! í - ladec...asiakashankintaan ja asiakkuuksien hallintaan. räätälöitävissä oleva crm...

of 31 /31
HERÄTTÄÄ ASIAKASTIEDON HENKIIN

Author: others

Post on 28-Sep-2020

4 views

Category:

Documents


0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

 • LUNNI ASIAKKUUKSIEN HALLINTA

  HERÄTTÄÄ ASIAKASTIEDON HENKIIN

  TOIMINTAA 

  OHJAAVA CRM

 • YRITYKSESI NÄKÖINEN KOKONAISUUS

  LUNNI360 MUKAUTUU 

  YRITYKSESI TARPEESEEN

 • Mukautettavissajoustavasti

  KentätSivuasettelutHakuasettelutVälilehdet ja mukautettavat objektitYrityskohtainen ulkoasu: logo ja väritJärjestelmässä käytössä olevien termien mukautusLomakkeiden luontiSähköpostipohjatDokumenttipohjatKäyttäjät, käyttäjätyypitHinnastot, tuotteetProsessit

 • 1

  2

  3 5 7 9

  4 6 8 10

  Palvelun tilaus

  Sopimus

  Työpaja

  Mukautus Tietojen tuonti

  Työpaja

  Tuki

  Katselmointi Tuotanto-käyttö

  Koulutus

  1. Palvelun tilausLunni-ympäristön voi avata suoraanlunni.� -verkkosivulta. 

  Kun haluaa laittaa järjestelmän tositoimiin, kannattaa tilata online-esittely.

  6. Tietojen tuontiLunni tuo tarvittaessa olemassa olevaatietoa järjestelmään. Riippuen tietojenmäärästä ja kunnosta, annamme arviontyön viemästä ajasta.

  2. Sopimuksen kirjoittaminenLunnin käyttäjäehdot ja sopimusallekirjoitetaan sähköisesti. Saat linkinsähköpostiin ja matkapuhelimeesi.Allekirjoittaminen on helppoa.

  3. TyöpajatyöskentelyAloitustyöpajassa asiakas kertootoiminnastaan ja luomme yhdessäaikataulun sekä varmistammetoteutuksen yksityiskohtia.

  4. Ympäristön mukautusLunni toteuttaa sovitut mukautukset.

  5. TyöpajatyöskentelyJatketaan siitä mihin edellinen työpaja jäi. Kuunnellaan tarpeita ja toiveita yhdistäen niitäjärjestelmän tarjoamiin mahdollisuuksiin.

  7. KatselmointiKäydään läpi toteutus ja varmistetaan,että ollaan valmiit siirtymään seuraavaanvaiheeseen.

  8. KoulutusKoulututetaan käyttäjät. Koulutus voitapahtua etänä, asiakkaan tiloissa taiLunnin tiloissa. Sovitaan tapauskohtaisesti.

  9. TuotantokäyttöKun käyttäjät on koulutettu ja heille onmyönnetty käyttäjätunnukset, ollaan valmiitaaloittamaan järjestelmän käyttö. Liikkeelle-lähtö suunnitellaan asiakaskohtaisesti.

  10. TukiLunni tarjoaa käytönaikaisen tuenasiakkaan kanssa sovitunmukaisesti.Asiakaspalvelua saa puhelimitse,tiketteihin vastaamalla ja sähköisiädokumentteja jakamalla.

  Esimerkki: tyypillinen kevyt liikkeelle lähtö Lunni-järjestelmällä

 • KEHITTÄMISSUUNNITELMALunni Oy tuottaa pilvipalveluina tarjottavia ohjelmistoratkaisuja yritystenasiakashankintaan ja asiakkuuksien hallintaan. 

  Räätälöitävissä oleva CRM järjestelmä tukee täydellisesti yrityksenmyyntiprosessia ja on yrityksen skaalautuva digitaalinen kasvualusta. 

