,gist,verdikkingsmiddel:E-464,stabilisator:sorbitol,rijsmiddel:E-575,natriumbicarbonaat;zonnebloemolje,emulgator:E-471,zout,zuurte-regelaar:citroenzuur,aroma.Kansporenvanamandelbevatten.

Croissant(250g–4x62,5g)Croissantsmeteenfijnecacaocrème.Kortafgebakkenhetlekkerst

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: MelkGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal380/kJ1589Eiwitten 3,7gKoolhydraten 48,8gwaarvansuiker 16,6gVet 18,2gwaarvanverzadigdevetzuren 7,7gVoedingsvezels 2,9gNatrium 0,2g

Ingrediënten:eieren30%,maïszetmeel,suiker,rijste-meel,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren,ver-dikkingsmiddel:guarpitmeel,zout,rijsmiddelen:ammoni-umbicarbonaat,natuurlijkearomas.

Savoiardi(150g)Zachtelangevingersomteknabbelenofvoormooiedesserts

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal383/kJ1618Eiwitten 5,7gKoolhydraten 74,4gwaarvansuiker 33,2gVet 6,4gwaarvanverzadigdevetzuren 2,3gVoedingsvezels 2,4gNatrium 0,1g

Ingrediënten Grissini (20 g):aardap-pelzetmeel,rijstmeel,gemodificeerdmaiszetmeel,gist,boekweitmeel3,4%,ongehardplantaardigvet,glucose-vruchtensuikerstroop,suiker,zout,verdikkingsmiddel:E-464,emulgator:E-472e,rijsmiddelen:ammoniumbicarbonaat,na-tuurlijkaroma.Ingrediënten creme (32 g):suiker,ongehardeplantaardigeoliënenvetten,hazelnoten10%,cacaopoeder7,5%,emulgator:lecithine.Kansporenvansoja,melkeiwit,pinda’s,amandelenenwalnotenbevatten.

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

MillyGris&Ciocc(52g)Knapperigegrissinimetzachtecacaocrème

Gemiddelde voedingswaarde Grissini en creme (per 100 g)Energetischew. kcal501/kJ2098Eiwitten 3,3gKoolhydraten 70,3gwaarvansuiker 34,7gVet 22,1gwaarvanverzadigdevetzuren 5,2gVoedingsvezels 3,4gNatrium 0,3g

Ingrediënten:maïsmeel,rijstmeel,ongehardplantaardigmargarine(plantaardigeolieenvetten,water,zout,emulgator:mono-endiglyceridenvanvetzuren,natuurlijkaroma),suiker,aardap-pelzetmeel,maïszetmeel,suikerbietstroop,rijszetmeel,rijsmiddelen:ammoniumbicarbo-naatennatriumbicarbonaat,gemodificeerdmaïszetmeel,zout,aroma.

MillyFriends(125g)Vrolijkekinderkoekjesinallerleivormen

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal411/kJ1730Eiwitten 4,7gKoolhydraten 68,1gwaarvansuiker 13,4gVet 12,4gwaarvanverzadigdevetzuren 7,4gVoedingsvezels 4,2gNatrium 0,18g

Page 23: Productcatalogus 2012

45CEREAlS

cereAlS

44 CEREAlS

een goede morgen begint met een goed ontbijt. en dat moet niet alleen lekker, maar ook gezond zijn en energie geven voor de hele dag. daarom zitten onze cereals boordevol waardevolle ingrediënten die uw lichaam ondersteunen en het precies dat geven wat het nodig heeft. onze cereals zijn gluten- en tarwevrij, met zorg samengesteld en meerdere malen gecontro-leerd. geniet van uw dag!

Gezondenenergiekdedagdoor.

