productcatalogus 2021

Click here to load reader

Post on 28-Jan-2022

0 views

Category:

Documents

0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

Productcatalogus 2021 Prijzen excl. 21% btw Geldig vanaf 1 mei 2021 www.velux.nl
8 Waarom VELUX
12 Onze dakramen in één oogopslag
14 Standaard beglazing
15 Speciale beglazing
144 Ventilatieproducten, glaselementen, accessoires en service
158 Afmetingen en vervanging
Neem contact met ons op
Wilt u meer informatie of technische ondersteuning, wij zijn er om u te helpen.
Telefoon: 030-6.629.629 E-mail: [email protected]
De mogelijkheden zijn eindeloos We zijn allemaal op zoek naar de perfecte plek waar we ons kunnen ontspannen, opladen en prettig kunnen voelen. En vaak is dat, onbewust, een plek met daglicht en frisse lucht.
Al 80 jaar gebruikt de VELUX Groep de transformerende kwaliteiten van daglicht en frisse lucht om mooie, gezonde en energie- zuinige ruimtes te creëren. Onze bekroonde dakramen passen op elk dak – plat, hellend, oud of nieuw – en kunnen worden uitgerust met VELUX raam decoratie, buitenzonweringen en rolluiken. U kunt een ruimte zelfs uitbreiden met een VELUX CABRIO® balkonvenster of uw dakramen upgraden naar VELUX ACTIVE with NETATMO, ons smarthome-systeem.
VELUX dakramen zijn gemaakt om lang mee te gaan. We zijn trots op onze ambachtelijke en hoogwaardige producten. Maar wat u misschien niet ziet, is dat VELUX dakramen onderdeel zijn van een ambitieuze duurzaam- heidsstrategie. We streven er als VELUX Groep naar om onze CO2-voetafdruk vast te leggen en toekomstige emissies drastisch te verminderen. In 2041 willen we levenslang CO2-neutraal zijn.
54
Het is onze natuur Met onze Duurzaamheidsstrategie 2030 verbinden we ons ertoe al onze CO2-uitstoot vast te leggen zodat we in 2041, bij ons 100-jarig bestaan, Levenslang CO2 Neutraal zijn.
Duurzaam handelen heeft altijd in onze natuur gezeten. Daarom introduceren we een baanbrekende nieuwe verbintenis door ons aan te sluiten bij wat de VN het ‘Decennium van actie’ noemt. Ons doel is om onze toekomstige CO2-uitstoot drastisch te verminderen op basis van de uitkomsten van wetenschappelijk klima atonderzoek. Ook willen we het equiva- lent van onze totale historische CO2-voetafdruk vanaf onze oprichting in 1941 vastleggen door het herstel en de bescherming van onze bossen. Hiervoor zijn we een 20-jarige samenwerking aangegaan met het Wereld Natuur Fonds (WWF) die wereldwijd bos- en natuurprojecten verbeteren en onderhouden. Met ons honderdjarig jubileum in 2041 zullen we Levenslang CO2 Neutraal zijn.
We zullen onze toekomstige CO2-uitstoot terugdringen door onze investeringen in energie-e§ciëntie te versnellen, over te schakelen op 100% hernieuwbare elektriciteit en inkoop en specificatie van materialen voor onze producten drastisch te veranderen.
Kortom, als u in 2020 een VELUX dakraam koopt en een soortgelijk raam in 2030, dan is de CO2- uitstoot voor dat raam gehalveerd. In 2030 zullen we een CO2-neutraal bedrijf zijn en hebben we de CO2-uitstoot in onze hele waardeketen gehalveerd.
Wanneer u een VELUX oplossing koopt, maakt u deel uit van deze reis. Bovendien bevindt u zich dan automatisch in de voorhoede van een dakraamtechnologie die zorgt voor betere en gezondere gebouwen. Door onze slimme, sensorgestuurde oplossingen voor dakramen, kunt u genieten van een zelfregulerend, duurzaam binnenklimaat.