  Lunnissa hallitset niin asiakkaisiin, projekteihin, laitteisiin, huoltoihin kuin moneenmuuhun strategiseen aihealueeseen liittyvän tiedon. 

  Datan ymmärtäminen ja visualistointi auttaa tekemään parempia päätöksiä jahallitsemaan samoilla resursseilla entistä suurempaa toimintaa. 

  Tehosta ja pidä asiat järjestyksessä.

 • KEHITTÄMISSUUNNITELMACRM järjestelmä ja käyttöönottoprojekti: 

  Työpaja 1: Tarpeet ja toiveet 1/2 htp Toimittaja: Järjestelmän mukautus 1-2 htp Työpaja 2: katselmus ja kehitys 1/2 htp Toimittaja: Tietojen tuonti ja järjestelmän viimeistely 1-2 htp Työpaja 3: Käyttäjäkoulutus 1/2-1 htp Yrityksen verkkosivuille valmistetaan integroitu liidi-lomake 1/2 htp Veloitukseton käytöntuki 20 kk. Liidistä laskuksi prosessi Sisältää 4-6 htp käyttöönottoprojektin sekä 20 kk ylläpitomaksun 

  Kehittämissuunnitelma Ensimmäisessä vaiheessa keskitymme kuuntelemaan. Keskustelemmekyselemällä läpi koko asiakashankinnan ja asiakkuudenhallinnan aihealueen. Käytännön- jaihmisläheinen työskentelytapa tekee uuden omaksumisesta helppoa ja mukavaa. Määrittelemmeyhdessä järjestelmän ja toteutuksen niin, että pääsette nopeasti liikkeelle ja teillä on selvät askelmerkit seuraavista stepeistä ja niin aikatauluista.

 • KEHITTÄMISSUUNNITELMALunni tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Valitaan ne osiot, jotka tuovat teille eniten hyötyä jakeskitytään näiden työstämiseen valmiiksi. Jokainen Lunni toteutus on osittain keskenäänsamanlainen ja vastaavasti aina yksilöllinen. 

  Toisessa vaiheessa Lunnin ohjelmistokehitys räätälöi teidän Lunni ympäristöänne määrittelymmemukaisesti. 

  Kolmannessa vaiheessa arvioidaan toteutus ja annetaan palautetta sekä ohjeita järjestelmänviimeistelemiseksi käyttöönottoa varten. 

  Koulutuksessa käytämme esimerkkeinä teidän liiketoimintaanne liittyviä käyttötapauksia, joistasovimme ennen koulutusta yhdessä. Koulutuksen jälkeen olette valmiit aloittamaan Lunnin käytönyrityksenne CRM järjestelmänä. 

  Me tuemme teitä käyttöönliittyvissä kysymyksissä. Tilattuun käyttöönottopalveluun sisältyy 20kuukauden veloitukseton käytöntuki sekä 20 kuukauden Lunni lisenssit. Tämän ajan jälkeen voittejatkaa Lunni ympäristönne käyttöä keskeytyksettä tilaamalla Lunnin edullisia järjestelmiähinnastomme mukaisin hinnoin. Teemme teille tuolloin tarjouksen.

 • MARKKINOINTI - MYYNTI - TOIMITUS - LASKUTUS

  YKSI JÄRJESTELMÄ

  MONTA PROSESSIA

  FLOW

 • KOHTEET JA KARTOITUKSET

  SYSTEMATISOI KARTOITUKSET JALUOKITTELEE KOHDETIEDON 

  KOHDETIETÄMYS

  OHJAA SEKÄ HUOLTOA

  ETTÄ MYYNTIÄ 

 • Helppoutta ja syvyyttä raportointiin

  Puhelut ja muistiotosaksi asiakastietoa

 • FLOW

  MYYNTIPROSESSI

  SELKEÄ

  MYYNTIPROSESSI

  TUOTTAA ENEMMÄN

  LÄPINÄKYVYYS LUO TEHOKKUUTTA

 • Voit lähettää tapaamiskutsut ja lisätä tapaamisetLunniin käyttämällä tuttua Googlen kalenteria

  Integraatio Googlenkalenteriin 

 • Kampanjat ohjaavatmarkkinointiaLunni tarjoaa paikan kaikelle asiakastiedolle ja auttaa sen hyödyntämisessä.

