prezentare evo handbal

Download Prezentare Evo Handbal

Post on 08-Nov-2014

57 views

Category:

Documents

1 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Prezentare Evo Handbal

TRANSCRIPT

ECHIPA NOSTRA SA FORMAT IN IULIE 2010 IN URMA TURNEULUI DE HANDBAL MIXT DE LA CLUJ. DE ATUNCI AM PARTICIPAT LA TOATE COMPETITIILE SUB NU MELE DE EVO HANDBAL.

INPREZENT,LAECHIPA NOASTRA ACTIVEAZA UNNUMAR DE23DE JUCATORI DINTRECARE16BAIETI SI7FETE.

DORIM SA ACHIZITIONAM, CU BANII DIN SPONSORIZARE, 2 RANDURI DE ECHIPAMENTE SI MATERIALE SPORTIVE NECESARE ANTRENA MENTELOR. AVAND IN VEDERE COSTUL TOTAL AL ACESTORA, PRETUL UNUI CEN TRIMETRU PATRAT DE PUBLICITATE PE ECHIPAMENT AJUNGE LA 8 LEI.

DEASEMNEA, ECHIPA ESTE INSCRISA IN TURNEELE DE HANDBAL MIXT, CARE SE DESFASOARA IN 6 ORASE DIN TARA (BUCURESTI, CLUJNAPOCA, RM.VALCEA, BRASOV, BICAZ, PITESTI). TURNEELE SE DESFASOARA PE DURATA A 2 ZILE, DUPA CARE SE STABILESTE CASTIGATOAREA. IN TOTAL, INTRUN AN SUNT ORGA NIZATE 8 TURNEE, CATE 2 IN BRASOV SI BUCURESTI.

ECHIPA ESTE INSCRISA IN CAM PIONATUL MUNICIPAL DE HAND BAL BAIETI, ORGANIZAT DE ASO CIATIA MUNICIPALA DE HANDBAL BUCURESTI, UNDE PARTICIPA ANUAL UN NUMAR DE 15 ECHIPE (SENIoRI SI JUNIORI 1) IMPARTITE IN 2 GRUPE DE CATE 7, RESPECTIV 8 ECHIPE. SISTEMUL DE JOC ESTE TURRETUR IN AMBELE GRUPE, IAR PRIMELE 2 ECHIPE DIN FIECARE GRUPA SE CALIFICA IN SEMIFINALE.