We hebben allemaal een gezond thuis nodig – ook Moeder Natuur. Met onze nieuwe duurzaamheidsstrategie doen we er alles aan om dat mogelijk te maken. Lees meer op www.velux.nl/levenslangco2neutraal
Tien jaar garantie We streven ernaar om de kwaliteit van alle VELUX producten en accessoires te laten voldoen aan de strengste normen van onze klanten. Mocht u echter toch een probleem hebben met uw VELUX dakraam: wij bieden 10 jaar garantie op alle kernproducten. Op raamdecoratie, buitenzonweringen, rolluiken en elektrische producten bieden we 3 jaar en kunnen we tot wel 25 jaar vervangingsonderdelen leveren voor dakramen.
Snelle levering
We begrijpen dat wanneer u uw VELUX producten bestelt, u deze zo snel mogelijk wilt hebben. Daarom kunt u alle standaardproducten binnen 48 uur verwachten. De specifieke levertijd is opgenomen in onze prijsopgaven.
Uitgebreid getest VELUX producten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn grondig getest. Alle dakramen worden bijvoorbeeld getest, waarbij ze in 15 minuten voor een jaar lang regen moeten kunnen weerstaan. Ze worden ook 25.000 keer geopend en gesloten – wat overeenkomt met 68 jaar lang iedere dag het dakraam openen en sluiten!
80 jaar innovatie Toen het eerste VELUX dakraam een donkere zolder tot leefbare ruimte transformeerde, was dit een openbaring. Dat was meer dan 80 jaar geleden maar onze passie voor daglicht, frisse lucht en een betere leefomgeving gaat door tot op de dag van vandaag en is terug te zien in constante innovatie en bekroond design.
We zijn er voor u Ons team is nooit meer dan een telefoontje verwijderd als u ondersteuning nodig heeft. Onze servicetechnici zijn experts in montage en reparatie en staan klaar om u met alles te helpen, van eenvou- dige montage vragen tot meer technische vragen over producten – zelfs die waarvan de garantiedatum allang is verstreken.
Toegespitst op duurzaamheid Duurzaamheid zit verweven in alles wat we doen. VELUX dakramen besparen niet alleen energie en gaan generaties lang mee, maar onze productie- faciliteiten streven ernaar om geen afval te produ- ceren, op een verantwoorde manier in te kopen en voortdurend de impact op het milieu te verminderen. Lees meer in onze Duurzaamheidsstrategie 2030 op www.velux.nl/levenslangco2neutraal.
Over de hele wereld dragen VELUX dakramen bij aan een gezond binnenklimaat door frisse lucht en daglicht binnen te laten. Hier zijn zes andere goede redenen om een origineel VELUX dakraam te overwegen.
Waarom VELUX
8 9
Kies dakhelling VELUX dakramen kunnen zowel op hellende als platte daken worden geplaatst. Ga voor dakramen die voldoen aan uw eisen naar pagina 26 en voor lichtkoepels naar pagina 70.
Kies beglazing Alle VELUX beglazing is geselecteerd vanwege het hoge niveau aan binnencomfort – ongeacht het klimaat waarin deze wordt gebruikt. Zie opties voor beglazing op pagina 14.
Kies raambediening Alle VELUX dakramen kunnen handmatig of op afstand worden bediend, aangesloten op netstroom of aangedreven door zonne-energie.
Kies installatie- producten VELUX installatieproducten zijn ont- worpen om precies op het dakraam en dakbedekkingsmateriaal aan te sluiten. Ons A-Z-installatieconcept maakt de montage eenvoudig en geeft duurzame, 100% waterdichte en weerbestendige resultaten met een onberispelijke afwerking.
Natuurlijk licht is essentieel voor uw welzijn. De grootte van het dakraam, evenals het aantal dakramen, is van fundamenteel belang voor hoe uw ruimte oogt en aanvoelt.
