turism culinar in india

9
TURISM CULINAR IN INDIA Mihai Alexandru Moroiu Irina-Evelina Imi16212

Upload: evelina-eve

Post on 27-Sep-2015

55 views

Category:

Documents


2 download

DESCRIPTION

proiect

TRANSCRIPT

TURISM CULINAR IN INDIA

TURISM CULINAR IN INDIAMihai AlexandruMoroiu Irina-EvelinaImi16212

Veti descoperi o lume fascinanta si o bucatarie apreciata in intreaga lume! Bucataria indiana este celebra si savurata peste tot in lume si se bucur de o reputaie la egalitate cu alte bucatarii fascinante ale lumii. Preparatele culinare din bucataria indiana sunt de fapt o stiinta, care s-a dezvoltat pe parcursul a mii de ani.

ZIUA 1: DELHISeara, la sosirea dvs pe aeroportul internaional Indira Gandhi, va veti intalni cu reprezentantul local. Asistenta si transfer la hotel. Cazare n Delhi.Delhi - capitala Indiei, este un oras fascinant, complex i contradictoriu, in acelasi timp, frumos si dinamic, unde trecutul se imbina armonios cu prezentul. Multe dinastii au domnit aici si au imbogatit astfel orasul cu monumente arhitecturale. Cazare in Delhi.

ZIUA 2 DELHI.Mic dejun si cina.Dimineata, dupa micul dejun veti face un tur al Vechiului Delhi. Turul va va incanta cu delicii, cum ar fi : Parathewali Gali o strada intreaga cu magazine specializate numai n Parathas - o paine speciala, plata, care este umpluta cu tot felul de legume, branzeturi, condimente si alte ingrediente la alegerea brutarilorv! Ii puteti urmari cum creeaza adevarate capodopere, folosind faina exotica, condimente, legume i alte ingrediente. Aceste simple delicatese vi se vor topi in gura si va veti aminti de ele mult timp, dupa intoarcerea acasa. Continuam explorarea prin Vechiul Delhi, spre celebrul bazaar - Chandni Chowk - plin de viata si comert. Condimentele sunt specialitatea in Khari Baoli (cea mai mare piata de condimente din Asia). Masa de pranz la Chre Bizarre poate cel mai bun restaurant tematic din India

Ziua 3 DELHI JAIPUR (245 km, o calatorie de 5 ore, cu masina).Mic dejun si cina.Dimineata, dupa micul dejun, check-out de la hotel. Calatorie cu masina, spre Jaipur.

Dupa check-in va veti indrepta spre o piata locala de legume de unde veti lua cateva fructe proaspete si legume pentru clasa de gtit.Mai tarziu, spre seara, veti primi o sesiune deCursuri de gatit Indiene, autentice. Mancarea indiana este la fel de diversa ca si cultura,limba si clima tarii. Toate cursurile vor cuprinde o masa completa, de la aperitive la desert si retete, hands-on. Ziua 01 : Sosire la Delhi si cazare la Hotelul RADISSON BLU DWARKA.Ziua 02 : Delhi, cazare la Hotelul RADISSON BLU DWARKAZiua 03 : Delhi / Jaipur. Cazare la Hotelul PARK PRIME

Va multumim!