Page 24: Productcatalogus 2012

46 47

CE

RE

AlS

CEREAlSCEREAlS

CornFlakes(250g)Eenheerlijkknapperigontbijtmet8belangrijkevitamines

Ingrediënten:maïs,suiker,zout,emulgator:zonnebloemlecithine,vitaminen(niacine,pantotheen-zuur,vitamineB6,riboflavine,thiamine,folinezuur,biotine,vitamineB12).Rijkaanvitaminen

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal371/kJ1573Eiwitten 8,0gKoolhydraten 80,0gwaarvansuiker 4,2gVet 1,0gwaarvanverzadigdevetzuren 0,2gVoedingsvezels 5,0gNatrium 0,7g

MillyMagic1-2-3(250g)Knabbelpleziermetchocolade,ideaalmetmelk,yoghurtenfruit

Ingrediënten:maisgriesmeel,suiker,cacaopoeder7,3%,honing,zout,gemodificeerdtapiocazetmeel.

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal376/kJ1593Eiwitten 8,4gKoolhydraten 77,6gwaarvansuiker 19,3gVet 2,5gwaarvanverzadigdevetzuren 1,5gVoedingsvezels 4,8gNatrium 0,2g

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal428/kJ1801Eiwitten 13,7gKoolhydraten 60,7gwaarvansuiker 30,6gVet 13,7gwaarvanverzadigdevetzuren 6,2gVoedingsvezels 3,6gNatrium 0,04g

CrunchyMüsli(350g)luchtige,lichteenknapperigemueslimetrozijnen

Ingrediënten:rijstmeel,sojavlokken,rijstsiroop,rozijnen10%,grofgemalensojabonen,suiker,ongehardplantaar-digvet,maismeel,honing1,5%,zout,glucosepoeder,emulgator:zonnebloemlecithine,aroma‘s.Kansporenvanamandelen,hazelnotenenandereschaalvruchtenbevatten.

Ingrediënten:sojavlokken,maïsvlokken(maïs,zout,emulgator:zonnebloemlecithine),sultanarozijnen22%(sultanarozijnen,plantaardigeolie),boekweitvlokken(boekweit,maïsgriesmeel,suiker,zout),gedroogdeananas8%(ananas,suiker,zuur-teregelaar:citroenzuur),gedroogdeabrikozen8%(abrikozen,rijstemeel),gedroogdekokosnoot6%(kokosnoot,suiker).Kansporenvanmelkbevatten.Vezelrijk

Müsli–Fruit(375g)Energievooreengezondevoeding,meteenkeuraangedroogdevruchten

Free from: Gluten|Tarwe

Bereid zonder: EierenGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal375/kJ1580Eiwitten 13,6gKoolhydraten 56,6gwaarvansuiker 28,8gVet 9,0gwaarvanverzadigdevetzuren 3,6gVoedingsvezels 6,7gNatrium 0,2g

CerealFlakes(300g)Rijst-maisvlokken

Ingrediënten:rijst82%,suiker,maïsvezels6%,fructose,zout,vitaminen(B1,B2,B3,B5,B6,B9,B12,d),ijzer.Vezelrijk

Free from: Gluten|Tarwe|lactose

Bereid zonder: Melk|Eieren|SojaGeenconserveringsmiddelentoegevoegd

Gemiddelde voedingswaarde per 100 g Energetischew. kcal381/kJ1615Eiwitten 7,1gKoolhydraten 80,7gwaarvansuiker 11,0gVet 2,0gwaarvanverzadigdevetzuren 0,6gVoedingsvezels 6,0gNatrium 0,3g

Nieuw!

Page 25: Productcatalogus 2012

48 PRoduCToVERZIChT

Free from: Bereid zonder:Gluten | Tarwe | lactose Melk | Ei | Soja | Geenconserveringsmiddelentoegevoegd

