macarons francesos

of 31/31
Macarons Françessos Powerpoint: Núria Blanco Cano Elaboració: Edgar Garcia i Núria

Post on 13-Aug-2015

24 views

Category:

Food

4 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

 1. 1. Macarons Franessos Powerpoint: Nria Blanco Cano Elaboraci: Edgar Garcia i Nria
 2. 2. Abans de tot Abans de tot rentar-se les mans,un consell la reposteria es molt facil el secret sta en que heu de seguir la recepta al peu de la lletra,si et saltes alguna cosa potser no et sortira com tu volies.
 3. 3. Ingredients 100g de sucre glass. 2 ous mixans. Una miqueta de sal. cullaredeta de colorant alimentari rosa. 25g de sucre blanc. 100g de atmetlles molides.
 4. 4. Per el farcit 100g de meduixes. 150g de formatge de untar natural. 2 cullerades de sucre glass. SURTEN UNES 24 MEITATS.
 5. 5. CONSELL Els macarons es preparen amb clares al punt de neu i amb atmetlles molides,i surten del forn cruixents per dintre. Si vols fer-los amb productes lctics aqu ho tens per canviar el farcit:es sustitueix el farcit de formatge per el farcit de maduixa.
 6. 6. 1r pas Forra dos safates grans amb paper de forn.Tamiza el sucre glass sobre un bol.
 7. 7. 2n pas Separa les clares y pose-les dintre de un bol gran i net. NO NESSESITARS EL ROVELL D OU.
 8. 8. 3r pas Monta les clares a punt de neu i segeix batin mentres li poses una miqueta de sal,el colorant i les dues cullerades de sucre glass.
 9. 9. 4t pas Afegeix el que queda del sucre glass de cullaradeta, en cullaradeta sense deixar de batir.
 10. 10. 5 pas Afageix sucre blanc i les atmetlles molides incorporant molt poc les clares amb una cullaradeta mtalica. REMOU FENT VUITS AMB LA CULLERA
 11. 11. 6 pas Posa una cullaradeta de la massa en una safata,segueix posan-li cullaradetes deixant espais entre una i una altre. UTILITZA UNA ALTRE CULLERA PER DESENGANXAR LA MASA
 12. 12. 7 pas Deixa caure la safata dues vegades contra la taula i deixa reposar els macarons en la seva safata uns 30 minuts.
 13. 13. 8 pas Posa el forn a escalfar a 110 graus abans de posar la safata dintre i deixala coure durant 15 minuts.
 14. 14. 9 pas Per preparar el farcit axafar amb una forquilla les meduixes i afegeix el formatge duntar natural i el sucre glass y barreja-ho.
 15. 15. 10 pas Posa una capa del farcit a la cara plana dun macar i enganxa laltre a sobre,segueix posant el farcit a tots els macarons.
 16. 16. SON BONS I JA EST JA OS ELS PODEU MENJAR Mmmmmmmmmmh..
 17. 17. Macar de llimona o taronja Utilitza colorant alimentari groc per els macarons de llimona,o la maitat groc i la maitat vermella per els de taronja,per el farcit sustitueix-les maduixes per la ratlladura de una llimona o una taronja i afageix 2 cullarades de suc de la mateixa fruita, i unes gotes de colorant.
 18. 18. Macar de xocolata o menta Utilitza colorant alimentari de color verd en comptes de rosa y afeigeix a la vegada 4 gotes de extracte de menta,encomptes del farcit de maduixa, aquesta vegada prepara el ganaxe de xocolata.
 19. 19. Sal Atmetlles molides Sucre glass Sucre Ous Formatge fresc Colorant Maduixes