Uw gids voor de juiste oplossing
21
3
5
Kies lichtregulatie en warmtewering Zorg voor een goede nachtrust en verbeter uw binnenklimaat met raamdecoratie, buitenzonweringen of rolluiken. Kies uit een breed scala aan kleuren en ontwerpen, handbediend of met afstandsbediening. Bekijk ons volledige assortiment op pagina 116.
7
6
4 15°-90°
0°-15°
20% 15 m² x 20% = 3 m² beglazing www.velux.nl/daglichttool
Wit polyurethaan
Wit afgelakt
Blank gelakt
Gewenste hoeveel- heid daglicht en ventilatie Voor optimaal comfort raden we aan dat het glasoppervlak 20% van het totale vloeroppervlak in uw kamer vertegenwoordigt. Lees meer over optimaal daglicht op www.velux.nl/binnenklimaat
10 11
4. Eenvoudige montage van raamdecoratie met onze gepatenteerde VELUX montagebeugels.
8. Klikbare afdeklijsten maken de montage eenvoudiger, sneller en veiliger.
3. Hoge kwaliteit scharnieren voor een soepele werking.
7. Op de zijkant van het kozijn staat met een rode of blauwe lijn gemarkeerd op welk niveau de beugels moeten worden bevestigd (standaard of verdiepte montage).
2. De bedienings- handgreep met ventilatiestand laat frisse lucht in huis, zelfs als het dakraam gesloten is.
6. VELUX ThermoTechnologyTM isoleert beter en houdt uw huis warm.
1. Eenvoudig schoonmaken van de buitenruit met ingebouwde vergrendelingsschuif.
5. De beglazing wordt standaard geleverd met premium functies, zoals veiligheidslaminering, gehard glas, UV-filter en onze unieke demping van regengeluid.
12 13
Kenmerken beglazing
Regencontact- geluidreducerend Demping van het contact- geluid van regen en hagel op het dakraam.
Veiligheidsbeglazing Een gelamineerde binnenruit voorkomt dat glasscherven loskomen bij glasbreuk.
Gehard glas Een geharde binnenruit maakt het glas extra bestand tegen impact van buitenaf, door bijvoorbeeld extreme weersinvloeden.
UV-bestendig Beschermt het interieur tegen verkleuring door UV-straling
Easy-to-clean Vuil spoelt snel van de ruit af dor een special vuilafstotende coating.
Anti dauw-coating Dauwdruppels blijven minder makkelijk op het glas liggen, waardoor het uitzicht behouden blijft.
Beste Uitstekend Zeer goed Goed
Beglazing 69 Deze 3-laags beglazing filtert de warmte uit de zonnestralen zodat het in huis comfortabeler aanvoelt. Hoge thermische e§ciëntie voorkomt dat het raam in de wintermaanden kou uitstraalt.
Beglazing 62 Dit geluiddempende raam met 3-laags beglazing zorgt voor een geluidsreductie van maar liefst 42 dB en een hoge thermische isolatie. Geweldig voor huizen die extra bescherming nodig hebben tegen lawaai van buitenaf en kouder weer.
Ontworpen voor
Beglazing 70 Biedt veel comfort door alle standaard- kenmerken, zoals vernieuwde demping van het regengeluid, gelaagd veiligheids- glas, bescherming tegen UV-straling en extra sterk gehard glas.
Ontworpen voor
Comfort Beglazing 68 3-laags beglazing met alle premium standaardkenmerken van VELUX en een hogere energie-e§ciëntie. Vermindert de kou die je in de winter door een raam voelt komen.
Ontworpen voor
Extra comfort Beglazing 70Q 2-laags veiligheidsbeglazing met hoge isolatiewaarde. Getest op inbraakwerendheid, komt in aanmerking voor Politiekeurmerk Veilig Wonen®.
Beglazing 82 Ons meest energiezuinige dakraam, speciaal ontworpen om te voldoen aan de vereisten voor passiefhuizen. 5-laags beglazing biedt de best mogelijke thermische prestaties met tal van geweldige eigenschappen.