MEEl

choco cake Mix | | | | |

Margherita – Mix A | | | | |

Brot-Mix – Mix B | | | | |

Brot-Mix dunkel | | | | |

Kuchen & Kekse – Mix c | | | | |

Mehl – Farine | | | | |

pan gratí | | | | |

BRood

ciabatta rustica | | | | |

ciabatta | | | | |

Mini-Baguette – duo | | | | |

Baguette | | | | |

piadina | | | | |

Focaccia con rosmarino | | | | |

pain campagnard | | | | |

rustico | | | | |

ertha | | | | |

panini | | | | |

pan carré | | | | |

Bon Matín | | | | |

Sunna | | | | |

PASTA

Spaghetti | | | | |

penne | | | | |

Fusilli | | | | |

pipette | | | | |

tagliatelle | | | | |

lasagne | | | | |

capelli d’Angelo | | | | |

SNACKS

Knäckebröd | | | | |

crackers | | | | |

grissini | | | | |

crisp rolls | | | | |

Zwieback | | | | |

Saltí | | | | |

Fette croccanti | | | | |

crackers pocket | | | | |

Salinis | | | | |

pizza | | | | |

Free from: Bereid zonder:Gluten | Tarwe | lactose Melk | Ei | Soja | Geenconserveringsmiddelentoegevoegd

KoEKJESENZoETwAREN

pausa più | | | | |

cerealito | | | | |

cioccolini | | | | |

ciocko Sticks | | | | |

disco ciok | | | | |

cereal Bisco | | | | |

Sorrisi | | | | |

Mini Sorrisi | | | | |

Fior di Sole | | | | |

Biscotti con cioccolato | | | | |

choco Butterkeks | | | | |

petit beurre – Butterkeks | | | | |

digestive choc | | | | |

orangino | | | | |

Spekulatius | | | | |

cereal Bar | | | | |

cereal Bar Banana | | | | |

twin Bar | | | | |

Snack | | | | |

nocciolí | | | | |

Quadritos | | | | |

Wafer pocket | | | | |

Wafers al cacao | | | | |

Wafers alle nocciole | | | | |

Wafers alla vaniglia | | | | |

Frollini | | | | |

pepitas | | | | |

pausa ciok | | | | |

plum cake - Yogo cake | | | | |

Magdalenas | | | | |

Meranetti | | | | |

croissant | | | | |

Savoiardi | | | | |

Milly gris & ciocc | | | | |

Milly Friends | | | | |

CEREAlS

cereal Flakes | | | | |

corn Flakes | | | | |

Milly Magic 1-2-3 | | | | |

crunchy Müsli | | | | |

Müsli – Fruit | | | | |

Page 26: Productcatalogus 2012

MeerinformatieoverSchärleestuopwww.schaer.com

Ikkoop□gluten-,tarwevrijeproducten□gluten-entarwevrijeproductenvoormijnkind□lactose-,melkvrijeproducten

Ikben□arts/voedingstherapeut □handelaar

Mijngeboortejaar

□Man □Vrouw

Nr.

E-mail

land Telefoon

Postcode Plaatsnaam

Straatnaam

Achternaam

Naam Bescherming van uw persoonsgegevensomugeregeldeengratisservicepakket(bestaandeuitbijvoorbe-eldproductinformatieen/ofonsklantenmagazineen/ofeenrecep-tenblad)toetekunnensturen,bewaartdr.SchärAG/SPAuwperso-onsgegevensinpapierenenelektronischevorm.Alsuhiervooruwuitdrukkelijketoestemminggeeft,ontvangtuookonze elektronische nieuwsbrief en enquêtes ten behoeve vanmarktonderzoek.Metbetrekkingtothetopslaanvanuwgegevenshebtubepaalderechten.dezezijnvastgelegdinartikel7vanhetItaliaansewetsbesluitnr.196van30juni2003.wijgaranderenudatuwgegevensnietwordenverstrektaander-dendiegeenfunctievervullenindeactiviteitenvanonzeonderne-ming,behalvewanneerwettelijkeregelsonsdaartoeverplichten.Eigenaarvandegegevensbankisdr.SchärAG/SPAdenamenvandeinternverantwoordelijkepersoneneneenvolledigelijstvanalleverantwoordelijke personen vindt u op onze website onder www.schaer.com/privacy.ukuntdezegegevensookrechtstreeksbijonsopvragenpertelefoon,faxofe-mail.Methetinvullenenversturenvandezecoupongeeftuuwuitdruk-kelijke toestemmingvoordegenoemdegegevensopslagenvoorhettoesturenvan(aankruisenindiengewenst):