  Luokittele liidit, yhteyshenkilöt ja yritystieto juuri teidän yrityksen tarpeitavastaavasti. Lunnin kampanjat-toiminnallisuus auttaa poimimaan kulloinkinajankohtaisen kohderyhmän myynti- tai markkinointitoimenpiteitä varten.

  Kohderyhmän muodostaminen tapahtuu poimimalla1. Yksittäisiä henkilöitä nimillä2. Käyttämällä aiemmin luotuja dynaamisia luettelonäkymiä3. Hyödyntämällä kokonaisia aiempia kohderyhmiä4. ja tuomalla CSV-tiedostosta uusia liidejä

 • Lunni - MailChimpintegraatioTällä integraatiolla lisätään yhteyshenkilöt kätevästi erilaisiin tarkoituksiin laadituillesähköpostimarkkinoinnin listoille. 

  Integraation avulla tiedot siirtyvät automaattisesti Lunnista MailChimpinmarkkinointiautomaation järjestelmään 

 • TIEDOSTOT & DOKUMENTTI CHAT

  PARANNA ASIAKASKOKEMUSTA

  JAA

  VUOROVAIKUTTEISIA

  LUNNI DOKUMENTTEJA

   - SUORAVIIVAISTA

  KOMMUNIKAATIOTA

  TARJOUS - TILAUS - LÄHETE - RAPORTTI - ASIAKIRJA - DOKUMENTTI

 • Dokumenttien tuottaminen on tehokasta

  Täytä tiedot kerran - käytä tehokkaasti moneen kertaan.Lunni helpottaa näyttävien tarjousten ja muiden tekemisten jakamista asiakkaalle.Alla muutamia asioita, jotka siirtyvät dokumenttiisi muutamalla klikkauksella:

  Asiakastiedot, myyjän tiedot, toimitusosoitetiedotMuut mahdollisuuden perustiedotDokumentin tekstit: saate, kuvaus, tuotekohtaiset kuvauksetTuoterivit, hinnoiteltuna oikean hinnaston mukaisestiRakenteelliset tuoteniputTuoteisiin liittyvät linkit tuote-esittelysivustoille, videoihin tai verkkoesityksiinTuotekuvat, 3D kuvat, logotMyyntimahdollisuuteen liittyvät tiedostot, jotka halutaan jakaa dokumentin kautta

 • NÄKYVYYS KOKONAISUUKSIIN

  PROJEKTI FLOW

  VISUALISOI JA

  TEHOSTAA

  TOIMITUSPROSESSIA

   

 • Visma Sign integraatio tekeesähköisestä allekirjoittamisestahelppoa

  Tarjouksestasopimukseksiminuuteissa - eitunneissa

 • KOKONAISRATKAISU LAITEHALLINTAAN

  LAITEREKISTERI TUO

  LAITTEISIIN LIITTYVÄT

  PROSESSIT YHTEEN

 • Laitehierarkia auttaa kokonaisuudenhallinnassa

  Laitehierarkiayhdistää linjastonlaitteetkokonaisuudeksi

 • Yksi paikka kaikelle laitteisiinliittyvälle tiedolle

  Laitetietojen tallentaminenLaitetiedon nopea hakeminen

  Lunni tarjoaa laitteisiin ja kalustoon liittyvilleperustiedoille valmiit tallennuskentät.

  Lisäksi yrityskohtaisen tiedon tallentaminen onhelppoa ja joustavaa.