Ontworpen voor
Extra beveiliging
Ontworpen voor
Passiefhuis Beglazing 66 3-laags beglazing die het gevoel van kou tot een minimum beperkt en geluid van buitenaf blokkeert, zodat u zich warm en ontspannen kunt voelen. Makkelijk te reinigen en beter zicht dankzij de anti dauw-coating.
Ontworpen voor
Top comfort
14 15
Met de nieuwe generatie VELUX glazen daklichten blijven we de lat hoger leggen voor wat mogelijk is met een glazen daklicht. Onze serie glazen daklichten, in een nieuwe, unieke constructie, brengt meer daglicht binnen dan ooit en heeft een minimalistisch en elegant glas-tot-rand ontwerp; zowel van buitenaf op het dak als van binnenuit – je ziet alleen glas en lucht.
Dit is niet zomaar een nieuwe lichtkoepel – dit is het daklicht van de toekomst.
Beschikbaar vanaf zomer 2021.
52% meer daglicht Dit is de toekomst van glazen daklichten
Maximale lichtinval Nieuw ontwerp zorgt voor tot 52% meer daglicht*
State-of-the-art ontwerp Esthetisch, minimalistisch ontwerp dat naadloos past bij moderne interieurs. Kijk omhoog en zie niets anders dan lucht.
Heerlijk binnencomfort Verkrijgbaar met dubbele of drie- dubbele beglazing voor uitstekende energieprestaties. Combineer met een verduisterend rolgordijn voor licht regeling of warmtewerend gordijn voor hittebescherming en voeg VELUX ACTIVE with NETATMO toe voor een gezonder binnenklimaat.
* Daglichtoppervlak. Vergeleken met CFP/CVP 6060
Vlak glas
Gebogen glas
Nieuwe generatie
Aluminium Egaal wit
Van klassiek tot trendy, van lichtdimmend tot verduistering, de collectie VELUX raamdecoratie bestaat uit stijlvolle kleuren, subtiele patronen en een reeks functies die bij alle kamertypes passen.
De nieuwe raamdecoratiecollectie is ontwikkeld in samen- werking met toonaangevende internationale trendexperts en omvat een uitgebreide variatie aan klassieke en eigentijdse sto²en en kleuren. Naast onze standaard- en trendkleuren biedt de Colour by You-collectie duizenden extra stofkleuren die bij alle kamers passen.
Ons assortiment raamdecoratie omvat drie soorten rolgordijnen met platte stof, twee soorten plisségordijnen en onze klassieke jaloezieën. VELUX verduisterende rolgordijnen blokkeren al het binnenvallende licht en zijn ideaal voor slaapkamers, terwijl VELUX lichtdoorlatende rolgordijnen een comfortabel niveau van privacy bieden en schittering voorkomen. Lees meer op pagina 116 of op www.veluxshop.nl
Nieuwe eigentijdse collectie VELUX raamdecoratie
Introductie van zijgeleiders in helder wit Naast de klassieke zijgeleiders van geborsteld aluminium, kan VELUX raamdecoratie nu ook worden besteld met hoogwaardige zijgeleiders in witgelakt aluminium. Dit maakt het gordijn bijna onzichtbaar bij montage op witte VELUX dakramen.
Nieuw Vernieuw eenvoudig
Alles wat u moet weten voor het koppelen van twee VELUX dakramen
Het nieuwe installatiepakket voor gekoppelde dakramen bevat alles wat u nodig heeft voor het probleemloos koppelen van twee VELUX dakramen. Elk onderdeel sluit perfect op elkaar aan en zorgt voor een duurzame en betrouwbare oplossing voor het koppelen van dakramen. Het verbeterde installatiepakket bevat een nieuw draagbalksysteem, zorgt voor isolatie tussen de dakramen, heeft een perfect passend waterkerend manchet en een nieuwe vlakke opklikbare afdekplaat die ruimte tussen de dakramen verkleint en een schitterend eindresultaat geeft. En dat in een alles-in-één pakket die het bestellen vereenvoudigt. Lees meer op pagina 106.