□ elektronischenieuwsbrief□ marktonderzoeken

handtekening___________________________

SCHÄRCLUBwww.schaer.com

welkombijdenieuweSChÄRCluB:

voortaan kunnen we u nog meer aanbiedingen, informatie, advies en services aanbieden – en alles is gratis! Maak nu gebruik van uw voordeel:

• meer dan 650 geteste glutenvrije recepten met beoordelingen• persoonlijk online receptenboek (ook om af te drukken)• persoonlijk receptadvies door oskar, onze chef-kok• persoonlijk coeliakie- en voedingsadvies door onze experts• persoonlijke nieuwsbrief over glutenvrije thema’s• praktische rSS-service voor de belangrijkste nieuwtjes• praktische, individueel samengestelde boodschappenlijstjes• praktische europese shopfinder via uw mobieltje/SMS• direct contact met de productontwikkelaars van Schär over uw wensen• en nog veel meer

Als toonaangevende expert op het gebied van glutenvrije voeding breiden wij ons aanbod in de ScHÄr cluB voortdurend voor u uit. Meld u nu gratis aan en maak kennis met de nieuwe servicewereld van Schär! Wij geven om u – omdat u belangrijk voor ons bent.

Meld u gratis aan en profiteer direct van alle voordelen!

welkomindeonlineservicewereldvanSchär!gebruik precies die informatie die u nodig hebt!

Aanmelden kan ook online: snel, eenvoudigen gratis op www.schaer.com

Page 27: Productcatalogus 2012

ik ontvang graag recepten, informatie en meer…

dR.SChÄRAGwINKElAu9I-39014BuRGSTAll(BZ)

A.u.b.voldoendefrankeren

hebtugeeninternetverbinding?

registratie bij de ScHÄr cluB biedt ons de mogelijkheid om u online nog beter, snel-ler en persoonlijker van dienst te zijn. u betaalt hiervoor helemaal niets. Mocht u echter niet in de gelegenheid zijn van deze online registratie gebruik te maken, dan sturen wij u graag alle belangrijke informatie per post toe.

Het idee achter de SCHÄR CLUB is: betere en actuelere informatie voor u, minder papier en een duurzame bedrijfsvoering voor het milieu.

Geen probleem: wij sturen u de informatie ook per post.

Heeft u vragen?Wij helpen u graag verder!(deze service is alleen in de en-gelse taal beschikbaar)

[email protected] www.schaer.com

Meerdan20goederedenenvoorSchär

• uitsluitend glutenvrije producten (< 20 ppm)

• geen conserveermiddelen• de beste kwaliteit• meer dan lactosevrije producten• veel vezelrijke producten• in veel producten geen geharde vetten• veelvuldig gebruik van waardevolle oliën• geselecteerde ingrediënten met een hoge voedingswaarde

• vrij van tarwezetmeel• veel ingrediënten van gecontroleerde teelt• waterdichte kwaliteitscontroles

• meer dan 30 jaar ervaring• het aanbod met de meeste variatie in europa

• producten in heel europa verkrijgbaar• door consumenten getest• eigen onderzoeks- en ontwikkelingsinstituut• samenwerking met universiteiten en instituten• voortdurend nieuwe productontwikkelingen• omvangrijke gratis klantenservice• altijd nieuwe online services in de Schär club• actuele nieuwsbrief en rSS-service• speciale diensten voor kinderen (Milly)• ondersteuning door artsen en diëtisten

Vertrouwen moet je verdienen. Daarom leggen wij al meer dan 30 jaar de lat voor onze glutenvrije voedingsmiddelen en onze klantenservice steeds hoger. Wij geven om u - omdat u belangrijk voor ons bent. Geniet van het leven - met Schär.

dr.SchärAG,winkelau9,39014Burgstall(BZ),Italien,[email protected],www.schaer.com

SNl0

112