 • Sijainnin kirjaus ja seuranta (mobiilisovellus)Koodinaatit, aikaleima, vastuuhenkilö

   

  Laitteiden pikalukeminenVarastoonKuljetukseenAsiakkaalle

  KohteeseenTilaukselleKoekäyttöön

  Näe kerralla koko laitekanta

 • Laitteen perustiedotLaitteen tilaKäyttöönottopäiväTakuuaika ja ehdotValmistaja, jälleenmyyjä, vastuuhenkilö, viimeisin käsittelijäLaiteluokka, merkki, malli, valmistaja, kuvaSeuraava huoltoHuolto-ohjelmaKuvausSijainnin seurantaKäytönmukainen Tunnit -seurantaAjanjaksot, jotka laite on eri kohteissa/ asiakkaillaTiedostot, muistiot, ...

 • Mukautettavat tiedotLunniin voi lisätä "rajattomasti" asiakaskohtaisia laitetta ja kalustoa tarkentavia kenttätietoja. Erilaisille tiedoille löytyy sopivat tietojen tallentamiseen liittyvät "kenttätyypit"; valintaluettelo,rastiruutuun, teksti, aikaleima, pvm ...Uusia yrityskohtaiseen  tarpeeseen luotuja kenttiä voi käyttää helposti laitelistojen luomisessa.Listoja on helppo tehdä ja niiden sisältö on aina reaaliaikaista. Raportointi on rullaavaa.Eri käyttäjillä voi olla erilaiset oikeudet luotujen kenttien lukemiseen tai muokkaamiseen.Esimerkiksi näin:

  ensimmäinen voi vain lukea tietoa, ei muuttaa sitätoinen voi sekä lukea että kirjoittaa, eli tallentaa muutoksiakolmas ei näe kyseistä kenttää lainkaan

 • Laiteluokat ja huolto-ohjelmatEri laitteilla on erilainen tarve määräaikaistarkistuksille ja huolloille.

  Lunnilla onnistuu suurten laitemäärien hallinta ja se tekee laitteiden säännöllisestähuoltamisesta yksinkertaista.

  Lisätään Lunniin laiteluokka, yhdistetään siihen haluttu huoltoväli ja oletushuoltosisältö.

  Tämän jälkeen laite linkitetään laiteluokkaan ja olet valmis - huoltojen automatisoituohjaaminen käynnistyy.

 • Laitteiden lisääminen  ja tietojenpäivittäminen on tehokasta

  Tuodaan koko laitekanta CSV-tiedostosta kerralla järjestelmäänLuodaan uusi laite helposti Luo uusi -toiminnollaOlemassa olevaa laitetietoutta voi päivittää massana 

  listanäkymästäCSV-tiedostosta

 • Laitekorttien avaaminenkoodeilla on helppoa ja nopeaaViivakoodi | QR koodi | NFCRiippuen käyttäjän oikeuksista - näytetään koodinskannaajallehaluttu tietosisältö.

  Kirjautunut käyttäjä pääsee järjestelmään lukemaan /muokkaamaan laitetietoa, suorittamaan huoltoa tai siirtämään laitetta esimerkiksi kuljetukseen, asiakkaalle tai omaanvarastoon.

  Kirjautumaton käyttäjä näkee halutut perustiedot laitteesta.

  Laitte e t & huoll ot

  Laitte e t & huoll ot

 • LUNNI HUOLLOT

  HUOLTO-OHJELMAT

  AUTOMATISOIVAT

  HUOLTOJEN

  OHJAAMISEN

  ÄLYKKÄÄT RATKAISUT TEKNISEEN KAUPPAAN

 • LUNNI LÄHETYKSET

  HELPOMPI TAPA TILATA KULJETUS

  KLIKKAA JA VALITSE

  HELPOSTI PARAS

  TOIMITUSTAPA

  LÄHETYKSILLESI

 • LASKUTUS -INTEGRAATIOT

  AUTOMATISOI

  LASKUTUSVALMIIDEN

  AINEISTOJEN SIIRTO

  TALOUSHALLINTOON 

  VÄLTÄ TUPLAKIRJAAMINEN

 • ASIAKKAITAMME