Nieuw: Verbeterde oplossing voor het koppelen van VELUX dakramen
Nieuw Verbeterde oplossing
2322
CO2-niveaus en ventileert uw kamer voor een comfortabel en gezonder binnenklimaat.
• Gebruikt live weergegevens om proactief te ventileren en schaduw te bieden tegen de zon om op warme dagen een comfortabele temperatuur te behouden.
• Met spraakbesturing en slimme luidspreker- integratie kunt u de raamdecoratie, zonwering en/of rolluiken sluiten of de ramen openen door dit simpelweg te vragen.
Inclusief • 1. VELUX ACTIVE binnenklimaatsensor • 1. VELUX ACTIVE vertrekschakelaar • 1. VELUX ACTIVE gateway
Bekijk ons volledige assortiment VELUX INTEGRA® dakramen vanaf p32 voor schuine dakramen en p70 voor lichtkoepels.
VELUX ACTIVE with NETATMO-app
iPhone, iPod en iPad zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc. Geregistreerd in de VS en andere landen. HomeKit is een handelsmerk van Apple Inc. Google en Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.
Startpakket
VELUX ACTIVE werkt op basis van live weergegevens en binnenklimaatsensoren die automatisch temperatuur, CO2-niveau en luchtvochtigheid bewaken en regelen. Het is de perfecte oplossing om een gezond binnenklimaat voor uw gezin te creëren. U kunt er ook uw dakramen en raamdecoratie mee bedienen vanaf uw smartphone – via de app of met spraakbediening.
• Werkt met VELUX INTEGRA® dakramen, raamdecoratie en rolluiken
• Sensorgestuurde bediening • Automatische hittebescherming • Persoonlijke instelfuncties • Volledige bediening via smartphone-app • Eenvoudige bediening met spraakbesturing • Ingebouwde gegevensbeveiliging
VELUX ACTIVE with NETATMO
Alle prijzen in EUR (€) Ontdek meer op velux.nl/active. Levertijd in werkdagen naar het VELUX verkooppunt.
Kies VELUX INTEGRA® voor eenvoudige bediening op afstand
Upgrade je VELUX INTEGRA® producten met VELUX ACTIVE voor smartphonebediening en een beter binnenklimaat
dagen
KIX S20003 VELUX ACTIVE startpakket + ombouwset KSX 100 457,86 5
KIX S20004 VELUX ACTIVE startpakket + ombouwset KSX 100K
457,86 5
Aanvullende componenten KLA 300 VELUX ACTIVE binnenklimaat sensor 81,82 3
KLN 300 VELUX ACTIVE vertrekschakelaar 40,50 3
Sm ar
t H
om e
Sm ar
t H
om e
2-in-1 dakraam Pagina 36
3-in-1 dakraam Pagina 38
CABRIO® Balkonvenster Pagina 44
2726
Word productiever en creëer de ideale werkruimte met veel daglicht en frisse lucht, met de VELUX 2in1 oplossing Getoonde producten: 1 × GGLS FPK08 2070 1 × EDWS FPK08 2000 1 × FHL FK08 1256SWL 1 × FHL PK08 1256SWL
Combinatieprijs excl. BTW € 1.309,91
Het originele dakraam GGL en GGU
Het originele VELUX dakraam heeft een handige bedieningshand- greep bovenaan. Hierdoor kunt u het raam vanuit een staande positie openen en sluiten, zodat het altijd goed bereikbaar is. Het heeft ook een geïntegreerde ventilatieklep, die zonder het dakraam te openen, zorgt voor ventilatie en frisse lucht. Perfect voor regenachtige dagen wanneer u de regen buiten wilt houden maar toch een fris binnenklimaat wilt.
• Handige bedieningshandgreep aan de bovenkant • Kan tot 180 graden draaien om de buitenkant schoon te maken • Geïntegreerde ventilatieklep in de bovenhandgreep • Ventilatiefilter beschermt tegen stof en insecten
Handbediend tuimelvenster
Wit afgelakt Grenenhout met witte afwerking
Blank afgelakt grenenhout
NIEUW: ook verkrijgbaar met onderhandgreep
Wordt het dakraam hoger in het dak gemonteerd waardoor de bovenhand- greep buiten bereik is? Overweeg dan het nieuwe VELUX tuimelvenster met onderhandgreep, type GGL-B. Neem hiervoor contact op met Customer Care op: 030-6629629.
Accessoires • Combineer met raamdecoratie voor regulering
van het daglicht en met buitenzonweringen of rolluiken voor bescherming tegen de warmte. Lees meer op pagina 116.
• Vergroot de capaciteit van de ventilatieklep en voorkom tocht met het zelfregulerend ventilatie- rooster ZZZ214K. Lees meer op pagina 146.
2-laags
– – 70
3-laags
– – 68
3-laags
– – 66
Lees meer over beglazingsspecificaties op pagina 14.
Alle prijzen in EUR (€) Vind alle maten en prijzen op velux.nl
* Speciaal inbraakwerend raam voorzien van gehard gelaagd glas gecombineerd met een versterkte constructie en extra sloten. Komt in aanmerking voor Politiekeurmerk Veilig Wonen.
** Gootstuk inclusief BDX en BFX. Blank afgelakte ramen hebben dezelfde prijs als wit afgelakte ramen. Levertijd in werkdagen naar het VELUX verkooppunt.
Buitenwerkse maat (b×h) in cm:
Uw-waarde CK02 CK04 FK06 MK04 MK06 MK08 PK04 PK06 PK08 PK10 SK06 SK08 UK04 UK08
W/m2K 55×78 55×98 66×118 78×98 78×118 78×140 94×98 94×118 94×140 94×160 114×118 114×140 134×98 134×140 dagen
Wit polyurethaan GGU 0070 1.3 361,98 385,95 433,88 443,80 482,64 501,65 - 554,55 578,51 627,27 588,43 632,23 636,36 704,13 3
GGU 0068 1.1 452,07 482,64 542,98 554,55 603,31 627,27 - 693,39 723,97 783,47 735,54 790,08 795,87 880,17 3
GGU 0066 1.0 506,61 540,50 607,44 621,49 675,21 702,48 - 776,86 810,74 877,69 823,97 884,30 891,74 985,95 3
GGU 0070Q* 1.3 444,63 468,60 516,53 526,45 565,29 584,30 - 637,19 661,16 709,92 671,07 714,88 719,01 786,78 8
Wit afgelakt GGL 2070 1.3 282,64 301,65 338,84 347,11 376,86 391,74 414,88 433,06 452,07 490,08 459,50 493,39 497,52 550,41 3
GGL 2068 1.1 353,72 376,86 423,97 433,06 471,07 490,08 518,18 542,15 565,29 612,40 574,38 617,36 621,49 687,60 3
GGL 2066 1.0 395,87 422,31 475,21 485,12 527,27 548,76 580,17 606,61 633,06 685,95 643,80 690,91 696,69 770,25 3
GGL 2070Q* 1.3 365,29 384,30 421,49 429,75 459,50 474,38 497,52 515,70 534,71 572,73 542,15 576,03 580,17 633,06 3
Gootstuk
EDW 2000** 102,48 106,61 113,22 115,70 123,14 128,10 132,23 135,54 140,50 143,80 143,80 150,41 147,93 162,81 3
D ak
ra m
Opties voor interieurafwerking
Op netstroom of op zonne-energie aangedreven VELUX INTEGRA® dakraam GGL en GGU
Ideaal voor moeilijk bereikbare plekken en extra gemak, het VELUX INTEGRA® dakraam wordt op afstand bediend. En als het regent sluit de regensensor het raam automatisch. VELUX INTEGRA® ramen zijn verkrijgbaar op netstroom, of op zonne-energie.
• Geruisloze geïntegreerde motor • Handige bediening door de draadloze wandschakelaar • De geïntegreerde regensensor sluit het dakraam
automatisch bij regen • Te combineren met VELUX ACTIVE with NETATMO
Op afstand bedienbaar tuimelvenster
Raamdecoratie, buiten- zonweringen en rolluiken • Combineer met raamdecoratie voor regulering van
het daglicht en met buitenzonweringen of rolluiken voor bescherming tegen de warmte.
Lees meer op pagina 116.
Smart home • Dit product kan worden gecombineerd met
VELUX ACTIVE with NETATMO voor een beter binnenklimaat; bediend via smartphone, sensorgebaseerde automatisering en spraakbesturing.
Lees meer op pagina 22.
Alle prijzen in EUR (€) Vind alle maten en prijzen op velux.nl
Beglazing 2-laags – – 70
Isolatiewaarde beglazing (Ug-waarde) 1.0 0.7 0.6
Lees meer over andere beschikbare beglazing en specificaties op pagina 14.
Wit polyurethaan Grenenhout met onderhouds- arme en vochtbestendige witte kunststof beschermlaag
Wit afgelakt Grenenhout met witte afwerking
Blank afgelakt grenenhout
* Gootstuk inclusief BDX en BFX. Levertijd in werkdagen naar het VELUX verkooppunt.
VELUX INTEGRA® tuimelvensters op netstroom en zonne- energie
Buitenwerkse maat (b×h) in cm:
Uw-waarde CK02 MK04 MK06 MK08 PK06 PK08 PK10 SK06 UK04 UK08
W/m2K 55×78 78×98 78×118 78×140 94×118 94×140 94×160 114×118 134×98 134×140 dagen
Wit polyurethaan GGU 007021 Netstroom 1.3 742,15 823,97 862,81 881,82 934,71 958,68 1.007,44 968,60 1.016,53 1.084,30 3
GGU 007030 Zonne- energie 1.3 762,81 844,63 883,47 902,48 955,37 979,34 1.028,10 989,26 1.037,19 1.104,96 3
GGU 006821 Netstroom 1.1 832,23 934,71 983,47 1.007,44 1.073,55 1.104,13 1.163,64 1.115,70 1.176,03 1.260,33 3
GGU 006830 Zonne- energie 1.1 852,89 955,37 1.004,13 1.028,10 1.094,21 - 1.184,30 1.136,36 1.196,69 1.280,99 3
GGU 006621 Netstroom 1.0 886,78 1.001,65 1.055,37 1.082,64 1.157,02 1.190,91 1.257,85 1.204,13 1.271,90 1.366,12 3
GGU 006630 Zonne- energie 1.0 907,44 1.022,31 1.076,03 1.103,31 - 1.211,57 1.278,51 1.224,79 1.292,56 1.386,78 3
Wit afgelakt GGL 207021 Netstroom 1.3 662,81 727,27 757,02 771,90 813,22 832,23 870,25 839,67 877,69 930,58 3
GGL 207030 Zonne- energie 1.3 683,47 747,93 777,69 792,56 833,88 852,89 890,91 860,33 898,35 951,24 3
GGL 206821 Netstroom 1.1 733,88 813,22 851,24 870,25 922,31 945,45 992,56 954,55 1.001,65 1.067,77 3
GGL 206830 Zonne- energie 1.1 754,55 833,88 871,90 890,91 942,98 - 1.013,22 975,21 1.022,31 1.088,43 8
GGL 206621 Netstroom 1.0 776,03 865,29 907,44 928,93 986,78 1.013,22 1.066,12 1.023,97 1.076,86 1.150,41 3
GGL 206630 Zonne- energie 1.0 796,69 885,95 928,10 949,59 - 1.033,88 1.086,78 1.044,63 1.097,52 1.171,07 4
Gootstuk
EDW 2000*…